rodier Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Na lode se tesim, uz zacala alfa, berou ale jen lidi co maj 150 a vic postu na warship forech. Procital jsem si wiki a informace a zarazili me tam 3 veci: 1. vlny jen jako design 2. vitr jen jako design 3. strela na mustek ma stejny dmg jako strela na telo lode. Jedinej rozdil je nad a pod vodou (hp bar a flood bar). To je jako kdyby byli v tankach vsechny mapy placaty, nebo se proste ignoroval teren = nedalo se taktizovat. A to stim mustkem - sice teda rekli ze budou oficiri..ale ja si myslim ze vypalit na mustek = KO vseho veleni aspon na chvili.. No jak se nekdo ptal na ten vitr, tak tam rikali ..ze je to hra pro masy, nechtej tam delat tezkosti ktere jsou v realu KDYZ JE TO HRA takze zas pro nooby.. iTutik, Nagelko and Zoltar 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morte_ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Tak ti asi nezbzde nic jiného než počkat na lodě ve WT, snad SOON. Miri37 and Tomáš Lejsek 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Tak vzhledem k faktu, že je to Alpha, kde se asi leccos pak bude ještě dolaďovat, tak mě tohle zatím nechává chladným, ale jak vidno, leckdo už má jasno Mě osobně třeba NF bavil několik let a ta mechanika tam myslím byla podobně "jednoduchá", kdybys ji popsal takhle ve třech bodech, takže si počkám na výsledek. A můžu se zeptat, co znamená "1. vlny jen jako design, 2. vítr jen jako design"? Tomu popravdě moc nerozumím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanThagner Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Že to bude jen jako animace a nebude to mít vliv na řízení lodi. Aspoň tak to chápu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pajkazed Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Že vítr a vlny nebudou mít vliv na mechaniku hry.Že např nebudeš rychlejší když budeš mít vítr v zádech jak se říká. :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Aha, tak to mě popravdě ani nenapadlo čekat, že to vliv bude mít, asi jsem moc velká lama Co jsem tak hrál dřív NF, tak tam člověk měl plný ruce práce s tím zaměřovat střelbu, vlny a vítr mi tam fakt nechyběly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 to ještě nikdo nevyprdnul nějaký video ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 3. strela na mustek ma stejny dmg jako strela na telo lode. Jedinej rozdil je nad a pod vodou (hp bar a flood bar). tak to je docela smutny, ve War Thunder, kde jsou hratelny lode v nedohlednu, uz ted funguji ruzny hit zony, takze kdyz s nemeckyma raketama 210mm zasahnu britsky kriznik na mustek, tak ho nepotopim, kdyz ho zasahnu do trupu tak tam je dost velka sance na potopeni. myslim ze kdyby chteli, tak by WG nedelalo problem podobny jednoduchy damage model implemetovat i do ty jejich hry, s vlnama a vetrem uz to bude asi tezsi, pokud to delaji na stejnym enginu jak WoT a WoWP (predpokladam ze jo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo4747 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Je to alpha verzia a postupne by to tam malo byť, nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Upřímně, přijde mi, že tak či tak budou ve finále ty vlny a vítr většině lidí totálně ukradený, tím že to publikovali, akorát část lidí, kterým by to bylo jinak totálně šumák (a bude jim to pak ve hře i tak šumák) má potřebu z toho dělat strašlivej problém... A ano, WG prostě dělá hry pro masy, který budou arkádovitě zjednodušený. Nedělají simulátor ani tanků, ani letadel, ani lodí. To už ovšem dávají najevo snad od jednoho z prvních trailerů ("Does it have to be so real?") na WoT, nicméně část publika to zjevně pořád nepobrala a od každé další hry čeká, že "to přece jen bude tak trochu simulátor s maximem prvků reality"... NavyField jsme s kámošem hráli několik let, vítr a vlny mi tam fakt nechyběly, bylo tam x jiných věcí, které bylo nutno řešit... A že by se tam bez větru a vln nedalo taktizovat, tak tomu se můžu jen chechtat, až mě bolí bránice. Jen prostě v lodích budete řešit něco jinýho a taktizovat trochu jinak, no Co se týče těch hitů - to se dá v pohodě řešit nějakejma critama, který tam IMHO dřív nebo později budou... Takže já osobně se soudy počkám aspoň do bety, než budu kritizovat mechaniku hry. AFAIK ještě není venku ani jedno relevantní gameplay video Takže porcujeme prase, které... no snad ani ještě neběhá po dvoře, spíš zatím ještě jako malé selátko cucá od maminky prasnice v chlívku spokojeně mlíko Gabinator, Sorrines, libond and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 A ano, WG prostě dělá hry pro masy, který budou arkádovitě zjednodušený. Nedělají simulátor ani tanků, ani letadel, ani lodí. To už ovšem dávají najevo snad od jednoho z prvních trailerů ("Does it have to be so real?") na WoT, nicméně část publika to zjevně pořád nepobrala Přesně tak!!!WG vždy tvrdí,že se jedná o arkádu!!Pokud chcete něco realistického tak si bohužel stáhněte nějaký realistický simulátor. WG---ARKÁDA---MASA LIDÍ stajgy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo4747 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Prečo by vo WoWS nemali byť kritické? Keď ti zasiahnu delo, mostík alebo niečo iné, tak to máš poškodené. Neviem prečo, by to nemal byť ako kritický zásah. sonorek AF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CharlieV Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Já bych řekl, že se to nebude moc lišit od tanků - trefí ti můstek, máš mrtvýho kapitána čili ti spadnou některý vlastnosti lodě. Obdobně s dalšími částmi lodě. Vlny pouze jako grafický efekt mě nehákujou, nemá smysl je zatím řešit, a ani bych se nebál enginu - WoWp jede narozdíl od tanků docela dobře, málo detaiulů enginu očividně svědčí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Já bych řekl, že když si chvíli počkáme, budeme daleko moudřejší, jak to nakonec bude vypadat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 já jsem také toho názoru, že letadla vypadaj celkem dobře a frčej o poznání lépe... To že je to nuda je věc druhá :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiskey_CZ Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 @rodier:a byly to oficiální wiki?? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
no107064 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 jo věřím tomu že World of Warships bude udělán takzvaně dětsky a spíše pro děti, jak již vychází WoT a WoWp, ale i tak se na to celkem dost těším. Bude to něco úplně novýho ... jako je pravda, že ve WT to bude uděláno přesněji a lépe, ale to bude kdo ví kdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamlass Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 jako je pravda, že ve WT to bude uděláno přesněji a lépe, ale to bude kdo ví kdy. Ty pracuejš ve WG / Gaijinu, když máš takové zasvěcené informace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ty pracuejš ve WG / Gaijinu, když máš takové zasvěcené informace? A ty si myslíš, že když má někdo rozpracované 3 hry a z toho už dvě jsou totální arkády, tak že třetí bude jiná? A to do toho nepočítám zisky, které mají postavené právě na tomto přístupu. Jen blázen by si mohl myslet, že někdo bude měnit zaběhaný a skvěle vydělávající systém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamlass Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 A ty si myslíš, že když má někdo rozpracované 3 hry a z toho už dvě jsou totální arkády, tak že třetí bude jiná? A to do toho nepočítám zisky, které mají postavené právě na tomto přístupu. Jen blázen by si mohl myslet, že někdo bude měnit zaběhaný a skvěle vydělávající systém. Mno, pokud to napíše jako svůj názor, nemám s tím problém. Jelikož to prezentuje jako fakt, tak s tím problém mám doufám, že vnímáš ten rozdíl... K tomuto bych dal do placu některá klasická rčení, např. "zajíci se počítají až po honu" nebo "nevytahuj nohavice, když je brod ještě daleko" apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Mno, pokud to napíše jako svůj názor, nemám s tím problém. Jelikož to prezentuje jako fakt, tak s tím problém mám doufám, že vnímáš ten rozdíl... K tomuto bych dal do placu některá klasická rčení, např. "zajíci se počítají až po honu" nebo "nevytahuj nohavice, když je brod ještě daleko" apod. A logický úsudek pláče někde v koutě? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gut Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Tak me napada, jestli by ty lodicky nechtel udelat nekdo na engine co by umoznoval poradny vlny, pocasi, pohupovani lodi, to by mohla bejt docela bomba. Ve WG podani to bude placata arkada pravdepodobne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 no, hraju to a zatím mě to baví, některý lodě jsou nechutně nudný, některý hodně zábavný. Hraní za letadlovku není ani omylem jednoduchý. Nemůžu se dočkat až tam budou Němci. Spotovací systém postrádá logiku, mapy jsou hodně plastický. Řízení lodí je cajk. Chtělo by to lepší zvuky výstřelů. Mám rozjetý Amíky a zatím mi přijde, že čím výšší tier křižníku, tím méně vydrží :) nebo spíš protivníci jsou silnější ( bitevní lodě apod ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysanek Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 no, hraju to a zatím mě to baví, některý lodě jsou nechutně nudný, některý hodně zábavný. Hraní za letadlovku není ani omylem jednoduchý. Nemůžu se dočkat až tam budou Němci. Spotovací systém postrádá logiku, mapy jsou hodně plastický. Řízení lodí je cajk. Chtělo by to lepší zvuky výstřelů. Mám rozjetý Amíky a zatím mi přijde, že čím výšší tier křižníku, tím méně vydrží :) nebo spíš protivníci jsou silnější ( bitevní lodě apod ). Nezapomeň že hra je pořád v rámci testování tudíž se tam hodně věcí vylaďuje.Sám jsem v alfě a je tam vidět každý pokrok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nezapomeň že hra je pořád v rámci testování tudíž se tam hodně věcí vylaďuje.Sám jsem v alfě a je tam vidět každý pokrok. tak nám pak dej vědět jak funguje počasí a fyzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts