Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

To se ti podařili jak? Mě to dělá malý rozdíl. To musí něco udělat. Nevíš co, že?

Sám nevim, vždycky jsem to měl taky dost blízko..kouknul jsem na to až teď po vypnutí hry..mám pocit, že jsem odehrál 2 hry s M4, 2 s Hetzerem a zbytek s T29..jak je vidět, žádnej cap ani def, jen dmg a killy. Netuším. :Smile_blinky:

 

Edit: Včera jsem měl rozdíl asi 500.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se farmilo,pak jezdilo v četě s Vopičákem no a dokonce se i epická bitva povedla s tím čínským šmejdem,když sem blbě odbočil a vjel mezi 8 enemáků kteří stáli na dvoře hradu a sám sem jich sundal 6 a artyny 2..sem tam nikoho neměl jelikož sem jel spotnou arty a tam byl kemply skoro cely jejich team :Smile_teethhappy:  :Smile_teethhappy:  :Smile_teethhappy:

0ff75591c4cb7d383a9857ea8c3c7110.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou nějak nemám chuť a čas na hraní, takže když to zapnu, jezdím jen Hellcata. Dneska epická bitva - samé šestky plus dvě čtyřkové a jedna trojková artyna na pouštní řece. Obě strany se rozestavěly poměrně rovnoměrně a rozehrávalo se pomalu - ne že by všichni kempili na základně, i když i takých pár bylo, ale prostě jsme se opatrně oťukávali. Vyrovnané to bylo po celou hru, chvilku jsme o stroj prohrávali, chvilku vyhrávali, až jsem se nakonec za stavu 13:12 pro nás vrátil na základnu a posledními třemi náboji zničil capujícího nepřítele. Takže jsme byli tři na jednoho - dvě naše TD (ovšem já bez nábojů) a arty na jejich grilla - který byl výborný hráč. Jel jsem k nim do základny, kde se mi ho podařilo naspotovat a schovat se velmi blízko za strmým kopečkem, aby na mě nemohl střílet. Tam jsem ho svítil a tvářil se, že jen čekám na to, až vystřelí, abych ho mohl odrovnat. Mezitím jsem psal help naší artyně, ale vypadalo to, že ten blbeček je afk. Nepřátelský grill taky za kopečkem manévroval, aby na mě přeci jen mohl vystřelit, já zase vyjížděl a zajížděl, abych ho udržoval v iluzi, že ho každou chvíli rozložím na prvočinitele. Celé to divadlo trvalo minutu a půl, než dorazilo naše druhé TD a odstřelilo ho. Píšu mu, že jsem neměl náboje. On stihne odpovědět, že on taky ne.

 

Obránce a válečník, přes 3,3k dmg a naprosto výborná hra.

 

A ještě jedno osobní vyznání:

 

:red_heart: HELLCAT

 

Nachápu, jak jsem ho mohl někdy prodat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcerejsi den po dlouhe dobe   W/L v plusu cca 68% akorat s IS jsem se trapil na dvojnasobky, naproti tomu se mi povedly bitvy s E 75 a VK3601H a T34, T28  ... a vyher mohlo byt podstatne vice , kdybych v teamu opet nemel red monkeys army jelikoz to co opicky nekdy predvadeli, to by jeden žasnul, stejne jako ja jsem žasnul, kdyz jsem koukal na EFR jedne nejmenovane E 75, ktere bylo neskutecnych 213 to byla panecku podivana ... a zaroven uctyhodny vykon vyexpit IX tier s timto stylem nehrani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji naší drahé WG za další možnost a čest si zahrát jejich výtvor, WoT. Ta úžasná paleta možností, těch nezapomenutelných momentů, situací, kořeněných výborně promyšleným a implementovaným systémem náhodných momentů, děkuji. A také se klaním jejím autorům a pln radosti a očekávání budu čekat na další informace, prezentované velkým člověkem této hry, Serbem. 

Zároveň děkuji redakci našeho fora, že tak dobře bdí nad naší morální čistotou a veselým, ba přímo pozitivním duchem těchto stránek.

 

A teď již ke včerejší hře. 

Jen díky mé nedokonalosti, chybám, špatnému úsudku, nesprávnému chápání mechaniky hry, jsem nedocílil dobrých výsledků. Navíc a to si sypu popel na hlavu, byl jsem špatným příkladem pro své méně zkušené druhy na bojišti a chápu, že mnozí mohli díky mé neschopnosti získat negativní dojem ze hry. 

Nedařilo se mi se stroji vyšších tierů, např. s vynikajícím sovětským strojem IS. Nedokázal jsem vytěžit nic z jeho skvělého kanonu a jen plýtval munici, při zbrklé střelbě na nepřátelské tanky tieru IX. 

Zbaběle jsem použil tank T18 a byl spravedlivě rozstřílen premiovou municí, kterou tak geniálně WG poskytlo do hry. Nedokázal jsem správně použít TD Jackson, kryt v křovinách jsem špatně mířil a proto několikráte nedokázal prostřelit nepřátelský stroj na 150 m. Ale tak je to správné, byl to sovětský stroj T34-85 a seděl v něm nový hráč, jenž se k mému stroji postavil bokem. Teď vím, že bylo chybou hanebně využít této výhody.

Dále se omluvám za použití hrubého výrazu ,,di do kelu,, jenž jsem neuváženě použil v hlasové komunikaci, již se to nebude opakovat.

 

Ještě jednou děkuji za skvělý zážitek ze hry milé WG. A děkuji redakci, že mi umožnila ve své neskonalé laskavosti, napsat těchto pár řádků. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lipfert: Oooh bratře, s potěšením jsem si přečetl Tvůj příspěvek, týkající se báječné hry World of Tanks a děkuji ti za něj, můj den bude hned lepší. A věřím, že i ty se ze svých chyb poučíš a příště budou i Tvé výsledky lepší!

 

Děkuji i společnosti Wargaming za tu skvělou hru, kde vše funguje naprosto transparentně a ku prospěchu všech hráčů a taktéž vedení tohoto fóra, že máme místo, kde můžeme svou lásku k této hře vyjádřit.

 

Mějte se sluníčkově! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...