Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

To je vlastně obdivuhodné ..... to mi přijde, že se opravdu až musí hodně snažit aby prohrál .... :Smile_ohmy:

edit: 36% celkový win ...anebo jen u toho konkrétního tanku?

 

Většina hráčů má v XVM nastaveno, že se zobrazuje jen celkový win. Win u jednoho tanku 36 % by nebylo tak podivné - vezmi si, když si koupíš tank ve stocku a dojetí na full ti trvá přes 100 bitev. Takže počítám, že to byl celkový win. Celkový win 36 % je fakt síla. Ne že bych se vždycky díval, ale většinou si při bitvě zkontroluju staty top tanků, tam si pamatuju maximálně tak 38-39%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem si to perfektní IS-3...konečně. První věc, co mě překvapila bylo, že mě penetrovali stok věž pod úhlem asi 30 stupňů (IS-3), potom mě překvapilo, že necinká ani ten pitomej šíp. Ale nejvíc mě doráží, že nerozdávám žádný dmg. Když už se někomu dostanu do boku, zásah, žádná díra, žádný dmg. To jsem trefil šíp jinýho IS-3, díra jako svňa a 0 dmg. Já nebudu kupovat goldy za 6000, to je děs. Pak tu jsou věčně losy s desítkama a to se s dělem, který má už blbej 6. tier hrát nedá. A když už se E-100 postaví bokem, já zamířím na motor a udělám boom, ozve se: "Zásah!" a díra nikde. Asi blbej den.. zatím win lost 1/7.

 

To jsem zvědavej, jak dlouho tuhle krásku budu expit a jak dlouho zůstane v garáži...tak jsem se těšil.

A máme tu nový rekord...goldovkou (3. gun) jsem cinknul vanu jiné IS-3... to je dneska na bojišti srandy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ve čtvrtek jsem po týdnu zase zapnul WoT a hned jsem ho chtěl po čtyřech bitvách vypnout. :Smile-izmena: Čtyři porážky po sobě se SU-100 bych ještě zvládl, ale takový lamy co jsem předváděl. No samá radost. Naštěstí jsem se potom do toho dostal a celkem to i šlo.

 

To pátek byl nadprůměrný, 6 strojů pronásobeno na poprvé a 10 her s M48A1 mi přineslo 7 vítěztví a spoustu zničení a dmg. Co mě zaujalo byl malý počet artyn, jen jednou jsem měl 5 na 6 arty a to na Himmelsdorfu takže....v klidu. :Smile_glasses:

 

Dneska opět pohoda stroje pronásobeny na poprvé (až na ARL44 :Smile_sceptic: ) a ještě k tomu pokaždé kolem 3500-4000exp takže obrovská spokojenost a až jsem se divil, že to šlo tak hladce a bez problémů. Dal jsem 10 bitev s M48A1 a opět arty pohoda. Prostě max. 3 arty, nádhera pro medko. :Smile_glasses: Dlouho jsem se takhle u WoT nebavil win/lost sice 5/5, ale nějak mi to je jedno díky průběhu bitev. 10 bitev s JPII. Nevím, 8x jsem stál na vítězné straně, losy krásný obvykle jen proti cca 3-4 IX tierům, málo arty, dobrý mapy, super hry. A co je hlavní pokořil jsem hranici 3000hp na bitvu :Smile-playing: , co mě zaráží, že se mi to nepovedlo ani s Obj ani s M48A1, ale právě s JPII. Nevím co si o tom mám myslet....

 

Ať se daří... :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po týdnu jsem si zase zajezdil. Ráno děs a potom se to už jen zlepšovalo. IS-3 už se stává přátelštější, ještě 25k XP na dělo a je v maxu, ale ta penetrace 175mm je utrpení, nepomáhají žádné taktiky, cinkají weakspoty, je to zatracená fuška. Průměrný dmg jsem zvedl ze 300 na 1200, ER vyjel až na 1700, win 52%. Ale začíná mě bavit a už se nemůžu dočkat, až dokážu nepřátele penetrovat i čelně. Teď cinká úplně vše. Goldový vozím jen dva, ale skoro nemaj cenu, taky dost dingaj :Smile-angry:

 

A díky WG za ten den prémiáku, bez něj bych to už dávno zabalil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v sobotu jsem se do toho pustil.... hodil sem tam bonus kód na den prémka........ a dal si za úkol vyexpit s JgPzIV - 47.000 exp na JgPanthera...... i přes riziko, že to bude o víkendu šílenost... a taky byla... ,,,,,hrůza.... nakonec sem to sice dal.... ale za jakou cenu.... 31 win ... 33 lost.... sám bez čety je to děs (vyloženě jsem zalamil jen 2x) ...dostaneš tým dětí nebo ožralejch tatíků.... 5 killů na výhru málokdy stačí...... a ukaž se ....... no nic ... pro zítřek si dám relax ..... protože už mi z toho hrabe.....

edit: dnes pro změnu party blbečků v četách ... co na začátku hry radostně střílejí vedle vás aby jste se jako "báli" a oni jaký že jsou "borci" .... a pak zařvou hned na začátku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vybral jsem si sobotu na vybrání dárku od WG. Aktivoval jsem bonus kód v 10 hodin a v 11 byl již bez internetového připojení. Naposledy se něco takového stalo tak před půl rokem. Naskočilo a ještě blbě asi po 19 hodině. V neděli ráno jsem dal ještě nějaké násobky běhen 2 hodin hraní i s horším připojením. S PÚ dárkem nahráno celkem asi 20k expů. Tedy nic moc.

Co se winu týká, tak to bylo lepší. Už je díky tomu, že si některé klany hráli v četách na počty killů a na win se kašlalo. Takto nám nepřítel daroval 4 výhry ve více než jasně prohraných bitvách.

Co se bitev samotných týká, tak se nestalo nic zajímavého co by stálo za řeč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IS-3 je v maxu. W/L 29/19. IS-3 je stroj dvou tváří. První tvář je ta s dělem, co má už KV-1S. Tahle tvář stojí za prd a je extrémně náročná. I psychicky, když máte souboj s IS a ono vás penetruje, zatímco vy jeho ne. Nebo blbej souboj s KV-1S ve stejném duchu. No, zacinkat si čelně s T34 nebo Lowem je taky super. Ale přežil jsem to a teď ta druhá tvář. BL-9. To je dělo! Oproti tomu co teda bylo. IS-3 je docela vlivnej stroj, možná nejvíc z 8. tierů. Když se daří, cinká, střílí... paráda. Až na to, že tenhle stroj má všude munici, zatím jsem nebouhl, ale opravuju ji častěji jak pásy.

 

Když shrnu dnešní den? Sranda. Jednu hru na Westfieldu snad hořela půlka enemáků. Nejdřív jsem zapálil KT, pak Typa, pak Ammorack Panther...pak někdo zapálil nějakej object a ještě nějaký Kvčko...to byla sranda sledovat :Smile_trollface-3: Taky na opatství jsem jel sám spodem, jediná devítka proti nám. Najednou jsem narazil na E-75, T34 a IS-3. Jel jsem sám a za mnou střílela jen artina. Já myslel, že je to konec. Naštětí jsem tam měl ďolík, takže koukala jen kebule, oni cinkali, nemohli trefit, já je občas trefil do poklopu, ale artina jim to tam sázela po 400 dmg...nenapadlo je vyjet proti mě...3 vs 1... oni nasadili zpátečku :facepalmic: Tak jsem si je jel dostřílet. A ještě musím říci, že po nasazení top děla se win/lost zvedl na 12/1, ale to bylo štěstí na týmy. Ta prohra byla mezi desítkama, kde jsem skoro nic nezmohl. Pár mm pene oproti T34 chybí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všiml jste si někdo že směný kurz je 1 GOLD 480 stříbrných čímž zdražila i GOLD munice za stříbrný ?

 

Jelikož gold střelivo nepoužívám, tak jsem zdražení nepostřehl. Jinak vývoj je přesně takový jak jsem očekával. Zdražení je zatím malé. Při zavedení goldammo za stříbro jsem předpokládal zdražení na úroveň 1:600.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jednu stranu ojeb na druhou, na druhoustranu - s Tetrarchem 5 killů, s KonigTigrem spojenec a 4000DMG, dobrý hry i s Chrochtalem, ale... IS je už třetí den zakletý (otrpení a hrůza, trojnásobek udělaný v bitvě, kde sem chcípl zkraje, předtím tři losty, neprostřelím Loltraktor, Panzer trojky dingaj...).

 

Vůbec divná věc: nejdřív sem s Jozefem kilil jak sviň a s Tigrem II utprení, teď se to otočilo...

 

SuperPershing má stejný výdělky s prémkem i bez něj, navíc ho umí proprat už úplně každej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vcera jen 12 bitev s T18, T82 a T40 - win/lost 50% - a to jsem 3 bitvy, alespon v zaveru, dovedl k vitezemu konci. jinak by pomer byl o hodne horsi.

vetsinu bitev jsem nastrilel slusny DMG, ale ne vzdy to stacilo. sice nastrilim 2x tolik co enemyho nej tank, ale pokud zbytek meho tymu chcipne s nulou, tak na vitezstvi to nestacilo - bych musel davat asi 10x tolik ...

asi diky 170 def points/ 14pb, vyskocilo denni EFR na 4260 ..:)

 

T82 - prohral jsem jednu bitvu neb jsem z boku cpal houfnicí KVcko normal munici - za 5HP ... dat ji 2 goldy (135/350), tak lehne a vyhrajem - mam dilema, jestli si 3tier muze dovolit sundat KV na 2 rany ...:)

 

zajimovosti byla jedna bitva, kde jsem dal 5 killu a vsechny byli stejny - trefil jsem v okamziku, kdy jiz enemy nebyl videt. napr. na 300 metru jsem tremi vystreli odhadoval pozici enemyho za jizdy a dopadlo to ... pokud ma clovek rychloplny kanon a 60 naboju, tak neni problem to takto zkouset - T40 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gut: To byl volnej den, navíc prémium účet na ten den a za bitvu při výhrách kolem 1000xp, při prohrách tak 500. IS-3 se expila rychle díky velikýmu dmg a po tom, co jsem se naučil ho s tím trapným kanónem dávat už to jelo samo. Jinak je to expení hodně pomalá záležitost, ale t sobotu jsem prostě využil no :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem si teď dal jednu sólo hru s ISU...mapa pro TD nic moc(ta nová městská)...los normal jen devítky.

Zajedu si na můj flek a krásně kreju most...najednou vykoukne jedna T59 a pak druhá(četa)...první ihned dostala od bezbolestné jednu včelku za 700.

Říkám si a mám po střílení, páč už nevylezou....chytili jsem je moc brzy a navíc ke mě přijel na pomoc Lowík a JP....

Ó jak jsem se spletl.....pořád jak totální retardi vykukovali...sami nemohli logicky sklopit kanon ale krásně vystavovali tělo....když už oba měli cca 150hp tak skočili z mostu a schválně se pádem zabili...upřímně jsem s enemáky soucítil....takový lamy mít v týmu to je peklo.

Díky nim a pak killnutí M103 a Lowíka jsem si dal krásný trojnásobek.

Celý zvědavý jsem se kouknul co jsou zač...páč to byli drsní hoši z klanu. Ten jeden byl normální trotl...45%. ALe " SchattenBomber1" je tedy ultra lempl. 11k her a 40% win! Té neskutečný...s batmanem má 33%! Teď si představte, že takového blba dostanete jako topku s desítkou.....

Ono obecně ta kvalita jde stále dolů...já si před měsícem myslel, že to už ani nejde.....jde. Jednu hru s T40 jsem dal jako jediný 4killy...a pukli jsem 4:15..a to byl super los se 4 třídou. Si říkám to není možný....s čím jsem to hrál?

Koukl jsem na spoluhráče a všichni 40-47%...ale co zarazí ještě víc.....Běžně měli 1200her a 300killů.

Dřív ten kdo měl pod 0,7killů na hru byl jantar....aktuálně jsou Janatři na průměru 0,3.

Ti hráči snad neznají písmeno W. páč fakt nevím jak toho jinak dosáhnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední týden mě dochází při hraní s Pz 38 (t) neustále dochází munice (56 nábojů jako nic) a tak se snažím alespoň taranovat. Přisuzuji to tomu, že se mi podařilo s tímto tankem po 600 bitkách přelézt 60 % win a hází mi to do týmu samé lamy - taky se mi po dosažení 61 % win přestalo dařit a po pár prohrách jsem zpět na 60 %

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...