Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

NA server má lehce horší ping než my. s T1 cunn jsem dal druhou bitvu Hrdinu při porážce. Následovaly další 3 porážky ve stylu 2:15 (kdo měl dva kousky s T18?)...

 

A konečně mám novou klávesnici... po dědovi. Koupil jsem mu novou, měl smázlý nějaký písmenka. Jen nechápu, proč zrovna E,A,S,D...

 

Co se mi zalíbilo, to je Dead Space 3. Ten Co-op je prostě výbornej. Je v tom nápad. A dobrej. Zjednodušeně. Hlavnímu hrdinovi šibe určitým způsobem, ale už to ovládá. Co-op partnerovi šibe. Já jakožto co-op partner ve speciálních misích vidím to, co můj parťák ne. A já zas nevidím jeho traumata. Ale co je dokonalé, jdeme stejným prostředím, vyskakují stejná monstra, ale já vidím narozeninovou výzdobu, velké cínové vojáky, velké dárky... partner vidí rakve, barely a elektrické vedení. Ze záznamu slyším zpověď ženy před smrtí. Kolega slyší zběsilej smích. Ptá se mě. "Budeme to poslouchat?" "Jo!" ..."tvle, co natom chceš poslouchat?..." ...pár minut na to. "Nechápu, co se ti natom opakovaným smíchu líbilo." .."Jakým smíchu? Tam se svěřovala ženská a fňukala." ..." Ne, byl tam jen smích..." ...haha a komu šibe teď? :biggrin:

Prostě nápad a výborně provedenej. Zde je video, sice EN, ale naprosto se shoduje s našimi reakcemi. Sice horor, ale takhle dobře jsem se dlouho nepobavil  :smile: Varování - horor

 

 

"Hey, big presents." ... "No, human remains..."

 

Tak, to je vše k tomu, co mě zasáhlo tento týden  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkend byl vcelku solidní, zábava i nervy, prostě klasické Wotko :-)) Enem u devítky Focha mi nestačí na hrdinu 7000 dmg a 6 kousků, nastavená je hezky laťka, popereme se o ni :-) A na tu T30 si pomalu zvykám....

 

za zmínku stojí snad jen dva teamkilly...nějak nemám pochopení pro sedmičky s ratingem 130....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už pár dní jsem to nehrál. Dnes jsem jen tak z legrace zkusil T40 a 3 bitvy s SU85B, pak 2 bitvy s Lowem. Celkem 15 bitev a W/L 37%. Denní hodnocení za 1. Většina losů totálně katastrofických od 30 do 45% a i když byl los vyšší, tak jen proto, že dole tabulky jsem byl já a ještě nějaký jiný zelený chudák, takže stejně zase prd. Ta hra mě už hodně nebaví protože abych byl 3 x i 4 x výkonostně lepší a to nejsem žádný extraborec, než kdokoliv další v bitvě a prohrával to, tak to fakt nevím, jak mě to mohlo dřív bavit. Nemůžu si pomoct ale čím víc mi leze efektivita nahoru, tím hůř se mi vyhrává a tím ubožejší bitvy hraju. Od pátku do dnes jsem organizoval už 8. Vsetínskou lanpárty COD2 a řeknu vám, že tak dobře jsem se už dlouho nepobavil !!! To se s touto zmanipulovanou loterií fakt nedá ani srovnávat. Kdo máte zájem, tak server běží a většinou po 20:00 hodině se tam objevuje stará garda.

 

IP adresa: 193.86.246.133:28960

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední jeden a půl až dva týdny hraju tužku. Nevím proč, ale je to tak. Styl hraní jsem nezměnil.

 

Tedy přičítám tomu dvě věci - mikrolagy na obou serverech, kdy vinou tohoto hodně často střílím mimo. A dmg je základ a když není...  :confused:

 

A změnil jsem klan a přestal (snad dočasně) hrát čety a jedinec v Rudém moři se prostě utopí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to lagovalo jak prase, ta zeleno-červená fičurka nahoře pořád problikávala a ping lítal na EU1 od 30 do 150. V gáráži to několikrát ukazovalo na EU2 error úplně bez pingu. Musel sem to vypnout slušně se v tom hrát nedalo. Nevím zda byla chyba u mého připojení, ale bylo krásně jasno, tak nepředpokládám nějaký problém vlivem špatného počasí. Jinak expím několik strojů a většinou v základu je to hroznej vopruz, tedy čínská T34 je vopruz i ve fullu. Člověk hraje stabilně proti 7 třídě a to 57 mm flusátko je fakt k smíchu. Začíná mi to trochu vadit, že hraju skoro pořád od spodu proti enemákům o 2 třídy výš, nevím c os tím MM po posledním patchy Bělorosuvé udělali, ale asi mně nemají nevím proč rádi. :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak podle mě se víkend náramně povedl. V pátek dýmkový dýchánek Al Fajká jen pro tankisty. Asi 10x Staropramen nefiltr + tři dýmky doprovod velitelkou až domů.

Sobota výlet za houbami foto přiloženo

5bf77fc23554567b13d145d2d8d4427c.jpg

 

No a v neděli celkem zajímavé bitvičky opět jedna přiložena

 

http://wotreplays.com/site/382781#el_halluf-bigdragonaf-jagdpanther_ii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní hodnocení "M", 10 bitev a  2 výhry. Slovy dvě !!! Pánové, tohle nemůže nikoho bavit. Den jsem na to nešáhl, zkusil jsem a sámá prohra. 3 dny jsem na to nešáhl a zase stejný výsledek. Udělal bych test. Našel by se někdo, kdo je červený ale má nějaký tank na full a pořádnou posádku aby mi zapůjčil svůj účet? Jako protihodnotu jsem ochoten způjčit svůj. Chtěl bych si vyzkoušet, jak se hraje s účtem červeného hráče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní hodnocení "M", 10 bitev a  2 výhry. Slovy dvě !!! Pánové, tohle nemůže nikoho bavit. Den jsem na to nešáhl, zkusil jsem a sámá prohra. 3 dny jsem na to nešáhl a zase stejný výsledek. Udělal bych test. Našel by se někdo, kdo je červený ale má nějaký tank na full a pořádnou posádku aby mi zapůjčil svůj účet? Jako protihodnotu jsem ochoten způjčit svůj. Chtěl bych si vyzkoušet, jak se hraje s účtem červeného hráče.

tady přece narazíš...žádnej červenej nebude mít nabušenou posádku....jak by to udělali?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes super.Vše co jsem osedlal,tak hned dvojnásobky a hodně DMG.Jediný,co se nezadařilo,tak X tier s e50M.X tier se vůbec hodně změnil.Bitvy se dnes skládají pouze z OP tanků.Bat a jiné revolverové kanony a TD s lodními kanony.S E50M si v těchto bitvách připadám jako exot.Prakzicky mi uniká účel tohoto stroje v těchto bitvách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes losy :down:. Odjel jsem násobky a skončil s 33% winem. Pak koukám na WZ131 co mám doexpený a snažím se uhrát 50% win. Tank děsně trpěl na losy a mapy a po doexpení mu chybělo 6 vítězných bitev. Po dlouhých 5 minutách uvažování jsem zkusil štěstí a všechny už 3 poslední bitvy win. Pak stroj rychle prodán. Většinou se 50% win podaří při doexpení stroje nebo pár bitev po, ale tady to chtělo úžasných 96 bitev. Od doby co jsem si zavedl pravidlo 50% takovou šichtu nepamatuju.

 

Nyní už se jen děsím toho, který stroj z těch co mám bude dostávat humus losy místo prodaného WZ.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem si vylosoval šťastnou auru, takže celkem pohoda. Samozřejmě tedy až na Obj.268, ten je bohužel proklet stejně jako T54. Jak jinak si totiž vysvětlit, že ve třech hrách po sobě mám nastříleno cca 4,5 - 5 tis a druhej v tabulce 1,5 -2 tis? A to prosím bylo v každé bitvě minimálně 2/3 desítek na každé straně. Abych na čtvrtej pokus vyhrál, musel jsem opravdu zariskovat a v podstatě vést útok, jinak bych ten násobek asi nedal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všera to šlo, četa HUGO/BAGO, nějakejch 6 z osmi sme vyhráli, a to napříč tiery, skvělá bitva v Tigeru II, díky klucí. Sestřelil sem si LightBoyJoea, chudák v ISku neměl proti mýmu Doktorovi šanci, strašně sme je roznesli... :biggrin:

 

Dneska ráno sem to zapnul na jednu, E-50M, i když málo DMG tak win, dobře z naší strany zahraný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po nedělním odpočinku od tanků, jsem včera vyrazil s chutí do boje. Začátek byl katastrofický. 10 her a tři výhry. Pokračovalo to ve stejném duchu i nadále, byť se začali střídat prohry a výhry 50/50. Bohužel nepochopím, a asi se ani nikdy nedozvím, proč jsem jediná čtyřka v šestkové bitvě a dokonce i skaut je vyšší tier než já. Ale holt to patří k celé hře, tak se tím ani nebudu zabývat. Nakonec jsme večer v četě řádili jak černá ruka, takže jsem si celkově polepšil na 53%, což je můj průměr a jsem rád, že si ho držím dlouhodobě. Jediná věc, co mě pořád zaráží, je hloupost hráčů. A hlavně těch od našich sousedů z Polska. Ale to je na jiné téma a debatu.

 

Btw kolega včera potkal v desítkové bitvě 7 artyn. Bitva dle jeho popisu probíhala stylem: rychle za barák nebo šutr a čekat na jistý výstřel. Než stačil z báze dojet za vyhlédnutý barák, ta mu zůstalo 23HP a s těmi dokončil bitvu za zmíněnou překážkou. Já osobně jsem dostal včera medaili nějakého Rumuna za zničení 4 artyn ve hře. Koukal jsem na to, jak tele na nové vrata. Ale aspoň další pamětní medaile ve sbírce. 

Nakonec bych dodal, že i já občas přidám svůj dělostřelecký kanón do hry. Je to víceméně proto, abych si u hry odpočinul a třeba i někoho naštval, když už jsem já osobně takový hezký cíl a všechny artyny si mě musí vyhlédnout, ať už jedu v čemkoli.Občas se zadaří a občas ne. Ale je to sranda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak super, dementi z WG vyhlásí měsíční soutěž na artyny. Takže každý jouda co zvládne zmačknout levé tlačítko myši to bude s artynou zkoušet...nejen, že jich neskutečně přibude, ale hlavně sposty hráčů tak zjistí, že se snima díky super MM dá krásně hrát...a že to je snažší než s tanky...

Děkuji WG...normálně jdu trošku provokovat support o navracení pěněz za měsíční premium(utopie a řeknu jim to do plic)). Jestli těch atomovek bude moc, tak měsíc nehraju....a měsíc prémka v prrrrrrrrr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle by mne zajimalo taky, mit IS-3, pripadne AC Mle48 na uctu nekoho s 45% winrate. Ja takovych procent nejsem schopnej dosahnout ani na svych dvou dalsich uctech. IMO se tydle dva stroje chovaji jinak, nez by mely a tak jak je u nekterych stroju potreba skill, tak u tady techdle je potreba byt noob.

Nezapomenu na platoon dvou Mle48, kdy jsem hral s jednim prumernym hracem (~1k WN7, 50%). Stejna mapa, stejna cesta, stejni enemaci, jsme proste vedle sebe. Ja jsem na tri rany dole, poklop mi trefovali na 200m z otocky. Kolega vydrzel 12 ran od stejnych souperu a prezil.

Uz vubec nemluvim o sve uzasne IS-3, ve ktere bylo vozeni munice naprosto zbytecne, pac to jen urychlovalo cestu do garaze kvuli ammoracku. U zadnych jinych stroju jsem nevidel takove projevy retard aury, jak u tady totech dvou.

 

Samo je pak dalsi vec arty, tam mi to uz ale vubec nedava smysl. Jak sakra muze mit nekdo s arty procenta jak nejvetsi retard a sazi mi IK.... Pricemz za moje IK ma trojnasobek svyho prumernyho dmg... Proc sakra zrovna do mne? (Tri bitky s T14 v rade otevren naprostym retardem v Grille do 3s po spotu.)

Jsem rád, že podobné věci pozoruješ taky. Občas totiž mívám dojem, že jsem už paranoidní. Sice ne u tebou popisovaných vozidlech, ale v principu totéž. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou jsem zjistil, že se mi nějak zajídá losování map. Proč se mi proboha už několikátý  večer po sobě protočí v těch pár hrách 3-4x mapa Stupidní údolí, když třeba Malinovku a Himl jsem nepotkal už 3 dny? Docela bych odcenil, kdyby WG do dalších patchů místo přidávání technologických stromů  Rumunska a Cookových ostrovů dala raději jednoduchou funkci- možnost zablokovat si alespoň jednu mapu, kterou zkrátka hrát nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...