Přejít na obsah

Aorus_AIR

Members
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Aorus_AIR last won the day on Srpen 30 2017

Aorus_AIR had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

855 zobrazení profilu

Aorus_AIR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Popularita

  1. Takže na EU už jdou koupit Zhalo a Merkava "Black Eagle" akorát jaksi oproti RU to nevypadá na kampaň :D Prostě další ojeb ze Silentovi červené knihovny :D
  2. Vzrušující? :D Však to byla banda tragédů. To i cvičená opice by to zahrála lépe než některá individua co se toho účastnila. Kdyby to bylo alespoň vtipné, ale tohle bylo opravdu jen smutné.
  3. Jardík hraje Assassin Creed Origins Zoom a Lexaurin hrají BF II já GR Wildlands další hrají na RU nebo se vrátili na WoTko. Z té hry se stala taková umírající fraška že už asi nikoho z nás moc neuvidíš hrát. Čísla ze Steamu mluví samy za sebe že lepší už to nebude. Ještě čekáme na poslední kampaň kdy se ta hra zase na 10 dní vzpamatuje a pak už asi definitvně skončíme.
  4. Elita PvE opic uspořádala turnaj :D Stačilo mi vidět ty nicky a už teď vím že to bude komedie (spíše tragedie) :D
  5. Až tak moc :D SS přeci psal že tu hru hraje 40k lidí :D Akorát zapomněl dodat že těch 40k jsou jen lidi co si tu hru přidali do knihovny aniž by jí vůbec stáhli :D To hodnocení 60% tomu taky pomáhá :D :D Ale tak dalo se to čekat že když vydají zabugovanou s****u na steam že se to s pozitivním ohlasem nesetká :D Ale na RU nám hráči přibývají takže v pohodě.
  6. Taky mi to drží stabilně, jen ta jedna mapa to dělá. Stejný problém má i Mike a další na té mapě
  7. Díky bohu nezapadl a moje recenze je celková za ty 2 roky hraní. až na konci sem se vyjadřoval ke kritickým chybám v 0.22. Má to pouze 63% pozitivních recenzí takže asi chyba bude někde jinde než v mém subjektivním názoru.
  8. Tak sem se taky zapojil :D http://steamcommunity.com/id/aoruscz/recommended/443110
  9. Juchů... Proč nevypustit na steam update který obsahuje nespočet kritických bugů, z nich některé přímo znemožňují hraní? :D Partička neschopných vývojářů tu hru posrala po mechanické stránce už kdysi dávno, lempl se svými eventy se pokouší hru pohřbít poslední rok svými skvělými nápady, ale ani v tom nebyl tak dobrý jak si myslel. Takže nakonec dali hru na steam a tím jí vykopali pomyslný hrob :D A bude hůř :)
  10. Tak ono je jednoduché se postavit na své místečko a tam celou bitvu kempit, proto jezdíme na cap a buďto se ti hráči vzpamatují a dáme si battlík hezky na capu bez toho abych tam musel někoho hledat nebo prostě mají dlouhé vedení a budou trčet na svém camppostu dál a a my máme easy win.
  11. Já bych jen chtěl všem naivkám co si myslí, že steam tuhle hru zachrání popřát aby se jim to splnilo. Tahle hra má úplně jiný kritický problém a to nemluvím o těch desítkách neopravených bugů, které už v ní nějaké ty měsíce přetrvávají a na jejich opravení se "pilně" pracuje. Jestli si někdo myslí, že ze dne na den do hry přibudou tisíce nových hráčů tak je opravdu naivka. Budeme rádi když do hry příjdou desítky nových hráčů denně a i ti stejně odejdou ve chvíli kdy zjistí v jakém stavu hra je. Každopádně subjektivní recenzi na steam přidám i já a už teď mi je jasné, že se to pár lidem líbit rozhodně nebude.
  12. Ani kdyby to stálo 50 korun tak je to pořád předražené.. jsou to blbé nálepky které na tom tanku ani pomalu nejdou vidět :D Ale tak proč nerejžovat na mrtvé hře :D Třeba se nějaký blbec najde :D
  13. V tomhle se musím zastat Květule.. o žádné zachraňování EU se nejedná.. ono to totiž těch 10 lidí co se toho účastnilo naposled tu statistiku tak neovlivní. To nic nemění na mém názoru že jste prodejné "však vy víte co" a tou žádostí o ceny jste si svojí snahu v očích komunity akorát tak pohřbili, protože se bude těžce vyvracet že nepůjdete ve všem na ruku jisté osobě. Je mi upřímně jedno kde kdo hraje. Chci hrát skirmish tak jdu na EU (někdy čekačka v řádech desítek minut) Chci hrát 15 vs 15 jdu na RU (čekačka max minutu v jakékoliv denní době) Myslím že to je každého věc kde bude trávit svůj čas. A až se My.Comáci vzpamatují a udělají něco pro to aby se lidi na PVP vrátili tak začnu možná zase hrát na EU. I když měli na to poslední rok kdy šlo zaznamenat rapidní úbytek komunity, takže pochybuji že se situace změní. Na druhou stranu se musí ocenit alespoň snaha udržet zbývající českou komunitu na EU pospolu. Co se týče hráčů na EU..docela je chápu, stovky odehraných hodin, nemálo vražených peněz a kdysi jistá úroveň hráčské komunity. Jejich volba zda zůstanou a spokojí se s málem nebo dají SS najevo že takhle to dál nejde (SS sám řekl že pokud není něco v pořádku máme přestat hrát na EU že to je pro ně nejlepší feedback). A ty se nám tu snažíš vnutit co? Že tvůj názor na Patricina je správný? Nebo jak to mám chápat.. já jen že když o tom víš ják sám píšeš "lejno" tak proč se do něj navážíš? Takže zameť si před svým prahem než začneš poučovat o tom kdo má jak napsat svůj názor.
×
×
  • Vytvořit...