Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Začínám mít rád páteční hraní kolem / po půlnoci :-)

 

Hrál jsem cca od 22:30 do 3:00 na serveru EU2, dal jsem dohromady 25 her, z toho 20 výher a 5 proher, z výher asi 15 s expy kolem 1000 (bez PÚ), takže luxus a spokojenost :-) Hráno "single" napříč tiery a technikou v garáži (tzn. tier 4 až 8)...

 

Prohry byly spíše ze začátku, posledních 12 her výhry (ani se mi nechtělo přestat špílovat, jak to tam pěkně "padalo" :-))...

a já pořád kdo to hraje za ty enemáky že pořád vyhrávaj... a můj tým hraje tužku! :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes na nic .... samé týmy ***** kdy jsme myslel, že mi praskne žilka na čele... když si WOT usmyslí zkrátka si nezahrajete....... pak jsem ještě na závěr zkusil vzít e50 ...... a artyna S51 mne za jízdy!! sesmahla na jednu ránu (full hp) ...... tohle jsem opravdu nepobral a raději to vypnul...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

píšu o tom v Hyde Parku :-(

 

koukal jsem. :-) brzy si tam taky asi ulevím, protože to je jinak o duševní zdraví. :-)

Dnes si dám plánovanou pauzu a zajdu si večer raději na pivo. Protože je lepší míti v sobě vitamín B12 ... než ležet v Bohnicích. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi nic nepomůže, děti v prémiových tancích 8 tieru pod 1000 bitev, desítky a v nich hráči co maj 2000 bitev. Mě dost zarazilo, že já lamík co má 11 k bitev jsme co se zkušeností v týmu v topu, kde jsou všichni ti " zkušení " hráči ??? Drtivá většina hráčů je pod 5000 bitev. ( zjištěno po instalaci XMV modu co zobrazuje pouze WR a počet bitev )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

waltíku je jich málo a jsou plaší :) , zmizeli na nižší tiery nebo hrají roty, pokud nemusí expit na random vůbec nelezou.

 

Přesně, i já objevil kouzlo rot a nižších tierů, expení je za trest a když mám vše co potřebuju ke štěstí, tak expení je takový nutný zlo, abych se připravil na něco víc, kdybych se časem odhodlal vyzkoušet CW.

 

Heh... vytáhl jsem T110E5, že to nemůže být tak zlý...zase.

No, vždy minimálně 4x arty, moje životnost 3 rány (jedno jestli ty UFO TD nebo arty), já tanky dávám minimálně na 8 ran, průměrný dmg 390, nejvíc jsem dával kolem 350. 4 prohry, šance na win 60%, jednou 40%. Už mě vážně se**, jak jsem si vyexpil tanky, který by mi sedly, během toho přišlo takových tanků co střílej atomovky, že ty mý pomalý sračky jsou na dvě věci a absolutně nekonkurenceschopný...

 

T110E5... medka mají stejnou penetraci, jsou rychlejší, menší a maj pevnější věže. Dmg maj stejný. Tak ku*** k čemu je ve hře těžkej tank... neprodám ho jen proto, že v budoucnu by se mohl hodit do CW...****** neskutečná v dnešní době. A já s ní nejsem schopnej rozdat dmg, protože vykouknu, nepřítel prostřelí tu klopenou 250mm desku za 900dmg, já možná cinku, možná dám za 350dmg. Prosřelí mě i debilní Tiger II do vrchu věže, boky nemá cenu zmiňovat...když se budu krčit někde v dálce, tak nastřílím do doby, než mě tam snahne artina, když se budu krýt vepředu u skal nebo baráků, sejme mě atomovka... jdu blejt...40% win, to nejde zvednout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi nic nepomůže, děti v prémiových tancích 8 tieru pod 1000 bitev, desítky a v nich hráči co maj 2000 bitev. Mě dost zarazilo, že já lamík co má 11 k bitev jsme co se zkušeností v týmu v topu, kde jsou všichni ti " zkušení " hráči ??? Drtivá většina hráčů je pod 5000 bitev. ( zjištěno po instalaci XMV modu co zobrazuje pouze WR a počet bitev )

 

 

To nejsou děti, nebo jen děti. Ale jinak jsi to popsal dobře.

 

Prostě WoT je na světě téměř 2 roky a za ty roky se vytříbily dvě sorty hráčů - zkušení, ty potkat je vždy nebezpečné, znají svoje řemeslo.

 

A pak ti druzí.

 

Jenže těch je dnes o několik řádů více, takže dnes denně a denně je v týmech většina rudých lam (kdo vozí XVM, tak má slova potvrdí) - mám na mysli tiery 8 - 10. Ta rakovina už prolezla všude. Stačí koupit premium tank, premium účet a lehce přes tisíc máš devítkový tank a na desítku stačí odehrát necelých 2k bitev.

 

Kvalita těch rychlokvašek je jasná, ale koho to trápí. Hráče, kteří ten prejt mezi ušima ve hře používají? Na ty káli pes. Hlavně že to WG sype. Sype.

 

Jde jen o to, že WG resp. jejich MM rozhodne, kdo vyhraje. Protože vyhraje ten, kdo má v týmu těch lam méně, nebo jsou na méně klíčových vozidlech.

 

Protože vliv hráče či i čety na hru je na vyšších tierech už minimální, tam musí většina vozidel svojí úlohu pro výhru týmu uhrát. A pokud lze denně vidět, jak se třeba BatChat rozjede čelně proti Mausovi, vysype do něj stojíc zásobník, aniž mu sebral jediné HP a nechá se tím Mausem popravit a dorazí ho artyna, a pak zbytek hry píše next noob team a thx for help retards, tak u tohohle už být nechci.

 

Jednu z posledních jsem zažil, kdy rudý borec v T110E5, sjel na začátku bitvy ledopádem na mapě Horský průsmyk, projel kolem toho oblouku doleva , kde pochopitelně stály jejich HT a TD. Za 30 vteřin hořel. Když jsem mu napsal, že týmu moc nepomohl, tak mne začal přesvědčevat o opaku, že je zdržel. To není vtip. On tomu fakt věřil, že zahrál bezvadně. Každý zahraje tužku, ale ti lepší jsou si toho vědomi. Tihle ne.

 

To je této situaci, kterou zavinilo WG vůbec nejhorší. Ten fakt, že tihle hráči fakt netuší, co mají dělat, jak hrát.Ale mají v garáži několik desítkových vozidel.

 

To je důvod, proč jsem hru přestal hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jen malinko bitev s JT, potěšila mě mapa Arktika, kdy jsem zůstal sám poslední a bránil bazi. Bylo z toho nakonec 5 kousků, damage cca 7 000 a kdyby mě zbytek HP nesmahla arty, tak jsem udolal poslední enemy IS-7 co byla mi zbyla na jednu ránu a asi bychomi vyhráli. V další hře mě pro změnu smahla enemy arty na ránu rovnou, tak jsem si řekl, že cvičný terč dělat nebudu a vypnul jsem to :Smile_smile: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdeňku tvoje slova by to chtělo vytesat do kamene a pak tím kamenem praš*** pár odpovědných z WG do makovice..

 

Edit: může mi někdo vysvětlit co je závadného na slově p r a š t i t že je to vyhvězdičkovaný???

 

Edit2: teď jsem si vzpoměl taky na jednoho "rudýho borce" kterýho jsem potkal minulý týden.. střetnutí na Ruinbergu.. borec s IS3, náš top, najel hned po startu doprostřed kruhu, kde vydržel asi 90s než ho enemy za podpory arty rozstříleli nacucky.. za tu dobu dal jeden hit.. když jsem se ho v garáži ptal proč tak "zahrál" a jestli vůbec ví jak se s tím tankem hraje, když s ním má 42% win a průměrnou DMG kolem 500, tak mi velmi neslušně vysvětlil, že tý hře vůbec nerozumim, že nejde o DMG, ale o taktiku a že on zahrál dobře a vůbec ať jdu prej do pr... ten bystrý hoch s "taktickým myšlením" měl za nickem letopočet 1997..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak s tím co napsal Zdeněk se nedá nesouhlasit, páč ty "skillery" vidíme všichni v každý bitvě. obyčejnej public už dávno není týmová hra. a mlá*** s tím někoho z WG do hlavy asi taky nebude moc k užitku, protože i kdyby na tom teď chtěli něco změnit, tak to už vlastně ani nejde, to je jak naskakovat do rozjetýho vlaku. z WoT, dřív docela inteligentní a taktický hry, se stala 100% arkáda na úrovni call of duty a counter strike, nezbejvá nic než se s tím smířit, akorát ten pocit že ovládáte tank zůstal. jediný co by týhle hře v tuhle chvíli pomohlo je novej engine, na kterým by se daly stavět nový větší mapy a nový herní mechanismy, to by byla živá voda jak prase, ale nevím jestli se toho vůbec ještě dočkáme, tohle už je taky jak rozjetej vlak, WG bude chrlit nový updaty s tankama do tý doby, než mu konkurence technologicky uteče a pak zjistí že už je pozdě na to vůbec novej engine dělat, tak nechá tuhle hru prostě vyčpět.

 

každopádně i za týhle bídný situace mě hra překvapivě furt baví, asi proto že jsem si zvykl nespolíhat se na tým (nečekat vůbec nic) a hraju sám na sebe, s tankama co dobře znám a vím co si můžu dovolit, to minimalizuje úroveň frustrace

 

pak jsou tu ještě roty a CW, který trochu úroveň WoT zachraňujou, ale všechno to začíná tak trochu zahnívat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zas takovou hnus karmu normálně fakt nemám.... :Smile_teethhappy: ...malinko podezírám tebe, páč jak jsi odešel, tak losy max pár šestek a zbytek pětky :Smile_teethhappy: ....fakt super hry....ale dlouho jsem si tak nezanadával. A to i přes fakt, že jsme z 18 her 15 vyhráli........krásný losy a navíc jantaři enemáci....fakt..jak jsi skončil...najednou pohodové losy...tříčlenou četu nemá WG rádo...fakt ne.

Dadyn si dal další hru se Stugen 9ks a já si taky zahrál a poslední hru jsem si dal zas já 7ks...Ale jak jedem ve třech, plesk sedmičky a hovada co sotva točí kanonem.

Ale neboj se nic....až zas budeš mít chuť, dáme četu...nemusíme jen PzIV a půjde to pěkně.....byla totiž sobota a tu já fakt nerad...

jako mě se hrálo dobře i ve 3. :Smile_blinky: a 7 mě nevadí. :Smile_Default: A to na Stugu nevozím hovnici :Smile-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď fakt nerozumím.Co vám teda hlavně vadí. Že hrajete se,nebo proti, slabším hráčům nebo že dostáváte víc na zadek. To musí být pro některé velká potupa,když je sesmahne grupa červených enemáků.Vina se hodí na zbytek týmu a jste happy.Nehraje svou roli vaše přehnaná sebedůvěra v sama sebe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a já pořád kdo to hraje za ty enemáky že pořád vyhrávaj... a můj tým hraje tužku! :-D

 

Muhehe, asi jsem to byl teda já, v těch enemáckých smečkách :-)

 

Ale je pravda, že jsem 2 dny předtím nehrál a podle jedné zde nedávno postnuté "skorokonspirační" teorie by to MOHLO fungovat tak, že po delší době nehraní dostane člověk "lepší" losy... mno, po tom pátku bych tomu snad i věřil :-D

 

PS: jednou jsi nahoře, jednou dole... však víš, že život takhle většinou funguje ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď fakt nerozumím.Co vám teda hlavně vadí. Že hrajete se,nebo proti, slabším hráčům nebo že dostáváte víc na zadek. To musí být pro některé velká potupa,když je sesmahne grupa červených enemáků.Vina se hodí na zbytek týmu a jste happy.Nehraje svou roli vaše přehnaná sebedůvěra v sama sebe?

 

Asi nerozumím.....Vyjádřil jsem se pouze k odlivu zkušených hráčů. A co mi vadí je že prémiák 8 tieru si můžeš pořídit s počtem bitev 0.

Jaké máš zkušenosti ? Jen to druhým v týmu kazíš a ani nemůžeš mít ten požitek ze hry....VŠE má mít svůj přirozenej vývoj...., to jestli mě sejmě nějakej rudoch nebo žluták, zelenej nebo fialovej je mi buřt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mne jde především o to, že kdyby tým vždy spolupracoval... a víceméně každý tank věděl co má dělat... (tedy jaká je jeho úloha) .... tak by hry byly daleko vyváženější a zajímavější. Je mi úplně putna kdy mne rozseká banda červených enemáků (nemám xvm) .... ale štve mne ta prohra 4:15 .... naopak se mi líbí, když hra je napínavá až do konce, kdy zbývají 3 vs 3 apod .... a pak se člověk vyloženě baví... ať už jsem poslední já, případně jen někoho sleduju. Stejně tak pokud by týmy měli kvalitativně vyrovnané hráče, tak bude hra taky zajímavější.

 

Uvedu příklad. Je to zhruba tak, že když si jdu zahrát pinčes (spisovně stolní tenis) s kamarádama, bavíme se všichni skvěle protože je to "vyrovnaný boj" na pseudo-amatérské úrovni .... a když přišel borec - pán cca 50 let, co hrál před 30-ti lety závodně v reprezentaci, tak mne vždy vyklepnul tak že sem nestačil valit oči. A hra mne nebavila - a ani jeho. :Smile_trollface-3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď fakt nerozumím.Co vám teda hlavně vadí. Že hrajete se,nebo proti, slabším hráčům nebo že dostáváte víc na zadek. To musí být pro některé velká potupa,když je sesmahne grupa červených enemáků.Vina se hodí na zbytek týmu a jste happy.Nehraje svou roli vaše přehnaná sebedůvěra v sama sebe?

pokud to byla reakce na mě, tak ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to free hra. Všechno se losuje.Tým, průstřel, poškození a možná mnohem víc. Není to moc dobře,ale je to tak.Ber ,nebo nech být.

Woombate,chceš říct,že jsi profesionální tankista (jako sportovec). Si děláš legraci.Já jsem profesionální manžel,otec a spoustu dalších drobností,ale ne tankista.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to free hra. Všechno se losuje.Tým, průstřel, poškození a možná mnohem víc. Není to moc dobře,ale je to tak.Ber ,nebo nech být.

Woombate,chceš říct,že jsi profesionální tankista (jako sportovec). Si děláš legraci.Já jsem profesionální manžel,otec a spoustu dalších drobností,ale ne tankista.

 

ale velký prd - nic takového jsem nenapsal. (Mne přijde že se chceš jen hádat).

Pro to vysvětlení jsem napsal právě ten příměr s úrovní hráčů ve stolním tenisu. (asi byl špatně pochopen)

Jen píšu, že asi není dobře, když se do jednoho týmu ve hře nalosují 12-ti leté děti..... co jen jedou, ani neví kam.... ani co tam asi tak budou dělat.... a jsou pouze rádi, že umí vystřelit..... a do druhého týmu jsou nalosovaní pařmeni co mají win 60% a u hry přemýšlejí.

Stejně jako nechci moc hrát s hráčema co mají win 42% ... tak nechci moc hrát s hráčema co mají 62%.

 

Navíc já se ani nepovažuji za profesionálního otce - ač otec už čerstvě jsem - protože tam mam ještě hoooodně co dohánět a kupodivu otcovství je neúměrně složitější disciplína něž nějaké tanky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

denni hlaseni: Poslusne hlasim ze dnes si WoT opet odpustim a nervy tim usetrim.

Uz to fakt neni zabava tahle hra:(

I kdyz vyhraju nepobavim se - vetsinou.

 

edit: Ten podpis je nejak pozadu ne? Pise mi to bitvy za posledni den, pritom jsem naposled hral 4 dny zpet....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď fakt nerozumím.Co vám teda hlavně vadí. Že hrajete se,nebo proti, slabším hráčům nebo že dostáváte víc na zadek. To musí být pro některé velká potupa,když je sesmahne grupa červených enemáků.Vina se hodí na zbytek týmu a jste happy.Nehraje svou roli vaše přehnaná sebedůvěra v sama sebe?

 

Jde spíš o ten pocit po hře. Někde stojíš, dejme tomu sám. Bráníš stranu proti 5 tankům stejné třídy. Zbytek tanků z tvého týmu se vydá pravou stranou. Narazí na 4 tanky. Je to 14 na 4. Těch 6 enemáckejch je dejme tomu mimo dostřel, afk... Ty tři minuty bráníš, držíš pozici. Hned na to se podíváš, že těch tvých 14 je mrtvých a u nepřátel zemřeli dva. Když člověk použije mozek, tak si řekne, že je něco zásadně špatně! Malý dítě musí vědět, že umřít jen tak a jezdit k nepříteli po jednom je hovadina, když se to už třem před ním nepovedlo. Už ve škole, když se šikanuje, tak se parta 10 borečků nezastaví před šprtem, když se k němu přidá jeden kamarád. Pěkně půjdou a daj přes držku oběma, protože jich je víc a jsou tedy silnější. V tancích to je stejný, když je 14 lidí proti 4, musej je zničit. Ale ne, oni stojej, cinkaj a nechávaj se rušit. Nevjedou po nich nic, cinkají a furt stojej na místě, nekrejou se nic.

Nám nevadí, že jsou rudí, nám vadí, že při "týmové" hře tě pošlou do prde**, když jim něco napíšeš, vydají se sami rovnou k nepříteli a zbytek hry píšou a nadávají do noobů. A další hru to jedou znovu. Neřešej, že když pravidelně umíraj, že to je jejich chyba. Ne, dnes jsou všichni dokonalí a ti okolo jsou kreté**.

Když má někdo 8. tank, musel ujet spoustu bitev a musel se poučit. Většinou se nepoučej absolutně v ničem. Jsou tu i tatínkové, co si jentak vyjedou, ale právě ti tě nepošlou do oněch míst a když jim napíšeš, spolupracují. To nejsou EGA ze základky...

 

Kdyby dali do hry umělou inteligenci, hádej, co by se stalo. Nekončilo by se za stavů 1:15 a nikdo by tě neposílal do zadních partií. Navíc by se celkově zvedla úroveň. Protože naprogramovat nepřítele, aby se kryl a něco dělal v dnešní době už není zas takovej problém. Neříkám nic extra, stačil by základ. Většina dobrých hráčů zde si stěuje na absolutní absence taktiky, o tom to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...