Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak aby se to tu zas nezvrhlo - po dlouhém a náročném dni sem sedl k tankům a WG mi nadělilo super překvápko - v první bitvě s Caernem si vyčíhnu okamžik, najedu do zad KV-4, dám jí dvě rány a jen se rozsvítí žárovka, tak hádejte co mi dalo za 900? Sedmičkovej francouz :sad:

 

Kdopak si to tu stěžoval na dlouhej aiming? :tongue:

 

No nic, jelo se dál, mizérie s KV-2 a pak osmovej TigerII, čtyři artyny v losu, ale i tak docela dobrá bitva v přístavu u rybářů, najíždím si na dorážku enemáckýho KT a hopla - 700 a zase sedmovej frantík, tentokrát v tom seděl nějakej Jura od Tater z CSA-2, no neudržel sem se a poslal ho dost ostře do zadele, on mezi řádkama ještě stihnul vyndat alá TD spolučetaře v Indiánovi. :pinch:

 

Takže mi to nedá a musím se pochlubit, ač mi rameno spravedlnosti Květule (nebo jinej mod) možná nadělí BAN :confused:

 

P.S:: V průběhu psaní příspěvku sem dvakrát musel přebalit kluka :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rodinka v četně mě marodí..tož zas hraju...a o víkendu :ohmy: . Ale koukal jsem....pátek se povedl. Takže dobrý. Ovšem ta fotka stojí za komentář. Že jsme těsně prohráli...ok. Ale jak? Proti mě zbyl 9 waflovač a S51. Bylo jasné, že mě TD musí spotnout dřív, páč T29 je stodola. Jdu útočit, páč jsem věděl že není šance. Že mě po spotu smahne waflík nebo S51. A taky jsem se rozsvítil...jenže to mě spotla artyna. Dala mi splešem za 650 a já ji sundal. Waflík dělal co? Jel k nám capovat a vyhrál hru capem! :biggrin:

Normálně dostal bobky....z T29! :biggrin:  Když jsem se mu tlemili do chatu(zkušeli jsem ho vyprovokovat, aby vyjel z capu), tak jeho kolega z týmu odpověděl, že to je logické...že mám HT! :woot: :woot: :woot: a to předtím dorazil naši E75 a IS3....

Ano omlouvám se...i mimo artyny se najdou"hrdinové". :Smile_Default:

 

EDIT: ty dvě enemácké T54 jsem sice sundal...ale drží to jak židovská víra. I goldem tělo často dingá....pořád je to zajímavý stroj...

 

1393622568.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedeme četu tieru 5 a samozřejmě, že proti nám tier 7. Podařilo se mi najet na cap a se mnou nějaký duševně chorý a asi byl i idiot protože ten vůl z toho capu asi v polovině doby odejel. Měl nějaký lehký tančík a 5hp !!! Prohrávali jsme už o 7 tanků. Všechno bylo daleko a stačilo už jenom 15 sekund a výra byla na 100%. NEBYLA !!! Proč rodiče toho debila raději nešli do kina ?! Mohl jsem mít o rok delší život možná. :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu stěžovat, večer čety s bráchou a z 24 her jen 2 prohry, samo, žejsme byli s 5 tierem většinou poslední v tabulce, ale taky jediní zelení v rudem moři a tak jsme si díky tomu pěkně zastříleli. Pravda, že pokud hraju sám je to horší. 1:29 se už nedá utáhnout. :sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ke včerejšku nemám téměř žádné výhrady. Hrál jsem svůj průměr a v četě nám to šlo hezky od ruky. Teda až na pár her. Ale to je holt úděl WoT. V jedné bitvě nastřílíte nesmysl a v druhé nepenetrujete ani M5Stuarta IS3kou  :biggrin:. Konečně se nám ve trojko povedlo dát Bratry ve zbrani. Vždycky nám k tomu chyběl kousíček a včera to konečně vyšlo. Teda bitva to byla strašná. Jak jsem neměl rád Redshire před remodelingem, tak teď ho vyloženě nesnáším. Z cca šesti nebo sedmi her jsem jej vyhrál poprvé včera. Četa M4, Jackson a já ve Stugu. Po prvních čtyřech minutách jsem měl na kontě celých 120 dmg díky absenci věže. Nicméně kluci tlačili na nepřítele a já po vyhodnocení minimapy jsem se jal bránit náš cap. Po cestě přes kopečky jsem potkal FullHP KV1. Tak jsem nepozorován do prvního výstřelu shodil pásy, druhou ranou zapálil a pak už dodělal. Měl 75mm a já se divil, proč nestřílí rychleji. Já mu ještě totiž stačil sundat munici. Pak jsem sundal ještě Pz38, která neměla šanci se mnou cokoliv udělat. Bohužel chudák malinkatý taky chytnul, takže šel na dvě rány a zbytek dodělal ohýnek. No ještě jsem ubránil cap díky nasvěcování naší zakepmené KV1. Ale bůh mu žehnej, že se nevydal kupředu jako všichni ostatní, aspoň to někdo nasvěcoval. A opravdu jen nasvěcoval, protože měl už jen 75Hp. Takže jsem zapálil druhou KV1 (já střílel asi rakety  :biggrin:), potom kluci hlásí, že musíme přežít kvůli těm bratrům. Vše se povedlo na jedničku. Utekl nám zásadní přínos o jeden tank, ale to neva. To jistě přijde později. Doufám, že kolega Cendr stačil dodělat misi a vydělal si 500k kreditů. Na začátku mu chybělo 19 vítězství a po tom, co jsme se rozešli to byly 4. Tak snad mu RNG bylo milostivo a nepotřeboval na to stejně jako já 12 her  :biggrin:. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase BAN. Za poslední 3 dny jsem dostal 2x denní BAN. Předevčírem mně 2x (omylem) zasáhne za 1600 náš Borsig, tak jsem ho 1x trefil, bohužel zapálil a už jsem byl venku, včera zase když jsem jel s E-25, tak mně hned smahlo naše KV-s za 1/2životů. Vzhledem k tomu, že jsem byl od minule modrej (jen v garáži), tak stačlio do něj 2x střelit a šel jsem hned zase ven. :-)

 

Přiznám, že jsem byl už trochu dost naštvanej.

 

Hrál jsem 9 her.

 

2x one shoot od artyny.

1x jsem potkal čelně nabitou waflovačku.

a pak ještě toho vola v té kv-1s. Naštěstí už mi končí premium, tak si dám asi pauzu na chvilku.

 

 

Děkuji Ti WG. Nejen, že nám ti rudí idiot kazí hru, ale už se od nich musíme nechat i střílet.

 

 

Takže lidi, pozor na to. WG nějak zpřísnilo poškozování spojenců. Bohužel k prospěchu red debils. Příště, když Vás někdo vlastní trefí, tak sklopit uši a jet dál a nebo máte jednodenní dovolenou :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopo pohoda. Až na poslední hru...já prostě musím.

Opět ARL( už ho nemůžu ani vystát), opět stejná mapa a opět mě dala artyna na ránu. Tentokrát 44% Hummel. Taky to byla jeho jediná trefa. Enemy byli noobíci, dostali 15:3....ale já si vystřelil jednou. Krásně jsme sfoukli KV1Ss...pořád jsem se hýbal a ujížděl na lepší pal post. Šlup a konec. Tolik one shotů(dva :biggrin: ) jsem s jiným strojem nezažil. Nebudu se vyjadřovat k té artyně aby to zas nebyl flamme. Ale své jsem mu do chatu napsal. Uklidění pro mě bylo, že v těch pár hrách jsem dneska sejmul až neskutečné množství artyn.....jinak bych zuřil. To je tak, když proti 6 jezdí 6 artyny....Já třeba s ARL prostě Hummla na ránu nedám......

 

K ARL....papírově by to neměl být bad tank. Ale já sním mám hrozné hry. Vždy dostanu nějakou mapu, která je snad pro ARL ta nejhoší....pořád nemám cíle..nemám žrádlo. Páč mapy jsou velké a něž tam dojedu je win. Je vidět na kilák a tak na dálku se sním třílí hrozně. Kanon bez 100% zaměření je klasicky francouzký.....netrefí nic. Jinže než zaměříte, tak už dávno svítíte a lítá to do vás....pořádně to nesklopí, takže se musí vyjíždět...což je u lenocha problém.....

Fakt sním trpím...kdyby mi to dalo alespoň nějaké městské mapy. Tam se s tím 90mm kanonem dá zahrát pěkně. Ale město jsem měl jednou....nejhorší je ta velikost a lenost....těžký je, že by měl vydržet i zásah od atomovky. Ale realita je jiná. Pancíř jen tank zpomaluje....přeexpím ho, ale je to utrpení.

 

Většinou jsem ze strojů příjemně překvapený, ale ARL je pro šok....opačný. Asi nejhorší pro mě je ten profil a uspořádání pásů dle B1. Díky tomu ARL při vykukování dostává nejen dmg, ale i pásy. Věž nezastaví nic....no humus. Hrál jsem výbornou M6, M18, T150, KV2, KV1S, VK3601 a další stroje. A nikdo neměl tolik nevýhod najednou, jako ARL.

Snad dostanu více městských map...tam se to dá. Jinak mě jebne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak včera to docela šlo. Win kolem 73% z 25 bitev. Prodal jsem již ELC jelikož mě přestalo bavit a pořídil si místo něho SU-76. 

Jedna zajímavost někdo zde psal že hraje Heartstone, tak já ho taky již hraju asi měsíc a docela odychovka proti tankům občas :). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak,včera jsem dosáhl svého cíle,a to je 128 mm lauf na JP II..ten předchozí bych jeho účinností srovnal s prdnutím do trenek,neustálá dotace goldy,náladové jako svině,prostě děs.Jesti se stále hádáte o ,,náhodném" losování spoluhráčů,zde je odpověď.Z 90 bitev cca 50 v četách,buď fialových(10) či zelených(40).Většina lidi se po 5 lostech v řadě raději potichu vypařila.Nehchápu ty lidi s kterýma sem hrál,to byl vrchol odpadu.No,128 nasazena,uvidíme co se bude dát dále,zatím 2 bitvy,1 3700 DMG(brutální podstřely,jen jednou před udaných 490 DMG,nechápal jsem),v druhé jsem jak lama chcípnul po tom,co sem na 100 namířil cromwelovy na břicho,střela šla na věž a za 0..Ok..když sem mu namířil podruhé na to samé místo a střela spadla pod tank tak sem sem málem svalil a pak už sem byl tak rozhozený,že sem jak lamách se nechal vyndat od ISUny...jinak největší lol je ten W/R,na JP mám 60% a to sem hrál full solo z počátku mého hraní..nejhorší bylo,jak sem z dmg 2000 na bitvu stále padal dolů,bitvy se stále zkraovaly a já dostával větší a větší odpad..ale to se napraví..chci min 2250 DMG průměr..

c0f17cebc3729decf592fe0f78c86b30.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Já třeba s ARL prostě Hummla na ránu nedám......

105mm má avg dmg 300, s goldem 330. Hummel má 300HP. Dáš.

 

Btw 105mm je značně lepší. Jak díky dmg, tak případně ještě větší goldový dmg. Naneštěstí jsem toto dělo poznal na ARL v39 a ARL 44 už se blížilo ke konci, takže tam jsem to nevyexpil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tys tam byl? A nebo si to mám vysvětlovat nějak jinak? Pokud ano, pak jsem tu nedávno něco psal a asi to nepadlo na úrodnou půdu.... :confused:

 

Nebyl, ale malej tu řval jak na lesy a já byl nevyspalej jak cyp :sweat:

 

Skalfok: z devíti her dva oneshooty od arty? To není možný, artyny se přece netrefujou, většina dlouho nabíjí... :tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...