Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak už mi asi drobátko hráblo z artyn.

To, že už většinou vím jak bitva dopadne udělalo hraní poněkud nudné. Třeba včera 17 bitev a jen 2x jsem netušil jak to dopadne a 2x typnul chybně. Kdo měl tušit, že můj tým co měl v topu 6xT8 proti 4xT8 a ve spodní části týmů nebylo nic zvláštního to v Ensku prohraje :(.

Hraju dost s SPG M12. Náladovost RNG je v tom to případě boží a vzhledem k tomu, že je většinou vítězná strana jasná, tak moc neplýtvám municí a snížil jsem vožený počet na 11 a později na 9 ks. Na krátkou vzdálenost je přesnost taky mizerná. Podařila se i série 5 výstřelů mimo na vzdálenost 25-85 m. Samo, že né v jedné bitvě, protože až tak neschopný nepřítel bohužel není.

Před časem se mi při bitvě na útesech podařilo první ranou do zadku sundat scouta tzv IK na předměřeném místě na kopci. Pak následovala šňůra výstřelů co si létala bůh ví kde a bylo dost potřeba se ještě trefit. Naše LT si ke konci bitvy chtělo hrát asi na jiný typ techniky než LT a rýsovala se možnost prohry. Moje značená rozladěnosti z přesnosti střelby vedla k probuzení řidiče a hry na spotera s tím, že omezím vliv nepřesnosti střelby co to půjde. Celá akce dopadla mnohem lépe než jsem čekal. Výstřel s bombastickou ohnivou koulí a jak zmizel záblesk, tak se za okamžik objevuje nový z protější hlavně :(. I přes částečné doměření jsem opět minul na 27 m.

http://imgway.cz/di/2IOA/mimo.jpg

Ve výsledku bitvy 9  výstřelů se 2 zásahy, 1 killem a celkovým dmg 769.

No vytočil jsem se pořádně a nastavil počet munice na 7 ks, protože když to nechce trefovat, tak je větší počet zbytečný. Překvapivě hraní dostalo nový rozměr když si člověk musí rozmyslet po prvních 3-4 výstřelech na co a kdy bude střílet. Většinou vše ani nevystřílím. Buď je bitva již dávno prohraná nebo není třeba pro výhru dráždit enemáky. Taky bylo pár bitev,  kdy jsem vystřílel vše, ale jen v jedný to vypadlo, že málo munice mohlo ovlivnit výsledek. Těsná výhra rozdílem jedné rány, kdy měl můj spoluhráč trochu štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem nic nenapsal, tak jsem se rozhodl to trošku změnit. Máte radost? Věřím, že jo  :whistling:. No čím bych Vás potěšil. Tak předně tím, že jsem měl v poslední době nehoráznou smůlu a WG si na mě zasedlo. Ale stejně jako učitelky ve škole, jsem ho přečůral. Takže ať dělal co dělal, tak mi zhoršil jen WR. Nu což, to se dá pořád změnit (možná). A pak už mi WG zhoršilo mou těžce vydobytou pověst. Ale i s tím se smířím. 

S čím jsem se nesmířil, tak je neaktivita klanu, ve kterém jsem donedávna byl. RGV byl super klan za časů Maniaxe. Bohužel ten se odebral čichat fialky (né, neumřel, jen šel do klanu, kde hráči dostávají BAN za to, že v tom klanu jsou), a s ním odešlo i pár dobrých hráčů. Leč i přesto v RGV zůstala hromada vynikajících hráčů a dobrých parťáků. A ejhle jednoho dne se stalo, že že jeden dobrý odešel. A hned na to ho následovali další. A nebylo s kým hrát SH. A další exodus, který následoval, ukončil mé působení v tomto jinak vynikajícím klanu. Jelikož už nebylo s kým hrát čety. A takto pánové, takto se to hrát nedá. Jak si někteří zde přítomní čtenáři Oficiálního Forka všimli, začal jsem hledat. Teda původně jsem se ptal Martena, jestli by mi neudělali nějaké místečko. Jenže pak mi došlo, že za A by to byla tzv tlačenka, a na to já nejsem. A za B by ze mě byl Vůl. Teda spíše jeho malá podoba, takže malé Vole. A to jaksi nejde se mnou dohromady, páč já mám dvě děti. Teda jak se říká, otec je vždycky nejistý, ale co naplat. Obě mají můj zpropadený obličej a hlavně vlasy a oči. Žádný můj soused nebo kamarád nemá se mnou ani vzdálenou podobu, takže budu muset skousnout ten fakt, že opravdu jsou to děti mé. Ale zpět k tématu, mé děti a můj sexuální život necháme na jindy. Takže jsem si teda podal inzerát, jako že hledám klan. No nabídky se jen hrnuly. Ne, fakt nekecám, dokonce mě kontaktoval i jakýsik maník z TESLA klanu. Rozumíte? Mě? No ty Vole (sry Martene a spol), to mě po...r na holý záda. Ale odolal jsem vábení věhlasného klanu a vybral jsem si takový, kde byli za A nejrychlejší a za B mě nikdo nebude banánovat za to, že jsem v takovém klanu. Učinil jsem tedy rozhodnutí a už to nešlo vzít zpět. Bohužel to vyšlo tak blbě, že jsem měl zrovna pracovní víkend, takže jsem si musel na přijetí do klanu počkat do dnešního dne. Ještě jsem vedl debatu z náborářem z GU-Nu. Teda byl horší než ženská, kterou svrbí jistá část těla a člověk je totálně bez nálady a elánu. Takového povyku, proč jsem ho odmítnul a co mi nabídli ti jiní, to jsem u chlapa ještě neviděl. V tomto případě nečet. No všechno je v životě poprvé, tak jsem zase o něco moudřejší. 

Nicméně můj první den v klanu byl téměř snový. Škoda, že si nevedu žádný deník, protože dneska bych měl o zápisek postaráno a začínalo by to radostným Můj milý deníčku, dnes jsem happy, jak dva grepy. Hned z rána jsem měl koho do čety. To se mi už dlouho nestalo, nepočítám li mé kamarády a spolupracovníky, které jsem nalákal zpět do hry. Jediný strach jsem měl z večera, protože se hrají CW. Z klanů, kde se předtím hrály CW vím, že je problém sehnat občas hráče. Tak jo, dneska jsme složili hned dva týmy na šestky a osmy. Hmm to teda čumím. Ještě předtím jsme si zahráli SH. No a jelikož mi to v nich šlo, tak jsem byl rovnou přijat i do osmičkových CW. A jak se zpívá v jedné písničce: Hráli hráli hráli, až jsme porazili vlastníky provincie a ejhle, máme území  :cool:. Nezlobte se na mě, že se takhle chlubím, ale člověka to hrozně potěší. Ani nevím jak se to stalo. Prostě mi jen řekli, že mi děkují za příchod do klanu a za vzornou pomoc a jsem prý nosič štěstí, protože první den v klanu, první den v CW a hned máme území, o které se snaží týden  :woot:. A to jsme dělal jen to co umím nejlépe. Hrát jak trotl víceméně agresivně. Tak jsem se oháněl dělem své IS3, až jsme prosvištěli z moře až na zem  :-D. Jó to kdyby velitel věděl, že nestřílím skoro žádné APCR, tak by mě asi tak nechválil, ale já mám rád stav svého konta a vím, že když není potřeba, tak APCR nemusím vyhazovat po tunách ze zásobníku. A už vůbec mi to nezvýší efektivitu střelby. No možná malinko, ale zase až tak moc to nebude. Ale jinak popravdě hráli jsme všichni dobře a hlavně týmově. Jaká to lambáda na mou tankovou dušičku. 

Abych už Vás dále nenudil, tak to ukončím. Na závěr bych jen dodal, že jsem se rozhodl, že MAUSe nikdy mít nebudu. S VKbéčkem mám tak příšerné hry, protože ten tank je vcelku úplně k ničemu, že tu línou potvoru prodám. Co mi je platný pancíř, když jezdím neustále jen a jen mapy, kde na mě mohou padat výtrusy rajčatových artynářů a šít do mě na 500m zakempenci z děl, které používala svého času oslavovaná a v jiné době zase neblahá Aurora. Potažmo mi přilítne jedna malá kometa od Hvězdy smrti. Potom už má má posádka hvězdičky všude kolem hlavy a já temno před očima, protože horší plečka už byl snad jen AMX M4 a M3 Lee. A když už dostanu mapu, kde bych pancíř využil, tak přijedu do nějaké uličky a všichni se raději otočí a jedou pryč. Proč by plýtvali municí, když vystřílí mé spolubojovníky a než já se stačím někde doplazit tak mě buď ucapují, nebo rozstřílí na cucky. Jaké bylo mé zděšení, když mě do kopce předjížděl Prototype  :confused:

A teď už opravdu konec.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se po delší době rozhodl vyvenčit v garáži Tigra. Načítá se bitva, v lose max sedmičky, otevřená mapa. Říkám si, to je naprostý luxus, vše s Tigrem prostřelím v klidu ze předu, z boku, ze zadu, v leže, v stoje....Následných 7 minut mě těžce vyvedlo z omylu- 15 výstřelů, 14 zásahů, 6 (slovy šest) průstřelů. Zlatým hřebíčkem bylo neprostřelení Leopardíka ze předu.....

No nic, říkám si, když hoši z WG na mě takhle ,vyzraju na ně jinak. Beru Buldoga a láduju zásobník do další bitvy. Paráda, nachytám samotný KV-5 a jdu na něj. Rusáci hořej krásně, takže mu do motůrku nasázím zásobník. Výsledek je 9 průstřelů a motor není ani poškozen, natož aby se přiblížil k zapálení. V době přebíjení se mě přiřítí enemy T37, 4x mě trefí a umře mi  střelec, řidič a dělo. Tak se zasměju, WoT  přenechávám synátorovi a jdu se v klidu kouknout na 5-tou sérii Hry o trůny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že WN8 je ideální měření kvality hráčů a předběhlo to dobu.  ;-)  Hra je už naprosto jinde, jak byla v dobách WN7. Dnes už dokáže W/L ovlivnit jen Marten a loterie WoT dosáhla tak vysokého stupně, že i ostatní ukazatele už nemají téměř žádnou vypovídající hodnotu. Jediné, co dlouhodobě udrží dobrý hráč je udělená damage. Nakonec, co také jiného dělat, když vás to neustále háže proti o 2 tiery vyšším, než to, že naládujete goldy a vyrazíte tam, kde nastřílíte a zdechnete? Když máte tier vyrovnaný, je to samozřejmě snažší a nastřílíte víc. Ale, když jste dole, tak máte aspoň pro co hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že WN8 je ideální měření kvality hráčů a předběhlo to dobu.  ;-)  Hra je už naprosto jinde, jak byla v dobách WN7. Dnes už dokáže W/L ovlivnit jen Marten a loterie WoT dosáhla tak vysokého stupně, že i ostatní ukazatele už nemají téměř žádnou vypovídající hodnotu. Jediné, co dlouhodobě udrží dobrý hráč je udělená damage. Nakonec, co také jiného dělat, když vás to neustále háže proti o 2 tiery vyšším, než to, že naládujete goldy a vyrazíte tam, kde nastřílíte a zdechnete? Když máte tier vyrovnaný, je to samozřejmě snažší a nastřílíte víc. Ale, když jste dole, tak máte aspoň pro co hrát.

jen nevím co tím chtěl básník říci...co má wn7 popřípadě wn8 společného s tím,kde je teď wotko....tam , kde je wotko může úplně něco jiného. Zase ti umožnili tu plácat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen nevím co tím chtěl básník říci...co má wn7 popřípadě wn8 společného s tím,kde je teď wotko....tam , kde je wotko může úplně něco jiného. Zase ti umožnili tu plácat?

Básník tím chtěl říct přesně to co napsal, ale básník nechápe, co jsi mu chtěl sdělit ty :-(, tedy, krom silné antipatie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem omylem splnil misi.

 

Protože už není potřeba k splnění mise idiotská četa, tak jsem se rozhodl dokončit T28 concept.

Zbývala mi 14 a 15 na medka 15 na LT. Začnu LT a beru RU251 (nasvítit 5000 a přežít) . Říkam si, dnes je RU ve formě,posílám do garáže E100. Pak si říkám,proč se amx 1390 pakuje pryč a nevyjede po mě,tak ho při útěku dorážím, ááá dneska RU i přesně střílí a končí i wz myslím 131. Mám naspotováno ale jenom 3000, a zbývá už jenom polomrtvý obj.140 takže bez šance splnit misi. Prásknu po něm a on jde do garáže a já se divím, že ho RU provalil.

Bitva končí a mi naskakuje mise splněna a já čumím. Až teď jsem si všiml, že jsem jezdil s Leo 1 a splnil jsem 14 misi. Beru ho znova a na první pokus splněna i 15. 

Takže už jenom 15 LT a je to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

antipatie možná,možná ne,ale vyhodnocovat hru, že vlastně za to může xwm, jak hra se hraje a kam míří či nemíří, to mi přijde zcesné

To jsi blbě pochopil. Hra směřuje tam, kam ji WG kormidluje a kam to je, to každý starý mazák dobře ví. O tom jsem nepsal. Psal jsem o tom, že WN8, na který jsme při jeho vzniku a i později nadávali, že počítá jako nejdůležitější pouze udělené poškození, se dnes jeví, jako ideální protože už si hráč ani nic jiného ve hře ovlivnit dost dobře nemůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsi blbě pochopil. Hra směřuje tam, kam ji WG kormidluje a kam to je, to každý starý mazák dobře ví. O tom jsem nepsal. Psal jsem o tom, že WN8, na který jsme při jeho vzniku a i později nadávali, že počítá jako nejdůležitější pouze udělené poškození, se dnes jeví, jako ideální protože už si hráč ani nic jiného ve hře ovlivnit dost dobře nemůže.

s tím nesouhlasím,stále jde ovlivňovat win,aniž bych udělaloval dmg...viz moje 50B či IS7... průměr dmg nic moc,ale win mám podle mě docela slušnej a určitě to není zkresleno CW či rot...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...