Přejít na obsah

Robik_74CZ

Members
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Robik_74CZ

  • Datum narození 13.12.1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brno

Návštěvy profilu

1 055 zobrazení profilu

Robik_74CZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Popularita

  1. Tak, přijd dnes večer na odpočty a máš to v kapse! ...( teda v garáži)
  2. Ahoj, moc tomu nerozumím, školy nemám..., ale z dopisu čiší příprava na spojení EU a NA servru. Jak to vidíte? Mně se to zdá jasný.
  3. Ahoj, včera jsem oprášil znalosti ruštiny ze základky a nainstaloval Proekt Armata. Dal jsem dvě bitvy na prvním tieru a zahrál jsem si dobře. Ve frontě bylo 200 lidí. Tak, když budu mít chuť, budu ty servry střídat.
  4. Ahoj, včera mě naštval poskytovatel internetu. Začlo to vše ideálně. Půl devátá, děti šly spát, já si sednul k PC, čekám na bitvu a najednou mi TS hlásí: "conection lost". ....obnova služeb kolem 23:00 Tak se omlouvám, že jsem zmizel bez rozloučení.
  5. Ahoj. Díky za organizátorům za sobotní akci a soutěž. Já jsem si to užil. Vypadá to, že se vytváří docela dobrá parta . Už se těším na další.
  6. Ahoj, jestli tomu dobře rozumím, to je jako frenčíza co provozuje mycom?
  7. Ahoj, tak včera jsem zůčastnil eventu. Čekačka na 4 tieru, kde event probíhal cca 30s. Točily se tam 2bitvy furt dokola se stejnýma lidma 15 na 15. Takže +- něco málo přes 60lidí jen ve 4tieru. Ale nehrálo se mi moc dobře. Bohužel neměl jsem štěstí a Mycomáka jsem nezabil.
  8. Ahoj, tak včera večer překvapivě hodně lidí na PVP, dobře jsem si zahrál. (problém se zamrznutím v " joining" odstraněn). Tak věřím, že dnes večer to bude to ještě lepší
  9. Ahoj, to se musím přiznat, že to mi vadilo taky, jakási propagace Pirátů v rámci SS straemu...prostě jsem to nechápal, myslel jsem, že tanky jsou na prvním místě, tak jako třeba u konkurenční hry. A najednou jsem cítil, že to tak úplně není.
  10. Ahoj, snad se jim podaří opravit to "joining", včera se mi nepodařilo dostat vůbec do bitvy :(
  11. Jasně, sedím v hospodě a ťukám to do telefonu, tak se to nějak zdvojilo a nevěděl jsem jak to smazat :D
×
×
  • Vytvořit...