Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dle odpovědi jsi hráč, kterému jde hlavně o vlastní staty. Pokud bych dostal ban, tak těch pár stovek korun co jsem do hry dal oželím.

A je na tom něco špatně? Je snad tvůj přístup, mám to na háku, ten správný a oprávněný? Je to sobecké, co děláš. :Smile-tongue::Smile_sad:

 

Něco to o tobě vypovídá, i když je to jen hra. Ale ta hra je týmová.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslusne hlasim, vcerajsia bitka na horskom priesmyku s M24 cheffe ....nadhera .... ja v lose uplne dole, enemy 2xIS7 1xmause myslel som ze budem len jednohubka ale nakoniec super hra ... 4 poskodenia, T32, T29, Tiger a TigerII, 2x kill Tiger II a T28 na T5 celkom slusny ulovok ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi hraješ jinou hru :Smile-tongue:

 

Hraju WoT na publiku.

Jelikož jsi neodpověděl na mojí otázku, tak se přesto pokusím odpovědět. Nebudu se tedy odhlašovat a pokusím se někde vzadu pořádně schovat, abych nepřátelskému týmu nekazil zážitek ze hry a mohli si ulovit všech 15 killů, když budou chtít. Nic zábavného v tom tedy nevidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Miri37: nevím, zda jsi tak simplexní (což si opravdu nemyslím) nebo provokuješ.

 

I na random battles je to stále týmová hra. Vyhrává ten lepší tým, ten který udělá méně chyb, v tvém případě ten, u něhož jsou jeho hráči schopni a ochotni hrát pro tým a nejen pro sebe. Vyhrává ten tým, jehož hráči hrají a neodpálí se během odpočtu.

 

Protože psát hráči s 10k odehranými bitvami, že i poslední v týmu má svou úlohu a jakou, to mi přijde zcela zbytečné :Smile_blinky:

 

 

Pokud hraješ pod nickem, jaký máš i zde, hraješ jen nízké a střední třídy, tudíž prostě často budeš ve spodu týmu. To je tvoje volba, ale potom prostě poměrně často budeš na konci potravního řetězce. Ale i takový hráč může (a taky se tak nezřídka) děje, rozhodnout hru.

 

 

Ne, ty se v tomto momentu odpálíš ze hry, což je projev sobectví a arogance vůči spoluhráčům. Žádné tvoje pseudoargumenty tě neobhájí.

 

 

Dost pochybuji, že tě přesvědčím, že to děláš špatně. Ale třeba, se to přečte nějaký jiný hráč - začátečník - a vyvaruje se tvé nanejvýš sobecké taktiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

částečně bych se zastal Miriho. Když hrajete 5 zápasů po sobě na chvostu tabulky s kanónem co nepenetruje nikoho ani z boku a jste mrtví na 1 ránu, tak v 6. hře už je zůstávat jen ztráta času. Mě když rupnou nervy tak to taky udělám. Vím, že to není nejvhodnější, ale aspoň se můžu jít uklidnit a netrpět dalších 15 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to já zas ne..tohle nesnáším ...... bojuju do hořkýho konce ať mam arty nebo něco jinýho...

souhlas. i když se člověk odpojí za jasně pohranýho stavu, tak čemu to pomůže? opravy se platí tak i tak, akorát nějakýmu enemákovi odepřeš kill (kterej si beztak zaslouží)

 

o tom, že se lidi odpojujou na začátku, se vůbec nebavím, za to lidi automaticky reportuju za neférovou hru. ještě chápu, když je někdo afk (komu někdy nespad net), ale hned zezačátku oslabit tým o jeden tank, to je na facku. to je jak kdyby člověk hrál fotbal a ve druhý minutě zápasu odešel do kabiny, protože se mu nelíbil ksicht rozhodčího

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však se nic neodpaluje, prostě to tam zůstane viset a já můžu v klídku expit než bojovat s větrnými mlýny. Nedělám to často, vlastně skoro vůbec, ale dělám to. Bojuju pokud to má nějaký smysl. Když smysl není, nemá cenu se dál snažit. Nejsem Sisifos ani Don Quijote a nechci takový být. Je velmi malá pravděpodobnost, že další bitva bude stejná, když se před koncem bitvy vypínám odhadem tak jednou za týden...

 

Jaký saze? Holt občas teču, no, ale to k tomu asi patří. Včera nervy jak kráva, protože na Ruinbergu se 13 lidí vrhlo na "zelenou" a já byl s T34 sám s AMX 50B ve městě, kde na nás vyjelo asi 6 jejich top tanků a vypli nás tak za 1,5 minuty.. Což o to, to by ještě šlo, kdyby ti lemmingové opravdu rushovali, ale oni zakempili hromadně v půlce mapy a jen jeden jedinej se začal vracet, když bylo nacapováno 70%. Pak hned ale další bitva a válečníček :Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tak to si radši dám o pár ran navíc...to je pro mě smysl prohraný bitvy... ale na druhou stranu, musim přiznat, že už několikrát sem měl v ruce tik to udělat, to ti asi rozumim.... ale ten pocit, když na mě jako posledního se valí nějakej machr za vidinou snadnýho killu a zakape ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...