Přejít na obsah

Morte_

Members
  • Počet příspěvků

    391
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    Uživateli Morte_ zvýšil/snížil popularitu danny1691 v WT - tanky   
    Tak o tom oni vědí a brzy to odstraní
  2. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Micka_Shangri la_Min v WT - tanky   
    co tady pořád řešíte nějakej realismus bože... k ovládání tanku jste reálně potřebovali 5 lidí... takže zbytek to co hrajete je jen "hra" (pro někoho toto sdělení musí přinést obrovské zděšení) takže fakt nejste tankový geniové se super strategickým myšlením atd... ale jste v lepším případě někdo, kdo umí hrát WT ...
  3. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele v WT - tanky   
    Hezké shrnutí historie sovětské optiky a loga. Nic k vlastní výrobě.
     
    Výrobce optiky KMZ až do roku 1955 používal (téměř) výhradně skleněné prvky Schott německé produkce. ZK Sonnary a další objektivy byly skládány z prvků vyrobených v Německu pod značkou Zeiss. V pozdější době se využívání německých zdrojů snížilo, přesto se určité objektivy (zvláště v počátcích produkce typů) skládaly opět z prvků Zeiss.
    Dohledatelné na všech fórech nadšenců pro staré objektivy, v diskuzích ebay, německy v Zeiss history archivech, dnes příkladně digitálně zpřístupněných..
     
    Končím s OT, ta virtuální facka rádobyodborníka na vše a ignoranta bolí
  4. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele v WT - tanky   
    to je zase debata 
  5. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele swice v WT - tanky   
    sem ti neak ublizil??
     
     
     
    když to tu tak procitam s tou travou tak muj názor je ze bez ni to je o nicem,,taky sem to zkousel ale dal sem ji hned zpatky,,,a umprime me to ani nevadi protože když zacilim na nepritele kterej je prekryt neakou travou,kerem,stromem atd tak stejne se me zaramuje nebo to muzu udelat sam/nakliknu si ho/a pak uz strilim do-nad to zaramovani a vůbec me nevadi ze ho nevidím
     
     
    A KURSK NENI VUBEC SPATNEJ ba naopak vice takových map a pryc s temi ala WoT a pryč s artynou!!!!!!/doufám ze tohle nebude bráno jako vyvolávaní konfliktu a dík za moznost projevit svůj názor/
  6. Downvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Lynx_cz v WT - tanky   
    Dej už sakra pokoj........a ber to jako poslední varování.....
  7. Downvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele svejk007 v WT - tanky   
    Tak se nedivím, že más 110 negativních hodnocení. Klasický virtuální fakan "hrdina". Až budeš mít rodinu tak pochopíš, ale v tvém případě doufám, že nebudeš.
    Když je čas tak jdu ve WOT hrát top třídy, kde jsou hry delší, není problém. Ale to jde jen večer. Přes den to prostě nejde...práce, děti....tak jsu hrát prcky, kde je hra rychlá a já to vymlátím za pár minut. To je tak těžký pochopit?
    Jenže lidé jako ty nic jiného než PC neznají.....já mám práci, rodinu, sport.....a až pak PC.
    Kolik ti je a kolik vážíš, ty hrdino , buď jsi vyzáblá zdechlina co neudělá pět kliků nebo ovar co je taky neudělá.....tak raději příště mlč. Nééé. já tyhle virtuální hrdiny nemusím.......do očí by to neřekl páč by se zesr.....ale tady prudí. Nuly.....
  8. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele v WT - tanky   
    Jsem teda dalek toho, abych WoT bránil, chyb má jako máku. Nicméně tohle je o lidech, a domnívat se, že průřez inteligencí hráčů WTGF bude jiný než ve WoT, je, mírně řečeno, naivní. Asi nějaké procento bezmyšlenkovitých  "klikačů" dokážou nějak odfiltrovat mody AB, SB a RB, ale v globále to bude stejné.
  9. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WT - tanky   
    No to jsem rád, že jsem tě potěšil a hra tě bude bavit i nadále. Určitě z toho bude mít radost i samotný Gaijin, že jsem tě neodradil, jelikož mé osobní problémy s počtem tří map v HB nemohou přeci odradit lidi, kteří mají daleko větší přínos pro komunitu WT-GF, než nějaký JassonSmith, který by vlastně neměl hru ani hrát, jelikož je tam k ničemu. Přeci jen když ho nebaví hrát a testovat tři mapy pořád dokola, měl by přepustit své místo někomu jinému a né plkat hlouposti. 
     
    Ale hezky jsi mě pobavil k nedělnímu obědu. Doufám, že i tobě chutnalo s úsměvem na líci místo vystouplé žilky na čele.
  10. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WT - tanky   
    Bigtome, to tady vážně nemůže napsat nikdo svůj názor, aby nebyl hned shozen? Já od toho neočekával naprosto NIC. Dostal jsem CBT, které je relativně dobře funkční. Ale pro mě jsou tři mapy málo. Je to můj názor. Tak mi ho nech a nepřesvědčuj mě, že tři mapy jsou OK. Prostě pro někoho ano, pro někoho ne. Takový Kanár si tady malinko postěžuje na nějaký fakt a je hned taky za blbce. Prostě o WT-GF nemá na tomto fóru smysl diskutovat. Jakýkoliv odlišný názor je špatně. Pokud to není dobré, je to špatně. Je mi to opravdu líto.
  11. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele v WT - tanky   
    Nevím proč se tak blbě rozjel, nevím co všechno měl poškozený...jinak z našeho pohledu byl dobře naúhlovanej a to byl největší problém. Jinak bych mu to foukl na řidiče a šel by spinkat...
     
    Do SB se hodí všechno, docela mě to bavilo s T-26, Stugem určitě nic nezkazíš 
  12. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele PictusCZ v War Thunder - letadla   
    Možná právě proto, kvůli honění nemůže střílet, bolí ho ruka
     
    Sorry za OT, ale tohle nešlo :-D
  13. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Kanár (NIHIL) v War Thunder - letadla   
    Mrtvý úhel to nebude, když můžu střílet já, tak snad může i on, ne? :biggrin:  Připadá mi to, že je to jak spoting ve WoT. Má to nějaký systém ale nikdo neví jaký :biggrin:
  14. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele MattLama v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    :facepalm_wowp:
     

  15. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Sorrines v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Iveta se chtěla pravděpodobně vrátit k bezstarostnému studentskému životu a zkusit si život na kolejích
  16. Downvote
    Uživateli Morte_ zvýšil/snížil popularitu Miri37 v 3 faily ktere me zklamaly   
    Tak ti asi nezbzde nic jiného než počkat na lodě ve WT, snad SOON.
  17. Upvote
    Uživateli Morte_ zvýšil/snížil popularitu HeavyBoyJoe v WOT - Denní hlášení   
    A takhle hrají fialky, opravdu je lepší tým rajčat než borůvek a švestek.
    Dělal jsem co jsem mohl, ale opravdu samotný LT střed neudrží.
     
     

     

  18. Upvote
    Uživateli Morte_ zvýšil/snížil popularitu danny1691 v Na škopek ve Štatlu (kdo nezná hantec, tak v Brně)   
    Já jsem pro i když takovou dálku jsem na pivko snad ani nejel, tedy když nepočítám Českou Kanadu kam jezdíme do cukrárny na zákusek a zelenou
  19. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Aaron Goldstein v WT - tanky   
    Demonstrace nebo menstruace.... Hlavně že teče krev....  :biggrin:
  20. Downvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele CharlieV v WT - tanky   
    Mohli byste se vy kreténi přestat chytat za slovíčka vytržený z vět? Děkuji.
     
    Kanáre nepodceňuj malý děcka - já bych řekl že mezi patnáctkou a dvacítkou sem byl an peeku mejch herních schopností a teď po třicítce sem brutálně zlenivěl - taky díky moderním hrám. Tuhle sem nainstaloval System Shock a považte sem z toho celkem vykolejenej...
     
    Mě by děcka ani tak nevadily, pokudy to budou HC pařani. Co mi vadí je rudej dobytek, kterej to hraje stylem jako jejich máma čumí na Růžovou zahradu - vypnou mozek a slintaj blahem, že se to hejbe. Ti mi vaděj, ta šedá masa blbů.
     
    Jsou totiž hry co je vysloveně lákaj (třebas farmville nebo sims), naopak třebas ve Šturmovikovi ste je moc nepotkali - a když jo, šli rychle k zemi
     
    Já v tancích od WG doufám ve dvě věci - víc realistický fungování mechanismů a NO BULHAR. HB národ proti národu jsou taková třešnička na dortu.
     
    Mimochodem, už ste někdo uvažovali o tom jak zásadní bude mít třeba dobře složenou četu? Vzít dva Tigry a scouta nebo radši Stuku?
  21. Upvote
    Uživateli Morte_ zvýšil/snížil popularitu PanthenoL v WT - tanky   
    Jo víra je dobrá věc, já např. už skoro rok věřím, že gajing opraví Typhona, alespoň ten jeho start a třeba se dočkám SOON.
  22. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele miooo v WT - tanky   
    to ze im ide LEN o prachy to je samozrejmost. v dnesnej dobe ked su ludia schopny vysolit peniaze za virtualny tank, by bol hriech pre takuto firmu, to ludom neumoznit tu sa nam skor naskytne otazka ci hru a komunitu budu brat vyvojari vazne alebo im zachutia peniaze a vznikne znich dalsie WG.
    zatial ma hra velky potencial, zial sa bojim aby za rok- dva z toho nevzniklo dalsie wotko, vacsina online hier sa k tomu casom zvrhne. drzim palce vyvojarom aby udrzali kvalitu hry co najdlhsie. 
    PS: nezabudajte, ze je to platena hra a vzdy budu mat vyhodu platiaci hraci. ak by to tak nebolo nikto by neplatil a hra by nemohla existovat.
  23. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele CharlieV v WT - tanky   
    Do příchodu misí se mi lítalo docela dobře, ale teď mě to tak akorát se*e. Do enemáckýho spitfira sem nahulil z BF-109 celej zásobník, zapálil ho a stejně mi to nepřipsalo kill. Pak prolítnu kolem enemáka, trefím ho dvěma ránama do ocasu a ejhle kill je doma
     
    Házím bobek, tohle nemá cenu.
     
    Blbý na tomhle systému je třeba to že mě letadýlka vlastně vůbec nezajímaj, ty mám jen jako okrajovou záležitost, ale sem nucenej s těma ludrama lítat, abych se dostal do tanků který mě naopak zajímaj hodně...
  24. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele joe98cz v WT - tanky   
    Tak to jako každej den musíš jak magor dělat další a další ukoly ? Tak to ať si nechaj , už mně to nezajíma dokud to nevyjde , ale dík za info .
  25. Upvote
    Morte_ zvýšil/snížil popularitu uživatele Aaron Goldstein v WT - tanky   
    Grafika není vše... Ba naopak.... Dříve hry měli jednoduchou grafiku, minimum efektů a tak pro zaujmutí hráče musela mít hra HRATELNOST... A tak vznikali pecky jako Doom, Duke Nuken, Fallout, Might & Magic a další a další... Dneska hlavně, že to hezky vypadá a hrací doba je přitom pár hodin... A systém DLC toto ještě více zvýrazňuje.... 
×
×
  • Vytvořit...