Přejít na obsah

Buxidy

Members
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Buxidy

  1. Já jsem věděl, že jsi nehorázná lama, ale člověk co dokáže špinit dobrý jméno klanu v náborovym topiku, to by mě nenapadlo, každopádně nevim proč tu vytahuješ, že mě nechali v klanu, v klanech zůstává tolik neaktivních lidí, ty seš prostě ůplně mimo, vem si radši nějakej prášeček.
  2. Sice wot už nehraju, ale v BBB panuje velmi přátelská atmosféra a CW byli docela dobrý, nelituju toho, že jsem tam byl po celou dobu hraní wot.
  3. Zkus se přihlásit na stránkách WT a pokud ti to napíše že máš freezlej acc, tak napiš na podporu.
  4. Myslim že jo, ale i tak mi to připadá jako kdyby se to aktualizovalo jednou za 3 měsíce
  5. To je mozna je jen tvuj pocit u me to takhle neni, letim proti la5 dostanu tezce za vyucenou, vyexpim to 2 killi na bitvu, to samy s corsairem ale 3 killi na bitvu dokonce, lavocky jsou tezce op, protoze popiraji fyzikalni zakony a kdyz me ma dostat la7 tak davam alt f4 protoze od tohodle se nenecham sestrelit, ale corsaira zamerne jsem nikde nenazval op protoze nemuzu posoudit jaky byl v realu takze to beru v pohode asi tak.
  6. tak to neni pravda ze corsair leti 600 jen z klesani to letadlo mam a neni problem udrzet 580-590 nad zemi, jeste nedavno si pamatuju jak jsem s tim pres celou mapu honil arado a potom musel pristat protoze nemel palivo a ja ho sundal a moc mi teda neutikal.
  7. hispano corsair je brutalni, jedina sance jak nebit sestrelen je bojovat ve vertikale, v horizontale nema snaci ani lavocka a po rovine to leti pres 600 takze ani neuletite, no a kdyz dozene doru tak je konec, nebo jeste taky jde vystoupat co nejvys a sestrelit tyhle monstra hned na zacatku.
  8. me se zase casto stava ze letim treba 800 s dorou a corsair je za chvili uz hned za mnou
  9. Vsak muzes litat s nama, neni problem. Jinak jsem dneska zacal litat full real a celkem me to chytlo, ale prodelal jsem s k4 asi 400k, jeste ze jsem milionar
  10. komet je výbornej, když prostě jenom plachtíš, tak vydržíš dlouho ve vzduchu, když vezmu kometa do hb, tak spíš musim letět zpět na letiště kvůli tomu, že nemám náboje než kvůli palivu, ale op stroj to rozhodně neni, když umíš sestřelíš dost, když ne tak letíš hned zpět a neuděláš vůbec nic.
  11. Teď jsem to zkusil a přistál jsem bez podvozku se shidenem, sice jsem udělal několik salt, ale kucí to opravili
  12. No já mám celkem problém no, s n1k2 jaksi na letadlo nepřistanu, takže to je jedosměrnej let.
  13. no prostě je tam na nic, že se uprostřed mapy střetne 30 letadel a celou hru se to tam mydlí a já chudák s japončíkem mezi nima, ale i tak když už to dohraju, tak končim mezi prvníma.
  14. No jak tam teď byli japonci, tak jsem je trochu poexpil a tak jsem si řekl, že n1k2 doexpim v arkádě a hned první 3 hry jsem musel leavnout, jak jsem byl nasrán, hrozně mě sere, že tam nejde vůbec o skill, a taky si nemůžu dovolovat takový věci s Japončíkama jako v HB.
  15. taky to nechápu, z 10 her mám tak 2x němce a to mě pěkně se...
  16. Tak japončíci zase jen na 2 dni, teď budou půl roku němci ach jo.
  17. V arkádě myslim, že to nemá žádnej vliv, do historický beru na 20min.
  18. S největší pravděpodobností myslim, že jo, ale nevim, většinou je ta situace tak zmatečná, že nestíhám sledovat střelce, nabíjení funguje ale stopro za letu.
  19. No jestli myslíte toto, tak když vám zabijou střelce, tak nevystřelíte ani už ručně a musíte počkat než se vyléčí.
  20. střelec může přestat střílet kvůli tomu, že ti ho zabijou to můžeš eliminovat skillem vitality a healing speed, kde ti první přidá hp střelcům a druhej rychlost vyléčení, náboje nezjistíš, ale když ti dojdou, tak na dobu přebijení má vliv zcela nečekaně reload speed a ručně střelci myslim že nejdou nabijet, pokud můžu tak je nechám vystřílet, aby měli nabito na další letadla.
  21. u bombarderu pilota neexpi, jedine gunners a potom v pozemnim personalu, ale tam taky zalezi jestli budes litat arkadu a nebo historickou.
×
×
  • Vytvořit...