Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

TAk teď jsem se až styděl...zahajuji herní den s Tetrarchem. mapa Tankáníe...ale takový los jsem ještě s Tetrarchem nikdy nedostal...na každé straně snad jen 4 2třídy, jinak vše 1. To bylo fakt už moc...11 kousek jsem sejmul posledním nábojem(frantík)....tak jsem se na posledního enemáka vrhnul z kopce a killnul ramováním...pěkných 12ks a dobrá zábava, ale hrdina dle navrženého metálu tedy nejsem. Tohle bylo moc...Ale, když to losnou...co nadělám, že? :Smile_veryhappy: :Smile_veryhappy:

EDIT: jinak celý den super..9 winů za sebou..s Ferdou v četě jsem dneska neprohrál. Ale na konec jsem vzal T14 a jel s v četě s novým kolegou. Z 5 her 3 losty. Ale ani né tak díky špatnému týmu(ten měli všichni), ale když nám los nalosuje 3xT14 a enemák má 3xKV se 107mm...jedno se face to face sundat dá. Ale tohle je moc...počkám si na patch, jestli šoupnou KV do 6 tak to půjde pěkně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu asi rarita, nevím jsestli se to někomu povedlo docela by mě to zajímalo.

 

S T-50 jsem zjískala medajli OCELVÁ ZEĎ!! ŘíkÁm si zda je to vůbec možné u tohoto taknu?

 

Mapa Sigfridova linie, jÁ a Pz III/IV jsme jěli na průzkum přes louku a u zÁklady nepřítele se s Luchs, Pz III/IV a artinama o ni bili, vyhrÁli jsme a jÁ dostala tuto medaili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem s IS-3 dvakrát narazil na E-100 a vždy byla krásně z boku pokažde jsem měl čas tak na dva výstřely a ani jednou to neprošlo :Smile_confused: S BL-9 neprostřelit 130mm.. :Smile_sceptic: To do IS-7 jsem to smažil pěkně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já dal dnes E100 čelně nějáký kritikal,že jí ještě chvíli ubíralo života.Ani nevím,kam to dostala,bylo to přes půl mapy.

Jinak dnešní den ve znamení bojů s Hevíky.Naši hevíci zvolili vyčkávaci taktiku.Ale i bez nich jsme si poradili.Pěkný boj s dvěma JG tigery v četě.Naštěstí stříleli pánubohu do oken a tak jsem je dal.

S BT 2 se taky dařilo,ale to se nepočítá-přeci jen mlácení nováčků není úplně fér.S PZ IV poslední dny úplně vespod,takže spíš potrava.Akorát včera jsem udělal útočníka když jsem ujel klukům tady s fora(slojmo a glock) :Smile_teethhappy: .Byli trochu nerudní. :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

S T-50 jsem zjískala medajli OCELVÁ ZEĎ!! ŘíkÁm si zda je to vůbec možné u tohoto taknu?

.

pokud do tebe sili tema flakflusbrokama a tys byla porad v pohybu,tak proc ne.ja jednou dostal na T29 ocelovku za 91 zasahu,ale to je uz dlouho a ted onehda s IS 4 za 52.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco udělali s houfnicí na Jumbovi... neumim si to vysvětlit, včera jsem vpohodě střelil T-28 a sebral jí cca 220... dneska jsem jsem po ní vystřelil 6x, vždy jí ubral kolem 60hp (stála bokem a nehejbala se, pač jí někdo schazoval pásy)... stejně tak i všem ostatním dávám mnohem menší dmg než včera ... tak nevim jestli si ta hra ze mědělá srandu nebo co... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak dříve, ale ve verzi 7.2 jsem až do dneška neviděl bitvu pouze 1 třídy.

 

Dnes poprvé jsem tedy viděl bitvu do které můj RenaultFT nepatří. Zvýšený dohled a maskování udělalo na Malinovce své. Aspoň si klucí (možná i holky) v mém týmu zastříleli. Jak to vypadá, tak se podobný jev bude opakovat až za dalších 380 her s RenaultFT a nemusí to vyjít na Malinovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak krásný den...dařilo se jak sviňa. Tedy až na nové ISko. To šlo po 4hrách z garáže, Když to spočítám tak jsem do KV3 a ISka vrazil asi 60000 volných a pracně vydělaných expíků. A výsledek? Obrovské zklamání. Že jsem se nechal na tu rusko lajnu překecat. I když ISko za to nemohlo..přemohl mě nerv, kdy jsme zrovna chytli spoluhráče ultra noobíky. Ale nelitjuju, že šel....hrozně mě štvalo to zaměřování...3,4s. A ten relod...tančík hbytý a zábavný...dmg dobrý...i by si čék udělal na něm ty staty dobrý, ale nebavil by mě. T29 není jen daleko lepší stroj, ale i daleko zábavnější. To ISko než reloadne a pak než zaměří....to je Object ultra rychlík.

Ale co...jinak se dařilo skvěle..i tři winy ze tří s T14...a to je co říct. Takže super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase krásný den....a jako třešnička na dortu poslední hra s T14(double) a 3800 expíků, sniper a topík. Už si na něj zvykám...ikdyž ta přestřelovaná s AMX40...až jsem se styděl...na 100m...a ani jeden jsme se nepenetrovali :Smile_veryhappy: . První kule ho otočila tak blbě, že jsem nemohl mířit ani na spodek..a jen diiing. Každý asi 5x...až ho dorazila artyna.

Jo za jeden lost děkuji WG...asi 15s jsme měli capnuto a né a né být win. Enemáci nakonec našeho posledního sfoukli a my to lostli!!! 15s minimálně tam bylo 100%...co čekat od těch bolševických alkoholiků. :Smile_veryhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tohle je vec ktera me sejří dost hodne. jak muze byt remiza ze oba capnou? proste napocitam do 100 a kdo ma driv tak vyhral. tohle je fakt debilita nejvyssiho stupne!

 

asi nechtej hrat na sekundy, tak davaj 2-3 vteriny fora, aby mel enemy cas to dohnat ... neprijde mi to zas takovej problem.

neni mozny, ze se da i tech 100%, v prvni, druhy sec. jeste sundat?

 

dnes zatim 30 bitev - 21win/9los

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsak je to nesmysl. tak proc tam je odpocitavani? tak to taky muze byt tak nejak od oka.. nebo proste 110 nebo ja nevim kolik. ale kdyz tam je cislo tak jsem ho proste dosahl a hotovo. do ty chvilky mel enemak casu dost. proste totalni nesmysl. at vyhraje lepsi a ne ze jeden 101 a druhy 105 a je remiza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na konec dne jsem si dal s T95 pár kousků na Jahodovce a jeden naprosto unikátní. Kilnul jsem tank skrz okno ale ne to velké a ani ne přes to malé ale přes to uplně vlevo, takové co je ho polovina zakrytá. To bylo něco! To se mi bude spinkat...... :Smile_teethhappy: . Kdyby chtěl někdo záznam, je k mání........ :Smile_honoring:

 

Jo to se mě povedlo něco podobné na Prohovce, byl jsem sám (páč poslední hráč s IS-3 afkoval) se svou IS-4 na nepřátelské základně a zabíral jsem , jela proti mě artyna a schovávala se za nějaký barák. Jsem si řekl, kašlu na to buď a nebo, střelil jsem do malého okna v tom baráku a arta zahořela plamenem jasným :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsme prohríli, ale já jsem pochytal 6 kousků s Hetzerem. :) Sice mě trošku nakrklo to, že jsem cinkl o sturmpanzera II(!!), ale celkem mě pobavilo, že enemám dal 2x team kill(2 různí hráči). Poškodil mě jen pz III a trošku pošramotil sturmpanzer, zbytek dingal, minul, pak mě ještě zebral cca 3hp T-28, ale to jsem do něj já narazil, aby mi neujížděl. Sranda byla, že on měl dlouho 75mm či kolik to je a 4 killy a full hp, ale ten smolař musel potkat zrovna mě! :Smile-playing:

 

Zničeno:

 

AT-1,SU-85B,pzIII,sturmpanzerII, T-28,pz38.

 

Medaile; válečník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme si asi po 7 měsících zahráli večer ve staré sestavě..Coko, Já a Hanouja....19:6....neuvěřitelné jatka. Skělý den. Jak jsem byli trochu nahoře...tak to byla jasná záležitost. Ferda, PII a AMX100....hrozná kombinace. Takhle už jsem si dlouho nezahrál....moc pěkný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...