Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

jop, zaznamenáno pouze v AB, ale když mazácky střelíš tam kde byl...jinak v RB jsem to moc nezaunamenal

Mě se to stává velice často. A to hraju jen RB.

Jinak dneska s Jagdpanzerem super. Opravdu první super německé TD. Losty zařídí vlastně jen tupé mapy. Ale jak není Karélie nebo Kursk.....tak je to na 90% win. Výborný stroj. Opravdu se bavím.

Než mě tu někteří ukamenují, že jsem určil Kurs jako **** mapu....ona je dobrá, tak nějak by měla tanková mapa vypadat. Ale kucíí jedu němce a ruku na srdce....já ji vyhrál snad jen 2x. Lost vždy na kap. Dneska jsem ji měl poprvé s TD a mazec..4x enemáci šli jak nic. Na ránu i jedoucí  KV1....pěkně na 900m.  My měli asi 12 killů a Sověti 7....a stejně to vždy kapnou. Nevím proč....nemám tu mapu nějak naštudovanou..jestli proto, že mají dole ty 76mm bot  kanony, které se trefují jako Chuck Norris...nebo jestli jsou nějak blíž vlajce......ale díky tomu mě Kurs už nebaví. Hrát s tím, že na 95% lostnu na kap....

A když čtu ty hlášky do četu...asi nejsem sám, kdo to tak má....ale je to beta....zase to frknu na ofiko. Tady se to nevyřeší. Kurňa ale jinak je to TD slayer :laugh: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Svejku, wot je arkada a v podstate takovej druh rpg hry s tankama. Realne tam jsou jen ty nazvy tanku a to je asi tak vse, ale tak to vi snad uz kazdy ne? Takze WT je pro lidi co hledaji neco realnejsiho je ta spravna volba. Ale tak ve hrach jako arma nebo RO urcite tanky taky bylo realne spracovane, ne? Jinak ja jsem se u WT taky smal a to te priserne nesourode grafice. Korunu tomu nasadili nake roztahnute nekvalitni textury na nake skale (mela byt porostla mechem cim co) a taky kdyz ledalo spadlo, zanorilo se do zeme, pak se vynorilo a zaclo sebou skubat. A ono vubec pohled na tanky z posmrtneho modu je dost komicky, jezdi opravdu zvlastne :) Ale tak chapu, ze WT se tvari realneji nez wot. A asi i bude, co se tyce spotingu nebo posadky apod. Ale nedelejte si zas iluze, ze ty tanky tam nemaji zadne HP body (ty tam urcite budou, jen je nevidite). Jinak ta strelba tam neni o nic moc slozitejsi nez ve wot. Ja tam mam odehrane 2-3 bitky na real mod a trefil jsem snad vse a to i na delsi vzdalenosti. Ale je zajimave, ze lidi co utikaji od wot se tak nenapdne k wot zase vraceji a hrajou to. Ono totiz ta arkada a ten system hry je podle me proste prehlednejsi a zabavnejsi. Ja wot hraju z jendnoho jedineho duvodu, bavi me tam vyhravat a zabijet nebozaky. WT nehraju zas z duvodu, ze proste je neprijemne na hrani od A az po Z. Ale kazdej at si hraje co chce:) Ja bych s vama v cete ten WT i dal, ale vis co :) Expit tam neco, na to jsem uz trosku starej a linej :) Navic je to z meho pohledu utrpeni. Prijdu si tam anonymni a hra me nevtahuje vubec. takze kazda hra je jakoby o nicem.

Neberte to WOTaři jako nějaký výsměch přímo WOTu. Ten úsměv ze včerejšího hraní není nějaká provokace. WOT i mě pořád celkem baví. Nikdo neříká, že se nevrátím. Ale stále se více a více orinetuju ve WT a našel jsem i své stroje co mě opravdu baví.

Ale popíšu co mě opravdu rozesmálo....

Vezmu v první hře Pz38 na Himmlu. Jedu na své místo a najednou se vyřítí Stuart. Pěkně zaměřím, nadsadím a plesk.....letí to krásně tam kam jsem chtěl. Jenže jen pár metrů před tankem střela náhle změní směr a odletí na konec světa :laugh: . RNG....jsem zapomněl....tak vystřelím ještě jednou....a to samé :laugh: . Asi průvan no :thumbsup: .

Další hru vyzkouším E4....7x zasebou jsem na 200-250m střílel na vrchní část věže US T34. To, že jsem netrefil....ok. Ale jak jsem netrefil? Všechny střely se zvedly a cíl přelétly o metr :laugh: . Střela ze 155m kanonu a nejen že po 250m neklesne ani o milimetr, ale ona ještě o metr zvlétne :laugh: . Asi raketka V4 :teehee:

No a mohl bych kokračovat.....neskutečně úsměvné nesmysly...no uznej. Tím neříkám, že je WOT špatná hra...ne. Je to zábava. Ale neskutečně nesmyslná.

Hlavně to neberte tak. že se tím směju těm co WOT hrajou....já WOT hrál 3,5 roku, takže bych se musel sobě smát asi dva dny v kuse....

Jen jak někdo prostě pozná něco reálnějšího, tak si těch blbostí daleko více všímá. Nic víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tanky jsou pěkně uděláný,ale hratelnost  ARKÁDY je strašlivá.Je to jeden velký chaos.Vůbec nechápu,jestli tady existuje nějaká vítězná taktika.Celé mi to připadá ,jako bláznivá přestřelka,kdy vítězí tank,který má nejlepší dělo a nejvíc odráží střely.Vyhraje ten tým,který obsazuje a prohraje ten,který honí pouze body.Mají hodně co vylepšovat.Abych jenom nekritizoval ..Pocit z tanku při testovací jízdě je úúúžasný.manuální doměřování je něco,co ty hře přidává hodně reality a co mě baví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počítám že ty losy 4+2 a tak podobně jsou ve FRB, co?

 

Arkáda je chaos, to teda, ale HB mi přijdou jako rozumnej kompromis nezi chaosem a dlouhým čekáním na špatnej los.

přesně tak... ty hry jsou naprosto nezábavné... Dal jsem si pár arkád a posádka má zkušeností na rozdávání... pěkně to na arkádě leze nahoru ( (:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s jgpanzerem(ten první ) to celkem jde , ale já tak nesnáším tu novou mapu , za němce to skoro nejde hrát :( , rusák mně dává vším na +-1000metrů na ránu , já ho maximálně škrábnu , když už teda , než ho domněřím , zastřelím si a on dá 1 ránu z jakýkoliv vzdálenosti a jdu do garáže , teď normálně už mně to tak n....lo , že když mně zase tahle pitomá mapa naběhla , tak jsem se odhlásil ještě než to začalo :wallbash: , nemám na to s pz4H ani chuť ani nervy  . Jo a ty stromy jsou taky dost tragádie  :mad: , kolikrát jedu i metr od stromu a bloknu se o něj ! Kouknu se vedle tanku a strom je metr ode mně a nejde se hnout .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to se vykašli..je to krásné, ale nejde v praxi z 90%  využít. Prostě musíš se naučit odhadovat.....nějaké měření....musel by jsi sehnat přesné délky každého tanku, zvláště i němců toho je...A v praxi.....věř mi. Tak na Kursku nad 1000m, kdy máš dost času...to ano. A i tak to má úspěšnost jak klasické poslání nástřelovky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě kvůli Kursku to sháním :P do 500m to zvládnu odhadnout, ale nad to už je to těžký.

Pro mě je Kursk noční můra....po Karélii, kterou už po patchy nedostávám, je to teď mapa, kterou asi budu vypínat. Všechny mapy jsou loterie. Vždy záleží na týmu, kdo vyhraje. Dokonce i předělaná Džungle. Super...Ale Kursk? Za 20 her jsem ho vyhrál s za němce jen 2x. Naprosto nevyvážená mapa. Když člověk ví, že prohraje, tak proč se neodpojit? Ještě jsem to neudělal, ale začnu. Je to 10-15min. ztraceného času. Problém je v těch botech (76mm). Díky nim můžou Sověti kapovat daleko snáze než Němci. Ano v reálu byl Kursk pro Němce sebevražda, ale tohle mám být hra....

Nejhorší je, že Sověti byli lepší možná tak v 20% her. Jinak jim pomohla jen ta nevyváženost....no opět písnu na Gaijin. Je třeba je bombardovat.

Vzal jsem si na poslední hru flak....dneska mě letadla vysloveně točila a pomsta byla celkem pěkná.....za zmínku stojí 2 killy T34! Jely nám na naše flaky...objel jsem je a než mě jsem byl tuhý, tak jsem dvě sundal do boku....prostě ňoumové...ale vyhráli že :wallbash: ...Díky Kursku!

Dneska jsem ani jednou nejel Karpaty. Nechápu. Celkem humus den. Kurs odmítám hrát.

 

1403464282.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim konstatovat, ze jsem slepy....takze jsem utekl ze simulatoru na realne....
Nicmene opet musim zminit nesmyslny AI flak. Dneska jsem parkrat jen letal a dokoncil snad jen dve bitvy, dvakrat nebo trikrat mne sundal enemy stihac ale jinak pokazde AI flak.....
Tak jsem se vratil na zem...mam dnes pocit ze moje pritomnost v bitve urcuje, ktera strana vyhraje.. :-D
Jinak dnes jsem hral na TV (127cm) protoze mladej spal po nocni...docela husty... :-)

 

edit: tak mám vyzkoumaného Tigera a IS-1.....koupit ale můžu jen jednoho a váhám........ :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim konstatovat, ze jsem slepy....takze jsem utekl ze simulatoru na realne....

Nicmene opet musim zminit nesmyslny AI flak. Dneska jsem parkrat jen letal a dokoncil snad jen dve bitvy, dvakrat nebo trikrat mne sundal enemy stihac ale jinak pokazde AI flak.....

Tak jsem se vratil na zem...mam dnes pocit ze moje pritomnost v bitve urcuje, ktera strana vyhraje.. :-D

Jinak dnes jsem hral na TV (127cm) protoze mladej spal po nocni...docela husty... :-)

 

edit: tak mám vyzkoumaného Tigera a IS-1.....koupit ale můžu jen jednoho a váhám........ :-(

Tak neváhej......IS1 to jistí. Zatím pro mě nejobávanější protivník. Vydrží neskutečně a 85mm dělo stačí. Tiger nevydrží nic....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem nenechal na ofiku na Gaijinu nit suchou....

Uteču z vysokých tříd na nízké, abych si zahrál, páč ráno se to jinak nedá. Vezmu premiový fláček s ranekm 1.3. A jako mapu dostanu? KURSK!!!!!!!!!

Je nás 5 vs 5 a oni nás fláknou na Kursk! BT7 a T26E jsem dvakrát sejmul, takže by jsme na normální mapě vyhráli. Jenež na Kursku není možné v takto nízkých třídách vyhrát. Němci mají 75mm kanony za horizontem, takže sovětům je hej....Ale sovětský 76mm boti, jsou na tyhle ranky neskutečně OP, jsou přesní a stačí jedna rána.

Enemák mě nesundal....vždy jsem je nějak dostal, ale vždy mě dostala na kilometr ta 76......

Ikdybych sundal snad všechny enemáky, tak nemám šanci vyhrát! Vlajku nekapnu.....boti s T34 a 76mm kanony mě totálně rozsekají....

Kurks je sakra úlet od Gaijinu.....jsem neskutečně vytočený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On totiž Kursk je dělaný na míru vyšším tierům a hlavně plným týmům - 15vs15 na druhým ranku je úplně v pohodě, trojky už jsou úplně vysmátý. Na botech je hlavně na houby, že střílej i po cílech, co nemůžou vidět.

 

Mě by spíš zajímalo, proč tak málo lidí hraje vyšší ranky HB nebo FRB. My třeba museli na trojkách do arkády, protože sme měli smíšenou četu, ale to asi nebude ta hlavní příčina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...