Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tyvoe a já potil krev a šikanoval chudáka nepřítele a šel mu po každým letadle jak slepice po flusu... ;-) no ale zase to bylo hezkejch 25 za bitvu dole :-D Jedna vyprázdněná nepřátelská letadlovka a hoši vypadali, že by dali ještě nášup :-D Bohužel ti naši troubové v DD mi potopili tu druhou CV příliš brzo pod nosem, tak už nebylo co sundavat :-D

Posted

Není nad to, když děláte s Clevelandem support dvěma BB, co mají ko.le.

Ze skupinky enemy jsem si vyndal dva full CA, jednu BB (pořád měli na čem opékat uzeninu) a druhé jsem dával tak minutu, když to naši capli. Škoda.

500 výstřelů, 190 zásahů.

Posted

Zatím asi top výsledek s destroyerem... no a dost možná, že top co se týče počtu zničených kousků v bitvě vůbec :-)

Jen škoda, že zbytek týmu se... jak to říct slušně.. nepřipojil k mému úsilí a byla z toho prohra :-(

shot15mqm.jpg

Posted

A celkem slušná s Omahou, jen to bohužel opět nedopadlo na výhru :-D

Úplně vidím nějakou vyšší moc, říkejme jí třeba Bůh, jak tam sedí a říká si "Ano, mohl jsem ti dopřát normální vítěznou bitvu, za ten výkon bys ji zasloužil, ale já jsem řekl NE!" :-D

shot15wdw.jpg

Posted

Úplně vidím nějakou vyšší moc, říkejme jí třeba Bůh, jak tam sedí a říká si "Ano, mohl jsem ti dopřát normální vítěznou bitvu, za ten výkon bys ji zasloužil, ale já jsem řekl NE!" :-D

Připomněl jsi mi:

Ale my jsme řekli NE! Žádné falešné soby! Když dárky, tak pro všechny... :-D

Posted

Zatím moje nejlepší bitva....  :-D Kongo je opravdu luxus. Poslední hra abych mohl vyexpit Fuso a Kongo zabodovalo, tak  si jej nechám v garáži (ehm v doku :-D ), protože je to ultimátní lodička  :-D. Sice remíza, ale bil sem se jako pes. Kdyby byl čas, možná bych i vyhrál. No 20 minut uběhlo jak nic. :-D Začíná mě ta hra celkem bavit, a hodně se těším na Americké BB a potom i Německé a Britské (snad budou jednou ve hře)  :whistling:

3uvqnvh2juxhs3jgf7xnqa7jzuk24u6v.jpg

azatxeytuap23py29vqbu5ymanaywrpx.jpg

pqg88esmn9me32nnb4dqgwx9b2srn364.jpg

Posted

Jo Fuso je dobrá lodička, když máte RNG v zádech, tak to jde pěkně. Prohrávali jsem snad 6:0 a pak přišel zvrat. A dokázali jsem to ještě uhrát. Rozesmál mě hráč s torpédoborcem, že jsem prej pay2win player  :-) po tom co jsem ho na jednu salvu potopil, hodil na mě dvě torpéda a mě zůstalo okolo 11 000HP i tak jsem ještě dokázal zničit tuším Aobu, která do mě sázela jednu salvu za druhou a měla mě zacíleného, já jsem to musel odhadnout, poštěstilo se a první salvou jsem ho dorazil. Další na řadě byl borec s lodí Myogi, který měl pořád celkem dost HP, ale asi to nebyl moc zkušený hráč (nevím jak jinak to říct, protože ani já nejsme zkušený hráč  :-D), protože mi neudělal vůbec nic, tak jsem ho taky pěkně poslal ke dnu :-D. To pak byla pěkná debata v chatu :-D. Zbývalo už jen Fuso... borec už asi nehrál, stál na druhé straně mapy, tak jsem mu tam společně s Kongem hodil pár salv a dorazili jsme i jeho. Nepoužívám žádné cheaty ani Aim bot zaměřovač! :thumbsup:  

2vbf4ukyetsek38f6bdkdtgjex3u69gv.jpg

2c3vr9d9jhxxkx9tb6qza68f8pgra6fd.jpg

w4x2rzph2y48j3bq3w32c96cc8dnyzbj.jpg

Pěkné takové zakulacené čísilka na mě čekali v doku  :-D