Přejít na obsah

Odpovede vývojarov


kubo4747

Recommended Posts

Tak podle Kanara by ideální bylo kdyby na každé straně byli (zrcadlově) stejný tanky? To mě nepřipadá ideální. Mě by více bavilo,kdyby byli vždy proti sobě dva národy. Německo/Sovětský svaz a nebo Německo/USA Ostatní národy jsou pro mě nezajímavé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zase nešlo wotko, tak sem z nudy přeložil speciál Otázek Václava Moravce :D

 

28.1.2013 (speciál)

 

rozhovor s Evily, hlavou ruské komunity

Zdroj: http://world-of-ru.l...om/1527906.html můj zdroj: http://ftr-wot.blogspot.cz/

- V budoucnu bude více soutěží jako mají teď Číňané, automatické žebříčky XP, top 100

- žádné další info o historických bitvách, vývojáři teď pracují na CW

- nejbližší nový mód jsou garážové bitvy, potřebují ještě hodně rebalancování (Storm dodává:

- tento rok přijde Global Wargaming League tournament (nějaká celosvětová liga), bude to masová událost, poběží na sezóny a ceny budou v goldech

- na rok 2013 je plánováno 10 nových map, část z nich bude ve stylu Asie, část bude městských á la Himmelsdorf, Stalingrad bude možná taky (Storm dodává: 11, ne 10)

- možná budou speciální mapy pro CW

- bitvy 30vs30 se hrají velmi špatně, obzvlášť v randomu - je rozdiel 15 lamiek ako 30 :Smile_teethhappy:

- připravuje se systém, kde si bude moci každý zvolit 1 mapu, kterou nebude chtít hrát (and that's still considered according to Storm) (podle Storma se o tom stále uvažuje)

- Komarin se nevrátí v 0.8.4

- Klidné pobřeží není vybalancované, jedna základna má 58% vítězství, druhá 42%

- útok na Westfieldu bude přepracován (možná i odstraněn)

- T-50-2 bude nahrazena v 0.8.6 (není to na 100%), podle Evily, první přijdou britská TDčka, potom německá medka, potom britské artyny, je potvrzeno, že vývojáři něchtějí přidat moc tanků najednou

- nová německá větev medek bude začínat z VK3002DB (SS: jak bylo plánováno už dříve)

- T57 nerf bude probírán po patchi 0.8.4

- tier 10 arty přijdou do konce léta

- potvrzena další větev amerických medek

- druhá francouzská větev medek a těžkých tanků není plánována na rok 2013

- japonské tanky teď nemají prioritu, so that's until the end of the year (nevím jak přeložit tohle, že by něco, že přijdou do konce roku? nebo naopak, že to tak bude až do konce roku?)

- japonské tanky nejvyšších úrovní jsou nějaké ''jezdící obranné pobřežní pevnosti", jsou plánovány tanky s děly ráže 150mm, 200mm, 280mm - to snáď nie :Smile_ohmy:

- ohledně FV215b TD: potvrzeno ("180mm dělo na bázi FV215b"), ale HT FV215b zůstane, po tom co přijde TDčko, vývojáři uvidí, mají nějakého dobrého kandidáta na nahrazení, nejsou spokojeni se současným FV215b

- každý národ bude mít prémiové medko vysokého tieru

- prémiový těžký tank WZ-111 bude na EU serveru o něco později

- T23 se nejspíše stane tier 6-7 prémiovým tankem

- SU-100Y bude stát stejně jako ostatní TD tieru 6

- bitvy, kde jsou jenom samé čety nejsou považovány za problém

- WG koupí práva na některé módy a implementuje je do hry

- hlasový chat v randomu: ne

- zlatá munice za kredity nebude odstraněna, experiment byl úspěšný

- možnost zmrazit prémiové účty nebude přidána, protože prý nejsou tak drahé

- in order for a ban to be considered, the player has to collect 5 report tickets (nejsem si jistý, hráč dostane ban, když nasbírá 5 reportů?)

- a special tank game is being developed for the pads (todle taky nevim, je vyvíjena speciální tanková hra pro pads ??? tablety?)

- národní dabingy jsou plánovány

 

Pokud najdete špatný překlad, tak se ozvěte, nejsem žádný expert na angličtinu, ale ten co to píše, to píše dost jednoduše, takže tomu rozumim

 

Zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/page__st__1100#top

 

28.1.2013

 

- Q: "Je nejake zrozumitelne vysvetlenie, preco nebudu zavedene premiove arty vyssich tierov ?" A: "Zial, nase vnimanie "zrozumitelne" je zda sa ine, nez vase" Odpoved je "nie". :Smile_teethhappy:

- Type 58: nie je ziadny rozdiel vo velkosti hitboxu, roznych motorov

- SerB sa domnieva, ze Cinska sutaz (max skusenosti) moze byt ovplyvnena platoonami s goldovou municiou

- Cinsky strom nebude mat slepu liniu tier 5 scoutov (napr. Chaffe, T-50-2, VK2801). V skutocnosti, vsetky linie konciace Tier 5 budu predlzene aby nekoncili na nizkom tieri

- hraci hlasia bug, kedy sa tank so zhodenymi pasmi pohybuje, SerB vravi, ze taky bug nie je

- perk "Deadeye" nema ziadny efekt na vyssiu sancu vzniku poziaru priamo, iba nepriamo (zvysuje sa len sanca na znicenie motora)

- SerB konstatuje, ze cinsky tier 10 WZ-111 bol jeden z pripadov, kedy sa spravil tank, bol testovany, ale nakoniec sa nezaviedol

 

- the camo factor of a firing tank is changed at the moment of the shot, not the shell impact

 

Zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/page__st__1120#top

 

 

29.1.2013

 

Můj zdroj: http://ftr-wot.blogspot.cz/

(SS: množství kravin, které jsem tentokrát filtroval bylo velké, takže odpovědi jsou kratší)

- Q: "Bojíte se konkurence War Thunder?" A: "Nejvíce ze všeho se bojíme Farmville" (SS: SerB neřekl přesně Farmville, ale je to ruský ekvivalent, změnil jsem to, aby byl vtip srozumitelný) :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy:

- BT-5 možná přijde jako čínský prémiový lehký tank, ale ne v některém z následujících patchů

- potvrzeno, že se IS-3 nestane prémiovým tankem

- SU-85(i) a Panzer IV Hydro nejsou plánovány k prodeji v obchodě, jsou to promo/dárkové tanky, není jasné, kdy je dostaneme

- je plánována možnost prohlížet si replaye bitev přímo ve hře (SS: takže nebude potřeba klikat přímo na soubor replaye)

- dostáváš méně XP, pokud střílíš na nepřátele, kteří jsou menšího tieru než ty

- vývojáři nemají žádné vazby na WoT wiki

- Q: "Bude britský tier 8 heavy?" A: "Až to bude plánováno, řeknu to. Není možné zodpovědět všechny otázky související s různými národy a kombinacemi jejich tanků."

- podle SerBa není žádný rozdíl mezi perkem Orlí zrak a Interception (nevím, který to je perk, nějakej ten radistův, odposlech nebo co).

- není v plánu přidat vlajku Sýrie

- SerB actually misses the times when there were fewer players asking more intelligent questions (nevím, jak bych to přeložil)

- SerB states that all the archives WG collaborated with caused some problems and almost all the problems were settled (SerB uvedl, že všechny archivy spolupracovaly, vyskytly se nějaké problémy, ale téměř všechny byly vyřešeny, nejsem si tím moc jistý, proto anglická věta)

- Q: "Když jsem si psal s Podporou, poslali mi program jménem "wot_check" pro testování klienta. Plánujete přidat tento program do klienta, abyste mohli bojovat proti zakázaným módům?" A: "Nebudeme to komentovat."

- Q: "Zvažovali jste přidání hlasového chatu do random bitev bez čet?" A: "Ano, bylo to strašné, vykašlali jsme se na to."

- M47 Patton? "možná, když budeme potřebovat tank tieru 8-10" (SS: tohle souviselo s otázkou o celé rodině tanků Patton, jestli uvidíme všechny Pattony - M46, M47, M48)

- pravděpodobně není možné udělat hlasový chat pro čety natrvalo, bez nutnosti zmáčknout tlačítko, "jsou s tím problémy"

- různé typy střel mají různé barvy trasírek, HE mají oranžové trasírky, takže arty může poznat jiné arty. podkaliberní (APCR, APDS) střely mají světlé, krátké a průhlené trasírky (protože je to vlastně jen malý kousek letícího wolframu), AP vypadají stejně jako podkaliberní, ale jsou mnohem jasnější (jsou delší, lépe viditelné a méně průhledné). HEAT trasírky jsou žluté a velmi tenké. Barvy trasírek jsou stejné na všech serverech.

- vývojáři přemýšlejí o přidání Fog of War (neviditelná technika nepřátel) do random bitev - to by bolo super

- nebudou vozidla patřící do více tříd (SS: byl zmíněn Hetzer se 150mm krátkou houfnicí, že by mohl fungovat zároveň jako TDčko a jako artyna), na začátku vývoje přemýšleli vývojáři o změně třídy vozidla přidáním odlišných modulů (například SU-122 a SU-152 můžou fungovat jako artyny stejně dobře jako TD), ale tato myšlenka byla brzo zamítnuta

 

Zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/page__st__1140#top

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj zdroj: http://ftr-wot.blogspot.cz/

30.1.2013

- SerB zvažuje, aby winrate (procenta vítězství???) hráče byl indikátor jeho skillu

- SerB potvrdil, že artyny budou prodlouženy do tieru 10, různé větvě artyn budou mít vložené nové artyny na různých tierech (SS: takže není jisté, jestli tier 7 bude tier 9 a tier 8 bude tier 10)

- roty 15vs15 nebudou podle SerBa zrušeny, vytvářejí výborné podmínky pro cvičení na CW

- vypadá to, že Fog of War nakonec v randomu nebude

- vývojáři nepřidají větší počet prémiových tanků nízkých úrovní (přesto, že je mají připravené) protože, někdy jsou potřeba na zalátání děr v normálních stromech a k doplnění nových větví

- není úplně vyloučeno, že by v jednom stromě mohly být 3 větve stejné třídy

- náhradní pásy na trupu, na věži se nepočítají jako přídavný pancíř

- čínský lehký tank 59-16 má na nejlepším děle zásobník. Ale zároveň můžeme namontovat i nabiják. Nabiják snižuje dobu nabíjení zásobníku, nesnižuje čas mezi jednotlivými střelami, není to bug

- tier 10 TD mají nižší MM váhu, než tier 10 Heavy

- Q: "Plánujete vylepšit prémiové účty povolením koupení kratších prémiových účtů?" A: "Ano, přemýšlíme o tom, že by si hráč mohl koupit prémium účet na jednu sekundu a jednu milisekundu :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy:

Zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/page__st__1160#top

 

Že by už prichádzal niekedy SturmTiger? http://wg-news.ru/novaya-nemeckaya-premium-artilleriya-postupit-v-prodazhu-v-blizhajshem-obnovlenii/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Ano, přemýšlíme o tom, že by si hráč mohl koupit prémium účet na jednu sekundu a jednu milisekundu

 

Jen si znás dělejte srandičky ono vás to za chvilku přejde až se objeví něco jiného (například WT s tankama ) pak se budeme smát mi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Ano, přemýšlíme o tom, že by si hráč mohl koupit prémium účet na jednu sekundu a jednu milisekundu

 

Jen si znás dělejte srandičky ono vás to za chvilku přejde až se objeví něco jiného (například WT s tankama ) pak se budeme smát mi

WG sa nebojí, ved si to nečítal?

 

- Q: "Bojíte se konkurence War Thunder?" A: "Nejvíce ze všeho se bojíme Farmville"

 

:Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je volny preklad z ruštiny do čuštiny jednoho veklmy zajimaveho rozhovora s šefem kommunity abteilung (http://wot-news.com/main/post/01302013/2/Vyzhimka-iz-intervaju-s-Evilly-rukovoditelem-kommajuniti-otdela)

 

Nepřekladal jsem uplne všecko - nejsem SS. Jenom to, co mi prišlo nové a pozoruhodné.

 

1. Jako další nový režim boje budou garažové bitky. Ted´ na tom dělaji analytiky... Čili nic není naprogramováné.

2. Letos bude globalní liga Wargaming. S hoooodně velkými odmeny.

3. Behem měsice přijde možnost za 2500 goldu si změnit nik ve hrě. Zaroveň se budou likvidovat učty, na kterych není ani jeden odehraný boj.

4. Někdy časem prijde možnost zmenit si email, přivazany k účtu.

5. Letos přibudou 10 až 11 nových map, některé budou činské nektere - čistě městské jako Himmelsdorf (třeba Stalingrad?).

6. Časem se objevi nové mapy čistě pro CW = mapy hlavních měst.

7. T-50-2 bude výměněn asi kolem patche 0.8.6. Prvně budou britské TD, pak německé ST a pak britská arta. Vubec je rozhodnuto nedavat do patchu vetší množství nové techniky - hrači nestihaji expit.

8. Připadny nerf T57 bude probiran až po patchi 0.8.4. Zatim je jich priliš malo.

9. Arta 10 levela by se měla objevit do konce leta.

10. Americký strom dostane 2 vetev ST.

11. Japonský strom má nizkou prioritu = možna bude na konci roku. Na horních levelech budou mit takove mobilní pevnustky pobřežní ochrany s děly raže 150 - 280 mm (děla z torpedoborců)

12. EU server dostrane činský prem TT WZ-111, jak ho už maji čiňane.

13. T-23 možna stane prem tankem, pokud ano = tak ho nerfnou a posunou na 7 nebo dokonce 6 level.

14. Hlasová komunikace v randome v žadnem připadě nebude.

15. Glodova munice za střibro se vyplatila, bude víc zmen timto směrem.

16. Hrač se dostava na seznam tech, koho možna dostaně ban, až když na nej přijde 5-tá stižnost. Pak je vyšetřovan.

17. Místo WoT na tabletech se objevi jina hra na těma "tanky"

18. World of warships bude mit eště 2 focus testy, pak přijde alfa test. Někdě v březnu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Bonebreakers

15. Glodova munice za střibro se vyplatila, bude víc zmen timto směrem.

 

Super vše co bylo doteď za goldy bude za stříbro a hráči si budou více kupovat prem. účty a dokonce i stříbro za reálné peníze jen tak dál, když jsem lama tak si něco koupím, nějaké vylepšení, ale pořád budu lama, ale WG se bude jen smát protže bude mít dalšího joudu co platí :Smile_teethhappy: . A o odstraňování starých chyb ve hře zase ani slovíčko :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je volny preklad z ruštiny do čuštiny jednoho veklmy zajimaveho rozhovora s šefem kommunity abteilung (http://wot-news.com/...majuniti-otdela)

 

Nepřekladal jsem uplne všecko - nejsem SS. Jenom to, co mi prišlo nové a pozoruhodné.

 

.............

3. Behem měsice přijde možnost za 2500 goldu si změnit nik ve hrě. .....

 

To už dávno jde, ne???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak goldovka dobry no... Jen by meli preupravit ceny. Napriklad gold na leoprdovi je za 5 goldu a na m5 made in china je jen za 2.Vlastnosti jsou jinak uplne stejne... Pak dale nektere gold strelivo je u nizkych tieru podle me moc drahe apod. Na mem premium churchil 3 platim stejne za munici jako na churcil I a myslim, ze jako premiovy tank bych mel mit munici o neco levnejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak goldovka dobry no... Jen by meli preupravit ceny. Napriklad gold na leoprdovi je za 5 goldu a na m5 made in china je jen za 2.Vlastnosti jsou jinak uplne stejne... Pak dale nektere gold strelivo je u nizkych tieru podle me moc drahe apod. Na mem premium churchil 3 platim stejne za munici jako na churcil I a myslim, ze jako premiovy tank bych mel mit munici o neco levnejsi.

 

U prémiovej munýcie ide o kaliber jedine, že by ju programovali niekde v číne deti no potom by si občas nemusel vystreliť :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 cm KwK 39 L/60 64 70/70/90 HP 67/130/25 mm 19 12px-Credits.png/5 12px-GoldIcon.png/18 12px-Credits.png

24100% crew: 25.03 rpm

+ Vents: 25.59 rpm

+ BiA : 26.16 rpm

+ Food: 27.29 rpm r/m

0.4100% crew: 0.38 m

+ Vents: 0.38 m

+ BiA : 0.37 m

+ Food: 0.35 m m

2.3100% crew: 2.21 s

+ Vents: 2.16 s

+ BiA : 2.11 s

+ Food: 2.02 s s -6°/+17° 350 9,9709,970 12px-Credits.png 0700 700 kg

 

 

 

 

V 47 mm Gun Type 1 61 70/70/90 HP 81/130/25 mm 36 12px-Credits.png/2 12px-GoldIcon.png/36 12px-Credits.png 24 r/m 0.42 m 2.3 s -10°/+20° 1,200 21,00021,000 12px-Credits.png 0350 350 kg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...