Přejít na obsah

stika96

Sponzor
  • Počet příspěvků

    134
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele stika96

  1. Perníkov sraz 17.11.2017, Zelená žába.
  2. Ekonomika zde byla probíraná nesčetně, obzvlášť u prem. tanků. Hned před příspěvkem defender. Obecně asi v tomto rozpoložení chodí stížnosti na podporu, že nevědí, jak na ten tank hrát a po nějaké době příjde třebas úprava defendera a bude další prem. tank jen na ozdobu garáže. Levíčko jsem měl přes půl roku v garáži než jsem s ním opět vyjel. T59 beru jen do čet. Škorpík se svým nekamo svítí přes celou mapu od dobrého skautíka, atd. Však vložené finance už nikdo neřeší, tak si jej neměl kupovat anebo něco jiného atd. Různé rady. Peníze však vrátit nelze. Jak píšu nemá cenu o tom psát, nic se nezmění. Počkám si na změnu neviditelné švédské lajny, úpravu skautíků. Pak to pustím zjistím, že to je celé v kopru a přesto vše budu hrát dál. Třebas desítkový ruský skautík se mě moc líbí. Prostě v tomto duchu nade mnou uvedeno, použiji to znova : " Vítej ve WOT ".
  3. Je-li ve hře dobrý spoter, který nechcípne hned před nabytím a zaměřením artyny pak je to super. Ale ani arty to nemá lehké. Všude je něco. Líbí se mě, že již nelze tak lehce prostřelit mause, E100 či prase lehkým tankem. Však výčet kladných a negativních věcí samotné hry za léta hraní již nemá ani cenu.
  4. Myslím, že to jde do kopru vše a je fuk co upravují. Nevím k čemu je veřejný test a jaké ponaučení po veřejném testu si autoři berou na provozování praxe v samotné hře. Chtělo by to asi začít uvádět do vláken pozitivní věci, protože o negativech ve hře WOT je toho již tolik, že jeden neví na co si ztěžovat víc a dřív.Aktualizace 9.17 přesunuta až na březen, tak pak se hyn oukáže a zjistí co bude dál...
  5. Sem o nějaké Ritě vůbec nevěděl a to tu jsou první stránky od 2015, no hrůza. Zjišťovat, překládat, vkládat, vložit, uložit a já nevím co ještě, ale za sebe mile rád si přečtu a v rámci sponzorství pošlu dárek, protože tady najdu vše a když ne, tak v chatu fóra budu upozorněn. Prostě tady je rad více než dost. Změn tam bude dost.
  6. Má vůbec cenu něco komentovat, když výsledek bude stejně dle rozhodnutí WG. Hraji arty, TD a zbytek dle nálady, však v tomto pořadí. Arty po 8.6; 8.7 stojí již delší dobu za ..., TD a částečná úprava v těžkých tancích, prem. tancích atd. Teď tedy LT a MT, snad i švédská lajna. Pak bude vše opraveno (nerfnuto). Hra bude tu nikdo nezruší, hrát se bude pořád a cesta se vždy najde jak z toho ven a hru si užít. Levíčko jsem třebas nechal odpočívat přes půl roku, 3 měsíce určitě a nyní se to s ním dá. V dobrým týmu se dá s každým tankem hrát. Takže až příjde nový patch, který je na spadnutí nebo možná už je. Já se budu těšit na rady jak zase z kola ven a číst horlivě, udělej tohle atd. A hra půjde dál. Hezký den.
  7. 5. úroveň : ozdoby 27 Kč. řetěz 102,- Kč. a přes 200,- Kč, chtěj na houfnici. Stručně řečeno pak se otevře 13 mise(úkol), kde musíš být v libovolné hře do 5 místa v pořadí a dostaneš zbývajícího člena posádky.
  8. Já Vám popřeji z jiného soudku vše nej.. zdraví, štěstí a životní pohodu do Nového roku 2017. Co se týká WoT a propagandy do budoucna to mě nikdy nešlo a byl jsem proti. Tak jen pevné nervy a pokud to nejde a není po ruce dobrý kamarád na pokec, vypnout. Zapni až máš chuť. Bohužel může se stát, že chuť se už nikdy nevrátí. Však věcí na žrouta času je na netu dost. Zase na druhou stranu dostal jsem stromeček, tank na obrazovku, jak jsem mohl tak sehnal dárky co jen šlo. Jsou tací co se plácli přes kapsu v domnění, že jim výjde šance na tank. Kdo jej dostal tak mu jej přeji, kdo né má smůlu a pokud chce musí se snažit jinak. Prostě dneska tu jsi, zítra tu být nemusíme, tak užívejme každý posvém. Děkuji za provozování TS a těším se, že mě bude nadále sloužit ku spokojenosti i v tomto roce 2017.
  9. Tak mě chybí typ 5 Heavy, a desítkový angličan s velkou věží myslím, že FV4005. Každopádně to je fuk, neboť naskočila švédská lajna. Škoda obě potvory jsem už v hledáčku měl, ale finální ránu vyžral vždy někdo jiný. Na tankové eso čekám dlouho je to taková motivace prospěšná.
  10. Já vím co tomu je... Je to rozbitý.
  11. Já mám Ježicha rád a občas něco přinese, ale myslím, že do hry wot nezasahuje. Tam jsou jiné praktiky.
  12. No nic, ale aspoň jsem dostal odpověď.
  13. V práci mám W10 taktéž, ale hry tam nemám, stejně jak strakapoud chodím na fóra sem, k opicím a to stačí. Jinak děkuji. Zbylé se uvidí až to tam prdnu. Lépe řečeno stejně to nebudu dělat já, ale nechám to odborníkům, aby to přeinstalovali, jak má být. Dobře, že admin můj hraje také wotko aspoň bude vědět co preferuji a co budu chtít.
  14. Gute ty už tam nejsi ? Hledám kam bych se vrtnul a zkusil něco jiného. Třebas protekci u CFF. Jsem sice v klanu, ale jezdím sám nebo četu se svýma klukama, ale ty moc času nemají. Tož se tedy rozhlížím a čety jezdím docela rád a přitom probrat nějaký ten drb o životě. Hlavně nechci sbírat krabičky . Jestli by to šlo tak prosím o SM zde na fóru, děkuji stika96.
  15. Mě by kupříkladu zajímalo jestli to tedy naistalovat či ne. Pořád mám systémovou hlášku nainstalovat a zadarmo. Je mě fuk zadarmo či za peníze, ale bude to fungovat. Jako laik tomu moc nehovím, ale sejřilo by mě, kdyby nešla hra. Google prohlížeč dokud nebyl na mém PC šlo to snáze. Žádná upozornění nelze zobrazit, aplikujte to a to, opravte to a to. Pořád to něco chce a fakt, že chci zapnout komp a hrát je čím dál složitější. Pokud nainstaluji W10, ano mám strach, abych nemusel otravovat svého admina. Kde jsou doby, kdy cikáni objížděli vesnice a zkoušeli dům od domu nabízet lžičky a prací prostředky s tím, aby se mohli dostat do domu a něco tam důchodcům šlohnout. Dneska díky těmto moderním technologiím to už není potřeba. Žijeme si ve svém réalu a mezitím než řekneš švec sedíš na židličce a vysvětluješ jak je možné, že si zakoupil zboží či já nevím co a přitom tam je vše co o objednávce je třeba. Kdo chvíli stál stojí opodál a je vlastně v řiti, protože doba se jej neptá chceš, nechceš tady máš a starej se, buď jedeš s námi nebo... Jsou s W10 komplikace ve hře na tankách a na lodích ?
  16. Nainstaloval jsem a seznamuji se s hrou. Teče mě mlíko po bradě, mladší věkem mají ze mě srandu, ale jezdím zatím proti botům (pokud jsem to napsal správně) v náhodné bitvě jsem ještě nebyl. Pro mě je začátek náročný, grafika se mě líbí a obvzlášť co mám 24 " monitor tak bomba. Hru srovnávat s něčím jiným mě příjde špatné.Ale je to taková oblíbená činnost. Prostě bitva s loděma, módy už jsem se po nich díval, ale nějak zatím je nepotřebuji. Nejprve pochopit ovládání, strategii, taktiku a popřípadě společnou hru v divizích, mám toho dost. A nějak ani nepotřebuji shánět ani dublony. Nemám kam spěchat.
  17. Jen nějaká firma v likvidaci, která byla ve správný čas na správném místě při registraci na MM v Č. Budějovicích.
  18. Sezóna pro někoho začala, pro mne je zima, ale tenhle odkaz o trpělivosti (snad bude fungovat) : https://www.youtube.com/watch?v=R33TAlvB-KM
  19. Já to mám jednoduché. Nemohu se na jejich stránky přihlásit. Jednou je vada, že email není a po druhé, že email má špatné heslo a tím jsem skončil.
  20. Tož jsem si stěžoval. Bitva s M12 se povedla i s vyznamenáním a stug je v garáži. To jsem , ale nadřel. No nic, pokračujeme dále.
  21. Včera po příchodu z rachoty vyřídil jsem nezbytnou korespondenci, pořešil školu s dítkem. Drahou polovičku poslal na drby. Po večeři ideál spustit konečně WOT. Stalo se akorát to, že jsem se vzbudil až dnes ráno a mazal zase do práce. Takže jestli se něco dělo nevím, ale já byl docela v pohodě. :wink: Myslím, že jsem na publiku wotka o nic nepřišel. :wink:
  22. Hezké čtení a zdravím sponzora. Člověče pohodáři dočetl jsem to až na poslední stránku. Gratulace k šedesátce, tedy k 60-tému tankistovi do klanu. Tak ať se daří dále, pohodových lidí moc ve hře není.
  23. Mě se jen líbí, jak se všem okolo daří. Nikdo nenapíše, že některé úkoly trvají tak či tak. Já se nemohu hnout s M12 na poslední a LT nemohu nebo nedaří se mě spotovat, aby se nerozsítil nebo jak tam psáno jest. Chybí mě poslední papír (listina), udělat s arty poslední misi s přežitím a měl bych to také. Nebo než jsem zapálil tank, vypnul jsem misi a tank po zásahu hořel jak fagule, zapnul jsem misi a nic.
  24. Koukám, že sraz 14.03.2015 ještě sem nedoputoval, kouzelník někde asi hajá.
  25. Já už neměl kód ani nepamatuji. Prémko jsem dostal ze sportů, ale využil tak třetinu času.
×
×
  • Vytvořit...