Přejít na obsah

Ludwa

Members
  • Počet příspěvků

    398
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Ludwa last won the day on Listopad 11 2014

Ludwa had the most liked content!

O uživateli Ludwa

  • Datum narození Březen 27

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brno
  • Interests
    Kontroverzní diskuze na všechna témata - ovšem pouze s věcmi s IQ vyšším než 10, čímž jsou eliminovány entity typu HeavyBoyJoe, waltare a podobní vykukové...

Návštěvy profilu

1 673 zobrazení profilu

Ludwa's Achievements

  1. Jsem si vždycky myslel, že je to použitím mozku... A vono asi ne... Na jednu stranu su smutný, protože jsem to netrefil. Na druhou stranu su happy, bo moje mozková absence nepřispívá k mým výsledkům...
  2. Martene, musíš odinstalovat WarPack, pak to pojede...
  3. Napadá mě. Zkopíruj komplet res/audio složku do res_mods. A pak do této res_mods/audio složky vraž ten zvuk, pk by to mohlo jet. Ale taky si myslím, že to nepojede vůbec, protože to je starej soubor a audio soubory se mění každým patchem.
  4. Gut, vyzkouším, až tedy WoT někdy zapnu (eta leden/únor 2015).
  5. No, mod - to byl přímo zvukový soubor, ale co vím, tak od určitého patche (8:0?) přestal fungovat a jako bonus rozhasil všechny zvuky ve hře. Zkusím pohledat a poptat se JK, ten byl na to poměrně ujetej.
  6. Já bych to hodnotil podle svého hraní devítek (protože desítky mi nejdou). A tam vede zábavnost na amerických strojích (M46 + T54E1) - navíc to vyžaduje trochu činnosti mozkových závitů, narozdíl od T-54, která je v podstatě yolo. Takže za mě M60. edit - hlavně se v klanu neptej šunčičky, on tomu prdlačky rozumí a určitě si vezme Objekta. A to jsem ho ve svém Pattonovi v klanovém turnaji skoro rozstřílel... Nezná sílu Ameriky...
  7. Jako kdybych mohl poradit, tak rozhodně beru M60. To je tank, který lépe odpovídá mému oblíbenému stylu hraní. Na měkkost věže si prostě zvykneš, když jezdíš oba standardní pattony. Navíc - v době brutálně penetračních desítkových TDček, která nejčastěji potkáváš, to snad už není problém, ba naopak. U objekta je deprese tuším 5 stupňů, což není špatné, ale pořád je to špatné.
  8. Martene - obdobné dilema mají i kluci od nás, co jsou u vás. A zatím vede objekt 907. Preferují ho i ostatní kluci, co jsou teď jinde, takže asi tak. Jediný problém spatřují v tom plátu na věži, který bude stejně měkký jako u obj140.
  9. Kybliku, je mi lito, ale T-54 je tier IX. O sestce mezi osmickaminjsem nepsal, neb to je standardni MM teto hry. Mozna se min smej a lepe cti.
  10. Vysmechem je ta tva veta, kterou jsi pridal. A bohuzel to tak zapusobilo nejen na me, tudiz asi bude problem u vysilace... Ja netvrdim, ze je skill, nikde jsem se o skillu nezminoval (to az pozdeji jini zacali vytvaret teorie, ze neumim zahrat). Porad je to ta sama rovina - fail platoon member se smeje zacatecnikovi s premium tankem a sam nesnasi, kdyz se nekdo smeje jemu. Samozrejme, ze tva argumentace typu "uz to neber" a podobne dodava tvemu vyblitku, ze ses nikomu nesmal, dostatecnou vaznost.
  11. A ses si jistej, ze ja nezahraju v takove bitve? Opakuji - nejde tu o me hrani, to si muzes overit z replayu nebo ze statu. Jde tu o to, ze se tady nekdo vysmiva totalnimu novackovi a sam pritom pacha fail (a je jedno, ze pred sto lety hravaly sestky proti desitkam pravidelne a bez goldu za kredity a podobne). V podstate je to totez, kdy se vyplace retard na randomu z toho, ze jsem ho dorazil goldem z T-54 pote, co na me vypraskal ze sve IS-7 sedm goldu bez efektu... Bleeeee bleeee gold ammo noob vs Jeeeeee tatiiiiiiii koupis mi tank? Ze zkuseny hrac cilene oslabuje tym spatnym setupem a rad se tak po bok novacku a retardu, to je taky podivuhodne. Nicmene zpusob uvazovani typu - Ludwa to zahrat neumi, proto je moje ceta non fail - je komicky... Jednak moji hru neznas a vymyslis si klamne premisy a za druhe - staty hovori jasne - ze?
  12. Sance je 1/3, ze vam to vyslo jen jednou, je az neuveritelna klika (a neverim tomu). A ne, neda se zahrat s KV-2 proti desitkam. Pokud tedy zahranim si nemyslis jeden vystrel a chcipnuti, pak se samozrejme "zahrat" da. Ale mne slo o neco jineho - vysmivas se hraci s minimalnim poctem bitev za nakup premioveho tanku a sam jako zkuseny hrac tvoris cety, ktere principialne oslabuji tym. Tak proste nevim, co je horsi. Mozna neni horsi nic, mozna je to nastejno.
  13. Kyblíku - jak se tier VI KV-2 dostane do bitvy, kde je tier IX T-54? Idiot platoon? Teď je otázka, co je horší - jestli loser s 0k bitev a premium tankem, nebo zkušení hráči s takovou četou, mno... No, vykecávat se s někým, vůbec nehrát a pak ty prohry svádět na ostatní hráče, to je takové wag the dog, gratuluji... Jako prevenci doporučuji - opouštět bitvu těsně po odpočtu.
  14. 7 minut ses nehýbal = nekativita = hlášení. Tak to prostě teď funguje - už poměrně dlouhou dobu - a lidi jsou z toho pořád jako u vytržení...
×
×
  • Vytvořit...