Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Medař, ano! Opravdu, ty časy kdy jsem kraloval s M103 jsou pryč. Navíc ty desítkový srandy ve všech kategoriích... mrzí mě to, ale zdá se mi, že se hra stává nehratelnou. Potkám osmičku a je mi jasný, co si říká. Hele, desítka, lup tam golda. Muhehehe....

 

Dnešek opravdu děs a hrůza. S T49 ne a ne vyhrát, dneska jsem chytal týmy jako nikdy. A teď, když jsem nachřapanej doma, jsem si řekl, že vyexpím T110E5...to jsou týmy, to je děs. M103 má nejsilnější podvozek, ale projde skoro vše, protože vana je větší jak čumák a ani věž nic neodrazí. To je peklo. Ještě k tomu, když mě dvakrát po sobě zapálej, taky luxus...

Pak na jedný straně dostáváme na zadky, naše strana proráží na druhý straně...viděj, že se blížej k naší bázi, ne, oni stojej a čekaj, až jim vykoukne jedinej bránící zpoza rohu... devět tanků zastaví jeden camper...proboha, to nemůžou hrát lidi! Ono to nekapuje, ono se to schovává, ono to absolutně nemyslí. to na těch 5. tierech aspoň lidi hrajou a to mnohem líp, opravdu. Na to se dá koukat. Tady to jde vše po killech a výhru nikdo neřeší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes děs............ převážně jsem jezdil s Pantherem II .... ale ty losy.... a když hra byla hezky vyrovnaná...tak ten Bulhar.... bránil jsem bázi...snažil se tam utočit nepřátelskou IS3 (což je s PII poněkud oříšek - ale dařilo se) .... a 4x zásah za 0dmg do prdele ..... skvělé....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Scholastikus

Já už začínám mít toho plné zuby a podal jsem inzerát na prodej účtu. Pokud za to něco kápne, tak to střelím a bude čas udělat pá pá .....

 

Prodej účtu je zakázaný a pokud to wgn zjistí, tak účet zablokuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu jsem to nainstaloval a mám za posledních pár dnů naprosto neuvěřitelné skóre. Koupil jsem si COMET a je to sice výborný tank, ale moje tým\ mi dávají zabrat. Nedělní WIN - 42 %, sobotní WIN - 35 %, pátek - 44 %.

 

Speciálně Comet - mám s ním solidně naprosto nejhorší WIN ze všech tanků - 33 % po 58 bitvách. Přitom damage na bitvu 1320, zabito 1,58 na bitvu. Často přitom mám ještě spoustu damage nasvícením - zvlášť na vyšších tierech někde v klidu stojím za křovím a jen svítím pro tým - rekord jsem měl skoro 5k. Chtěl jsem věřit, že za dosavadní skóre mohl víkend, ale dneska zatím šest proher v řadě. Ale já se nevzdám.

 

PS.: V poslední bitvě - XVM ukazovalo nějakých 30 % - tedy nic tak hrozného. Type 59 z BIA se rozjel hrozně dopředu. Myslel jsem si, že má nějaký plán, a tak jsem ho chtěl podpořit. Chtěl se ale jenom zabít, můj tank to odnesl jen z půlky, nakonec jsem to zacouval. Příště se na hráče z BIA z vysoka vykašlu.

 

To je poněkud směšný názor, že 30% je nic strašného, tomu se fakt můžu jenom smát. To je totiž 99,9% prohra. 45% je prohra a dokonce i 50% je prohra. Koukal ses na sestavu týmů? Jaké mají tanky a jak kvalitní hráči s nimi hrají? Jak ta bitva dopadla? Víš, já ho uplně chápu. Dnes jsem udělal všechny tanky na trojnásobek tak, že to šlo na jednu a nebo druhou bitvu. Těch tanků mám asi 20 a z toho jenom 1 tier 3, 1 tier 2 a 3 x tier 8, dvě top arty. Zbytek je vše tier nejvyšší. Těch 15 lostů v řadě bylo s mým nejoblíbenějším tankem se kterým mám vždy výborné výsledky, s AMX50 100. Když už jsme prohráli i 3 x se šancí vyšší jak 60%, tak to už mě nasralo tak, že nějaké sebezničení mi připadalo jako slabé zadostiučinění a hned jsem dal inzerát na prodej účtu. 23k bitev se podepsalo! Už se mi nechce dělat někomu vola, kdo na to vůbec nemá. Když mě dostanou protože jsem něco zalamil, tak to beru ale abych byl terčem a pro srandu dětem, které namají ani páru o tom, že se dá s tankem úhlovat, tak to už fakt dál nehodlám snášet. Připadám si po každé takové bitvě jako boxer, který má za sebou 20 kol a když už padá na hubu, tak jeho soupeř odejde a do ringu vběhne banda z vedlejší hospody a z radostí si do mě kopou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se rozepíšu. Poustím kabáty pro zmírnění slovníku.

 

Jelikož nejsem zrovna zdravej, řekl jsem si, že když už mám tu M103 a zbývá mi slabých 30k do T110e5, tak to za ty dva-tři dny dám. Stihl jsem recenzi na M103. Ještě žiju. Po recenzi už to bylo rapidně horší (jasně, děti už byly ze školy doma...). Tak. Mám devítkovej TĚŽKEJ tank, kterej si artiny daj na dvě rány. Pfuj. Pak tu máme pancíř, co po lehkém zamíření penetruje každej tank ve hře, protože 200mm přední pancíř je reativně malej a když už ho trefí, jde odraz přímo do kebule. A bum, kritičák. Každej druhej co prošel mi něco dodělal...fajn. Ale mít 2x po sobě munici v hajzlu, 2x po sobě hořet. Co je moc, to je moc. Alt+F4... večer jsem se vrátil. A doexpil. T110E5 v garáži. Potěšili pouze 4 členi posádky. Nebude tolik co zabíjet. První hru krása. Do chvíle prvního konfliktu...byl jsem jeden z mála, kdo zabíjel a ty děti se nechaly vystřílet i s pěkným náskokem. Druhá bitva začala fajn. No, první střela dopadla takto:

bz0W5.jpg

Prosím. 254mm tlustého pancíře podlehne skoro pod nulovým úhlem AMX-50 Fochu (155) s penetrací 293mm (počkat, WTF? 293mm a 400 s goldem? omg).

Goldy nepoužil, potom mi cinknul věž. Může mi někdo vysvětlit, co to má být? Fyzikálně nemožný, hlavně, že potom cinkl mnohem slabší věž pod mnohem větším úhlem.

 

Vypnuto. Mám desítku 13 075 bitev. Hm... jelikož se dá říci, že jsem hru "dohrál", zhodnotím ji. Před rokem a půl jsem s nadšením začal. TD! Wow, Artilerie, střední tanky, těžítka...v Ltraktoru - Hele medko, tam nejedu... Šel jsem dál a byl jsem lepší a lepší. První heavyna T1 hvy. Zklamání, zase jsem byl se silnějšími stroji, kterým jsem nic neudělal...M6 to samý, T29 byla moc fajn, to bylo těžítko...prostě dobrá hra. ...o mnoho času déle. Získal jsem T95, po který jsem od začátku šel. JO! Želva se supr kanónem, expení dlouhý jako sviňa, ale stálo to za to. Bum, patch s desítkama všeho druhu. ... facepalm. Tak jsem T95 nechal nepoužitelnou rezivět. To byl panečku patch. Medka rychlejší, pancéřovanější s vyšší penetrací jako těžítka. ... Hm. TD už nejsou TD, medka už nejsou medka...těžítka jsou k smíchu. Artilerie vedou. 4 na každý straně znamená vykouknou blbě zpoza rohu a je konec. Potom tu máme slavnou munici za goldy. Tanky už tak bez rozdílu ještě povýšili. Teď už probije lehoun o dva tiery vyšší těžítko i čelně a z boje vyjde jako vítěz. proboha... Gj WG, gj. Světlým okamžikem bylo přidání fyziky. Spousta nových možností, bomba. Toť vše.

 

Našel jsem útěchu na 2. a 5. tieru. Mnozí tomu říkají maštění EGA na nováčcích. Proč? Tam je to stále zábava. O vyšších tierech se to říct nedá. Hráči jsou stejně mizerní všude (nechápu) a tady se aspoň dá skillem vyhrát bitva. Začínám hledat alternativu. Tanky ztratily jakýkoliv smysl. možná mě to přejde, ale budu rád, když najdu něco...co neřve na všechny strany, jak je to domrvený.

 

Říkejte si co chcete, tohle jsou moje pocity zklamání ze hry s takovým skvělým začátkem. Všechno, čeho jsem chtěl dosáhnout mi zku***li, zábava na vyšších tierech nulová. Je mi to líto, vypadalo to tak slibně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska 14:2, ale čím dál tim víc si přeju prohrát, páč to si čéék alespoň zastřílí :Smile_teethhappy: . Poslední týden byl hrozně jalový....čék se ani nerozjede, dá par flusek a je win...kde mám pak nabrat ten dmg, že?.

Zvedák:

já teď rozjíždím druhou práci, za měsíc a půl se narodí druhý malý Švejk, tak to taky budu muset omezit. Pomůže ti pauza..zahraj si na delší čas jinou hru, Skyrim apod.

Aktuálně musím hru hodnotit jako vcelku povedenou. Jen dvě věci zásadně zasahují do hratelnosti hry.

- absurní losy náhod snad na vše

- neuvěřitelně OP houfnice na 5 medkách či 4 a 5 TDčkách. Dnes jsme měli v týmu kolegu s Hetzrem...47%, ale měl houfnici a rval to goldama na ránu. 8ks...nemířil, věděl že to projde...přijel, flusnul a jel dál..nějaké krytí...nic. Lama jak kráva, ale s OP kanonem..

 

Jinak to jde. Kvalita hráčů je taková jaká je, ale WG za tohle zrovna nemůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiger II se mi stal naprosto rovnoceným soupeřem,když použil proti mě goldy.Já měl E50M.První ranou do čela tanku mi zapálil motor a způsobil několik kritikálů.Ztímco jsem opravoval a hasil,dal mi další.Pak jsem mu dal já,ale s mrtvým střelcem jsem moc nestíhal.Nakonec mě dorazil.Su lama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsme měli v týmu kolegu s Hetzrem...47%, ale měl houfnici a rval to goldama na ránu. 8ks...nemířil, věděl že to projde...přijel, flusnul a jel dál..nějaké krytí...nic. Lama jak kráva, ale s OP kanonem..

 

Proč lama? Profík. Věděl co dělá.

Vždyť něco podobného dělá spousta hráčů. Jezdí například ve vlivných strojích a často i v četách a kosí nepřátele. Když to hra dovoluje, tedy její losy tak proč ne. Určitě horší případ by byl, kdyby se stejným vybavením ten hráč čekal u vlastní základy co k němu přijede a nechal při tom zdechnou svůj tým.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem to včera rychle vypnul. Zejména, když na Pouštní řece se mému týmu postavila čtveřice IS-6, jeden klan, všechno modro-fialová, jsem pochopil, že není pro mne dobrý večer.

Pustil jsem si letadýlka, v HB jsem úspěšně odstartoval, abych se po pár metrech krásně zavrtal do břízek. Ono tam je jiné ovládání, než v arkádě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že pokud se brzo nezbavím Matildy, zešílím. Včera mě to 5x hodilo do bitvy s VI. tiery.. je super, že když se proplazím přes mapu, přijedu zezadu ke KV1S, haluzně mu uberu 200 tím že ho zapálím..a on si mě pak smahne na jednu ránu..fakt super..:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velmi ve zkratce shrnu svoje včerejší účikování v komediálním seriálu WOT:

 

Cink, Cink, LOST; Cink, DMG 0, Cink, LOST; 0 DMG, WIN násobek, DMG, DMG, DMG, LOST. Cink, cink, Cink, WIN. LOST, LOST, LOST.

 

Děkuji za pozornost. Konec hlášení.

 

Tak teď jsem se krásně zasmál, děkuji! Úplně živě sem si vybavil svoje nedělní hry s ISU a Objectem.... :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám přes tu včerejší sračku (viz staty v podpisu) celkem zážitky:

První, když jsem v prohrané bitvě s S-51, kdy jsem byl poslední sundal na ránu typa, co si pro mě přijel a po něm nějakou americkou desítku, ale ten nebyl na full HP.

Druhý, kdy jsme hráli fjordy, zbyli jsme nějaká naše heavy, GWPanther a já s S-51 proti enemy heavy, Ty dvě těžítka se potkaly na takovém rohu dole na mapě, jak se tam přestřelujou. párkarát šel nějaký výstřel, načež tam na blízko najel ten náš GWPanther a sundal našeho :-D Enemák pak sundal jeho, já měl zrovna vystřílenou běžnou munici, takže jsem tam měl jediné AP, minul jsem. Zbyl mi poslední náboj, goldová HE, vyjel jsem k bázi, kolem mě proletí rána mimo, uvidím enemy, natočím se, bez domíření BUM - vítězství a Fadinova. V té bitvě jsem sundal i všechny tři jejich arty. Jenomže jsem pak zjistil, že se arty neuděluje ta Pačičusova medajle :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jen 18 her. 15:3. hry celkém dobré. 5 se hrali dobře až na bůliky s houfnicema. Pěkně hry s VK4502A i s JT sem si krásně zastřílel, ikdyž jednou sem s nim prohral. A to diky tomu, že naše is7 jela na začátku kamikaze a 10 brit byl afk. 2 bitva na dolech byla super. U prcků to byla pohodička a posledni včerejší bitva a to Jagdpantherem na malinovce byla mazec. Jediná 7 ve hře jinak všechno 9 a 8. DMG jako prase. a 8 poškozenych. Krásně se mě šlo spinkat :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že pokud se brzo nezbavím Matildy, zešílím. Včera mě to 5x hodilo do bitvy s VI. tiery.. je super, že když se proplazím přes mapu, přijedu zezadu ke KV1S, haluzně mu uberu 200 tím že ho zapálím..a on si mě pak smahne na jednu ránu..fakt super.. :-(

 

Pokud mě to hodí s Matildou mezi šestky, tak rozhodně vůbec nikam nejedu, zůstávám jako jeden z posledních. Většinou mě to hodí na Elhaluf, nebo Kareli takže snipuju z dálky, nebo zůstávám kolem artyn a snažím se alespoŇ odhánět scouty. Nemá cenu se někam hnát, nebo se montovat do souboje šestek. Většinou to dopadne jak popisuješ. Nevím s čím jezdíš, já s kanonem a často žďibu na maximální vzdálenost po padesáti a velice často je i sundám. Zkrátka to zkus jako TD na velkou vzdálenost. Matilda je malinká a na dálku tě jen tak někto netrefí. Chce to ovšem vozit maskovačku a nabiják. Ber to, že si potrava, ale i potrava může zatraceně kousat a trhat. Kor když máš tak vysokou pene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, mám dotaz, ono se něco dělalo s oceněním odstřelovač ??

Teď sem dojel bitvu s Pershingem a z 16 výstřelů, 15 zásahů, viz. screen 1 - Procentuálně to dělá 93 % a na odstřelovače potřebuju min. 85 %

Jenže ani nikdo jiný z obou týmů tohle ocenění nedostal - viz. screen 2 - tak se ptám, jestli je to bug, nebo jestli sem někde něco přehlédl

Když má někdo stejná procenta zásahů, dostává ocenění ten s více zásahy, když je to stejně, tak dál rozhoduje DMG, ale ten sem dal ze všech hráčů nejvíc, tak kde je chyba ??

O ocenění mi nejde, jen mi to příjde zvláštní

 

http://imageshack.us/photo/my-images/571/shot203.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/41/shot204f.jpg/

 

 

Asi sem debil, ale vložit sem příspěvek s obrázkem je pro mě porod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wochomurka: jj to jsem i párkrát zkoušel, ale na publicu se mi nedaří dostat moc dobrej tým..ted se mi povedla super bitva, já s AMX 40, kamarád v četě s Matildou, a jako jediný jsme měli v bitvě s VI. tierama za náš tým každej dva killy (já T50 a T-40, kamarád 2x M3lee) ale náš tým byl totálně tragickej, takže k nám dojeli KV-1 a KV-1S a vyndali si nás jako malý kluky a když jsem koukal po bitvě na přehled, tak se mi chtělo brečet, byli jsme jediní, kdo někoho zničil..:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...