Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnešek plný rot. Cizích. No, nejdřív se siemkaři. To byla sranda. Asi 6 hellcatů a vycházelo jim to. Dokonce jsme porazili i BobbySixKillera, potěšilo  :teehee: Sice ne mou rukou, ale držel se hoch. Naneštěstí naši měli smůlu, lítalo jim to všude okolo, tak jim to trvalo dýl než chtěli.

 

Potom rota s nějakýma oranžovo žluto, takový brutus týmy proti nám, nikdy ne slabší, ale jak se drželi a s jakým štěstím jsme to vyhrávali. Neskutečný. No a pak jsem s nimi vzal lefH18B2, druhou bitvu jsem cinkl KV-1S 4x z 5 ran, druhou jsem udělal 2200dmg a Hrdinu... svět se zbláznil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera vecer, naprosta katastrofa, blamaz, bezmoc a utopie, at jsem delal co jsem delal, tak W/L neslo pres 40% i dmg jsem rozdaval jako na bezicim pase, ale MM, WG, a hlavne red noobs mokeys army, byli proste proti, udelat 3 nasobky na vsech tancich, byl opravdu heroicky vykon ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jelikož dnes asi víc neodehraju, už to napíšu. Krásná bitva s T49, 5 kousků, 2 enemáci hořeli (toho prvního mi vyžrala arty, když hořel a měl 4HP...), nakonec jsem hledal enemáky a dojížděl k mrtvolám. 

 

Ale o co tam šlo? Dneska hrajou takoví neuvěřitelní ruďoši, že vzít četu o třech T49 nebo Hellcatech, tak si člověk krásně zahraje a skoro nemá šanci prohrát. Opravdu, být jediný kdo není rudý to je ultimátní. Občas se naskytne žlutá či zelená, ale to je na vyrovnání sil. Celkem bomba a hraje se dobře. No a občas se to prostě projede, když to rajčata nevydrží naživu ani tři minuty. Opravdu seteďka bavím. A kdo mě osočí, že jsem pedo tanker, může se jít vztekat zpět na desítky  :teehee: Pedo tanky neexistují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera byl pro mě unikátní, jelikož jsme poprvé velel rotě. Musím uznat za pomoci ještě jednoho hráče, což mi pomohlo, jelikož i tak jsem nevedel kde mi hlava stojí. Ani jsem velet nechtěl, jelikož to byl ale taková improvizovaná sestava tak to padlo na mě. Jinak kdo velí rotám či CW chlapi klobouk dolů, já se mám ještě co učit. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty nový CW jdou trochu mimo mě. ale přejme nový tanky týpkům z kazna, pts a podobně, my obyčejný smrtelníci se budem muset spokojit s tím co si vyexpíme..

 

dneska jsem zajel nějaký dvojnásobky a pohoda, pak jsem trochu poexpil Centurion, už ve fullu, parádní tank. papundekl armor, ale dost HP a dobrej sniper. v pohodě se s tím dá pocuchat i 9 tier heavy. pak jsem vzal SU-122-54, na kterým ještě nemám top dělo. nemám rád TD bez top děla. situace vypadá tak že do dalšího mi zbejvá cca 50k expů a dělo co na tom je teď dává 320 dmg. to je na devátým tieru dost nepovedenej vtip. sice to střílí rychle, ale celkově vzato to moc efektivní neni. nechápu proč je potřeba takovej nechutnej kotel expů. no ale i tak není vyjímka že rozdám víc dmg než jantaři v X tierech.

 

jinak jsem dost přišel na chuť IS-7. asi jsem v tom tanku objevil nějakej skrytej potenciál na kterej jsem dřív nebyl schopnej přijít, dřív jsem s tím tak trochu lamil. možná jsem od něj jen čekal moc. teď pohoda, začíná se mi s tím i dařit. tohle bude po T110E5 asi druhej tank, kterej tak ňák splní to co bych čekal od X tier heavy. ale stejně mám na publicu E5 trochu radši, protože ta pohyblivost mi příjde krapet lepší a tudíž i tank trochu univerzálnější

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera tragické hry s čímkoliv, vyjímkou hra s T29. Není to ke chlubení, nakonec Win, ego a sebevědomí spravily hry s T18 v četě, několik Válečníků, dosti killů, hlavně však konec dne v plusu.

Kdyby mi WG nemrvilo losy ve vyšších tierech, nechám rudochy být, ale když to tak chce.   :Smile_confused:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé úvaze jsem koupil zpět ISU a udělal jsem dobře, dobrej stroj. Včera TOP nastříleno 7512 DMG, bohužel prohra, páč zbytek 14-ti hráčů nebyl schopen dohromady nastřílet ani to co já sám. Podotýkám, že se jednalo o městskou mapu, dobrej los, pět osmiček na každé straně, a já sám zničil enemákům 4 z 5-ti top tanků.... :biggrin:

Včerejší statiska, hrál jsem pouze tier 8 a 10:

Battles 14

Victories 64.29%

K/D Ratio 2.67

Damage 2214.21

Exp.        850.43

WN7      1709

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím že arty nejsou moc oblíbený tak snad mě za tohle denní hlášení neukamenujete ;-)

Včera 7 her s Grille.. nebylo to nejhorší, vcelku vyhovující mapy, týmy tak průměr, takže žádný losty po 3 minutách apod.

Ale málem mě kleplo z toho mýho stroje.. ta přesnost střelby je šílená.. po plným doměření ještě tak 2-3s čekám, pak vystřelím a prásk dopadne to několik metrů napravo.. enemák se nehejbe tak nabiju, vystřelím a prásk několik metrů vlevo.. na stojící JgP jsem vypálil 6! ran než jsem ho hitnul.. a hned na to jsem ve stejné vzdálenosti 2x trefil tank za jízdy.. Neznám stroj kterej by byl víc závislej na losování přesnosti než tohle, protože s artynou si opravdu nedojedu blíž, abych eliminoval tu odchylku.. 33% hitratio to je fakt hrůza..

A ještě jedna věc mě zaráží.. několikrát jsem vystřelil naslepo do míst kde byl na chvilku rozsvícenej tank a VŽDY to dopadlo přesně do středu zaměřovacího kruhu.. Dal jsem takhle 3 killy na ElHalúf.. dokud byl tank vidět, tak to šlo mimo, jak zhasnul tak to byl hit.. Je až zarážející kolik tanků jen tupě stojí uprostřed pláně vedle skály a vůbec se nesnaží krejt a to ani potom co kousek od nich vybuchne granát..

Za těch včerejších 7 her jsem dostal 5 pochval od týmu 3 od enemáků (jednu dokonce v garáži!) a jednu nadávku do cheaterů.. to je víc jak 10mejdajlí od WG.. Jsem se až červenal studem.. :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera si artyna T8 přítáhla v četě t-50 scouta mezi desítky. Říkal jsem si, to zase bude, ten hned chcípne. Ale borec v T-50 naklikal artynám kam mají jet. Náhodou jsme to udělali. Rozprostřeli jsme po celé šířce. Pak borec začal nasvěcovat enemy. Po tom, co jsme sejmuli jen s artynama (tanky ani nemuseli zatím jet). 2xjpze100, 1xe100 1xIS-8, 1x to americké medko se zásobníkem T9 a jednoho 9 focha borce v t-50 koncečně sundali a on se nám ještě omluvil, že to zkazil :-D. Pak vyjeli tanky a dorazili zbytek, který neměl už moc šancí. Zase po dlouhé době super bitva na publicu.

 

Přiznám se, takového scouta a tak kvalitní artyny jsem ještě na publicu dlouho neviděl. Samozřejmě gratulace scoutovi z obou týmů se jen hrnuly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuji nějaký prašule na E-75, dokud je ve slevě, tak jsem zase vytáhnul Löwe, říkám si i při prohře to vydělá a jedu si tak a první hra výhra, druhá hra výhra, tak jsem se lekl a šel radši na pivo. Dneska a zítra u toho budu sedět a dřít, páč mi na tu E-75 chybí ještě asi milion.

O víkendu jsem zkusil hrát na druhým účtu na US serveru se Stugem (byl taky ve slevě) a rozhodně není pravda, že má nově zakoupený stroj zvýhodněný mm. Hned ve druhý bitvě jsem byl mezi sedmičkama...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 bitev s Löwe, 9 výher, 5 proher... Na E-75 chybí už jen 240 tisíc :smile:  Výdělky nic extra, ding ding ding... 3 bitvy po sobě jsem shořel, jedna haluz bitva, kdy jsem koupil ránu od artyny půl minuty po začátku a shořel jsem... Ale jinak celkem zábava, změnil jsem server na EU1, ping super, žádný lagy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

booože to předMausovský VK je tááák pomalý, že z toho snad vyrostu, než se dostanu k ráně, tak už je po bitvě.... hrůza šnekoidní :biggrin:

no, to si s Mausem moc nepolepšíš v tomhle směru :D

já už se zbavil skoro všeho pomalýho, až na pár vyjímek.. T34 protože je to solidní prémiák, E-75, ani pořádně nevím proč, a pak snad jen IS-4, ale to není extra šnek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shrnutí za posledních cca 7 dní (140 bitev):

 

abcwq.png

Z T29 se stal můj nejoblíbenější tank, naopak Ferdu už jsem minimálně měsíc do bitvy nevytáh. Odmontoval jsem z něj rychlonabiják a ventilaci a hodil to na T29. A vracet to už nebudu. Přestávaj mě bavit "gold ammo noob" stroje M4 a Hetzer..i když než vyjde patch a nerfnou je, ještě si s nima užiju, pak asi půjdou pryč..uvidíme.

A jsem spokojenej, že staty a win lezou nahoru. :Smile_blinky:

Včera v jedný bitvě na začátku koukám na barvičky, jakej máme tým a jakej enemy..říkám si, je to dobrý, máme aspoň jednoho tmavě zelenýho, toho se budu držet..kouknu na nick a byl jsem to já. :Smile_teethhappy: Hroznej nezvyk, páč jsem furt byl vyblitě zelenej. :Smile_trollface-3:

xcvad.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...