Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Hb tak ta taky nemá smysl potom co tam dali letadla, je to horší paskvil než WoT, možná má jen lepší modely tanků.

 

Jsem to nahodil)za němce) a naši byli všichni dole, až na 2xHe111 a u nepřítele to bylo obráceně nebe plné IL a ty nás vypráskali, možná až IL-2 nesejme tygra kanonama, tak se to bude hrát normálně, ale teď páře všechno a přitom v RB s tím bylo nemožné prostřelit střední tank. Nepočítám bomby a rakety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IL2 kanonama  sundalo tigra? To je divné s IL2 docela lítám a nikdy se mi to nepovedlo :)  Rakety a bomby nepočítám to je jasné. Kanony jsou ale na tanky nanic. Možná flaky a nějaké ty lehké prdítka.

Je pravda že letadla mě taky občas serou když na mě hodí bombu ale když za ně lítám ,tak vím že to není takové jednoduché.

Hraju němce i rusy a bomba od každého bolí stejně. Když vyházíš bomby tam musíš na letiště a většinou tě sundá nějaký stíhač takže to až tak jednoduché není.

Já hru vnímám pozitivně, baví mě, jen by to chtělo už více map. Asi jsem méně náročný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem si řekl, že vyzkouším znovu expit TD lajnu a vzal si Stuga F. První hry dobrý. Na krátkou vzdálenost jsem dal dvě T34, Stug překvapil rychlostí.......další hra Kursk. tady jsem použil to zeměření s výpočtem + můj odhad a třikrát jsem trefil na 1300m jedoucí Kv2, které čouhala jen věž! Nádherný pocit, který byl vystřídám nádáváním.....nic jsem ji neudělal.....to samé většině T34. No smahnul jsem jednu T34 a SU85, ale klasika za němce ...lost.

StuG F je rychlý a to mám rád. Je lepší jak Hetzer. Ale třetí bitva a šel pryč. Narval jsem KV1 7x! Totální český tupoun co jen stál za skálou...hlavně že má vlaku přes celou věž, aby každý viděl co tu máme za lemplíky....Tak jsem se po těch 7 hitech naštval a objel ho....z 2m jsem ho narval a zase jen mini poškození. On mi picnul jednu a konec. Ihned se oživím a jedu po něm. Potkám T34, překvapil jsem ho.....jenže než se to tupé TD dohoupalo a já mohl pořádně zaměřit na munici, tak on vystřelil od pasu....na ránu. PC málem letělo z balkonu. TD ve WT je k ničemu. Musí celé vyjíždět a to až na Kurs je na malých členitých mapách 100% smrt.

Za rusáky tomu tak být nemusí, protože taková SU122 nebo SU152 si může dovolit vyjet. Ty když trefí.......Ale za němce s TD lajnou končím. To je o nervy. Druhý a poslední pokus stačil. Tank je daleko, ale daleko lepší. Zvlášť, když má stejné dělo jako TD....narozdíl od Sovětů....

Až bude více map jako Kurs.....to bude jiná. Tam se ukáže to co bylav reálu pravda....že až na SU100, měli němci o třídu lepší TD. Ale na těch Karéliích, kde potkáte medko v zatáčce....ne děkuji.

Jedu na víkend pryč a budu hrát až v něděli. Ovšem dostávám se do mrtvé bodu. Já vůbec nevím co mám za němce expit.....Td ne, Tiger je liný jouda...možná toho Panthera ,ale s tím Háčkem to je porod. Hrozné MM, a hlavně hrozní spoluhráči. Asi budu blbnout na PzIIIM a tím i vyexpím Panthera. Rusáky nejedu, dal sem 150kč za super německou posádku a navíc ...jsou o dost lepší než němci. Já mám rád výzvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No SU122 a SU152 sice pleskne skoro vše na ránu ale občas tě jenom oholí a ty ji  pak doděláš, nebo když netrefí tak máš dost času ji dorazit. Mají málo skloněný pancíř a je tenký, takže ji pak stejně pleskneš do munice a je klid. Po stugovi, kterého dám většinou na ránu jelikož vím kam střílet je pro mě nepřítel číslo jedna jeho nástupce a pak i ten další zmetek.

Šikmý pancíř, dobré dělo a horizontálně s tím dělem kvedlají  do stran že i když jim ustřelíš pás tak nemáš vyhráno. Navíc takové placky a jezdí docela svižně.

PzIV/70 opravdu nemám rád !!! asi ho začnu hrát :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se dělá bitva 6vs6? Zatím mě to HB hází vždycky 15vs15? Nebo to je jen problém FRB?

 

Co se týče Stuga - tak ono Stug na 1300m opravdu KV nic udělat nemá - vždyť na tu dálku už má PzGr39 jen nějakých 50mm průbojnosti a PzGr40 snad ještě míň. možná HEAT by něco dokázal, ale s odolností, kterou disponuje KV...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...