Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Právě jsem odpravil na ránu Tigera II., který stál na tom hradu a část mu koukala v té úzké bráně kudy tank neprojde. Fláknul jsem mu to z SU-122 na vzdálenost dvě velké a jednu malou čárku, takže docela daleko. Někde by mohla být tabulka vzdáleností, takto nemám vůbec představu na jak daleko střílím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem udělal ale jelikož jsou tam nastavení pro "míření myší" a pak "ovládání taku", tak jsem to zkusil na jedno a pak na druhé a pak na oboje a furt mi kulomet střílí, když střelím z děla.

Ja si poprve nastavil solo ovladani zbrani az u M3 Lee, primarni na L mys, sekundarni na Alt a kulomet na mezernik. A funguje mi to, az na pripad viz vyse...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

76mm na Shermanu to je ale "úžasná" zbraň, reload jako Tigrova 88, mizerná penetrace a když už penetruje tak dává minimální poškození, na 30m 5 zásahu do munice Tigra -> 2x zapálení jinak nic, v jiné bitvě zase na tu samou vzdálenost 4x zásah do průzoru než padnul...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teď už to nikdo neokecá, že ta hra není cinknutá. Včera vše v pohodě a dnes? prostřelím tank a nic se neděje. Tank se chová úplně jinak než včera- je líný a neobratný a to neproběhl žádný patch. Tedy oficiálně

Hraju úplně stejně jako včera, tak v čem je sakra rozdíl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nechápu. Jak můžou tak domrvit tu vyváženost hry? Kdyby to byla nějaká nová věc, tak to beru ale po takové době udělat takovou hovadinu?!

Americké tanky na vyšším ranku jsou naprosto nezranitelné a už si z toho dělají hráči srandu, takže to není jen můj nějaký dojem. Každá rána projde ale poškození je žádné a nebo tak malé, že už se mi podařilo 15x střelit tank do boku a stejně jsem ho nezničil !!!

S T-54 vz 1947 mám 87% výher a s T-54 vz 1951 mám 100% výher, s Tigerem II to dělá 37% !!!!!!!!!!!!!!!!

Jim asi fakt normálně a regulérně v tom Gaijinu j e b e, ne?

Udělat 5-ti násobky s německým tankem je asi nemožné. Už mě to nebaví a asi se na to vybodnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oni to jeste porad nezlepsili ?? porad jsou rusky tanky OP ??

Nebyly, ale teď už zase jsou. Nebo spíš ani ne ale US tanky hrají prim. Před pačem se dalo hrát s němci na velké vzdálenosti a s rusáky víc kontaktně a fungovalo to. Teď s Tigerem II. nejde zničit Shermana ani zezadu. Včera jsem střílel z KV s kořistným 75mm dělem do Shermana a to tak, že stál zadkem ke mě a tak jsem mu dával každou ranou motor a on nemohl odjet. Do motoru to ukazovalo jen malé poškození a do věže vůbec žádné i když každá rána prošla. Vystřílel jsem cca 30 nábojů a pak si mě všiml nějaký jiný nepřítel a na ránu mě zrušil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...