Přejít na obsah

MaVon1962_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MaVon1962_CZ

  • Datum narození 1.2.1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Praha

MaVon1962_CZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Popularita

  1. Docela povedená týmovka. S Kutuzovem jsem protivníkově Šokaku trochu pročistil palubní hangáry . PÚ a vlajky.
  2. Noční sobotně-nedělní poježdění. Všechno s PÚ. Nicholas - Sampson, Děrzkij, Gněvnyj, Furutaka, Omaha: Car Mikuláš - Phoenix, Kuma, New York a těžce poškozené Kongo, které dodělal kolega v divizi. Vybili jsme 3/4 nepřátelského týmu: A nakonec Warspite - Aoba, Hyrjú a New York:
  3. Líbil se mi, koupil jsem a nelituju. Ne každý den je posvícení, ale když se zadaří, tak velmi slušně vydělává. Navíc na HE je 33% šance na zapálení, takže New York a Fuso jsem vysloveně upálil. Navíc vzhledem k pancéřování je solidně odolná i proti torpédům. Tohle je ze 7.11. první bitva s PÚ a vlajkami, co k němu byly, druhá s PÚ bez vlajek:
  4. Já jsem spíš podprůměrný hráč, ale ve čtvrtek večer před patchem se docela zadařilo. Všechno s PÚ. Nejdřív s Tirpitzem a nebýt toho Hašašíry, co mě dal torpédy, když už jsem měl skoro obsazený bod, to mohlo být vyhrané. A následně s Kongem 138 455 dmg, kdy se skoro prohraná bitva otočila na výhru. Tenhle šíf se mi začíná líbit. A pak spadl server a bylo po hraní.
  5. Tak se mi před chvílí povedlo s Mikasou potopit ten Hermelin. Ale upřímně, ta Mikasa žádná sláva, rozptyl děl to má jak kráva. Kdyby to takhle střílelo Todžovi u Port Arturu, tak mu z toho naskáčou pupínky.
  6. Ten mizící dobytý cap a objevující se nový je nový mód Breakthrough - Průlom. Je to popsáno v patchnotes. Proč se vygeneruje bitva bez capů netuším.
  7. Ten speciál mi včera v noci nějak nefungoval, odměny byly pořád stejné, žádné zvýšení se nekonalo.
  8. Dá se to nastavit, trochu komplikovaně, ale dá. Spusť si u daného tanku testovací jízdu a v úvodní obrazovce si nastav pořadí munice, jak potřebuješ. Potvrdíš OK, pak můžeš z testovačky vyskočit a budeš to tak mít i v bitvě. Pozor, zůstane původní rozdělení množství munice, takže než vlezeš do bitvy, musíš si počet nábojů znova poštelovat.
  9. Ahoj Velký draku, jako člena Fénixova dýmkařského fóra Dýmka.net (nick von Draschek) mě tvůj klan zaujal (po nějakém se v poslední době porozhlížím), ale koukám, že hrajete WoT. Škoda, já jezdím konkurenci. Ale přeji hodně úspěchů.
×
×
  • Vytvořit...