Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Tady to zapadne rychle v zapomnění. Viděl jsem upoutávku na vylepšení WoWs a protože to trochu zkouším, tak jsem mohl trochu porovnat sliby a zkutečnost. Brzy to jde do ostrého provozu, ale z mého pohledu je to těžké zklamání. 

Pohybuji se v low a vylepšení se má týkat MM. Ve WoT jsem nadával na velkou čitelnost 75%+ a u WoWs byla nízká pod 50%. Nová verze je lepší a úspěšnost je 80-90% normál v odhadu. Jeden tým nemá divizi ani bitevní loď a má méně torpédoborců a i na třídy je na tom o jeden kus nebo dva hůře. Jak se říká někdy se stane a v nové verzi hry jen to jen jednou za cca 4 bitvy.

WoT je nyní trochu zaostalé a je asi na čase tam přidat možnost čet ne s max 3, ale 4 hráči a losování je taky potřeba trochu upravit. Pokud chce někdo vidět zvýhodnění déle hrajících hráčů co čeká na úpravu WoT, tak ukázka modelu kapitánů ve WoWs je odpovídající. Asi místo bonusu v dostřelu z WoWs bude mít tank 20% bonus třeba na penetraci.  

Odesláno (upraveno)

EDIT : Zdejší administrátor vám zajisté rád napíše svůj názor, rozhodně lepší než ten můj :thumbsup:

Upraveno uživatelem MPosp
Odesláno

Na prvních tierech se děje to co říkáš....ale uvidíš že s vyššími tiery si budeš přát, aby se těch 20 minut protáhlo a hra neskončila remízou, což se stává docela často :)

• 5 months later...
Odesláno

Nainstaloval jsem a seznamuji se s hrou. Teče mě mlíko po bradě, mladší věkem mají ze mě srandu, ale jezdím zatím proti botům (pokud jsem to napsal správně) v náhodné bitvě jsem ještě nebyl. Pro mě je začátek náročný, grafika se mě líbí a obvzlášť co mám 24 " monitor tak bomba. Hru srovnávat s něčím jiným mě příjde špatné.Ale je to taková oblíbená činnost. Prostě bitva s loděma, módy už jsem se po nich díval, ale nějak zatím je nepotřebuji. Nejprve pochopit ovládání, strategii, taktiku a popřípadě společnou hru v divizích, mám toho dost. A nějak ani nepotřebuji shánět ani dublony. Nemám kam spěchat. 

Odesláno

Nainstaloval jsem a seznamuji se s hrou. Teče mě mlíko po bradě, mladší věkem mají ze mě srandu, ale jezdím zatím proti botům (pokud jsem to napsal správně) v náhodné bitvě jsem ještě nebyl. Pro mě je začátek náročný, grafika se mě líbí a obvzlášť co mám 24 " monitor tak bomba. Hru srovnávat s něčím jiným mě příjde špatné.Ale je to taková oblíbená činnost. Prostě bitva s loděma, módy už jsem se po nich díval, ale nějak zatím je nepotřebuji. Nejprve pochopit ovládání, strategii, taktiku a popřípadě společnou hru v divizích, mám toho dost. A nějak ani nepotřebuji shánět ani dublony. Nemám kam spěchat. 

Pěkně napsáno,jeden z mála který si to nejdřív osahá proti botům a pak vyrazí proti lidem.A s těma botama - kamarád (jinak dělá většinou velitele divize)včera reinstal hry a tak nějak až po 4 hře jsme si všimli,že hrajeme Co-Op ( proti botům).Klasika,drbárna na TS a automatický pouštění hry  :laugh: