Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Vyjelo hodně velmi zkušených borců na desítkách a bohužel jsou buď v četě a nebo jim MM ještě jednoho a nebo dva přihodí aby jim nebylo smutno a do druhého týmu naláduje blbečky s efektivitou kolem 800, což je proti těm druhým zhruba poloviční. To bych nejradši z bitvy utekl, když tam jsem zelený jen já a zbytek je jen rudá záře nad Kladnem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý den, po obědě jsem si dal sám celou garáž a v celku pohodová jízda. No a abych si oživil a zpestřil hru, tak jsem večer asi hodinu vybíral, který premiový tank si pořídím for funn.

Nemohl jsem se rozhodnout...Kdyby byl o malinko Churchill rychlejší tak jdu do něj. (netlemit...je to dobrý tank, s penetrací 110 a reloadem26!). Ale lenocha jsem kdysi měl a to byl důvod proč mě po čase přestal bavit. Pak to málem vyhrál RAM.II...stejné dělo, docela rychlík. Ale nevěděl jsem jaké má losy...A pak jsem kouknul na měho už dávného favorita. T14. Dle vyjáfření WG na WiKi, mu v patchy 7.2. zlepšili MM. Páč dostával hrozně na *****..má malou penetraci a už 6 třída je problém( ono toho dingá dost i z 5 třídy...a hetzer..)

Tak jsem si ho koupil. Pánové...tohle jsem nezažil....já vůl jsem do čety pozval kolegu co vzal KV a pak M10...takže 4 hry s losem se 7 třídou. No to je T14 v hajz....Tak jsem musel hrát sám....během 17 her jsem měl win/lost ...33%!!!!!!!!!!! Losy jsou fajn, ale já zapomněl na to že je pátek. To byli tými...to se nedalo zachraňovat...

Ale k tanku...dle WG má tento tank, obecně nehorší win/lost ve WOTu(47%). Proto ta úprava MM. Samotný tank je skvělý. Je to heavy, ale kdyby neměl omezovač, tak dá snad 60km :Smile_veryhappy: . Má 720 koníků a to je panové akcelerace! Těch 33km tam mám hned. Navíc je to hbyté. Při natočení to krásně dingá(mimo KV se 107mm :Smile_Default: ). A kanon? Toho jsem se bál, ale je dobrý. Rychlý s dobrým dmg. KV do těla či zboku jde pěkně. Ale hezter je asi zakletý... :Smile_Default: . PzIV ani ve fullu nemá sám šanci. SU85 taky....tady je důležité neminout...Zatím mám za 25her 49 killů. A jde to nahoru. Už si na něj zvykám. Díky 7 winům po sobě jsem už Win/lost vytáhnul na 52%. A věřím v 60%. Víc nedám. Ta demence hráčů a KV ve fullu mi více nedopřejí :Smile_veryhappy: .

Takže kaufu nelituju. Zvláště ta poslední bitva..naháněl jsme se ve městě s medkama..samé 5 třídy..navíc SU85 ..my to město s Churchillem vymlátili...1785expíků. Normálně mě PZIV ani III či stug s tou SU85 nevymanévrovali..tak je to rychlý.

Tady upozorním na kvality churchilla...předposlední hru jsem vyhráli...my měli top: 2xChurchill, 2xT14..enemy 4xKV ve fullu. A my je sfoukli. Ale je to díky kvalitě hráčů. V 8 večer by jsme jasně pukli...tyhle hry byly v 12 večer...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Násobky odjeté, ale jinak otrava. Dostávám samé kritické zásahy, ale sám horko těžko něco trefím nebo prostřelím. Capování je teda dost na prd co jsem zjistil. Bitva proti heavy a tak jsme to zkusili přes Cap. S T20 jsem udělal 38% a s pětinásobkem to hodilo 1100 zkušeností :(. Že sem se na to nevykašlal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je šílené, co dnes a včera jezdí za sortu hráčů. To je jak na silnicích o Dušičkách, samý dědek s kloboukem za volantem.

 

Na mapě Pouštní řeka jsem s JgTigrem roztřílel IS-4. Naši. :Smile_confused:

 

Dvě devítky, já a ta IS-4. Spadla mi hra a nalodoval jsem se za stavu 0:4. Naše IS-4 stojí na tom skalním ostrohu a ostřeluje nepřítele na dálku (s tím ruským kanónem něco trefit nad 300m je jen štěstí). Píšu, ať jde pomoci našim medinám, které byly težce masakrovány HT nepřítele..

On se směje, že jsem noob a že bude campovat, ať se klidně pos**ru. Doslova.

 

Měl smůlu, že jsem zažil 3 prohry za sebou s IS-3 a dvě prohry s JgTigrem s podobnými idioty jako on. Už jsem soptil. Tak jsem mu napsal, že když ho baví campovat, že si to užije dosytosti. Jedna rána před něj, zda pochopí. Nepochopil.

 

 

Udělal bych to znova, když nad tím tak už v klidu přemýšlím, protože ta hra stejně byla prohraná. Jak jinak tomu debilovi ukázat, že stát s nejlepším tankem u báze je nehorázná pitomost!

 

Pokud někdo napíše, že každý má právo hrát, jak se mu líbí, tak tak má zcela pravdu. I já. :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře jsi mu udělal! Ovšem člověk musí dávat bacha aby neudělal něco blbě, když chce někoho takto "vychovávat". Tohle byl jasný případ. Já jel nedávno s Marderem a samozřejmě, že kolem všichni bez statistik a nebo s efektvitou tak kolem 600. Nějaký trotl hned po startu začal střílet po všech našich okolo. Nereagoval na nic a tak jsem ho poslal k plechovým bohům. Asi po 10-ti minutách, kdy už jsem byl zakempený a killoval enemáky. Mimochodem, už jsem jich měl na kontě 5, tak ke mě přijel nějaký spravedlivý idiot od nás a odfláknul mě. Napsal jsem mu co blbne. Prý jsem teamkiller, tak mě sundal. Nick si nepamatuju ale tohoto idiota bych dal do síně slávy..... :Smile_teethhappy: . Jen nevím zda ten blb čekal až dám 5 enemáků a bude to jasný win a nebo se jen někde zapoměl. Byla třeba mapa Pouštní řeka a my neměli žádné TD ale medek jaxraček. Najel jsem na kopeček nad bází s T110E a začal snajpovat. Hned mi samo někdo napsal, že jsem noob, když kempuju s takovým tankem. Napsal jsem, že nemáme TD, tak to musí tank s nejpřesnějším dělem zastoupit. Prý, jestli myslím, že to je dobrý nápad. Na konci bitvy jsem měl 3 kousky a haldu enemáků načatých na jednu ránu. Když byla výhra u konce, tak jen někdo napsal, že T110E je good TD..... :Smile_teethhappy: . Ovšem rusák není na toto pokud vím dobrý žádný to je vyloženě škoda tanku potom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes to je zase materiál!! 8-9 tier s hráči co mají odjeto 0-2K bitev.. Už se nedívám jak to nalosuje železa v teamu, protože to v poslední době je to poslední co ovlivňuje vývoj bitvy... Scout nabliká na začátku kudy pojede pro artynu a za scoutem vyrazí 2/3 teamu :Smile-tongue:

Normálně víkend stojí za prd a teď s těmi pětinásobky to už je jen pro otrlé..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem odjel celkem 2 slušné bitvy s Hetzerem po sobě. :) 1 jsme sice prohráli, ale byli 3 killy a trošku jsem jim i zatopil. :) 2 bitva už byla o dost lepší, byl jsem top tank, úplně první, mapa opatství. Sice ze začátku se našim z báze moc nechtělo, ale rozjeli se, do města za mnou jel pouze valentine. Než ke mě dojel, tak já jsem zakempil v křoví v uličce pod hradem čekal, pak se mi valentine zjevil za zády, tak jsme vyrazili. Někde pod rozstřílenými baráky (jak nahoře je cesta do dvora zámku) jsme spotli 1 T-26, jenže jsme na ni nemohli střílet, jakmile jsme byli u "křižovatky", tak ještě projel pzjg a další T-26,(jelo to za sebou jak konvoj) já jsem zamířil po pzjg, ale je to rychlá sviňka a minul jsem, pak projela ta T-26. Pak proti nám ze dvora vystartovala PzIII A a vystřelili jsme zároveň pz dingnul a já jsem ho na jednu ranu to sundal a jedu na horu. Mezitím naše TDčka z báze ostřelovaly ty 2 tanky a 1 TDčko. 1 tank bouchnul, po druhém se ohnal valentine, ale neuspěl, asi dingl, anebo střela dorazila pozdě zničil ho jiný. Zatím tam ještě žil pzjg s 50%, tak ho na 1 střelu sundám. Pak se odněkud ze dvora na nás vybafl Lee s 36%, střílel po valentinovi, mezi mnou a jím stejně stála zeď. Valentine dingal, já zbourám zeď trošku popojedu a pak je na 1 ránu po něm. Pak už jen jedeme na enemy bázi a to už žil jen jejich Hetzer a B1 B1 chcípl, my jsme capovali jejich bázi a jetzer začal capovat naši.

 

Hrdina: 2 třída, Rozparovač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, pětinásobky celkem vydařený, aktivoval jsem prémium účet na den a ...

KV-1S jsem udělal 30 000XP na IS, docela zábava, a i když má proti sobě osmičky, umí jim krásně zatopit. Já VS T34 - hoch začal couvat se 600HP...mě trefil jednou.

Teď ještě s T34 nahnat peníze na IS a jsem spokojen. Taky jsem si dal nějaký nový modifikace, eficiency rating a hlavně když mám artinu tak vím, na koho se zaměřit, je to fajn :Smile_veryhappy:

 

Jenom těch hitů za 0 je krapet moc...

Taky jsem zjistil, že můj Efficiency je nižší, díky mému dlouhodobému chudému hraní s nízkými tiery, kdy jsem se dost dlouho učil...ale já jednou budu zelenej, jdu bod po bodu výš a výš :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se nechal ukecat a u těch losů, kde bych se normálně odhlásil zůstanu ve hře a po čase dám vědět výsledky.

 

Už plynul nějaký ten částek a abych dodržel co jsem zde slíbil, tak dávám vědět výsledek.

Protože jsem chtěl mít informace ze závěrečné tabulky, tak jsem sledoval hodně bitev do konce.

 

Životnost ve hře od 0:45-6:30 minuty.

Hry win/lost 1/30

Životnost 1-3 zásahy.

Počet výstřelů 0-3.

Úspěšnost zásahu někde kolem 40%

Udělené poškození – pouze v jedné z 10 bitev (zničené pásy)

Cap i def 0%

 

Nepodařila se mi realizovat žádná ze situací když, tak …..........

Přínos pro tým odhaduji na 0, plus občasné nechtěné překážení ve střelbě či pohybu.

Přínos pro nepřítele – pomohl jsem získat několik ocenění Top Gun a asi Steel wall

 

PS: Tady je výsledek v číslech toho co jsem dokázal nebo přesněji nedokázal a nemá cenu to dál řešit. Krom toho je to zde OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už plynul nějaký ten částek a abych dodržel co jsem zde slíbil, tak dávám vědět výsledek.

Protože jsem chtěl mít informace ze závěrečné tabulky, tak jsem sledoval hodně bitev do konce.

 

Životnost ve hře od 0:45-6:30 minuty.

Hry win/lost 1/30

Životnost 1-3 zásahy.

Počet výstřelů 0-3.

Úspěšnost zásahu někde kolem 40%

Udělené poškození – pouze v jedné z 10 bitev (zničené pásy)

Cap i def 0%

 

Nepodařila se mi realizovat žádná ze situací když, tak …..........

Přínos pro tým odhaduji na 0, plus občasné nechtěné překážení ve střelbě či pohybu.

Přínos pro nepřítele – pomohl jsem získat několik ocenění Top Gun a asi Steel wall

 

PS: Tady je výsledek v číslech toho co jsem dokázal nebo přesněji nedokázal a nemá cenu to dál řešit. Krom toho je to zde OT.

Ano aktuální Mm je na hlavu, ale to není důvod se odhlašovat. Je pravda, že si vybírám stroje které mi sedí a která jsou většinou schopny pomoci i v případě losu, který stroj pošle na dno...

Ale platný jsem skoro pořád. S T40 jedu proti 7 a nezřídka mám 2 zářezi a spojence...SU85 to samé. Jasně že s TD to jde lépe páč májí silnější děla jak tanky, ale myslím si že každý tank se dá nějak použít. Z rychlým strojem, který nemá šanci na penetraci se dá nejen scoutit, což víš, ale i totálně otravovat top třídy. Divil by jsi se jak sere kroužící prcek enemáka...a tvůj tým si ho pak v klidu kilne, páč z 80% natáčí kanon na tebe. Tohle jsem viděl často a sám jsem to i dělal.

Je to tvá věc, ale odhlašováním nikomu nepomůžeš, ani sobě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já si prcků nevšímám, pokud cinkaj (pravda...nemám stroj, o kterej by někdo nižší cinkal) nebo ubíraj málo, tak je neřeším. Protože jak psal švejk, odhalíš nepříteli slabá místa bez nějakýho výsledku...

 

Dneska jsem potkal francouzkou artinu v T-50. Mrcha pancířovaná. Bohužel jsem ji kroutil zároveň s jejími kamarády - Grille a Priesta. Cinkala,ale asi to nebude takovej problém, naštestí moc obratná není. Kanón...taky asi moc silnej nebude...

 

Pětinásobky luxus s doznívajícím prémiákem 5000-8000XP. Jednu hru jsem si zkusil i počítat dmg u své S-51. Nějakých 5500, krásné :Smile_blinky: . Bulhar mě měl rád. I IS-3 padla na ránu. Říkám si, že je to trochu nefér složit bez blowupu o dvě třídy vyšší tank. Jede, jede,jede...***...posádka na sračky, vnitřek tanku taky a všude plameny...no co, mě to udělal GW Tiger taky, takže asi žádný slitování s nima :Smile-playing:

 

Taky jsem koupil IS a... překvapily mě losy. Zatím nebylo nic nehratelnýho,krom jedný bitvy kde to bylo slabší kvůli penetraci no.

 

Taky se začínám cítit trapně, 8000 bitev a nemám ani jednu desítku. Asi to bez prémiáku fakt není ono...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krasne hry za poslednych 24h:

 

2x sa podarilo vyhrat stylom 100% cap aj kill all zaroven.

 

Wolverinom s 22HP som capol base tak ze ISko s 1000+ hp ktore ju prislo branit si zle nadbehlo - dostalo to do pasov na mieste kde nedokazal hlaven sklonit tak aby ma poskodil... a dostavalo do pasov ranu za ranou az po uspesny cap, chudak ten musel nadavat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fajn, ale vyhmátni si takhle E-100 nebo T30, to zahřeje u srdíčka. Samozřejmě ještě se zabitím. Pokud jsi mu viděl přední hnací kolo, musíš to prát do něj, shazuješ pásy a zároveň dáváš dmg :Smile-izmena:

Jinak dneska mě nízký tiery štvaly. Kamkoliv moje MS-1 vyjela, tam letěly dorážející střely od enemáků :Smile_sceptic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý večer super...pak odejdu z čety..udělám si v klidu prcky a s dobrou náladou vezmu T14.....a peklo na zemi začalo. Ten tank je skvělý, ale není to SU85 aby dokázal vyhrávat všechny hry skoro bez pomoci. prosil jsem, žádal, upozorňoval, radil....nic ...prostě jsem zas na 48% win/lost. Ten tank za to nemůže. Fakt je dobrej, mám na něm skvělé staty. Ale na tohle nemám nervy. Kvalita nových hrčů je neuvěřitelně špatná. Sundám s tou mou fluskou všechny enemy KVčka ve fullu..myslíte že to stačí? Nic ..nic neumí. Fakt jsem vytočený. Ať si táhnou hrát ty své CODy a podobně střílečky. Ti nový hráči...to je močka. Jak já snima pohrdám...to co převádí...Má 895 her a 95 killů...proč to hraje? Dám 750goldů za povedný a hlavně zábavný tank, ale dám ho do depozitu a počkám si až se hanz vrátí. Pojedu ho jen v četě. Stačí jeden člen na víc a bude to samý win, páč i enemáci jsou to samé....Fakt jsem se nasr...vím, že je to free hra, ale tady dementi narozdíl od jiných her, ovlivňují i hru ostatních. Ani ten první topík na T14 jsem si nevychutnal....remiza, že....Nebudu diplomat: vzkaz pro všechny tragédy: prosím, odinstalujte hru, jdete hrát třeba Bf3...tam budete dělat holoubátka, ale tam to tolik nevadí....lemplové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes to slo ... vyhra 15:0, prohra 1:15 .... 2/3 vyher .. 6,7,a 9 killu za mapu. parkrat me to nastvalo, ale to ze mam new monitor, mi zabranilo do nej uderit.

sem rad, ze neumim moc anglicky neb bych pri nekterej hrach nic jinyho nedelal, nez psal ... nadruhou stranu by mi to nekdy pomohlo, spojenci vysvetlit, ze pokud chce pomoct, tak se musi par metru stahnout, nechat enemyho popovyjet zpoza "neceho" a ja potom muzu s artou nebo TD zasahnout - ale je zbytecny volat o pomoc, kdyz je nalepenej na "zlomu" a enemyho tlaci vzad/za roh - nelze po nem strilet ....

mohlo to byt i horsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes to bol"HOROR"čo hra to prehra skušal som aj menit tanky no nepomohlo,čo som včera stiahol win/lost na 30prehier,tak dnes som to zvyšil na 50prehier...Ja už ani neviem ako hrat=(To sa ani neda hrat ked cely team pôjde jednou stranou vy klikate ako najati a pišete že prava strana je otvorena a oni vas maju u ri..Ale jedna bitka bola skutku zaujimava.Na mape Abbey som ostal pri base s Ferdim,jasne že behom 2 minut cely team mrtvy okrem Stuga(ktory bol na tom kopci na pravo)z lava sa namňa vyrutily 2HT(Tiger a T34) a 1 medium,tak som začal palit po HT zatial medium sa snažil ku mne približit tak som mu zhodil pasy a Stug zneškodnil medium,začali vychadzat spoza kopca 2HT a palit domňa v skutku sa im to darilo tak ja som to opetoval do T34 a zase Stug vyborne dorazil(kedže mne už vela HP nezostavalo)no a tiger tiež odomňa schytal a zase vyborne Stug dorazil.Takže keby nebolo Stuga a toho že som odvadzal ich pozornost tak by sme prehrali ,to je asi jedine pozitivum za dnešny den.Čo sa tyka hráčov tak čim dalej tym viac mi to pripada ako keby nepouživali mozog pri hre.Už neraz som im pisal že nech sa vratia radšej k cs 1.6 alebo COD lebo to je na zaplakanie kam to vedie :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlásim, že muj tankovej víkend byl úspěšněj :) koupil jsem KV-3, T-43 v akci (ono to nemá stabilizátor!?), a po několikadenním nepřetržitým expení nakonec i T110E5. takže si budu užívat s tímhle tankem, než ho nerfnou nebo něco. zatím z něj mám skvělej pocit. jen z tý T-43 nejsem moc na větvi, mám nemilý tušení, že to bude stejnej porod jak ty T-34ky před tím. aspoň že pohyblivý je to celkem dobře, ale děla nic moc, kdyby k tomu aspoň dali ten stabilizátor.. cesta k T-54 je zatím dost trnitá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, tak si i ja musim postezovat a to jsem si myslel ze se snad nikdy nestane :-)

Vcera hezka bitva, jeli jsme 3 v cete ja s Ferdou ve stocku a docela se darilo, bohuzel team nobu jako obvykle takze konec vypadal tak ze nam zbylo KV s popelnicometem, a asi 40% Jagdtiger a artyna, u nepritele OBJ 704 s cca 7% HP, a nejaka artyna. Mapa Lakeville, oni u jejich vlajky na te strane kde neni kempici kopecek pro TDcka a mesto je na leve strane, jak arty tak i OBJ 704 zustali trcet za kopeckem kde se krci artyhumus. Z jedne strany na ne jelo KV, z druhe Jagdtiger a sypala je z nebe arty. Pohoda, Jagdtiger ceka na moment kdy budou oba otoceni zady k nemu, vjizdi tam, toci se na objekta ktery je k nemu zady!! toci se toci a ja rikam ze pohoda tohle jsme vyhrali, vyjde rana a ten KRETEN se na dvacet metru s nejpresnejsim delem na svete netrefil do zad objekta. Nic mu nestalo v ceste, mel na to klid (jak arty tak obj koukali na druhou stranu a on to vedel) ale stejne se netrefil. Nasledne se object v klidu otocil a sesmahnul ho na ranu. Jsem klidnej clovek ale v tu chvili ac to jinak nikdy nedelam jsem mu zacal nadavat do vseho co jsem v cele hre kdy cetl :-) Napsal jsem mu vse co tady a radsi ani nic neodepsal. Pak jsem to vypnul a sel se uklidnit pohybovymi aktivitami jinak bych asi skonzumoval klavesnici notebooku :-) Ani nevim jak ta hra dopadla ale na 99% loss :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včera tak na střídačku, ale měl sem jednu bláznivou hru s Ferdou. Mapa Doly já byl asi 4 odshora losu, na začátku bohužel několikrát proběhlo siemka, což sem hned zpozorněl a pak se nestačil divit. Naše top trojka v čele s E-75 + 2 IS-3 zakempili u báze na ten kopeček a k tomu jedna artyna. Dvě artyny zůstali u báze a doprava kolem vody na tu vyvýšeninu nejel nikdo, na kopec uprostřed mapy nikdo a pár maníků za kameny a do městečka doleva. Já zajel za ten kamen u báze a hlídal pravou stranu a ty dvě artyny. A píšu, top heavy go attack, not campers nebo tak něco mojí lámanou poloangličtinou. Odezva žádná, sem si říkal to bude vejprask jako kráva, než sem to dopsal vlítla k naší bázi t-50-2, která v klidu projela středem mapy a naspotovala kde co. Já jí flaknul za 500 a sundal pásy a někdo dorazil, bohužel jejich artyny sejmuly naše dvě a mně lehce pošramotili. Ty blbci byli stále zalezlí na kopečku za kamenama a sem tam na něco vystřelili na dálku. To už sme prohrávali asi 1:5 páč enemy obsadili kopec a v pohodě snipovali a nasvěcovali artynám. Zprava kolem vody přes kopeček na mně vyjela E-75, kterou sem se štěstím sejmul, jeden náš odvaha než umřel, tak se štěstím vjel mezi jejich artyny a dvě sejmul, takže jim zbyla jedna, ale to už sme tam byli jenom 4 a to ty 3 blbci nahoře stále zakempený za kamenama a já u báze. K naší bázi si to středem přihasila ISU-152 a T 34, tak si říkám a je vymalováno. Naštěstí T 34 zajela za šutr se schovat, nevím proč a ISU sem jednu hitnul ona mně taky, ale než nabila, tak sem jí dorazil. Pak konečně sjeli ty naši 3 umělci z kopečka, E-75 sejmula tu T34, když sme jí hrozili z obou stran a já jí taky jednu šoupnul za 500. jedna IS-3 zgebla po boji s pershingem. E-75 jela vodou na jejich bázi pro poslední artynu, která sejmula naší poslední artynu a mně a tu druhou IS-3 taky celkem pošramotila. Zbývalo mi asi 75 HP, když mi naše poslední IS-3 zalezlá za bází za šutrem psala ať jdu spotovat toho peršana, sem myslel že mi jebne. Já měl pásy na hadry motor taky, sem se plazil asi 10 Km/h a prý mám hledat peršana, ten mě fakt dojal skoro k slzám. E-75 naštěstí sejmula poslední artynu a pak sme hledali peršana on se vracel středem a začal hitovat naší E-75, která už byla taky dost pošramocená. Já se pomalu plazil tou střední cestou a naštěstí ho vyhmátnul skovanýho za kamenem a na ránu dorazil. Adrenalín jak prase až do konce, sem absolutně nečekal, že to můžem vyhrát, ale stalo se a já vydělal skoro 50 k stříbra. Pak mně došlo, že ty siemka pozdravy lítali jak od našich spolubojovníků, tak i od červených enemy. :Smile_veryhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přiložím polínko do ohně. Včera na malinovce s SU-14 :Smile_amazed: Top tank E-75 2000 bitev, win 35% kempila celou dobu na bázi až jsme tam zůstali dvě arty a ta E-75 s full HP a vyřítil se k nám Tiger P a ten idiot před ním ujel za baráky a čekal nevím na co :Smile-angry: Tak nějak mi uniká důvod proč to hraje.. sleduje asi panoramata jiný důvod mě nenapadá.. Ale tak musím uznat, že to je asi taky fuška pročumět se k E-75 :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to znám.včera jsem s kámošem drželi pravou stranu už ani nevím jaké mapy.Vzal jsem sebou dva kousky a nějáký poškodil.Kámoš tam baletil a sám ubránil proti šesti tankům.Ve dvou jsme tedy zničili 8 kousků.Celou dobu prakticky na dostřel nás pozorovali IS 3 a nějáký AMX z base.Byli aktivní,ale jen čekali jak to dopadne.Takovým čurákům bych ve výsledkové listině vystavil medaili Retard bitvy.Kámoš si vybojoval válečníka a hrdinu tankistu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...