Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

ja nwm jak vy ale ja jen prohravam a to furt jasny bitvy a proste koukam a je konec, at delam co delam valecnik nejvic dmg jen prohry uz me to vazne nevavi, ta hra je cim dal tim horsi

Dej válečníka v 5 minutě a ono to bude vypadat jinak než když ho dáš ve 14 minutě. Mimochodem co to je jen prohry. Jsi pod 42%?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak - gun na IS7 je naprosto super, nemit to APCR penetration 300 ale 330, tak je to uz naprosto OP. :-)

Promiň, ale pokud je to žert, tak to beru, ale pokud to myslíš vážně, tak absolutně nesouhlasím. Popravdě by mě zajímalo, jak si na tuto myšlenku, vlastně vůbec přišel.  :biggrin: 

Dělo na IS7 je, bez použití prémiové munice, absolutně podprůměrné a s ní pouze průměrné, tak v čem je prosím "super"? Dlouho doměřuje, je nepřesné a penetrace je podprůměrná. Souhlasím s tím, že s prémiovou municí se situace přece jen o dost zlepší, ale pořád to má k "super" hódně daleko.  :smile: 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad jen pár postřehů z víkendu .... rajčata v plné síle, neskutečné množství odražených střel od skutečně těžce panceřovaných strojů, stojících bokem, jako např. Marder, Pz.Sfl.IVc, Borsig, arty všeho druhu, padající střely před tank, případně snaha hry o sestřelení ptactva nad capujícím enemákem ..... prostě radost pohledět.

 

Jo a T32 opravdu, ale opravdu neumí plavat, zkoušel jsem to včera na mapě Vichřice, jsem objížděl vrak a zůstal viset v náklonu přes hranu nábřeží, enemácka E-25 se dojela podívat a střelit do mne, tak jsem ji v pomalém a potupném pádu do mrazivých vod stačil odstřelit. Bohužel posádka v radostném opojení opomenula vytáhnout šnorchl a utopila se. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to docela šlo, pár her VII,VIII a IX(dohromady asi 7) a pak jenom leo1....20w9l....2350 WN8, nebylo to extra pecka performance, ale po dlouhé době jsem se nevztekal ohledně dementních týmů, sice parkrát byl rajčatový protlak, samozřejmě proti modrofialkám, ale docela to šlo, jenom bych chtěl dodat, že množství noskill tds WTE100 je fakt nechutné, po té akci už to má fakt každej zoufalec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem si užil pěkně klidný a spokojený víkend. Největší zásluhu na tom má fakt, že jsem nehrál WoTko :-D v pátek jsem byl na mariáši, v sobotu na rybách a v neděli na grilovačce. Na tanky jsem si "vzpomněl" až dneska ráno, když jsem se nalogoval na tohle fórum :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku.... to co sem neustále postuješ... jsou to jen prohry. Všichni takové máme. A jsou to jen prohry. A ne jen o víkendech. Prostě prohry.

No já takové mám hlavně o víkendu...hlavně o víkendu :laugh: . Přes týden ne...proto je pokládám za něco divného. To víš...hraju o víkednu tak 5x za rok.....byl to šok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já takové mám hlavně o víkendu...hlavně o víkendu :laugh: . Přes týden ne...proto je pokládám za něco divného. To víš...hraju o víkednu tak 5x za rok.....byl to šok.

 

Tak to se ti nedivím, já jsem v sobotu ani nehrál, včera docela dost, ale byl luckbox na mm, i když občas bylo 12 rudých + náš plutonek

 

PS: Nevěděl jsem, že jsi fanda Sparty, já taky!!!ACS!!!Konečně je titul zpět!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkend byl zase jak houpačka - v sobotu losy rozhodně nadprůměrné, a i když jsem večer moc nezahrál, výher bylo docela dost. Zato neděle stála zato. Pořád v mínusu, až se mi to nakonec před půlnocí podařilo dotáhnout na 50% W/L. Ale fakt jsem se zapotil, tohle bylo fakt moc. Losy hodně špatné a i s WN8 nad 5000 prohry. A aby mi 2x za sebou dingnul bok nepřátelské T40, to si nepamatuju.

Navíc mám stále pocit, že poslední patch si hrál s přesností, dost často to létá pánubohu do oken a to i když mám čas na doměření a zkušenou posádku.

Aspoň, že jsem svoji oblíbenou T49 dostal do fialova. Jsem zvědav, jak dlouho tam vydrží. Tohle bylo jediné pozitivum víkendu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera nejdřív sám Borsig a WTPzlV a kupodivu to i šlo, potom pár her v klanový četě zas 8. a 9.t a nakonec ještě se švárou 6, 7 a 8. w/l jistě nad 50% WN netuším a zakončil jsem sólo "Mistrovskou" hrou s mazlíkem Hellcatem.. no ona ta hra nebyla až tak mistrovská jako vyčůraná.. když se s tímhle strojem šikovně zašijete a jste top tier tak enemáci nemají šanci. Navíc mýho dohledu ještě využilo nějaký VK.. já přes 3500 dmg Hlídka, Spojenec, Válečník, on přes 2500 a 4 killy. Enemáckej Hellcat se držel a dal přes 2700 ale nakonec zbyl sám a to rozhodlo.. Sice jsem se trochu styděl že jsme vyhráli camp stylem, ale zlý sny jsem z toho neměl :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsem na to byl ... Co by, pozorovani, prakticke zkusenosti, 85% presnost a cosi pres 3k prumerneho poskozeni.

Problem je ten, ze sedma ma strasne malo munice, takze tam vozim goldu naprostou vetsinu, abych neprohral kvuli nejakym blbostem. Nicmene, kdyz si to srovnas byt jen podle AP penetration, tak zjistis co? V konkurenci jinych T10 heavy AP penetration nijak vyrazne nezaostava a minimalne na pwneni lowtieru vyjma E-75 a AusfB je to naprosto OK.

Co je trochu horsi, je DPM, na druhou stranu se tam da nahodit namisto lekarny gold zradlo a ten reload celkem slusne stahnout (obvykle nasledovane nadavkami do cheateru, jak je mozny, ze jsem nabil tak rychle, specielne ve stretu s jinou IS-7 :-) ).

 

Spis mne trochu prudi, ze s IS7 nedokazu vyhrat, mit s tim kazdou bitku 3k nalozeny, 2k odingany a nejaky drobny naspotovany proste nestaci. :/

Musím přiznat, že jsem IS7 teprve nedávno znovu zakoupil a to dělo mě opravdu zaskočilo. Tak 99,9% her s ní mám odehráno dva roky zpět a to jsem byl ještě v podstatě začátečník, takže s ní mám teď jen asi 10-20 her. No nic, budu s ní víc jezdit a víc trénovat.... :wink: 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem si dal E4, pěkně sám...mimo víkend a paráda. Ovšem pak jsem šel do čety a dal 8 třídu.  AMX50100 a 4 losty zasebou. Pak jsem se sice uklidnil s ISu kdy jsem si dal 5500dmg, ale 8 třída je asi nejhorší třída ve WOT. Ono je jedno co máte za stroj. Ale s AMX jsem z 60-70% v 10 bitvě. Kde je každá 8 vlivná asi jako loltraktor proti Hetzerovi s troll kanonem. A když je los dobrý, tak dostanete partů skautíků v premiácích a můžu jít na WC.

Poslední hra sice win, ale já málem puknul vzteky. Napadla nás velká přesila 8 HT. Ale my měli slušnou pozici.....byl jsem tam já s AMX, kolega v IS3, Tiger a T44.

Jenže kdybych tam byl jen já s kolegou, tak se udržíme déle. Vždy když jsem si našel super pozici a mohl začín sypat zásobník do enemáků, vtírnul se předemě T44 nebo Tiger. A já zas musel hledat pozici...tím jsme ztratil hafo času a enemák se dostával blíž a blíž...Když už jsem jednu IS3 rozsekal a mohl ji posledním náboje dostat, vjela zas před můj lauf naše T44 a chtěla si ho vyžrat. Takže jsem posledním nábojen narval naší T44, IS3 ji dorazila a já měl předsebou 48s realodu. IS3 to moc dobře věděla a dorazila mě.....

Když už to rudě tupé peklo hraje jako dítě, tak ať alespoň nepřekáží.....sice win, ale já si dal blbých 1500dmg. 8 třídu jezdit nebudu, zlatá 10 třída.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych hrál jen o víkendech, tak mám win 47%.....jsem tak rád, že o víkendech hlavně pracuju nebo jsem u tchána pryč z domu a nemůžu hrát WOT. Jak to můžete hrát? Samej fakan.....všude....od 2-10 třídy.

Alespoň jsem si vyzkoušel, jak se hraje o víkendu....ne děkuji. A jen to ukázalo, kdo hlavně kazí tu hru. Je to tak.....fakani 5 -15 let.

Poslední hry jsem utekl na Pz38 i přes výborně MM, jsem nedokázal zabránit 3 lostům v řadě. Hlavně že nějaký 11 letý GER fakan, pak píše GG. Ale že s LTp stál na base a natřílel ..0 dmg to už mu nevadí. GG já bych ho vzal po hlavě výhybkovou tyčí, že by ten mozek našel až v Bavorsku. Kdyby se alespoň ten zkušenej hráč mohl respamovat, ale ve WOt zdechnu a pak jen koukám jak zbytek lobotomiků vymlátí jeden Hetzer....na to nemám nervy...

na desítkách to samé...jako na fotce...

 

Naše četa se snažila, ale kouknětě co dali ostatní...12 fakanů bez mozku.

 

1399219094.jpeg

Tak jsme utekl na Pz38, ale i přes tuto fotku zdání klame.....pak jsem i přes hafo dmg jen pukal. Ale i přes to Pz38 miluju...je to král. Ikdyž po posledním patchy určitě nemá 0,37 přesnost. Od patche to lítá jako když hraju s CHi - ha. Pořád ke krajům kruhu. Když o víkendu tak jen večer po 20h. Jinak to nejde. Tím se budu řídit.

EDIT: vidíte kolik jsem musel nastřílet abychom vyhráli! Jenže když je mapa s městem, tak to sám nedám. Smutné je, že tohle je vidět ve všech třídách......

 

1399219633.jpeg

Ale no tak, ne všichni fakani jsou špatní... Me je 14 a rozhodně tu hru nekazim, i když těch téměř 1000 WN8 není moc, ale za chvíli jsem zelenej, páč každou bitvu dám tak 2500WN8.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, ne všichni fakani jsou špatní... Me je 14 a rozhodně tu hru nekazim, i když těch téměř 1000 WN8 není moc, ale za chvíli jsem zelenej, páč každou bitvu dám tak 2500WN8.

 

To ti bude trvat poměrně dlouho, co jsem se díval, 30days držíš těsně nad 1300, ale držím palce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska expení na SP... násobků je dost, mohlo by to jít hezky. V četě to jde. Jenom mě překvapily faily (nějaké vyrovnávání) MM... asi 3x z 8 her jsme byli jediné pětky ve hře. Zbytek? Sedmičky. A to ještě pouze heavy. I scouti byli nad námi. Potom, když jsme jeli šestky, jsme potkali podobnou situaci - proti nám dvě pětky v četě. Jediné ve hře. Zbytek ale šestky a jen pár sedmiček. Zvláštní bylo, že jeden byl modrej, druhej zelenej...

 

MM nejedná dle tieru tanků... kdyby s tím dělal, nemůže udělat takovouhle kravinu. To samé, když jeden tým má 4 desítky, zatímco druhý jich má 7 ... a pak se to dohání na devítkách, jenže víme, co udělají dvě Wafle navíc, že?...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku začínáš psát kraviny :-P

Ani ne. Dneska večer jsem dali pěknou četu, kolega dokonce jel jen 9t Ger TD, já E4 a Georg 183. A pěkný. Ikdyž jsem dneska záhadně netrefoval a s dmg to mohlo být lepší. Pak jsem zjistil proč....tečka blibkala jako blázen....zelená, červená, zelená, červená....mikro lagy. Ale jinak pěkné hry.

Jen se nějak vrací artyny. Ve všech hrá byly min. dvě....když nejsou to je teprve hra...pěkně to lítá. Jak jsou tři apod, tak je to kemp. Fakt zbraň pro ....však víte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, ne všichni fakani jsou špatní... Me je 14 a rozhodně tu hru nekazim, i když těch téměř 1000 WN8 není moc, ale za chvíli jsem zelenej, páč každou bitvu dám tak 2500WN8.

Brát obecně, taky znám pár náctiletých a hrajou dobře. Dokonce i jednoho, kterému bylo 12 :laugh: a hrál výborně . Ale ruku na srdce, kolik takových je?

Nedávno jsem jel k doktorovi busem. Kucíí, vedle mě skupinka tak 13 letých a o čem nemluví že..

" jako já už mám ISko voee"

"nekecej! a je dobrý?"

" včera jsem dva sundal, jeden i hořel!"

" Ty už seš dobrej no ....já mam zatím T28 a dva jsem ještě nesundal, to nemá žádný pancíř...je to šunt"

" a kámoš už má desítku, to největší ISko"

" Ten už zná hustě co?"

" Minule mi to ukázal, vlítl tam, naboural jednoho, sebral pětikilo a pak ještě ještě sundal artynu než ho zabili".

" To ramování je super, taky to dělám, jak myslíš, že jsem sundal včera ty dva?"

"Naramovla jsem dvě Kvčka....to bylo hustý"

 

Přesně si to už nepamatuji, ale stačilo mi to. Obsah byl skoro stejný. Oni to hrajou jako F1 nebo Demolition Derby....

Tož se není čemu divit, že tak mluvím. Nebylo to poprvé co jsem mladíky slyšel mluvit o WOT....

Asi nejhůře jsem nesl, jak mi o WOT začal vyprávět kámošův 8 letý syn. Ani netušil jak se hra opravdu jmenuje. Ale prý to skončil...že mu pořád někdo nadával a zabijel ho :laugh: . To mi udělalo takovou radost :laugh: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trochu vypěnil. Vezmu si Marder 38T,a protože jsem na spodku tabulky zkusím po dlouhé době spotovat. Nasvícených a spotnutých 11 tanků, udělena medaile Hlídka . Dmg. sice jen 135, ale mrtvol se díky mému spotu kolem válelo dost. A co na to wn8,pane máte to za 305.Jak to říkají angláni fukíng džob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...