Přejít na obsah

WOWs - Bitevní úspěchy


kvetule

Recommended Posts

Tohle byla moje nejlepší bitva vůbec a důvod proč si mě WoWs získalo.

 

Hrál jsem za Aobu, minimálně podprůměrnej Cruiser. Rozhodl jsem se eskortovat naše Nagato který se vydalo rozumnym směrem. Spolu s náma jelo ještě jedno DDčko. Potkali jsme Cleveland a Nagato, jenže jejich Nagato bylo moc vzadu a Cleveland byl pěkně na ráně, po 2 salvach se odbelhal pryč s pár hp. Pak jsme v klidu dodělali Nagato v podstatě bez ztráty kytičky. Já i Nagato jsme se nezávisle na sobě začali otáčet že pojedeme bránit protože náš tým se úplně rozpadal, popravdě jsem to od něj nečekal, přecejen je v pomalé BB, čekal jsem že pojedu bránit sám. Když to naše DD vidělo že my jedeme bránit, tak napsal že on pojede k jejich capu a zkusí na sebe navázat 3 cruisery co tam strašily aby nám koupil čas. Nagato vidělo že se na mě může spolehnout a soustředil se okamžitě na nepřátelský Nagato doprovázený dalším Clevelandem i když měl napravo enemy DD, ale nechal to na mě abych se o něj postaral. Pár He ran a DD šel ke dnu, pak následovala nádherná bitka Nagato+Aoba vs Nagato+Cleveland. Po chvíli se zapojilo i nepřátelský Fuso a už to pro nás nevypadalo vůbec dobře. Ale naše Nagato mělo hlavu a pořád snižovalo vzdálenost, na 5km jsem trefil torpéda a poslal Nagato ke dnu, pak rychle Cleveland a hned na to Fuso, "lucker" Fuso potopil naše Nagato a jemu zbylo 1hp... Potom co jsem dodělal Fuso, tak jsem zbyl sám proti Mogami s plnejma hp a Omaze se 1/3hp který celou dobu zadržovalo to naše hrdinský DD. Věděl jsem odkud Mogami přijede, tak jsem jel co nejblíž, jediná šance byla citadela... a povedlo se, vyjel  zpoza skály 4km ode mě, 3 přesný salva do citadely a šel ke dnu, já přišel o půlku hp a chat byl plnej lol, gj, lol RNG. Dokončit Omahu s pár hp už nebyl problém.

 

Takovouhle hru kde s úplně cizim člověkem vytvoříte dvojku a celou dobu si pomáháte, hru kde se jeden váš spoluhráč obětuje aby vám zkusil koupit víc času tím že na sebe naváže 3 enemy... to jsem ve WoT nezažil za celou dobu co jsem ho hrál. A to je důvod proč momentálně WoWs>WoT.

 

izb4lj.jpg

 

33ek2di.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale celkem se daří. Zatím jsem na 4 šestkách ( Cleveland, Fuso, Aoba a Misuky (myslím ) ) a nechal jsem si Minekaze na trolling a Kongo :D A zatím super. :D Jen mě občas o BB trochu krká, když to nasázím enemákovi na citadelu, vyskočínad ním součet 250 hp dmg a on mi pošle na zdařbůh salvu, já mu jí vymanévruju a on mě trefí posledními dvěma střlami za 20 000 dmg ... ale co :D Je to WG :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele tohle beru sportovně - férově přiznávám, že v tomhle hra měří stejně - i mně se občas povede "haluz shot" kdy to vypadá, že to pomalu ani neškrtne, 80% salvy jde mimo a poslední to trefí přímo na kokos :-) Jinak já to teď dorovnávám tam na Tier V, Kongo bude co nevidět, Indy už mám... teď akorát přemýšlím, jestli u cruiserů zůstat na US, nebo jet IJN, co byste poradili? Docela mě žapončíci chytli :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aoba je hodně o hraní hlavou. Musíš počítat s tím, že máš větší dostřel než Cleveland, ale nabíjíš pomalu a máš jen tři dvojčata, z toho na zádi se blbě otáčí. Zároveň ale vezež torpéda, byť jen na zádi. Na sedmičce se už stáváš více akčnější. Ale i s torpédy na Aobě dokážeš slušně zatrolit

 

Cleveland má jasno. Je to takový St Lous "ježek" šestého tieru. hromada děl s menší ráží a rychlý reload. Dva Clevelandy jsou už ultimátní shitstorm. Ale co jsem zatím šlyšel, tak Pensacola stojí prý za kekel. No uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shitstorm? Bring it on! :-D :-D Včera jsem koukal na nějaký videa a docela se mi ten herní styl líbí... Jen teda doufám, že to není líny jako St. Louis, neboli ozbrojenej Titanic? :-D

 

Popravdě mi moc nesedí ty kombinovaný potvory typu "ani ryba, ani rak", tj. omezenější dělová výzbroj kompenzovaná torpédama... Teď to mám na Phoenixu, nějak jsem tomu úplně nepřišel na chuť, když chci trollit s torpédama, beru DDčko... Nevím, ještě se rozhodnu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokud neboudou další sloty, tak u křižníků končím na Clevelandu a Mogami.

S letadlovkami se taky nebudu hnát dopředu, protože na vyšších tierech není problém přijít o letku už při náletu (měl jsem jeden den T10)

Bitevní to samé, Yamato je pěkně líná mrcha, s kterou mě to házelo pořád na ledovce. Čili asi tak 50% mapy tabu. Navíc zas takový rozdíl od T9 v DMG to není, jak by člověk čekal.

Ale je pravda, že s ní mám rekord 48 letadel a asi 180 000 dmg. :-) A je krásná ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...