Killere Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 War Thunder je MMO F2P hra zasazená do období 2. sv. války. Budete se moci účastnit velkých bitev buď jako piloti legendárních letadel, kapitáni majestátních plavidel, či usednete do některého z obrněných vozidel.Hra v současnosti nabízí detailně propracovaný systém leteckých soubojů, a umožňuje hráčům usednout do kokpitu desítek letadel, vylepšovat výzbroj a přizpůsobit si stroj tak, aby pro ně bylo létání co největší zábavou a potěšením. S počtem odehraných bitev samozřejmě porostou i vaše dovednosti a díky vysoké úrovni detailnosti si budete připadat, jako opravdový pilot za 2. sv. války.Samozřejmě ne všechny bitvy se odehrávaly pouze ve vzduchu, takže se můžete těšit na námořní bitvy, a samozřejmě i na přidání tanků a ostatních obrněných vozidel.V současnosti hra nabízí tyto prvky: Napínavé PvP* hry na mnoha mapách dohromady ve třech úrovních obtížnosti Systém letek, který vám umožní hrát s dalšími třemi přáteli Mnoho možností singleplayeru, nebo kooperace: kampaně, sólo mise, editor misí Propracované modely letadel (včetně kokpitů), lodí a pozemní techniky Ohromující grafiku, realistické zvukové efekty a skvělou hudbu Tak se uvidíme tam nahoře Originální text: http://warthunder.com/en/game/about/ RR_dAnE 1 Quote
PanthenoL Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 No konecne .. od vcera hladam tento topic.. Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Tak vykoplo to v průběhu bitvy a to už si myslím, že vítězný... nakonec jsme dostali porážku a kick ze hry Quote
PanthenoL Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Moze mi nekdo vysvetlit jak je to s palivom ? Kolko paliva beriete ? Ma to nejaky vyrazny vypliv na lietadlo .. a hlavne ci to ma nejaky vpliv v arkade ? Quote
Buxidy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 V arkádě myslim, že to nemá žádnej vliv, do historický beru na 20min. Quote
CSAF_mar117117 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Moze mi nekdo vysvetlit jak je to s palivom ? Kolko paliva beriete ? Ma to nejaky vyrazny vypliv na lietadlo .. a hlavne ci to ma nejaky vpliv v arkade ? vliv to má velký (nevim jak v arkádě) záleží na stylu hry. Pokud jsi kroutič tak čim míň, tim líp, pokud radši BnZ tak plnou. PanthenoL 1 Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 vliv to má velký (nevim jak v arkádě) záleží na stylu hry. Pokud jsi kroutič tak čim míň, tim líp, pokud radši BnZ tak plnou. proč plnou u BnZ? Quote
CSAF_mar117117 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Má větší potencionální energii. Obratnost při BnZ tak MOC nepotřebuješ. Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Takže vozit na 20min na Ger nádrž je blbost? jako to mám já a jak moc velký rozdíl v tom je? Quote
CSAF_mar117117 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 u těch němců úplně nevim, ty jsou ještě schopný dělat docela prduký manévry. tam fakt záleží na tom. jak lítáš. pokud lítáš vyloženě nahoru-dolu, tak by asi možná fakt bylo lepší vzít víc paliva. kdyžtak se zkus zeptat někde jinde, já tomu přece jen zas až tak nerozumin. jakej je to rozdíl záleží hlavně na letadle. třeba u hellcata je to rozdíl klidně i půl tuny. zkus si někdy jít do dogfightu s půltunovou bombou Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 twl co je s tím serverem sakja Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 no jede ale je tam 500 hráčů Quote
Guest B1gT0m Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 já vidím celkový počet on-line 17000 hráčů Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 já tam vidím tohle sakra Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 už to fachá, pustilo mě to do hry bez updatu tak jsem musel projet launcher a něco se stáhlo... Quote
petkolis Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 dneska je to nějaký divný... vždycky když zapnu bitvu tak mě to po 5 minutách napíše chybu a odpojí mě to Quote
Morte_ Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Sem si postěžoval na foru, tak ještě musím tady. Nevíte kdy dají amíkům nějakej normální bombardér na nizkým ranku, je tam jenom catalina a to je dost ubohý, na to že to byla ve finále bombr velmoc. Nebo aspoň A-20 dát náklad, kterej normálně nesla a ne jen 4x petardu. Quote
CSAF_mar117117 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 někdy ted by měla bejt snad B-25, tak to už snad bude lepší Quote
PanthenoL Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Akoze uz ma tie neviditelne stromy zacinaju vazne stvat.. dnes som sa uz 3x takto rozflakal. Najlepsie bolo ked som letel za G50 ktora prenasledovala kamosa a vsetci 3 sme nadrbali to toho isteho stromu. Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Comet z Lega Doran {SV_V} 1 Quote
Morte_ Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Pokud nezmění ekonomickej model, tak ta hra časem půjde do kopru, ať je jaká je, prostě masy to nepřitáhne a pro těch pár fanoušků to nebude mít cenu udržovat. Jo a mám mraky volných XP, to si dělají srandu, že jdou konvertovat za prachy, zatím je to po ekonomické stránce marast, horší než hry od WG Quote
Killere Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Pokud nezmění ekonomickej model, tak ta hra časem půjde do kopru, ať je jaká je, prostě masy to nepřitáhne a pro těch pár fanoušků to nebude mít cenu udržovat. Jo a mám mraky volných XP, to si dělají srandu, že jdou konvertovat za prachy, zatím je to po ekonomické stránce marast, horší než hry od WG V čem je prosimtě ten ekonomický model tak strašný? Quote
Recommended Posts