Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Tak pz4H hotovej , zatím v základu , první hry zatím dobrý , ale hoří !!! Skoro pokaždý co jsem skončil tak jsem vyhořel :( , jinak přechod z 50tky na 75tku je znát :)

Ale bohužel není tak dobrý jako PzIIIM. 75mm je dobrá, jenže narozdíl od Mka jsou Háčku představěný paníře k ničemu. Jde většinou na ránu jako Géčko a F2. Nehraje se sním špatně, ale Mko je jen jedno. Já expím dašlí stroje na trojce Mkem a teď Pz 38 A :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale nez tim delem nekoho umlatis.. ja si pamatuju vzdycky kdyz jsem s tim potkal kvcko tak to byl opravdu soboj na minutu a dyl  :Smile_teethhappy:

No to není pravda. Ano, musel jsem se naučit střílet do přesně určených míst. T34 do pravého rohu těla, SU 85 do levého rohu.....KV1 do palice na munici, ale pravda, že KV1 je někdy neskutečný držák. A pak jsou enemácí stejně rychle jako s 75mm kanonem. Ono když trefíte dobře munici či palivo tak to ten tank zničí stejně ....bez rozdílu ráže. Jenže 50mm kanon u PzIIIM je skoro dvakrát rychlejší než 75 u Háčka. A to je sakra znát. Dobře si pamatuju, že i 75mm má své dny a klove KV1 či T34 jak datel do skály....pak je člověk rád za rychlejší reload.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kontrolní otázka? Vyndám s Pz38 A 10 tanků...v poho i 2xT50. Zůstanu jen já a náš Stug, který vůbec netuší že hraje nějakou hru....

Dva poslední enemáci co jsem opakovaně sundal(BT7 a T50) si vezmou mrakomrdy. Já abych vyhrál jsem musel na kap...prostě s tankem stihačky nedám. Stříleli to domě až mě IL16 sejmula bombou....otázka zní? jak můžu ty dvě nuly, které v tanku nezahrály nic( vždy jsem si je vychutnal) sundat nebo jak mám vyhrát bitvu, když nelétám, nebo nemám šanci je nějak jinak sestřelit?

Vzniká tu brutální problém .....rozsekáme je...jsou to šašci vrtuláci co bez kniplu umí tužku, ale já nemám šnaci vyhrát...protože nelítám? Výborně GJ...výborně....navíc měli oba opět o život více.....díky letadlům....

WOT by tento neskutečný rebalanc jen mohl závidět. Když nelétám tak chci tank navíc! Ikdyž v tomto případě by to bylo stejně k ničemu....kdo by je sestřelil, že? A kapout jsem neměl šanci.....GJ podej si s WG ruce...

 

EDIT: ještě štěstí ...byl to nakonec win...ovšem netuším jak se to mohl stát. Ten stug to určitě nekapnul....další záhada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Expím nástupce Stug F. Už jen 3000 a mám ho. Ovšem expím to vším jen né Stugem F :laugh: . Teď jsem si to chtěl urychlit a vzal Stuga na dvě hry. Kucíí téé neskutečná plečka. 4x jsem narval KV1 a vždy mě dal na ranku. Kv1 v klidu odjelo.....Problém Stugu je, že na něj spadne holubý trus a on umře...

A TD prostě vyjíždět musí.....navíc já nikde čekat na nějaký náhodně jedoucí tank nebudu. Ale u Stugu platí ...1 rána = smrt. Nástupce by měl být jiné kafe, navíc jsem ho zkoušel v testu a skvěle vytočí kanon....takže se budu moc i celkem krýt za šutrem. No uvidíme.....ale zatím stále platí....ten kdo chce vyhrávat musím mít rychlost a věž....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a zkusil jsi se štugem střílet prvně enemákům do kanónu? To se vyplatí ;-) a pak máš víc času na to ostatní. Tedy pokud to jde

Problém je, že těch střel  moc Stug nestihne :laugh: . S TD jsem ještě nikdy nedostal Kursk....nikdy. Ale s PzIIIM ho mám celkme často.....s 50mm kanonem .....celkem porod.

Kursk je obecně neskutečný porod. Krásná tanková mapa, kde ovšem 9 z 10 her vyhrajou Sověti.....po pár dnech už to začíná čééka celkem točit.

Už jen 1000 a mám IV L/70. Tak jsem zvědav. Už to vidím.....budu mít TD a šup Karélie...Karélie...Karélie....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kursk mě nebaví. Celkem placka, nikde žádný překvápko. Kličkování na Kubáni, to je už jiná. Za každým kopečkem může být nepříjemné překvapení. Musíš se tam hýbat, což je pro Pz IIIL celkem pohoda.

Ash River je taky celkem alá Kursk, ale hraje se to na třech schodech. Kdyby ta mapa měla větší velikost, řeknu terasách.

Nicméně štug je malá rychlá mrcha a holt sem tam musíš číhat. A pak popojet. 

Jinak jsem asi vytočil jednoho štugálistu. Jsem mu z děla udělal koště. Tak mě chtěl vytlačit do někam, ale rána na šoféra a vzdal to. A to samé zase KV-2 a T-34. Pz III L mě začíná bavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....otázka zní? jak můžu ty dvě nuly, které v tanku nezahrály nic( vždy jsem si je vychutnal) sundat nebo jak mám vyhrát bitvu, když nelétám, nebo nemám šanci je nějak jinak sestřelit?

 

Nijak....zachovej bohorovný klid s vědomí, že jsou to nuly, které na Tebe na zemi nemají a musí si na Tebe vzít posilu....  :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nijak....zachovej bohorovný klid s vědomí, že jsou to nuly, které na Tebe na zemi nemají a musí si na Tebe vzít posilu....  :wink:

Ono nejde jestli to jsou nebo nejsou nuly....jen chci mít šanci dotáhnout tu dobře rozehranou hru do konce. Musím napsat na Ofiko....když vrtuláři mají tři životy, já je chci taky.

A jak chtějí řešit fakt, když na naši straně zůstanou dva tanky a enemák má dvě letadla....ani jeden nemůže vyhrát kapem.....to mám s tanekm 46 minut čekat v lese na konec hry? Když vyjedu na kap = 100% smrt.

Ale je to beta...chce to nadávat a dávat info na ofiku. Gj se snaží a info od hráčů bere vážně.....to zase jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím nejlepší hra s Pz38 A. Výborné MM, málo lidí ani nevadilo, páč nikdo nelétal. To pak byla pohoda. Na WT je super, jak člověk může akčně útočit. Není lehké trefit rychle jedoucí tank. Zase jsem projel levou stranou, dojel si pro BT7, která i s premiovou T26 a ZIS30 po oživení chtěli pro mě dojet. Moc se jim to nepovedlo .... :laugh:

Jak není Karélie tak se hraje krásně. Může se více taktizovat. Karélie na to není...je moc malá a může na Vás každý ze všech směrů.

 

Pz38 A je zvláští stroj. Nevyniká ničím, ale díky BR se sním hraje skvěle. A hlavně penetruje ty mrchy T50 :laugh: .

 

EDIT: A následující hra to samé....Popelavá řeka je něco jiného než 10x zasebou Karélie. Navíc opět bez letadel....tomu říkám hry. Super zábava a ani nemusel být win. Ikdyž byl.... :laugh:

TDčko vyexpeno..jdu ho zkusit.

 

1403089990.jpeg

 

 

 

 

1403088533.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...