Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ja dnes jel jen StugaIII a AT-2 - 100% peněz navíc. K tomu jsem si aktivoval ten bonus kod, takže to celkem šlo. Nejvíc se mi líbilo, když jsem s AT-2 v jedné bitvě dostal průzkumníka i hlídku, to mě dost pobavilo :)

Koupil jsem si AC Mle 1948 a T28 Prototype, tak zas mám co expit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V akci splněný násobky (jezdím jen 4 vozidla) a sem tam nějaká bitva na víc. Denní win poslední 3 dny nad 50%. 5násobek s výsledkem 2000 není žádná sláva a podobně se zadařilo vícekrát. Celkově bych to viděl pozitivně. Poněkud nepříjemný je poslední dobou častěji se vyskytující jev mizející nepřátelský techniky. Dříve jsem to nemíval a když to bylo nad 200 m, tak si člověk řek (maskování a spousta koeficientů + kde si cosi. Prostě nastavení WoT). Dnes mi mizelo KV-1 na vzdálenosti 185 m a nebylo v křoví. Člověk si bude muset asi zvyknout, hlavně když to nebude moc často. Pořád lepší než neviditelný stroj i pod vzdálenost 50m, což je naštěstí ještě vzácnější jev a snad to tak i zůstane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si odpoledne užíval v T49 na Murovance v lese. Stál jsem a najednou Přijíždělo VK3601H. 80m, "Bobe, střílej!",70m "Bobe!" 60m Snad se už zastaví... zastavil na 53m. Hned na to Nějaká Pz IV, 70m, 60m...jela okolo. Ten pocit stát a čekat a nestřílet :Smile_teethhappy: To mě bavilo.

 

Taky jsem jel pár bitev s T34, ta s prémkem krásně vydělává, to pak člověka i baví hrát. Akorát jsem to počítal. 80% střel tvrdej podmírák, kolem 340dmg, nadmíráky kolem 410, jednou 500. Teda na dělo se 400 prům dmg nic moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska při násobcích dostala IS3 Černýho Petra vyšlo to až na 7 pokus.. jinak to docela šlo.. ježe po 20.hod jsem se rozhodl dojet si Cariusovu medaili 1.tř a vzal jsem KV1 abych při tom i něco vydělal... zbytek hlášení je v "Ulevte si..." psal jsem to hned po hře tak je to jen pro silnější nátury.. :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

****** se mi bootlog a nešlo natáhnout W7. Od rána se s tím jebu a výsledek nula+!!! Nakonec jsem musel instalovat nové W7 protože záloha, kterou jsem si udělal 2x během posledního půlroku mi nešla natáhnout. Psalo to, že prý to nejde na ten disk instalovat protož etam nemám místo!!!!! Mít tu toho Billa Gatese, tak mu rozhodím sandál debilovy!!! Z jakého asi disku jsem ten backup udělal, když to šlo ven, tak proč to nejde zpátky?! Takže jsem až pozdě večer sedl k WoT a chtěl udělat násobky. J´Hahahahahah!!!+ Ani lejno!!! Tolik losů pod 50% jsem ještě neviděl. Jeden za druhým!!! A když už to bylo třeba 50% a nebo 52%, tak jen proto, že jsme měli 3 modré artyny a k tomu 4 x červený HT tier 10. Takže zase lost. Ani jsem to nestihl, už se to překlopilo a **** na to........... :Smile-angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NAstvani na spoluhrace z predchozich her vyvrcholilo, kdyz sem dostal V a II v cete hrajici si na to, kdo vice nacampuje. Malyho sem sundal a vetsi mi to chtel vratit, tak mam na den pauzu :) Stihl sem koupit jen T-34-2 a JgP II a par doplnku. :(

 

Tim se chlubíš? Nevím, ale jestli jsi nevyrovnaný, tak by to chtělo řešit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MadSnake: upřímně si kolikrát říkám, že tahle hra by měla mít tlačítko "dezerce k nepříteli", opravdu mám chuť ty chuje vyvraždit ještě v kruhu, protože nadělaj víc škody než užitku. A že si takovýhle debílci dělaj ***** ze všech ostatních, udělaj uplně stupidní četu a ještě někde kempí a nehrajou, tak to už je fakt vrchol. Proč nejdou do výcvikovky? Můžou založit jednu "For brainless people" a tam se jich sejde jistě dostatek.

 

Celej problém je, že za zabití takovýho pitomce dostaneš banána, ale přitom by alespoň týdenního měli dostat oni.

 

Vůbec, trvalej ban by měli dostat všichni s EFR pod 500 :Smile-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkend kupodivu až podezřele dobrej, měl jsem štěstí na týmy.... :-) Stejně tak jsem měl i štěstí na vtipálky, kteří berou v četách do bitev nízké tiery. :Smile_izmena: Večer už jsem to nevydržel a když jsem s Conquerorem prohrál bitvu jen kvůli tomu, že tam nějakej dobrák vzal 2x tier II, tak jsem udělal screen a poslal to na WG. Na bonzování nejsem hrdej, ale toto hraničí s debilitou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím o víkendu to vcelku šlo. Pár povedených bitev, pár nepovedených bitev, týmy lepší nebo horší - normálka. Nc co by stálo za více slov jsem neměl. Měl jsem asi štěstí, nervy v poklidu a povedené páteční sezení :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera hrál na jedničce, win rate takový celkem standardní, leckdy i úměrný tomu, jak jsme s klukama z čety (ne)lamili, takže docela spokojenost... I když je fakt, že prvních pár her bylo krušnejch a, ačkoliv šetřím XP na top dělo na E-50, tak jsem kolikrát říkal "do pytle ať už ty pětinásobky skončí"... Ale pak se to nějak srovnalo... Ale musím říct, že pižlat ty desítky s T8 88mm/L71 kanonem co má už i Tiger, mě fakticky neba, už aby ten top byl vyexpenej :-) Ale s E-50 mě začlo hrozně bavit rammovat enemáky... třeba skočit si z mírnýho kopečka JagdTigerovi do boku a šoupnout mu ji za sedm kil a pak ho dorazit výstřelem, paráda :-D Nebo skoro totéž na Westfieldu s T-44... Chlapec je sice rychlej, ale já byl rychlejší :Smile-playing::Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v pátek jsme pořádal jatka z PzIV... naládaoval goldy a s tím jednodenním premiákem a bonusem ve formě 100% navíc stříbra pro tier V jsem s tím dělal bez problémů 35 - 70 000 čistýho na hru a navíc to byla prostě zábava :)

 

Victory ratio: 62.5%

Battles: 40

Efficiencyold: 1642.52

WN6: 2271.8

Experience: 839.38

Damage: 973

Kills: 100 = 2,5 kusu/bitvu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem jel na víkend ke tchýni, tudíž bylo hraní omezeno na pár her u synka na noťasu. Ale celkem sem si to vynahradil včera a po návratu domu. Zapnul sem i ten bonus na jednodenní PÚ a doexpil a koupil batmobil (konečně sem se zbavil té papírové krabice Lorejny uf a 3x hurá). Zbylo mi po vybavení ba´táka nějakejch 300 k stříbrnejch, tak sem začal vydělávat s panzer 4 a SU-85 a taky s AT-1 a ejhle mám opět 1,7 mil. stříbrnejch zpátky. Je ale fakt jak to jezdilo hodně lidí, tak losy sem měl celkem ukrutný, hodně často vespod nebo max v polovině losu, ale uhrát 40-50k čistýho se dařilo skoro při každé hře, takže spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak já jsem snad poprvé využit akce na tanky, koupil jsem na ESL zpátky T 69 a vyexpil čínany na WZ 132.

Jen bych se pozastavil nad významem scoutů a jak je lidi hrají. Hrát aktivně scouta je na publicu celkem neštěstí, protože jste naprosto odkázaní na výkon svého týmu což je vražedné, hry kdy jsem na murovance 5 minut svítil jejich cap a dmg s naspotování jsem měl 500 mě budí ze sna. Nejhezčí hry jsem měl když jsem scouta nejel jako scouta ale jako medko rekord 2600 expů s WZ 131 jsem měl za něco málo spot a 3300 dmg a jen asi 500 nasvícení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...