DtX Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Parádní loď, je to hrozná zábava na těch malejch tierech, kde lidi v Langley neví že tohle zatáčí jak DD a má silnou AA a snaží se mě torpédovat a potom (90k dmg a potopený 2 BB), hold torpéda s 16k dmg jdou znát :) Quote
MadDogCz Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Panenská hra s Amagi (stock včetně kapitána) Sešli jsme se takhle dva proti dvěma Yamato, naštěstí celý tým pochopil, že to přestřelováním nevyhrajeme a šel jim docela po krku. Potěšila citadela na Des Moines za 50% 90k dmg, mohlo být o kapku víc, ale musel jsem točit proti DD co nás (3 BB na levém křídle) chtělo znásilňovat zezadu. A než jsem se otočil zpět, měl jsem ztrátu 2 čtverců. a už jsem paběrkoval. Quote
GolasCZ Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Desítka USA DD nechutně OP plavítko :) 1,5x s PU DtX and Danny202 2 Quote
waisik Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 První hra s Wyomingem, za volný sem ho hned hodit do topu, když se kormidlo dostane do krajní polohy, tak to točí strašně rychle (490 metrů poloměr) Danny202 and Sorrines 2 Quote
Danny202 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Konečně po dlouhé době povedená bitva. RNG začalo být na moji straně a já toho plně využil. 6 zničených lodí a skoro 150 000 dmg. Quote
GolasCZ Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Jo, když se zadaří :D - základ 2468exp, ale PU + 4x + vlaječka s 50% exp navíc...... Bad_Boy_13 1 Quote
DtX Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Zlaté dny pro CV, samé arkansasy co nemají AA a skoro nikdo jinej ještě nemá CV... Hosho Zuiho Ani si nechci představit jak by to vypadalo kdyby OBT začala hned po wipu a místo CBT testerů se zkušenostma jsme mohli lovit nováčky co nevědí jak uhejbat Quote
Aaron Goldstein Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 samé arkansasy co nemají AA I když tohle beru trochu jako podraz... Protože v článku "Představujeme USS Arkansas: dárek kapitánům za účast v uzavřené betě" je psáno: "USS Arkansas je jedním z nejlepších příkladů amerických bitevních lodí. Přestože je Arkansas poměrně pomalý a jeho děla mají krátký dostřel, vyrovnává tyto nevýhody slušnou obratností, silným pancířem citadely a kvalitní ochranou proti torpédům. Je také vybavena protiletadlovou výzbrojí a několika hlavními děly." Ale na druhou stranu darovanému koni.... Quote
DtX Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 No on má z nějakýho podivnýho důvodu všechny sloty pro vylepšení. Jediný další BB co mají všechny tyhle sloty jsou desítky ! To z něj dělá na čtyřce docela OP stroj - ale kompletní výbava vyjde skoro na 7 milionů Quote
MadDogCz Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Na co je ten poslední skil třetí úrovně. Český překlad mi nějak nedává smysl... Dýmovnice navíc? Quote
DtX Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 jj, +1 ke každýmu aktivnímu skillu (kouř, ta věc proti letadlům u CA, sonar u CA, léčení u BB) Quote
Aaron Goldstein Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Dneska sbírám bitevní "úspěchy" jak na běžícím páse... Co bitva, to medaile Detonace.... Quote
DtX Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 To je "nejlepší" medajle ve hře Ještě pár her a budu mít šestkovou japonskou CV. Pak se asi vrhnu na DDčka trochu. Quote
DtX Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 lol, to je sealclubbing A to jsem schválně čekal s Ryujo než bude na vyšších tierech víc lidí abych nehuntil 4ky a 5ky... medajlí víc jak ruskej generál Rawac, John_ice and pepator 3 Quote
_Toshi_ Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Koukám, že oproti vám nic moc, ale byl jsem celkem spokojen. DtX 1 Quote
MadDogCz Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Dneska sbírám bitevní "úspěchy" jak na běžícím páse... Co bitva, to medaile Detonace.... To je jak v teleshopingu. Ke každé "Detonaci" vám přídáme 10 "Antidetonací" v podobě krásných praktických vlaječek, které učiní vaší zrezlou kocábku mnohem krásnější. Quote
Aaron Goldstein Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 To je jak v teleshopingu. Ke každé "Detonaci" vám přídáme 10 "Antidetonací" v podobě krásných praktických vlaječek, které učiní vaší zrezlou kocábku mnohem krásnější. Přesně tak... A to se vyplatí!!! Quote
DtX Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Koupen sedmej tier, trvalo to 18 bitev s šestkou kvetule 1 Quote
rttw Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Když tak koukám jak to štípete ( 6 lodí. . . 7 lodí . . .) tak to zůstanu u botů ještě aspoň půl roku Já zatím dvě proti lidem,v první se zadařilo nečekaně a vytáhl jsem špunt ze dna třem lodím .Zato v druhé jsme dostali za uši nehorázně a já nepotopil ani sebe.Poškození jsem udělil hodně,ovšem tu poslední salvu na odchod do sprch pro enemáče vždy předhonila salva jiného spoluhráče takže mi zůstala čistá nula co se potopených lodí týká. Quote
Snajpr72 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Zdravím.Jen se chci zeptat,jestli nevíte někdo zda se to nedá někde stáhnout celá složka kromě offic. stránek? Konečně,když jsem se dočkal open verze,tak ji nedokážu stáhnout aniž by mi po zapnutí hry nevyskočilo critical error. Quote
Aaron Goldstein Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Pokud jde o instalátor tak ten ti mohu poskytnout... http://ulozto.cz/xPyfJvfV/wows-internet-install-eu-exe Pokud máš na mysli celou nainstalovanou složku hry, tak se obávám, že z důvodu její velikosti (u mě téměř 18 GB) se ti s tím nikdo nebude někam uploadovat..... Quote
Fery135 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ono ty lidi jsou občas taky jako boti Takže můžeš klidně hrát Quote
Recommended Posts