Micka_Shangri la_Min Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Teď dobrá bitva... 1 kill a dva mě naháněli, ale srazili se Quote
Stingray Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 je to tam!!!!!! Ger vs Rus v HB ale bez možnosti výběru, to nechápu Já včera nadával jak špaček,chtěl jsem proletět brity a házelo mě to za němce s dvojplošníkem,tak sem aspon zrušil 10 AAAček :Smile-angry: Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Co je tohle za zařízení? Quote
PictusCZ Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Tak jsem po nějaké době stáhl nový patch (vylepšující mj. ovladatelnost myší atd) na WoWP a vydržel jsem to hrát přesně dvě bitvy... Nene, hoši z WG, WT opravdu nemá konkurenci, co se letadel týče, v současné době... Ono je to taky vidět podle toho, kolik to hraje lidí... po dvou nebo třech minutách čekání MM "vytlačil" bitku 8vs6.... Quote
PanthenoL Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Tak dnes som skusil prvy krat HB , suplo ma to za rusakov tak som zobral IL2 .. vysledok : znicenych 15 pozemnych a jeden Ju88 co sa vracal na zakladnu .. zarobil som 38K xp co mi oci vypadly pretoze nieco take sa mi v arkade nikdy nepodarilo dostat a navise posadka ILu dostala 57 bodov co som tolko este ani nevidel .. :D takze ododnes zacinam HB na plno :D Killere 1 Quote
Guest B1gT0m Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Tak dnes som skusil prvy krat HB , suplo ma to za rusakov tak som zobral IL2 .. vysledok : znicenych 15 pozemnych a jeden Ju88 co sa vracal na zakladnu .. zarobil som 38K xp co mi oci vypadly pretoze nieco take sa mi v arkade nikdy nepodarilo dostat a navise posadka ILu dostala 57 bodov co som tolko este ani nevidel .. :D takze ododnes zacinam HB na plno :D jj, v HB se dobře expí, a ve squadu to je ještě lepší BlackR0se 1 Quote
HOMIN96 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 jj, v HB se dobře expí, a ve squadu to je ještě lepší Well played sir, well played Quote
PanthenoL Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Su nejake tipy a triky na to jak hadzat bomby v HB ked nemam zameriavac ? Quote
Micka_Shangri la_Min Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Su nejake tipy a triky na to jak hadzat bomby v HB ked nemam zameriavac ? používat hlavu chce to cit a trochu zkušenosti a ani dobrým hráčům se to ne vždy podaří, každopádně možná někdo poradí více zkoušet na treninkovce... Quote
Zoltar Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Su nejake tipy a triky na to jak hadzat bomby v HB ked nemam zameriavac ? já na to byl taky dost levej :D a furt trochu jsem naučil jsem se to tak, že jsem nejdřív shazoval bomby na snadnější cíle, třeba mosty, ty jsou velký statický a trefíš je skoro vždycky. potom jsem zkoušel menší věci jako artilerii a nakonec ty pohyblivý. ale nejlepší je určitě výcvikovka na realistic, jak píše Mickhesh Quote
PanthenoL Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 používat hlavu chce to cit a trochu zkušenosti a ani dobrým hráčům se to ne vždy podaří, každopádně možná někdo poradí více zkoušet na treninkovce... no tak odhad mam ale nevide to vzdy a minut 8 bomb na jeden tank :D .. BTW. neni nic lepsie jak ked vam uprostred pekne rozohranej hry padne net. Quote
CSAF_mar117117 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 no tak odhad mam ale nevide to vzdy a minit 8 bomba na jeden tank :D .. teraz som akurat hadzal bomby a mal som malu vysku tak to sundalo aj mna pokud máš 8 bomb na letadle bez bombometčíka, tak to asi žádný super bomby nebudou. bud let přímo nad nějakou kolonou a odhod je rychle za sebou a nebo vem jednu velkou a hod to tam střemhlav. Quote
profilama Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 da sa niak v mission editore vybrat lietadlo ktore chcem? ci mozem liatat len s timi ktore mam kupene? Quote
PanthenoL Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 co je zac ta vycvikova bitva ? kde to vlastne najdem ? Quote
Forger Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 da sa niak v mission editore vybrat lietadlo ktore chcem? ci mozem liatat len s timi ktore mam kupene? Můžeš jen s tím co máš zakoupeno. Quote
Forger Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Su nejake tipy a triky na to jak hadzat bomby v HB ked nemam zameriavac ? Zjednodušeně, ale třeba ti to pomůže. Klasický zaměřovač zamířený na cíl, úhel přiblížení cca 30 stupňů a víc, a ve vzdálenosti cca 450 metrů od cíle vypustit bombu. Úspěšný zásah by měl být zaručen. A nezapomeň házet odpovídající bomby na odpovídající cíle PanthenoL 1 Quote
Aaron Goldstein Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 no tak odhad mam ale nevide to vzdy a minut 8 bomb na jeden tank :D .. I mě by zajímalo na čem se dá nést 8 bomb a nemá to bomber view..... Quote
PanthenoL Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 I mě by zajímalo na čem se dá nést 8 bomb a nemá to bomber view..... Je to BF110 teda myslim ze ich tam je 8 :D Quote
Duso380sk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 vysvetli mi prosim niekto na akom princípe fungujú HB ? Prečo sa mi teraz dá hrať iba za nemcov ? Quote
BlackR0se Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 vysvetli mi prosim niekto na akom princípe fungujú HB ? Prečo sa mi teraz dá hrať iba za nemcov ? Berie to podla toho aky maš najnižši rank napr. maš U rusov 15 a u Nemcov 10 tak ta to väčšina bude hadzat za Nemcov ale sem tam ta to hodí aj za Rusov...(niečo vraj skušaju) Quote
Duso380sk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Berie to podla toho aky maš najnižši rank napr. maš U rusov 15 a u Nemcov 10 tak ta to väčšina bude hadzat za Nemcov ale sem tam ta to hodí aj za Rusov...(niečo vraj skušaju) hm tak to je pekná volovina Quote
Guest B1gT0m Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 hm tak to je pekná volovina proč myslíš? Quote
PictusCZ Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 On je dneska nějakej svátek domin nebo co? Nebo proč jsou furt "Domination" bitvy? Hraju už asi šestou a ani jeden ground strike Quote
Recommended Posts