PictusCZ Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Tyvoe a já potil krev a šikanoval chudáka nepřítele a šel mu po každým letadle jak slepice po flusu... no ale zase to bylo hezkejch 25 za bitvu dole Jedna vyprázdněná nepřátelská letadlovka a hoši vypadali, že by dali ještě nášup Bohužel ti naši troubové v DD mi potopili tu druhou CV příliš brzo pod nosem, tak už nebylo co sundavat Quote
DtX Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 2 Saipany chtějí šikanovat jednu Independence? hmm... Quote
MadDogCz Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Není nad to, když děláte s Clevelandem support dvěma BB, co mají ko.le. Ze skupinky enemy jsem si vyndal dva full CA, jednu BB (pořád měli na čem opékat uzeninu) a druhé jsem dával tak minutu, když to naši capli. Škoda. 500 výstřelů, 190 zásahů. Quote
MadDogCz Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Trochu vylepšení AA statistik, aneb 1 Ranger vs 2 Independence Quote
MadDogCz Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 I přes remízu vylepšený výdělek. A přidám jedny prémium necky (82k dmg) Quote
Sam Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 No a občas se se čtyřkou proti šestkám postavíte na hlavu a nedopadne to. Capnou to jinde Quote
PictusCZ Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Zatím asi top výsledek s destroyerem... no a dost možná, že top co se týče počtu zničených kousků v bitvě vůbec Jen škoda, že zbytek týmu se... jak to říct slušně.. nepřipojil k mému úsilí a byla z toho prohra Quote
PictusCZ Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 A celkem slušná s Omahou, jen to bohužel opět nedopadlo na výhru Úplně vidím nějakou vyšší moc, říkejme jí třeba Bůh, jak tam sedí a říká si "Ano, mohl jsem ti dopřát normální vítěznou bitvu, za ten výkon bys ji zasloužil, ale já jsem řekl NE!" Quote
Aaron Goldstein Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Úplně vidím nějakou vyšší moc, říkejme jí třeba Bůh, jak tam sedí a říká si "Ano, mohl jsem ti dopřát normální vítěznou bitvu, za ten výkon bys ji zasloužil, ale já jsem řekl NE!" Připomněl jsi mi: Ale my jsme řekli NE! Žádné falešné soby! Když dárky, tak pro všechny... Quote
MadDogCz Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Na konci dvě funkční věže, 4000 HP a enemy BB před přídí DtX 1 Quote
MadDogCz Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Bitva k naštvání, co by bylo za výhru? Poslední se potopil asi 2 minuty po mém skonu .-) Quote
Danny202 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Zatím moje nejlepší bitva.... Kongo je opravdu luxus. Poslední hra abych mohl vyexpit Fuso a Kongo zabodovalo, tak si jej nechám v garáži (ehm v doku ), protože je to ultimátní lodička . Sice remíza, ale bil sem se jako pes. Kdyby byl čas, možná bych i vyhrál. No 20 minut uběhlo jak nic. Začíná mě ta hra celkem bavit, a hodně se těším na Americké BB a potom i Německé a Britské (snad budou jednou ve hře) DtX 1 Quote
DtX Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 DD skoro nehraju, ale tohle je zatím nejlepší výsledek v DD. 90k dmg, z toho jen 60 torpédama. Americký děla jsou prostě dobrý :) Danny202 1 Quote
Aaron Goldstein Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 tohle je zatím nejlepší výsledek v DD Já mám honičku dát něco takového v BB... DtX 1 Quote
biggpete Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 tak to byla poslední bitva s Fuso Bad_Boy_13, DtX and Danny202 3 Quote
Danny202 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Jo Fuso je dobrá lodička, když máte RNG v zádech, tak to jde pěkně. Prohrávali jsem snad 6:0 a pak přišel zvrat. A dokázali jsem to ještě uhrát. Rozesmál mě hráč s torpédoborcem, že jsem prej pay2win player po tom co jsem ho na jednu salvu potopil, hodil na mě dvě torpéda a mě zůstalo okolo 11 000HP i tak jsem ještě dokázal zničit tuším Aobu, která do mě sázela jednu salvu za druhou a měla mě zacíleného, já jsem to musel odhadnout, poštěstilo se a první salvou jsem ho dorazil. Další na řadě byl borec s lodí Myogi, který měl pořád celkem dost HP, ale asi to nebyl moc zkušený hráč (nevím jak jinak to říct, protože ani já nejsme zkušený hráč ), protože mi neudělal vůbec nic, tak jsem ho taky pěkně poslal ke dnu . To pak byla pěkná debata v chatu . Zbývalo už jen Fuso... borec už asi nehrál, stál na druhé straně mapy, tak jsem mu tam společně s Kongem hodil pár salv a dorazili jsme i jeho. Nepoužívám žádné cheaty ani Aim bot zaměřovač! Pěkné takové zakulacené čísilka na mě čekali v doku . DtX 1 Quote
Bad_Boy_13 Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Přicházím těm amíkům na chuť, bez PU a násobku.. na lamu jako já, si myslím slušný.. :) DtX 1 Quote
Recommended Posts