Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes pohoda jazz ... zpočátku jsem myslel, že mne švihne, děsivá smůla na týmy... ale pak se to usadilo na 14:6 což není špatné.

 

Nejkrásnější bitva s Pantherem II ... byl jsem jen plankton mezi 50% desítek a ostatní devítky + 4 arty na každé straně.... uběhla 1/3 hry.... nějak jsem se spíš někde krčil a odstřeloval abych hned neskončil.... a vtom přišel elektrikář ... a mne bylo blbý před ním mastit hru.... tak jsem se snažil to jen rychle "odjet" nechat se vlastně zabít a skončit .... takže jsem se rozjel na nepřátelskkou bázi... nějakým záhadným způsobem se mi povedlo projet a nasvítit artyny + dvě sundat... pak sem utočil IS3 (což bylo to jediný co sem mohl udolat u enemáků protipól mého panthera - jediná osma) - a i to byl zázrak).... povedlo se .... pak se štěstím "ukončil (2x) do zadku ještě m103 ... a capnul jsem to ... no a vítězství.... z prdelky klika .... elektrikář mne potěšil - jinak bych se k tomu manévru neodhodlal... :Smile_smile: ve výsledku nejvíce exp ze všech ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím , že včera jsem vyhrál 35 % her, to bylo na mašli,vývoj vyvrcholil kdy na mapě Klidné pobřeží mi na ostrůvku vedle mě v Objektu 704 kempil polák s Typem 59. Nereagoval na výzvy přestat kempit , tak šel na ránu a já jsem od té doby v garáži modrej. Chápu že se chtěj lidi bavit, ale at to má aspoň trochu úroveň...., ale co lidi to názor a tedy i jiná představa o své zábavě, která pak koliduje s mou představu, až z toho modrám...ano i vzteky !

Vezmu 9 tier a arty party, desítky nejezdím, na tohle jsem už přišel :-) , v osmičkách to samé....artyn neubylo....humus nad humus...ale na tohle si prostě člověk musí zvyknout....ale na blbost ne, nulová tolerance a at mi dají ban, aspoň si já závislák odpočinu a WG možná tuší, že jsa hravej....přejdu s mým banem na jinou hru...:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

******** houfnice s goldama¨! už mě fakt serou! prostě si jedu v t-25 a nějakej vyjebanec v šermenovi mi dá jen tak 500dmg. zlatá četa s tigrama, tam aspoŇ těm šermenům natrhnu *****.

Tohle prý už WG bude řešit v příštím patchy....ty houfnice extrémne rebalancovali hru...četa M4 je schopna vymlátit celý tým bez ztráty kytičky....vyjedou a na soustřel sundají heavy bez problémů...během 6s nabijí a vše se opakuje. Normální fraška. Nedivím se že to lidi sere.

ZVEDÁK:

teorie je správná, ale jde o to kdy to čéék hraje....má kritika byla směřována na víkend. To je vždy porod...už dva roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejk: My hrajem v poledne (znatelně míň) a večer a rozdíl skoro žádnej. Možná náhoda..., každopádně jel jsem teď dopoledne sám...30% win...týmy batolat, losy na prd, byl jsem pořád dole. Vzali jsme četu 3x T1 hvy a jen jednou šestky, jinak top... skóre 5 výher, 1 remíza.

 

Dopoledne mě naštvala jedna fialová četa na Dubovém lesíku...3x Pz IV s houfnicema...samozřejmě, vybili město skoro bez ztráty HP a pak jsem je jako jeden z posledních naživu v T49 ničil...nejdřív jsem sundal jednu, potom jsem jedný nechal ze 120HP jeden život...dorazil mě...teda, zničil. Nejhorší bylo, že ty jejich 80mm pancíře jsem v 50% s penetrací 130mm cinkal...příště beru ty tři goldy, protože nevím, jak je možný kolmo cinkat tenhle pancíř s takovou pene...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó houfnice...normálně si s PzIV dám jednu dvě bitvy a hraju něco jiného, páč se stydím. Opravdu jo. Včera jsem udělal školáckou chybu a enemácká T34 mě stáhla na 10%.....ani jsem nevystřelil. Stačil jsem zdrhnout a pak jěště dal tři kousky jen díky OP kanonu. Ani mě pak neškrábli. Jen jsem počkal až vystřelí či se budou věnovat jinému stroji a flusnul. Není potřeba mířit, nic.....a dmg jak 8 třída.

Teď mi kluci poslali strom tanků pro hru od tvůrců WT.....pánové čuměl jsem. Tak krásně logicky a historiciky propacovaný strom, bez UFO tanků jsem nečekal. Nevím jaká bude hra samotná, ale kvalita stromu několika násobně převyšuje ty ve WOTU....

Zvláště já fanatik do tanků z WWII, jsem měl málem orgasmus. :Smile_teethhappy: Skvělé jak to sedí s historii, vůbec se nebáli nasadit PzIII i PZIV několikrát, ale v jiných verzích...krásně vzestupně dle času vývoje a vlivu v bitvě. TD to samé....ta WWII tam normálně dýchá....to co mě z prvu lákalo na WOTU a už dávno vyprchalo. To na Vás normálně dýchne i z blbé fotky.....super vypracované stromy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Houfnice na PzIV je zlo :D dneska rozespalej 9 killů a mohlo být i 12 ale oni byli rychlí :D , normálně tak 3-5 když to hraju rekreačně. Ani goldy nejsou potřeba. Když je 5 nejvyšší tier tak se to hraje samo. Vyjede Covenenter, bum na ránu, za ním Luchs bum na ránu, T1 HT na kopci za dvě, nestihne se ani schovat, jediné co tak ohrozí jsou ostaní borci z houfnicí (M4, PzIV) a když je hráč moc namyšlenej tak i KV-1. A zjistil jsem že jsem podle EFR podprůmněrnej hráč - 824 :( já ty francouze neměl jet až do 7 tieru. Tím jsem si tu bilanci musel hrozivě zničit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je možný, to ví kluci co hrajou WT. Asi to bude všechno dohromady...letadla, lodě, tanky..

Hned jsem si vzpomněl, jak jedna posádka Wirbelwindu rozsekala v boji o jednu kótu na západní frontě celý pluk američanů. Překvapila je na volném prostranství a začala do nich šít čtyřčetem....jatka neskutečný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě a toho se bojím, protože na letecké utoky fakt zvědavej nejsem....stačí mi artyhumus.....

 

a to nezminuji salvu z bitevní lodi, když náhodou budu poblíž Normandie :-D

 

mé nadšení uvadlo jako úd geronta, tohle mě moc nebere, ale snad to pomůže WG se zamyslet....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím,

zpětně ke včerejšku, z 12 bitev půlku četa půlku sám a skončil jsem +1. Vystihl bych dvě bitvy první se stugem když jsem bránil kousek od základky kam jsem se stáhl a měl jsem 2 HP a dinglo mě KV-1 a T49 a to oba 3x po sobě já byl vytlemenej a rozdával damage,pak mě to kv sejmulo takže Spartan nebyl mno :-(. Druhá bitva byla s JgPanterem a kámoš z čety měl Blackprince zastavili jsem jejich celej útok v Ruinbergu a dali si 5 kousků dohromady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska tři hry a tři výhry. S Luchsem jsem jel Karelii a spolu s Locustem, v kterým seděl člobrda, kterýmu to zapalovalo jsme se naprosto brutálně prohnali přes D1-A4 tak, že jsme všechno sundali a nedali jsme jim žádnou šanci. Nakonec jsme vyčistili cap a letěli jsme do údolí smrti, kde jsme to vymlátili a umřeli jako chlapi. On 5 killů a já 4 killy a pět poškozenejch. Nečekaj jsem, že v prémiový trojce bude sedět někdo tak šikovnej.

T1H je úžo tank, Seaport od vody, jsem jel nalevo a bohužel semnou jeli jen lemráčci. Ti se stylem Rambo vrhli proti enemy a to je behem minuty rozsekalo. Zůstal jsem tam já a PZ4. To po chvilce lehlo taky a já už jen úhloval jak divej. Dingačka jak prase, ale naše druhá strana to provalila a začala to střílet zezadu. Sice jsem lehl, ale víceméně přes mou maličkost neprošel nikdo. Sundal jsem dva Stugy, na ránu jsem uklofal obě PZ4, KV1, T1H, chrchla a šermena. Chudáci nevěděli co semnou. Ti co jeli zezadu to měli jednoduchý. Udivilo mě, že jsem schytal 38 zásahů. Mám ale pocit, že tam pak někdo naložil goldovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska hrůza a běs. nemůžu vyhrát, jeden rape za druhym. KV3 sem úspěšne hodinu po koupi prodal, protože nebylo vyjímkou, když mě sejmuli a jási ani nevystřelil. s novou t-50 mám hru s artynama jednou za pět her, a k tomu jich je málo. se somuou dostávám jenom pětky. jediný dobrý hry s IS. no uvidíme zejtra, ale bez čety to fak nemá cenu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, Všem se velice omlouvám pokud dostali nějakou nevhodnou, urážející a vyhrožující PM. Můj účet zde na foru byl zneužit.. asi nemá cenu kvůli tomu zakládat nový topic, ani nevím kolika lidí se to mělo dotknout. Ale jsem rád že jsem zpět mezi Vámi. Velice mě to mrzí. Omlouvám se Vám všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že sem včera dal jen 6 bitev a všechno win, tak sem to zase rychle vypnul a šel na letadla aby se mi to nepokazilo :Smile_great:

Ovšem dneska to asi zapínat ani nebudu, páč WG by mi to chtělo zprůměrovat a to bych se taky mohl pozvracet :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, dneska dopoledne naposled za hodinku 9 bitev 3x T1 hvy, 8 výher, jedna prohra kvůli capnutí základny. Hry většinou pěkný a pak jsme na stepi dostali ocenění Zásadní přínos (četa musí zabít 12 tanků), já dal 9, Obter_vr 2 a náš Rambo jednoho. Stále jsem ohromen, že losy jsme měli nejlepší v četě o třech lidech se stejnými tanky. Když jsme jeli dva, většinou to byly losy uprostřed a níž v tabulce. Že by prémko trochu ovlivňovalo?

 

No, teď půjdu expit ARL V39...dá se to, možná večer něco sepíšu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...