Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Cheat ... jsem myslel, že je např.že vidíš tank přes celou mapu,že nadskočíš nad střelou,že dokážeš přes celou mapu trefit vše kam ukážeš atd. ale to,že ti v chatu jede něco informativního, co stejně pořádně neskoukneš,protože to je strašně rychlá informace nevím co ukazuje na to, že je to cheat....stále je to hra,žádnej simulátor a k tomu ještě všechny informace musíš vstřebat sám,nikdo ti nepomůže,žádnej řidič nebo radista nikdo,takže za mě každá informace,kterou může ti to trochu ulehčit vnímání hry beru....že existují hit zony a co,tak přece ti člověk,kterej se nezajímá o tanky a chce si zahrát nevezme brožury(dnes google)a nezačne si číst kterej jakej tank prostřelit a mohl bych pokračovat.

Mě připadá to ,že vy kteří s tím nesouhlasí chcete prostě bejt ještě lepší skileři,proti lidem,co si jezdí a kochají se krajinou,protože oni kdyby to neměli a nepoužívali,měli by jste to jednoduší...

Neuznavam jen minimapu na ktere vidis kam se enemy tank diva..to je fakt prasarna jelikoz nemusis slozite cumet prez roh a najistotu mu sazis..

+to svinstvo na arty,ktere ti presne u daneho jedouciho tanku ukazuje,kam predsadit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panebože!!! Z nudy jsem si koupil KV-1S a přehodil na to posádku z SU-85B, takže má nějakých 80%. Jestli mi někdo ještě někde napíše, že je nějaký tank OP, tak ho veřejně prohlásím za blbce protože co je tohleto za monstrum, to nemá ve WoT obdoby!!! Teď už chápu proč každý červený blb s EFR 250 jezdí na KV-1S !!! To je něco tak ultimátního to dělo, že to nemá ve WoT obdoby. Pecky za 450HP ?! Prostřelí uplně všecko a vydrží to jak pivovarský valach?! Moje první bitva s tím heblem ruským neskutečným: 3110 damage :devil:

 

shot_020.jpg[/url]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to není Kanáre tak horké, počkej až tě to nažene k sedmičkám a osmičkám. Na šestém tieru je to král (i když M6 je podle mě daleko účinější zbraň) ale to je tak všechno, rozhodně to není takový strašák jako ISU-152 s Bl-10 na tieru 8.

Presne tak, neni to zas tak extra OP tank (trochu jo, ten kanon). Casem uvidis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje, uz jsem to sem hazel. 

  

LOL, tomuhle by se zas dalo rikat goldofobie. Ano, sypu goldy, prvni rana ode mne leti vzdycky gold (vyjma arty), abych enemaka trosku vystrasil a pak se uvidi podle situace. Pruser je, ze jako ten prvni enemak se obvykle objevi nejakej scout :-D

 

Druha vec je, ze ani s goldama nehraju ala "budu tady sypat T34 pres mantl proste proto, ze muzu", ale mirim plus minus rozumne a spis proto, abych eliminoval haluz faktor u pene, ktery je na T8+ extremni (gun 250 pene - bouncnes na KV-4 na kolmo nebo penetrujes nauhlovaneho Mause? zatraceny rozdil).

 

Jinak "CW mysleni" v pripade "fialovych klanu" je dost na smich. V TC/CW si mozna nahrajes winrate, ale rozhondne ne WN. Tydle fialky (zejmena pokud je to nejaky klan ala "druha sance", tedy nizky pocet bitek, ale fialovy od hlavy az k pate) jsou podobne zlo jak rajcata.

Retardi jak retardi, ale rajceti nejak poznadavas a spoko.... Jenze takovejdle "stronkest playerer" bude velmi drzy, chytry jak radio a stale si bude kempit svoje s full hp toptier tankem, aby si nasazel demidz a jeste ti vynada do kretenu, ze se vubec o neco vpredu snazis.

Kdysi jsem mel TC, chybel nam jeden clovek a prifaril se k nam nekdo z nejakyho fialka klanu. Stronk klen, typek celej fialovej, spoko. Nebyl cas prochazet staty detailneji, pustila se bitka, typek si vzal AMX 13 90, Westfield... Celou dobu stal jak nejvetsi kriplord na E0 na moste a snipoval, ackoliv byla potreba pomoc v udoli pri stretu MT.... Kdyz to udela rajce, pochopim, ale nekdo takovy....

 

Dalsi vec jsou pak jiste klany, ktere maji v CW kuprikladu celkem uspechy, ale na randomu jsou, rekneme, nevyzpytatelni (v tom zlem vyznamu).

Hm, dobře napsaný, asi trochu upravím názor.

Celkově jsem i zaujatej proti těm známým fialovým klanům. Potkat je na publiku nic neznamená, žádnej spoleh, gold only (povětšinou), nadávky... ne, nemám to rád.

 

Yep, Goldy vyloženě nenávidím. Mě prostě dojalo a na to nezapomenu, když 2x T110E4 v četě full HP zakempený na kopci čekali na nás, poslední 4 osmičky, až si pro ně přijedem (2 medka, 2 IS-3). Fialky jako kráva, my už solidně pocuchaný. Gold, gold, gold, gold...hotovo. T zohodle mi je na blití a nemusím říkat proč. Jedu T-44, vidím T30, ta vidí mě, vystřelí, zajede. Vidí, že si jedu pro ní celou dobu. Přijedu, bumprásk. Gold. 280mm pene vs T-44 nestačí... mě to prostě sejří a lepší to nebude. Jistě, i s goldem se musí mířit (krom obj 268, tomu se ani E3 přes mantl neubrání...), ale pokud ta střela neletí úplně mimo...

 

 

Včera roty, 95% win ze 20 her, paráda. Dnes unavenej, naštěstí velela jiná opice a šestky, tak jsem nažhavil Hellcata, skončil jsem na 8:0 a WN7 2800. Lehce to WN nechápu, ale jako takový finální kouknutí na výsledky to i potěšilo  :biggrin:  Vůbec se mi na ten zaprasenej publik nechce....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

něco takovýho pro arty existuje? To snad né  

Zeptej se kvetule jednou to tu davaa jako mod,kdyz jsem videl batchata a kolem nej ty kruhy pro urcitou rychlost(full,couvani) tak jsme se zhrozil..n ovsem dnes pohoda,dostal jsem sance v CW jelikoz bataky top hracu jsou u ledu a sance jsme vyuzil,ovsem 3ti CW mi byl dna nekompromisni rozkaz at najedu do lesa ve kteem bylo 6 enemy TD..v 60 km rychlosti jsem na 300m na ammorack sundal 261,dosypal zasobnik do 268 co blbe hledela a pak jeste 10 s zil...6500 dmg nasviceneale tank v cudu  :Smile-tongue: Ale pro ti OM to bylo super,baty to chytly na zacatku tak jsem je suploval :Smile_trollface-3:

Edit:fuj to je on Zvedáku :Smile_confused:http://www.worldofwars.cz/index.php/topic/3821-zaměřovač-damocles/

515556dbde41ddaf038594cfda109d3d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Retardi jak retardi, ale rajceti nejak poznadavas a spoko.... Jenze takovejdle "stronkest playerer" bude velmi drzy, chytry jak radio a stale si bude kempit svoje s full hp toptier tankem, aby si nasazel demidz a jeste ti vynada do kretenu, ze se vubec o neco vpredu snazis.

Co takové fialce může většina hráčů napsat. Nic. Oni mají přece super WN a dávají hodně DMG a proto jsou přece ti dobří hráči. Za případnou jejich prohru může jak jinak vždy a pouze noob team.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj já jim vždycky napíšu ******* violet noob :))))

Ty si to můžeš dovolit. Já jako citrón raději držím hubu. Někdy se zakempenému top stroji ve 100% stavu podaří bitvu proti přesile poškozených enemáků nakonec uhrát a já bych vypadal jako ještě větší noob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sice nejsem nějakej extra hráč, ale tohle mě fakt dostalo, takového hráče v týmu to je radost, ani nevyjel z capu a celou dobu si střílel baráčky, sice se jednou trefil, ale jak to dokázal to je ve hvězdách a jeho statistiky mluví za vše.

31shot_013.jpg60shot_012.jpg66shot_011.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že existuje podobný mód pro artyny jsem tak nějak tušil, když sem nedávno na vlastní oka viděl, jak Tiger jedoucí na plno z kopce na Himmelsdorfu (takže tak 40km/hod.?) chytnul jednu od artyny..... a šel z 90% hp na nulu ..... a jen napsal chudák v angličtině, něco jako, že netušil, že začala atomová válka a arty mají už laserové navádění raket. 

 

Já tedy s žádným módem ani zaměřovačem nehraju, ale už delší dobou přemýšlím že si minimálně nainstaluju tu možnost "oddálit mapu" co jsem viděl u kamaráda... neb to si myslím je zásadní výhoda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje mody: lepší minimapa (je na ní lepší vidět kam koukám a kam mám natočíno plus zřetelnější značky, označená vzdálenost vykreslování a navíc to říká dýlku hrany čtverce) a teď aktuálně mod za kolik a čím sem to dostal a od koho.

 

První zkušenost: plečka T-71 s goldama na dva zásobníky vyndá s prstem v pr... Tigera II :confused:

 

Jinak včera celkem dobrý, akorát sedmičky byly zakletý - jeli sme tři TD, povětšinou nastřílíno jak blázen a stejně prd platný - no po třech bitvách sme znechuceně přešli na trolení v pětkách (S KV-1 jednou dokonce přes 2000DMG a pět killů) a ten dabl nma AT-7 sem nechal plavat...

 

Ad goldy - nepoužívám je, sou drahý a nevyplácí se to (a nejsem takovejt Rotschild jak Švejk :tongue: ), beztak zapomínám přepínat nabíjení na jinej typ... :pinch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera to šlo zajímavě, zpočátku 6 porážek a už jsem si myslel že to vypnu pak se to zlomilo a vyhrávali jsme tak jsem skončil 50 na 50. Musím uznat že mi bylo líto jednoho hráče v Tiger II když můj GWPanter mu nasolil na 1043 a panáček opouštěl mapu jako duch. V té bitvě jsem udělal skoro 3.000 DMG takže jsem byl spokojen. Jinak nevím čím to je ale JgPanter nevyhraju a nevyhraju ani kdybych se posr...., zajímavé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...