Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Predem se omlouvam tedy za svoje dalsi prispevky, ale boj proti liskske hlouposti povazuji za svoje poslani. Navic je to i moje zamestnani.  :cool:  Vim, ze nikdy nevyhraju, ale to neznamena, ze s tim prestanu. 

Tak ted by me fakt HODNE zajimalo co mas za zamestnani, prozradis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počítám že to bude jistě učitel nebo něco podobného spojené s psychologií. Ale moc se mu nevede to tady prodat  :biggrin:

Tipuju novinar nebo politik, ale jsem asi vedle jak ta jedle. Uvidime jestli to Jakup prozradi - me by to fakt hodne zajimalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jupííí trefil jsem učitele. 

Takže poslušně hlásím, že už ty učitele poznám i podle toho jak píšou a né jen jak mluví. To bude asi tím, že učitelů mám občas kolem sebe víc než dost a víc než dost jich mám taky plné zuby. Tím se nechci nikoho dotknout. On né každý je stejný. Ale jakupe držím ti palce ve tvé vytrvalosti. Jedné známé to vydrželo již přes 20 let a dopadlo to tak, že její dcera se pokusila spáchat sebevraždu, protože do svých 18ti mohla být venku do šesti hodin večera, kluka do teď neměla, nesmí používat make-up, nesmí se holit, tudíž nechodí na koupaliště ale schovává se jen na chatě v bazénku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ping 170 i na EU1 .....s T30 jedna bitva celek pěkná..pak jsme šli na M18.....14x střel 9x hits pouze 5x pene. Se 170 pingem prostě nemá cenu ani mířit. Střely lítaly metr za nad pod ....tak jsem sednul do KV1. Ta 57mm rychlopalka má výhodu, že když člověk mine, tak za 2s letí další.....a s tím to šlo pěkně.

Ve hře s fotky se někdo ptal co je nejlepší na KV ..samo, že půlka hráčů ihned vytasila ..122!! :biggrin:  Tady je jen vidět jak ti lidé přemýšlí...čím větší, tím lepší :wallbash: .

Ani jeden hráč nenapsal 85mm, to mě překvapilo. Já ihned doporučil 57mm....moc nechápali..."stock!" byla odpověď :laugh: . Tak jsem tam fláknul 2000dmg a už se na 57mm ptali podrobněji :woot: . Když jsem jim napsal, že to dá za 2,11s cca 80 dmg, tak jsem čekal" Super!"

Ale oni jen napsali" a to je dobrý?" :woot:

Jdu hrát Panzer generála. Tam lagy nejsou....

 

1392325231.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...