Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Hlásím, že víkend slušnej a hra se mi celkem dařila. Konečně sem snad uchopil Conquerora za správnej konec a vytáhl ho nad 50%, páč je to opravdu velmi zábavnej tank. A co mě těší nejvíce, tak se mi dařilo i s T-54, protože je to skvělej tank a já mu to kazil..... :-D Akorát u něj stále bojuji s "výbavou", napřed jsem vozil optiku, ventilačku a nabiják. Pak jsem dal stabilizátor, ventilačku a nabiják, to se mi taky nelíbilo, takže místo stabilizátoru šel pohon děla. Nakonec jsem se ustálil na stabilizátoru, ventilačce a pohonu děla, ale stále si nejsem jist, že dělám dobře.... :-D

 

 

A ještě jedna věc, bohužel dost smutná. Po tomto víkendu jsem přesvědčen o tom, že naši hráči úspěšně "dohání" PL komunitu v "prasení" hry. Vzhledem k počtu hráčů je procentuelně snad i překonáváme.....Jen včera jsem byl "jen tak" střelen 2x nějakým čechem. Jeden si dokonce zkoušel za kolik mi "dá". A když to udělá hráč CZ klanu, tak už je to opravdu na pováženou. Vzhledem k tomu, že netušil že také umím česky, tak to na četu probíral s jeho kolegou. Myslel si, že mi dá max za 200 HP, ale ubral mi 439HP, což byla skoro 1/3 HP fuč hned 10 sec po startu. Vůbec se nedivím, že už jsem několikrát viděl v četu hry stížnost jak na PL tak i na CZ hráče.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T-60 je ještě docela OK, protože má solidní MM, ale ty další dva, T70 a T80 jsou uplně na k ničemu, protože rychlost a pancíř zůstávaj stejný a proti 5 a 6 tieru s tím moc vymyslet nejde. můj favorit na 2. tieru furt zůstává BT-2 a hned v závěsu Cruser Mk 3, T-60 se tomu nevyrovná, ale nemyslím si že je to ***** jak píše Švejk.

To ber z nadhledem :Smile_teethhappy: . Myšleno oproti T18 a mkIII. To že nesklopí dělo mě nepřekvapilo páč to je dost čitelné při pohledu na samotný tank. Ale lenost....tu jsem nečekal, páč jsem nekoukal na počet koníků a hmotnost.....délka zaměřován je taky hrozná.....jeho nevýhody se nejvíc projevily na kampanii...nespotne nic...aby mohl střílet musí hodně riskovat, páč nesklopí....a než člověk zaměří tak už 2s svítí....

Dingá, ale jen trochu automaty...čekal jsem. že dle parametrů do bude dingátor...jenže v této době aby něco dingalo....s novými kanony....použitelný tank to je o tom žádná...na malinovce či Himmllu celkem ano, ale je spousta..spousta lepších strojů...BT2, MkIII,M2 Light, T2 Light, Pz35...troufnu si říct že i H35, páč to alespoň dingne...

Jeho největší výhoda mu sice zůstala, ale to samo nestačí....(jeho nízký profil)...na druhou stranu jeho kanon je i přes papírové parametry celkem přesný a penetruje spolehlivě....když už jej po hodině zaměříte :Smile_teethhappy: .

 

Konias: debilové jsou u všech národů....Španělé, Poláci, Čechoslováci.......ojo je to jedno...( i když raději budu mít v týmu 14 Poláků než dva Španěli.....hrozný neschopové s brutálně špatnými staty..ale to je jen subjektivní názor....všichni mají své hovada a skillery).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, odpoledne to bylo jen pár bitev, převážně T-43. Ale co naši dovedli zkonit. Vytáhnu jim Pattona a Tigera II (to je monstrum, když vidíte v zoomu, jak na vás sjíždí ze skály a jde na ramování), oni mi pomůžou a já je dorazím. Pak ještě nějakýho zmetka a končím. Pak si zase takhle kroutím nějakýho detracklýho scoutíka a to tvrzení, že střelba spojenců je nejpřesnější je pravda, on odjel, já ne...

 

Na Karélii jsem s T-43 jel i krásnou bitvu (bohužel násobek), kde to enemy vzali všcihni kolem toho účka, já to profrčel až k jejich bázi a před ní zastavil, abych počkal na další dva tanky a capli jsme to zároveň, aby se enemy nestíhal vrátit. Spojenci za stavu 0:9 na prášky, že nekapuju a poté, co jsem jim to jaksi vysvětlil a capnuli jsme, už nikdo ani necekl :Smile_teethhappy:

 

Večer četa s Noobobem a Dannym. T49, Hellcati. To to začalo. Věčně dole v losech, u enemy jasná převaha hráčů, prostě k nasrání jen leštit pancíře. Potom se to zlepšilo a jezdili jsme převážně T49, protože tam jsme narozdíl od Hellcatů bývali top. Polský vlaječky na T49 jsou srandovní, vždy se na začátku bitvy zbavit zodpovědnosti slůvkem "Siemka". A nakonec většinou spoluhráči koukali, jak jim to polská četa nandala :Smile_teethhappy:

 

Třešničkou byla hra s Hellatem na Arktidě. Spodní základna s tou plošinkou na ostřelování. Zaberem pozice a jede tam JgPz IV. Jako jedinej zelenej. Kluci varují, ať si dám bacha, že na mém místě je už párkrát shodili dolů. Tak je v klidu přesvědčuju, že tenhle se zeleným hodnocením ví, jak se hraje. Pak probíráme, co koho shodilo a já letím dolů. Kamarádi toho zmrdíka zrušili během pár sekund a doufám, že ho nareportovalo víc lidí. Já se teda naštěstí vyškrábal na jedinou "plošinku", odkud jsem viděl na všechny strany a dal jsem 3 kousky a kluci to pak naštěstí vyhráli, ale vážně by mě zajímalo, jakej kr**** to řídil. Enemy M3 Lee, kterýho jsem sundal mě nazval kemperem. Pak jsem mu vysvětlil, proč kempím...zasmál se :Smile_Default:

Bohužel nějaký prohry byly na cap, prostě jsme nestíhali dekapovat, to se vždy objevili 3 enemáci a bylo jasno.

 

Jinak jsem si dal svou Fadinovu medajli. 2x. A taky jsme si připsali za ten večer dva zásadní přínosy, perfektní.

 

Jo a Perleťovka se mi líbí, ale jen za rychlý mašinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pátek jsem po cca měsíční výluce naistaloval hru, nahodil módy a dal pár her. O víkendu jsem byl sám doma, tak jsem si zajezdil.

 

Jak jsem se ujistil, tak se nezměnilo nic, nic k lepšímu. Počet červenáčků v týmech je už za hranicí toho, aby hra byla smysluplná.Skutečně je závisí na tom, jak se nalosuje do týmů, měl jsem několikrát chuť se odhlásit, když mi XVM ukázalo 30% a méně, ale měl jsem koupené na den prémko, tak jsem statečně vydělával peníze.

 

Včerejší poslední hra byla s T34, kdy jsme měli v týmu 7 desítkových tanků na mapě Opatství. 5 rudých desítek a dva žluté, spodní základna. Čtyři desítky (IS-7, T110E5, T110E3 a T110E4 a 3 desítky jely přes kopce (E-100, IS-7 a Baťák). Já jsem s T34 nabil goldy a jel suportovat doprava k vodě, že to rushneme.

 

Ovšem všechny 4 desítky zakempily těsně za sjezdem k vodě (před těmi vraky, co tam stojí). Prostě se nehnuly - přitom ve hře byla jediná artyna! 5 minut jsem psal do chatu, že to tam prorazíme, protože proti nám stály jejich dvě desítky a IS-8. Ne, prý se musí bránit, psala ta rudá hovada. Grrrrrrr.

 

Stál jsem tam jak Stojan Jakotyč, protože se přemisťovat s pomalou T34 přes mapu byl nesmysl a současně jsem doufal, že se ty naši mastodonti přece jen pohnou. Marně, jak se ukázalo.

 

K naší základně projel nechráněným středem Tiger II a devítkové fr. TD - Foch. Ty se objevily na minimapě, až když byly u naši vlajky. Ty si podaly naši M40/43 a začaly zabírat základnu. Kdo myslíte, že se vracel, když se musí bránit.

Já, jen já! Ti pitomci se nehnuli, klikal jsem na F3, F7 i na minimapu jako debil a nic :Smile-hiding:

 

Než jsem dojel, bylo obsazeno kolem 80%, Opatrně jsem vystrčil palici nad horizont a začal střílet. Naštěstí Foch stál bokem, tak ji chytil a pak ji dostal i KT, tak jsem je ustřílel oba, sice střílely, ale věž pěkně odrážela. Pak bum a z nebe přiletěla tramvaj od nepřátelského GW Tigra a bylo vymalováno. Už jsem se díval z nebe…

 

Naše hovádka se v klidu na to dívala, jako že by mně jely na pomoc. Proč? Mají desítkové tiery a oloupal by se jim lak. Nebo božínku by měly pásy od blátíčka.

 

Kupodivu naše IS-7 se pravou stranou přes kopce probila na jejich základnu, podporovaná naší IS-3. Stav je početně hůře pro nás, ale oba začínají zabírat základnu, vypadá to na výhru na cap, protože jedna straně je zablokovaná naší přesilou (moje bývalá strana) a středem jede zbytek nepřátel, ale na náš cap to nestihnou tak rychle.

 

Ovšem tu si naše IS-7 všimne pod skálou stojící T110E5, která je kolem 350 HP na ránu vyjede z capu a jede si pro kill. Ovšem ten debil se postaví čelně a začne střílet do věže, kde nepenetruje. Naše IS-3 vyjede z kruhu taky - to už jsem se málem vzteky osypal, protože na naši základnu jedou tři tanky, jak se vidět na mapce. Marně jim píšu, aby se vrátily a zabraly vlajku. Ne. Asi se domnívají, že nepřátelé zdvořile stojí a čekají na ně, pitomci.

 

Ty naše dvě hovada tam 3 minuty střílejí do nehybného tanku a nedají mu jediný dmg point. Pak tu IS-3 napadne tu 110ku objet a dorazí ji.

 

To už ovem řve naše siréna. Naše 4 (ty bránící) desítky – všechny se 100% HP stojí a nevědí, která bije. Když je obsazeno 80% rozjede se zpět T110E5. Když mu napíšu, že už je pozdě, tak mi odpoví shut up dead noob T34! Že ten dead noob nastřílel více dmg, než ty všechny campící 4 desítky dohromady mu nějak nedochází :Smile-izmena:

 

Co je v téhle hře špatně? :Smile_confused:

 

Jediné pozitivum byl můj Obránce a slušný výdělek, ale pokud WG nutí hrát lidi tak rozdílných parametrů v jedné hře, je jen otázkou času, kdy hru zase přestanu hrát. Protože tohle je jen o nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen včera jsem byl "jen tak" střelen 2x nějakým čechem. Jeden si dokonce zkoušel za kolik mi "dá". A když to udělá hráč CZ klanu, tak už je to opravdu na pováženou. Vzhledem k tomu, že netušil že také umím česky, tak to na četu probíral s jeho kolegou. Myslel si, že mi dá max za 200 HP, ale ubral mi 439HP, což byla skoro 1/3 HP fuč hned 10 sec po startu. Vůbec se nedivím, že už jsem několikrát viděl v četu hry stížnost jak na PL tak i na CZ hráče.....

 

ANo , mohu potvrdit, demence je čím dál více v českých řadách ,příkladem budiž hráč BHAAL91 v E 100 z českého klanu [1MMB] 1. Moravská Motorizovaná Brigáda hned po startu do mé WZ 120 začal střílet, jen proto že jsme ho poslal kam by měl dle mého názoru jet....ubral mi cca 1600 hp, reportováním člověk nic nezmůže, tak si na toho **** dávejte majzla aspoň vy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, doposud jsem to nezaznamenal,ale o víkendu po mé pauze to bylo často,fakt často.

 

Zaregistroval jsem, jak mají čeští hráči špatnou pověst. Takže už nejen Poláci.

 

O víkendu jsem to zaznamenal mockrát, kdy se psalo o Polácích a Češích jako záruce prohry - mnohdy slovy nevybíravými a xenofobními.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pátek jsem po cca měsíční výluce naistaloval hru, nahodil módy a dal pár her. O víkendu jsem byl sám doma, tak jsem si zajezdil.

 

Jak jsem se ujistil, tak se nezměnilo nic, nic k lepšímu. Počet červenáčků v týmech je už za hranicí toho, aby hra byla smysluplná.Skutečně je závisí na tom, jak se nalosuje do týmů, měl jsem několikrát chuť se odhlásit, když mi XVM ukázalo 30% a méně, ale měl jsem koupené na den prémko, tak jsem statečně vydělával peníze.

a ty jsi čekal změnu?? po měsíci? vždyť si tu byl skoro každej den a četl jsi jak se hraje ;-) je vidět že závislost na WoT existuje :-D :-D

Jinak ten popis bitvy desítkových tierů je docela slušnej horor (a velmi pěkně popsanej) a jen mě to utvrdilo nepokračovat v expení vysokých tierů.. děkuji ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak poslušně hlásím že víkend proběhl vcelku k mé spokojenosti. Pořízeny zpět tanky T-150, VK 3601 H a M6 a dobrý hry. Rozhodně zábavnější než tiery vyšší....kde se člověk jen diví. Jen jednou jsme si zapnul barvičky abych vyzkoušel zda vše z balíčku Crabtra funguje a byl jsme pánové u Rudého moře a zdarma ! :-) Bohužel to bylo ve hře desítek a devítek...., což už tak veselé nebylo, jak dobře píše Zdeněk svůj zážitek...je dost běžněj :-(

 

Nu ale 5 a 6 tiery je zábava zatím dostačující :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ty jsi čekal změnu?? po měsíci? vždyť si tu byl skoro každej den a četl jsi jak se hraje ;-) je vidět že závislost na WoT existuje :-D :-D

Jinak ten popis bitvy desítkových tierů je docela slušnej horor a jen mě to utvrdilo nepokračovat v expení vysokých tierů.. děkuji ;-)

 

To je jako v sexu... :Smile_trollface-3:

Jasně, že jsem nečekal změnu, ale prožít bitvu s pitomci na X tieru,je přeci jen něco jiného, něž o tom číst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem si pořídil toho 7 scouta Čínskýho. Hrál jsem s ním pár her a mám pouze 31% win. Přitom ten tank je super. Dal jsem 2-4 killy za bitvu. Párkrát jsem nastřílel nejvíc z týmu. Ostatní hráli úplný kulový. Např prohra 5:15. Já nastříleno se scoutem 2260 dmg a 4 killy. Další prohra 7:15. Já 3 killy. A tak to šlo pořád dokola. Prostě, když nejsem v topu, tak to dost často dopadá katastrofálně. Heavy tank stojí na místě, já mu píšu, ať jede, že ho sejme artyna. On mi píše STFU a jakmile zmáčkl enter, už hořel samozřejmě od artyny a měl 1300 HP dole. Včera W/L. 9/28.

 

Když hraju četu, tak jsme v topu max 2x za 10 her. Už aby do Warthunderu dali pozemní techniku a WG už mne nikdy neuvidí. Úplně tu hru sprasili. Mají spoustu prachů, protože se jim zvedl mnohonásobně počet hráčů, ale hratelnost a zábava pro lidi co to umí je pryč. Ale to už tu bylo řečeno stokrát. :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže poslušně hlásím, že po zkušenostech se včerejškem a taky s dnešním ránem, kdy jsem ani s JP ani s Hellcatem nemohl zaboha dát dvojnásobek, protože jsem dostal týmy totálních ***** .... jsem se rozhodl, že s touto hrou minimálně na čas končím. (a všeobecně s hraním) Vrátím se k tomu možná na dlouhé zimní večery. Ale nebudu si tím ničit letní teplé dny.

 

Navíc jsem si uvědomil, jakým se stane člověk závislákem.... jak to ovlivňuje mé nálady.... jak se u hry více rozčiliju, než abych si hrál pro radost...

A to je špatně. Nechci aby se ze mne stal větší magor než jsem teď... :facepalmic:

 

Takže se tady s vámi loučím a mějte se hezky. Občas sem na fórum kouknu zda se neudály ve wot nějaké zásadní změny....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

víkend celkem dost dobrý, jen bych se pozastavil u jedné bitvy, která se mi nesmazatelně vryla do paměti. Bitva s VK 3601 H , kde jsem se svou vlastní blbostí ( špatně složená četa) dostal do bitvy proti 5 X tierům. A to jsem opravdu nechápal protože jsem nastřílel přes 1900 dmg a skončil asi 3 v DMG z týmu, expama jsem byl první, takže tolik asi k úrovní hráčů na vysokých tierech. Samozřejmě porážka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopoledne četa ve dvou, 10/11 W/L ale co, s Hellcaty jsme byli víc jak půlku bitev mezi osmičkami. A to je prostě brutus...zvlášť pro člověka, co expí dělo :Smile-angry:

T49 půlka bitev top... zvláštní, skoro se mi zdá, že před patchem to tak nešílelo, ale spíš náhoda.

 

Akcido, Akcido... videa má zpracovaný perfektně, ale jeho recenze Hellcata...a zrovna jeho recenze vypadají důvěryhodně.

A T49 ukázal na Himmlu v četě s Jumbem :facepalmic: Hrát umí, ale tyhle dva stroje v jeho recenzích mi rvou srdce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po týdenní herní pauze (asi můj rekord :-)) jsem se nechal zviklat víkendovou akcí, koupil si denní "premiák" a jal se vydělávat na VK3601 a VK2801, jelikož jsem byl z předchozí akce (to bylo vlastně to 2. výročí WoT) značně "vycinkaný" a měl jsem asi nějakých 150.000 stříbrňáků... Hrál jsem v neděli odpoledne (EU2) a večer (EU1 - bo na EU2 jsem měl ping cca 350 až 500ms, což bylo nehratelné). Násobky zajety vcelku rychlostně, všechno víceméně kolem 3.000 expů (s PÚ). Zatím jsem koupil a vybavil akorát VK3601... a musím říci, že je to prima stroj :-) sice není tak svižný, jak jsem si myslel, ale dají se s ním zahrát pěkné hry... ve 3. hře jsem měl lehce pod 1.200 expů (bez 1,5násobku), což stačilo "jen" na 1. třídu... Trošku mě zklamala 2. věž u tohoto stroje - naprosto stejné hodnoty všeho, kromě otáčení - výrazně horší nežli s 1. věží!!! To jsem docela koukal... stejně tak, že "kónika" stojí jen 1.500 expů a něco přes 10.000(?) stříbrňáků na rozdíl od TOP děla, které je výrazně dražší...

 

Existuje jediná rada co ti pomůže....nelíbí se ti tu "brekoty" hráčů co tu píší bludy? Tak sem nechoď.

 

Mno... ono by ASI bylo lepší, kdybyste (spolu s "Kanarem") nepsali v každém druhém příspěvku, jak to WoTko stojí za vyližkoště... váš názor je IMHO všeobecně známý, tudíž ho netřeba recyklovat. A pokud se vám hra zdá tak úděsná, doporučil bych decentní herní pauzu :-)

Jako já vás určitě uznávám coby jakési "WoT matadory", ale tím věčným brekotem si to (nejen) u mě trošku kazíte, což vám ovšem může být naprosto u zádele, že ano ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mna víkend čistá katastrofa. Ono to bolo spôsobené predpokladám tým že som expil Prototypa a AC Miláno a nebiť pár hier v rote tak tak som na nejakých 30% winrate. Ono 8.5 priviedla do hry opäť par tisíc sviatočných hráčov a podla toho to aspon z môjho pohladu tak vypadalo. No nič dnes je nový deň a večer sa uvidí ako budeme pokračovať, hlavne pevne nervy. :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedivte se, že na to furt nadávám. Stačilo by tak málo a byla by to naprosto luxusní hra a to prostě musí člověka mrzet.

 

OT: to jsi mi psal už minule :-) akorát mám pocit, že to "sado maso" (co jsi psal někomu jinému v jiném? tématu) platí na tebe: nadáváš na WoTko (WG) a kritizuješ ho, ale svoji "denní dávku" si dáš tak jako tak ;-)

 

PS: onehdá u strejdy jsem viděl Pancer Elite 2(?), tak to jsem se fakt pobavil... jestli je WoTko arkáda, tak PE2 je... hra na arkádu?? :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady dávám kod pro začínajícího hráče z Nvidia grafiky :

 

World of Tanks

Your World of Tanks Invite Code: 6BN7XM8RZ2MX8E

 

Z kodu pro normální účet jsem dostal 30 dnů premiak a 2050 goldů a to by mělo být to samý, protože hodnota Bundle With Geforce byla 1400 Kč.

 

Kdo dřív přijde ten dřív mele !

 

Hölle mit uns !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem dal 20 her s VK 3601 H, z toho 16 Win, takže spokojenost. Co ale bylo výborné, tak skoro ve všech bitvách fungoval tým naprosto neuvěřitelně. Vraceli se bránit bazi ( a to včetně hráče s IS, co měl WN6 necelých 400), když jsem jel za barák vyšťourat Porno Tigra, tak hned další z týmu jel na něj z druhé strany atd. Korunovala to bitva, kde jsem nastřílel cca 3 000 damage a dalších 1 500 k tomu naspotoval.Takhle dobře jsem se u WoT pobavil naposledy před cca 1/2 rokem.

Dnes ráno perlička, s JP II jsme otáčeli hru za dost nepříznivého stavu, nakonec jsem zbyl já se 3 HP a poslední naše arty a posledního enemáka jsme dali 2 vteřiny před vypršením limitu bitvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OT: to jsi mi psal už minule :-) akorát mám pocit, že to "sado maso" (co jsi psal někomu jinému v jiném? tématu) platí na tebe: nadáváš na WoTko (WG) a kritizuješ ho, ale svoji "denní dávku" si dáš tak jako tak ;-)

 

PS: onehdá u strejdy jsem viděl Pancer Elite 2(?), tak to jsem se fakt pobavil... jestli je WoTko arkáda, tak PE2 je... hra na arkádu?? :-D

Díky tomuto nasrávacímu systému zvaném WoT své denní dávky omezuju a už jsou dny, kdy odehraju 10 bitev a končím. Nějak mi totiž přijde málo zábavné udělat 7 killů, nastřílet 3 x vyšší damage, než kdokoliv v bitvě, enemáky nevyjímaje a stejně prohrát o 5 tanků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...