Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Jen jsem si vzpomněl na jeden starý poměr 23:68 (obrana/útok) a jak se s tou deklarovanou shoduje 1:1.

Na jednu věc poměr 1:1 určuïtě sedí. Počet hráčů v týmech 15:15.

Nechtel jsem zabihat do detailu. ale jen aby bylo jasno:

MM ktery nebere v potaz skill hracu (jako ze nejspis nebere) je vzdycky pro nekterou ze stran nespravedlivy.

Pro tebe, pro me.....ve vysokem poctu bitev je ke kazdemu nespravedlivy uplne stejne, tedy 1:1.

Takhle to bylo mysleno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím,jestli si to jen nenamlouvám,ale zdálo se mi,že jsem měl jak na B1,tak na M8A1,tak i na KV-1 S,nějaký horší děla.Horší přesnost i průbojnost.Nevšiml si toho někdo taky,nebo se mi to jen zdá.Rozhodně si tím nehojím frustraci,měl jsem dnes večer kliku,9x výhra a jen 5x porážka.

Ja mam stejny pocit u IS. Mozna to poladili, mozna ne, to se stejne nedovime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraní na publicu je čím dál tím horší. Platí pravidlo, že si co si člověk neudělá sám, to nemá. Poslední dobou vidím jak se to fakt WG snaží způrměrovat na 50%, dostat se nad denní win 50% jde docela OK, těch 55 je vpohodě, ale chtít jít nad... to pak vypadá takhle každou hru:

enemy-team-vs-my-team.jpg

 

Schválně dnešních 5 posledních her

 

 

2nlbz7m.jpg

 

vo3i3n.jpg

 

6jnk9s.jpg

 

4j2gw8.jpg

 

2pt5747.jpg

 

 

1, max 2 lidi něco hrajou, zbytek jsou jen potrava. Pak to vypadá jak to vypadá, že zkušení hráči vezmou scouta a radši s nim jsou vzadu a rozdávaj dmg, protože se nemaj na koho spolehnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zatím jedna vtipná série bitev z většího množství. Prohra 2:15. V další bitvě mě začne jeden borec z vlastního týmu hrnout k vodě a člověk s tím nemůže nic uděl. Po 75 m strkání to jen udělá hups. Jinak prohra 7:15. Další bitva opět prohra 4:15. V zatím poslední bitvě jsem byl jako jediný 3 třídy jinak je v každém týmů 12 strojů 5 třídy a žádná arty. Tyhle vychytávky s třetí třídou proti týmům plných pětek jsou dost často. Na to moje EFR cca 1000 fakt nestačí. Mimochodem prohra 12:15. Jdu na jedno-dvě pivka a pak se bude pokračovat v expení.

 

Edit: Dnes poprvé jsem se projel přes tank. Bohužel byl spojenecký a tak jsem za přejezd zaplatil pokutu za drobné poškození.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to psal i dokazoval,že hra je postavená tak,aby nebylo možné se s neprémiovejma strojema dostat přes 50%.O těch pár procentíček jedině s prémiákem a prémiovou municí.Kam by koneckonců páni tvůrci přišli,kdyby hra byla opravdu zadara.Takhle vás dostatečně vyfrustrují a vy si ještě rádi zaplatíte.Ať už za tank,nebo munici.Oni nám ukážou"zadarmo".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miri: Tak se někdy ve hře ozvi a Zvednem "hry prohraný při odpočtu" :Smile_teethhappy: Občas mě štve, že díky mým statům mezi rajčátky šance není objektivní. (Já opravdu chci navenek hnusný staty, když jsem měl tu čest jet na jiným účtu s číčou, měl jsem znatelně větší klid a enemáci nešli jen po mně...to se střílelo samo i bez posádky)

 

Jinak dnešek prosezen u 6. čet (bože, znovuobjevil jsem kámoše co jezdí kočku a rozumí ji a má na ni posádku) a násedně 6. rot. Takže dnešek byl věnován Hellcatovi. Co se rot týče, nakonec jsem zakempil s nějakými švédy. Zelení. Postupně se měnili a šlo to do žluto zelena. To se občas projebilo na výsledku. Občas nejeli úplně top, nechtělo se jim čekat. S kámošem jsme bývali často top v dmg i kilech, vždy jen řekli kam chtějí Hellcaty a spolu s jejich jsme to nějako rozjeli. Ale co se mi líbilo, oni byli na TS, my dva taky a během bitvy nám nikdo nic neřekl, nebylo třeba, hra našich byla čitelná, případně ukázali na mapu a jelo se. Sice měli slabší chvíle v taktice, ale kdo nemá. Byl jsem až překvapenej, jak to šlo. Ocenili obrou práci, my taky, krásně dneska zahráno. Opravdu, takhle hezky jsem dlouho nejel. Klídek, ticho, byl jsem jen normální plnič rozkazů a střílel jsem si :Smile_teethhappy: ale co bylo zajímavé, jejich výkony postupně slábly. Tak jsme zjistili, že celou dobu většina z nich popíjí, čemuž nešlo neuvěřit :Smile_teethhappy:, takže to často bylo i na nás dvou. Ale sranda až do konce. Dnešek 5:1, prostě parádička. Ani nás nechtěli měnit za lidi ze svýho klanu :Smile_smile:

Vážně čumím, jak to přes jazykovou bariéru a rozdělené komunikace šlapalo. A Hellcat je prostě pecka. Ač někdo rozebíral, že to není pekelná kočka, ale rváč, mou kočku mi nikdo nevezme. Až bude sleva na vlaječky a znaky, na něj půjdou za goldy. A kamufláže budu střídat za stříbro, když slevili, aby se neokoukaly.

 

Nakonec jsem si Hellcata malinko upravil, jsem zvědav, jestli se to na publiku nějako projeví :Smile-tongue:

e1GsB.th.jpg

 

Kadel: Taky jsem tomu věřil, ale poté, co jsem začal jezdit čety s vlivnými stroji a stroji, co mě baví + roty s kluky, jedu nad 70% win. A to baví. Musíš si nějaký lidi najít a nejezdit sám. Pak trochu naučit a jde se válet. Pokud člověk expí a jede sám, vždy to kolem těch 50% bude, to je prostě pravděpodobnost a s tou nehneš. Ale můžeš si ji přiklonit na svou stranu, jak jsem psal.

 

 

PS: S Hellcatem dnes zásadní přínos. Bohužel jsem zemřel první a brzy, rozbombičkoval mě StrupPZ II...2 rány, posádka a moduly v háji a dorážka něčím z dálky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl dnešek pitomej.Jindy hraju tak do půl třetí nadránem,ale dnes už jsem to sbalil.Ono nas...,když jednoho emem kilneš a dva další poškodíš a projedete to 1:15.Takže z devíti her 7x porážka a zbylé dvě taktak.Zvedáku,ono se ti řekne najít si lidi,ale kde je vzít.Já sice jsem spíš lama než borec,ale když vidím co dělá to stádo na první až čtvrté a často i na páté úrovni,tak se ti zvedá žaludek.Připadá mi to,že než zapnou PC,uložej si mozek v kuchyni do kredence.Navíc jsem založením spíš sniper a proto jsou mí hlavní stroje M8A1 a M36 Jackson.Neumím nějak lehat bohatýrskou hrudí na kulometný střílny,spíš vycházím ze zajištěné obrany.Proto mi vyhovují více hry typu Stalker.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dohrabal u Tigra II k té druhé věži. Je to bída, losy jsou neustále se šancí 40-46% na Win a také to tak vypadá. VK36.. s konikou je super hraní, to mne opravdu potěšilo. A cenu za hnus posledního patche získává mapa Perlový bordel. Zlatej Komářín.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrcholem sobotního hraní pro mě byla četa dvou artyn tier 7 s T-28. T-28 se hned zezačátku rozjelo pro smrt a podařilo se mu objevit dvě artyny. Oba naši experti, kteří s ním byli v četě, zůstali celou dobu na základně, ale nevystřelili - takže já jednu z artyn sundal na 2 % a to bylo vše. Jedna z našich artyn nevystřelila za celou (i když značně krátkou) hru ani jednou, druhá dvakrát. Včera win 46%, dneska to rozhodně nebude lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoledne katastrofa, Hellcatovi lítalo vše do pásů a cinkal nepřátelský boky. Večer roty s klukama, 13 výher, potom rota s jinými, nakonec šňůra 20 winů s Číčou. Pak nasazena skládaná optika na Cruisera III místo ventilačky (vážně dávala 0,04s do reloadu? WTF?) a následně otestována. 2x Doly, 4x Himml...vzdávám.

 

Dnešek fajn, 84% win, nakonec mi zrůžověla garáž - OtRLA.th.jpg

Přes drsný odpoledne zakončeno královsky.

 

Jo, koupil jsem zpět AMX105AM...bože, další blbost. Jedině s goldy. A když jsem je nabil, šlo vše mimo na kraj zaměřovače. Střídal jsem gold a HE... vedle, trefa, vedle, trefa...a 3x po sobě dát AT2 0 dmg s arty, pánové, to je trapný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"naprosta katastofa" je, kdyz te s medkem V tieru, hodej k VII tieru? a jak bys nazval to, kdyz bylo bezne hazet V tier k IX tieru? .. prijde mi ze nekteri zapomeli jake MM bylo jeste nedavno ...

mel bys napsat - to je pohoda, kdyz me to s V tierem hodi maximalne k VII tieru ... WG se vam vazne nezavdeci ... :)

preji ti, aby si stim Typem parkrat potkal IX tier a mohl si skutecne postezovat .... jako jsem to delal drive ja ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera win kolem 62%. S klanem jsme byli nažhavení na turnaj Středních vah, a oni nedorazili tak jsem měli technikcké vítězství. Včera se hlavně dařilo s T18. Jedna příhoda jedu s Tigrem II na El Haluf, už se bitva blíží ke kenoci vyhráváme a přijede ke mě Hummel vystřelí zníčí mě ale i sebe tak jsem bral štístko..:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na Topky se dalo spolehnout? dyt to bylo nedavno a lidi sou porad stejny ... a Topky sem tehdy jezdil ja ... a na me se nedalo spolehnout ... :)

 

jako WoT je bezva, ale je to hra ktera me dokaze nejvic vytocit ... vcera sem si tu posledni bitvu mohl taky odpustit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera mi ušla Fadinka. Trefil mě můj Hummel. Dnes jsem zůstal nakonec sám v kočce proti 6 enemákům. 5 jsem jich vystřílel a šestá plná AT2 zůstala na bázi. Tak se zbytkem HP jsem ji detracknul, objel barák, zjistil, že mám poslední náboj a pár sekund před koncem mě dorazila...jeden jedinej náboj navíc a byla by výhra. Ale Fadinku jsem si dneska získal zabitím jiné AT2. Zvláštní jak dnešek končil téměř katastroficky kvůli nedostatku nábojů u T49 a Hellcata...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"naprosta katastofa" je, kdyz te s medkem V tieru, hodej k VII tieru? a jak bys nazval to, kdyz bylo bezne hazet V tier k IX tieru? .. prijde mi ze nekteri zapomeli jake MM bylo jeste nedavno ...

Neboj, starý MM si pamatuju, jenže proti tak vysokém tierům jsem aspoň já hrál jen výjimečně. Jenže teď asi 13 her úplně to samé, jen potrava na konci tabulky, jediný tier 5 v celé bitvě. (Ono super řešení, že četa má vyšší MM váhu.) Copak to má být nějaká zábava? S takovým přístupem to vypadá, že čety úplně přestanu hrát, protože když hraješ sám, máš mnohem lepší losy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...