Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Včera to bylo celkově slabší, ale po dlouhé době jsem na publicu zažil kloudnou hru svého týmu na mapě Letiště. Spoluhráči se celkem rozumně rozjeli a vzájemně podporovali a nakonec z toho byla pohádka pro mou ST-1, aneb jak jsem vyprášil kožich papírově lepší IS-7 a nádavkem vzal i otravné AMX 1948 a Object 704. Pro zájemce fotečky po bitvě a replay.

27107953575632479012_thumb.jpg

 

19350829833199917770_thumb.jpg

 

http://wotreplays.com/site/1403819#self

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska dopoledne nečekaně pohoda :wink:

 

Wins/Battles:     12 (13) (92.3%) WN8 2 028 (75)

 

Projetá garáž (včetně Sextona I a SaU40 :nuke: ) - vždy do prvního vítězství, pouze u T40 jsem musel dělat reparát, protože... no, zkrátka byli lepší :cool:

25g splněno za prvních 5 bitev (3xt67, SU-85i, Crusader), takhle nějak si to představuju :devil:

Takže druhý účet mám z krku a teď se bojím zapnout původní, protože tam by mě v rámci vyváženosti mělo čekat skóre +- 1/13 :whistling:

 

Takže jestli někdo bude mít dnes WR pod dvacet, je to moje vina :laugh:

 

Edit: Druhý účet byl o trochu horší, jako kdybych to neříkal...

Wins/Battles:     5 (11) (45.5%) WN8 1 810 (68)

Nakonec jsem to musel odjezdit s kombinací FV304 a KV-220, tam ty losy byly nejlepší, jinak tragédie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes koupena T-150, osazeno posádkou s opravy, kterou si vůbec nepamatuji, kde jsem vzal. Dále jsem koupil Panzer 3/4 a celý den točil JT88, T34 a STA-1. Do Typa 61 chybí 40k. Večer jsem s STA-1 chytal desítky, vždy skončil v TOP 3  :laugh: ale většinou prohra. Taky jsem trochu dělal pořádek na posádkách, někde jsem měnil u střelců kritický zásahy za užitečnější skilly. Nejvíce jsem se věnoval 121, tam jsem to přichystal na vánoční nákup T-34-3. Takže BIA-Opravy-Bezpečný ukládání a skilly na míření. Na SU100Y dojížím teprve žárovku, aby byla připravena na 122-44 (sákra, měl bych rozjet ruskou TD linii  :laugh:

Jinak mám docela chuť na nějaké strongholdy, moc se mi to líbilo u ANV, tak tam s Brtnikem65 vyřizuji pozvánku, ale dopadne to nejspíše (jestli vůbec) až po kampani, což vůbec nevadí.  :sweat:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktivován bonus na +50% kreditů. Byla to úžasná hodinka a půl vydělávání. 1,2mega. Krása. 

 

Pershing má úžasný MM. 6/10 bitev třetím dnem po sobě mezi desítkama je neskutečný vrah zábavy. Už to jedu full gold, protože s pene 180 se špatně hledá místo na mapě, kde budou tanky alespoň z boku... 4k XP a je konec. Už není v garáži jediná osmička na expení. Potom už jen dojet ST-I (70k XP) a Conquerora (160k XP) a v garáži na vysokém tieru nebude co k expení. Pohoda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude, ještě několik větví nemám, ale tím stylem, kam WG dovedlo svou hru už expit nic nezačínám.

Aha, já myslel, že už nemáš co expit. Pak člověk začně dělat takové blbosti, jako třeba SirFoch a založí účet na ruském serveru  :Smile_teethhappy: Anebo začne od znovu, že....  :sweat:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu? Na tankách si EGO nehoním, takže nějaký další start je k ničemu... jediný smysl resetu je získat barvičku, která je vlastně k ničemu, ale... to je pro jiný magory.

 

škoda, že výborných her je už minimum. Např dnes JgTiger 8.8 

Fjordy, spodní báze. Jedu na střed, něco střílím, začínáme vyhrávat, tak si vyjíždím na střed, ale na bázi jim stálo 5 osmičkových TD... tak stahuju s 300 HP, naši to načínají, mezitím se to bije, nějaký medka okolo, doráží se to, naši mrtví, už jen já a Ferda 10 HP. Najednou mě něco cinká (proti jen ISU 80hp a Borsig 600hp). Tak odkud to mohlo letět, možná to křoví vedle tamtoho šutru. Ha, střela nebouchla na baráku za ním. Borsigu mám tě. Další mizí a další ničí. ISU. Pfff. Třetí penetrovala. No, pak už jen čtu v chatu: Támhle na druhý straně mapy padl strom (viva la modifikation). V tu chvíli my oba na capu a 20s před koncem capnuto. Paráda. 

 

Jen je taková bitva jedna ze 200... když nepočítám bitvy, kde zůstanu proti pár enemákům, který můžu v poho dát, ale prázdný bedny s municí odporují...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejšek se u mě nesl v duchu: Pokud můžeš, udělej si sám, popřípadě ti pomůže ještě někdo, ale jen jako návnada. Udělal jsem si několikáté M na čtyřkovém Murderovi. Chtěl jsem si jen tak zablbnout a dopadlo to tak, že jsem skončil na Stalingradu proti šestkám. Nastříleno 2k dmg a stejně prohra. Podle naší úžasné artynky jsem byl idiot. Další několikáté M jsem udělal na T29. 3,2k dmg a 7 killů. Bohužel osmý kill mi utekl. Ale aspoň mi v této hře nikdo nenadával, ba naopak byla tam cílená pochvala. Bylo to na Prochorovce, kdy jsem jel na střed a většina našeho týmu na kopec. Na druhou stranu jely jen dva tanky a to jen dvě šestky. Jakmile to enemáci zjistili, začali to tam pushovat. Naštěstí jsem si to domyslel dřív, že to tak dopadne, tak jsem je tam společně s SU100 podrželi. On je spotoval a já jen ukazoval věž a střílel. Velmi vydařen hra. A poslední M bylo na polomedku/poloheavy osmičková VeKa. Moc ten tank nejezdím, protože mě moc nebaví, tak jsem byl spokojen jen s první třídou. Ale chytl jsem Jižní pobřeží. Jel jsem si klasicky ze spodní báze doprava do vesničky. Tak nějak se naši rozjeli všude možně. Od nepřítele nejel nikdo k vesničce, půlka týmu jim seděla na bázi. Od nás pro změnu nejel nikdo na pláž. Opět jsem to otočil a popravdě včas. Všiml jsem si projeté T71 k nám na bázi. Bylo jasné, že tam pojede více tanků, tak jsem se jal bránit bázi a aspoň něco nastřílet. Nakonec z toho bylo skoro 4k a opět 7 killů. Nepřátelskou artynu jsem si vyndal v posledních 30 vteřinách. Bylo to jen tak tak. Ale M potěšilo. Potom jsem hru vypnul. Nechtěl jsem pokoušet štěstí a stejně jsem z posledních čtyř her byl tak vyklepaný, že bych asi už nebyl schopný vyprodukovat žádný adrenalin a tudíž by můj výkon šel rapidně dolů. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude, ještě několik větví nemám, ale tím stylem, kam WG dovedlo svou hru už expit nic nezačínám.

 

 

Jo jo, taky to tak vidím.

Mám v podstatě rozjeto strašně moc, ale reálně na to dlabu.

 

KT a VKa - vyexpeno, nezakoupeno - nepřemýšlím o koupi.

IS-7 a IS-4 - vyexpeno, ale nejsou love.

T28 - to je skoro top, ale nejezdím s tím. Tady mě asi přesvědčí možnost vyexpit komplet americký strom, chybí mi tak 7 tanků...

Koupil jsem v předtuše mise na tank čínské, japonské a německé tančíky, že si je vyexpím výš. Měl jsem v plánu udělat si Type61 a WZ-120. Pak mě ještě chytila představa mít komplet devítková medka, tak jsem rozjel i Němce na Leo PTA a E-50. Ale je otázka, jestli se někdy dostanu výš. Zatím jezdím pátý tier, ale teď jenom na první výhru (a double) a případně ještě pár her na ty goldy a vypínám hru.

 

Nějak se ztrácí zábavnost. Možná to na konci roku zapíchnu na nějaký čas a nechám to plavat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešní ráno téměř stejné jako včera, 30 minut čistého času :laugh:

Wins/Battles/WN8: 5 / 5 (100.0%) / 1 639 (62),

Dalších 25g doma :wink:

 

A teď jdu řádit na původní účet :devil:

 

Edit: tak druhý opět horší, ale šlo to...

Wins/Battles/WN8: 5 / 9 (55.6%) / 1 806 (68).

 

Balím to a jdu dělat něco užitečného :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera pohoda . Buldog se expí skoro sám . Jedna bitva mě včera mrzela a usekl bych si za ní ruce . Jedu s B-C na mapě rybářský přístav - zbývá mi posledních 6 nábojů a proti mě 3 zakopcemklikači a T28 s 370 HP . V tu dobu mám nádherných 7 kilů, 5500dmg a ještě 1450HPček . Objedu celou mapu, když mě na proxi spot nasvítí jejich zásobníková arty . Vyšle mi jednu za 600 (pořád mám cca.800HP) a já 2x netrefím, 1x dingnu a na zbylé 2 náboje zabiju . Jedu zpátky, s posledním nábojem se dostanu T28 do zad a střelím ji za 325 dmg !!!!!!!!!! - bez nábojů ji jedu naramovat a vypne mě artyna - prohra . Získán Ace Tanker .

Jak já si nadával :wallbash:  ...

Kdybych si to pivko otevřel na začátku bitvy tak vyhraju :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu? Na tankách si EGO nehoním, takže nějaký další start je k ničemu... jediný smysl resetu je získat barvičku, která je vlastně k ničemu, ale... to je pro jiný magory.

 

 

Tohle vysvětluj někomu jinému, když chce do nějakého pořádného klanu (píšu o klanu, né o pokusy na klan-snad se to moc někoho nedotkne), tak jedině čísla a čísla,nic jiného nikoho nezajímá. i ty vaše jedničky...ale tobě se to říká, to bych taky mluvil takhle, kdybych byl na tom jako ty či marten......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes zjistil, co to se mnou je. WOTko mě přestalo bavit. Proto WN jen kolem 3k, bitvy o ničem, střídání všeho, nucení expení...

Přitom když byl den, kdy mě to fakt chytlo, tak 5k WN atp... nadšení je pryč. Ty mapy tu hru zabily. Všechno se hraje stejně, zásobníky z toho udělaly camp, při nějakém pokusu člověk chytl tolik a rozdal prd... když vezme člověk tvrďáka, je to k ničemu, akorát je pomalej a gldy to probíjí jak Hellcata HEčka.

 

Jediné co je tak nějak zábava jsou odřady a CW. Publik fakt ztratil nějakého ducha.

 

No co, znovu rozjedu FC 4, udělám si všemožný mise atp. Potom jsem zaslechl soundtrack z Spec Ops:The line. Příběhově perfektní střílečka. Ta atmosféra, to prostě bylo něco. Ta atmosféra. Akce průměr, ale to vše okolo. Excelentní konec, prostě začínám přemýšlet, že snad lepší jak série Mass Effect. Musím zas něco zahrát. Koupené Diablo III těžce zklamalo...zkažené moderními MMORPG... vyhozený peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...