Jump to content

Recommended Posts

Posted

Batalion(klan) Český takový prapor[CZP]

Dobrý den, jsme klan s dlouhou tradicí v jiné tankové hře, kde za sebou máme spousty úspěchů, vlastníme své TS, schopné velitele, máme zkušenosti s organizací, vlastní webové a facebookové stránky.Jelikož konkurenční hra již nemá co nabídnout, zde nám opět vzrostla chuť něco dokázat.Kontakt ve hře-UJOS, REKY76, HUGOZHOR78, pošlete mi žádost o přátelství a zbytek domluvíme na TS.Nebo zajděte na TS přímo, bývám vždy kolem 18:30h a výše.Za nick si přidejte AW.

Nabíráme České a Slovenské hráče, věk nerozhoduje(náš věkový průměr-30+), pokud je herní kvalita, hlavní je aktivita a šedá kůra mozková:-)

TS:styx.physter.com bez hesla.

WWW: http://czp.clanweb.eu/news.php Facebook:ČESKÝ TAKOVÝ PRAPOR[CZP]

P.S.-už se pěkně rozrůstáme,již je nás 74, denně jezdíme PVP a PVE a netrpělivě očekáváme příchod Batalion Wars:-) (Jeli jsme už vlastní-Batalion proti batalionu s 9TD) a máme v batalionu také jednu velmi příjemnou slečnu

Posted

Mám zájem v rusku vstoupit do CZP. Hráč jsem aktivní, ale mizerný a bez TS3 a dělám to jen a pouze ze zištných důvodů, bo se cítím v Moskvě "osamělý" a sám si tam huntera bez čety nevyjezdím. :-D V současnosti drtím T3-4, nejvíc mám T6.

Posted

Jak píšou kluci stačí aspoň poslouchat.V teamu je to lepší když se domluvíme co kdo udělá atd uhraješ prostě víc ... plus je většinou sranda k tomu :D

• 4 weeks later...
Posted

CZP stále nabírá. Máme batalion na obou serverech, EU i RU. Pokud nechceš jezdit sám, můžeš si vybrat. Zaměřujeme se spíše na hraní PVP, kdo preferuje pouze PVE nebo GO mod, tak doporučím jiné bataliony na toto zaměřené, ale jezdíme i tyto mody, pouze jako zpestření. Kdo bude mít zájem, tomu pomůžeme s registrací na RU serveru, kde to frčí. A kdo se bojí nového expení, tak co na EU trvá vyexpit měsíc, nebo dva, máte na RU do týdne :-) Jezdíme i EU server, pokud to jde, nebo je nějaká akce, ale jsme zaměření hlavně na teamové hraní a ne čučení na obrazovku a tak jezdíme několik čet najednou(odpočty) na RU. Jediná podmínka je TS, bez toho opadá kouzlo společného hraní. A není to žádná léčka, nafasuješ od nás héčka, těmi budeš pálit a všude nás chválit :-) Můžeš vstoupit do EU batalionu a koukat se v četě do garáže, nebo hrát v RU batalionu a mydlit bitvu za bitvou, u nás máš na výběr :-)  Se vším pomůžeme, rady zdarma rozdáme :-) Naše TS: styx.physter.com  ,vydržte ve vstupu, než si vás všimneme(jezdíme v kuse, nestíháme sledovat okolí :-) ) a za nick si přidejte AW. P.S- u nás se hrají i jiné hry, tak pokud jsi unavený tankama, tak si můžeš u nás na TS zahrát WOWs, crossout, PUBG a jiné. Jsme multifunkční klan/batalion, kde si vybere každý :-)

Posted

Jsme ti říkali, že díky velké populaci dáváš jednu bitvu za druhou a expení jde 100x rychleji než na EU :-) Ale pořád se najdou lidi, co se toho bojí a přitom to, co mají na EU za rok, nebo dva by měli na RU za měsíc, nebo dva :-) Reky začínal na začátku srpna a už má 2 desítku :-) To někteří na EU nemají doteď.

Posted (edited)
Před hodinou, ujos napsal:

Jsme ti říkali, že díky velké populaci dáváš jednu bitvu za druhou a expení jde 100x rychleji než na EU :-) Ale pořád se najdou lidi, co se toho bojí a přitom to, co mají na EU za rok, nebo dva by měli na RU za měsíc, nebo dva :-) Reky začínal na začátku srpna a už má 2 desítku :-) To někteří na EU nemají doteď.

Já se nebojím.Mě to vyloženě štve a navíc co mám Evičku ani nemám čas.Tu osmu mám díky tomu,že se jim zase pokazily násobky :smiley-tongue:

Luky, opět ten slovník. Dávej si na to pozor. Dík

Edited by kvetule
Posted
před 13 minutami, ujos napsal:

Květuš, on neví, co znamená slovo "štve" :-) To ho uráží :-) 

On to určitě nějak zvládne  :-)  Snažíme se zachovat  nějaké dekorum na fóru.:soldier_smiley3:

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zdravím,

hrajem to už dosť dlho, viac ako 2-roky. Hlavne PVE, je tam viac hráčov a rýchlejší vstup do hry.

Bol som svojho času v BOS, ale potreboval som sa posunut ďalej /vtedy som mal iba 5-tiery/.

Mam TS3, ale viem že sa dá komunikovať aj cez SKYPE, teda aspon keď hrajú dvaja hráči.

Ak by ste niekto mal záujem hrať batalión v PVE kontaktujte ma priamo v hre, zvyčajne to hrávam každý večer od 21.00-???, nick: Clea128.

Mam tiery od 3 až 10, všetky kategórie dokonca aj artyny. 

Ohladom nicku...som muž.

Takže všetkým veľa zdaru a štastia v hre.

Posted
před 5 hodinami, Clea128 napsal:

Zdravím,

hrajem to už dosť dlho, viac ako 2-roky. Hlavne PVE, je tam viac hráčov a rýchlejší vstup do hry.

Bol som svojho času v BOS, ale potreboval som sa posunut ďalej /vtedy som mal iba 5-tiery/.

Mam TS3, ale viem že sa dá komunikovať aj cez SKYPE, teda aspon keď hrajú dvaja hráči.

Ak by ste niekto mal záujem hrať batalión v PVE kontaktujte ma priamo v hre, zvyčajne to hrávam každý večer od 21.00-???, nick: Clea128.

Ohladom nicku...som muž.

Mrzí mě že jsi u nás v klanu nenašel štěstí. Je pravda, že jsme spíš PvP zaměřený klan, ale pokud ti něco vadilo mohl jsi nám to říct, třeba by se s tím dalo něco dělat. Jinak hodně štěstí na bojišti a třeba ve hře ahoj.

Posted
1 hour ago, Lukaso_von_Teschen said:

Czp bohužel přešli na ruský server

A asi nikto v CZP nehrá PvE. 

Zdravím,

Ohladom nicku...som muž.

Ako mám rozumieť tomu, že prechod z BOS do CZP je posunutie ďalej? :D Viacerí sme išli práve opačným smerom. :tongue_smiley53:

Posted
před 22 minutami, RoboZilina napsal:

Ako mám rozumieť tomu, že prechod z BOS do CZP je posunutie ďalej? :D Viacerí sme išli práve opačným smerom. :tongue_smiley53:

Tak dokud CZP působila na EU, tak patřila mezi elitu v PvP. Tam bych asi posun viděl, ale nejsem si jistý jestli i v PvE. Myslím, že i na EU jsou CZ/SK klany orientované na PvE, ale moc se v tom nevyznám, protože tenhle režimu hraji jen v rámci akcí. 

Posted

Zdravím,

nikde som nepísal že som v CZP...neviem ako ste poniektorí k tomu prišli...

som single, len občas sa hodí nejaký partner v hre...preto som tu písal.

môj príspevok treba brat len ako pozvánku/ponuku pre tých, ktorí si chcú zahrať batalión na PVE a nemajú zrovna s kým.