Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Bob: dávat čety o tier výš? To jako vážně? To jako chceš zrušit jednu z mála věcí, proč se čety jezdí, a to pro zábavu? Upřímně co by to bylo za zábavu? Jezdit s T1 hvy, T49 s pene 130mm proti osmičkám? Na ránu dole? WTF?

 

Není můj problém, že když máme četu a jsme top, že to proti nám semtam nedá konkurenci, aspoň si to užijem. Navíc víc jak půlka her je proti vyšším tierům. Není můj problém, že i tam můžem být nejlepší, když ostatní vyšší tiery (co nás mají na ránu až dvě) nedokážou zahrát absolutně nic. Tohle mi přijde celkem ulítlý. Být v losu jako žrádlo opravdu zábava není, ani opakovaně. Jak to je teď mi přijde OK. A že je v jednom týmu víc umělců než v druhým rozhodně není problém hráčů, všechno jde zničit, když se chce a trochu se hraje.

 

Skoro mi to přijde, jako by si někteří přáli, aby si "stataři" hráli jen CW a házelo je to do HC losů, který "nestataři" nezvladají, aby se jejich umění vyrovnalo a nevyčnívali.

 

A teď budou čety tří i bez prémka, to bude žranice a zábava, dobrej krok :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T49 jsem si pořídil páč mám aktuálně na 5 třídě jen PzIV...a já pětky jezdím rád, takže jsem si chtěl vyzkoušet tohle vozítko. kanon znám z T40 a jsem sním spokojen.

BOBCZ: nejsem rozmlsán a pořád vyhrávat nemusím...stačí mi super hra kde si naflákám dmg...ale včerejšek byl brutální....kluci z klanu si ze mě dělali *****, páč takové MM....to snad mám jen já. S tím nasazování TD...já jel až právě na T49 se všema TD 5 tieru. A nikdy jsem neměl takové losy jako s T49. Na druhou stranu, jsem jel blbých 5 her. A 4 v četě...což byl důvod brutálních losů. Pátá sólo hra byla super. Popravdě mi nevadí když jedu proti vyšším třídám...je alespoň více dmg..první hru jsem sundal na 5% Tigra P a ISko...bohužel mě brutálně nervuje kvalita topek. Už měsíce to funguje z 90% stejně....když hra četu flákne dolů(často na úroveň enemy artyn), tak navíc vyfasuje uber kreteny v topkách. Navíc mají enemáci svoji četu na topu.....tohle mě vytáčí. Páč naše četa určitě pomůže...velice často jsme bohužel ve výsledcích nahoře, ale 360hpčková T49 prostě hru sama bez pomoci topek nevyhraje, když jde na ránu. Ale věřím, že to bylo jen četou...pamatuju si, že to bylo jeden čas takhle i s PzIV..jak jí člověk vzal do čety...šup sedmičky nebo 10xKV1S...Samotné vozítko je super....až bude posádka na 100%(77) tak to bude uber killer.

Co se týká tvého názoru na MM pro čety.....tvrdě nesouhlasím. Proč by měla být četa automaticky hozena o třídu výše, než sólo hráč? Tři hráči se chtějí bavit, pokecat a jen díky tomu mají být znevýhodněni? Ale uklidním tě..WG to už dělá pěkně dlouho. Já s tím nesouhlasím. Když bude mít každá strana alespoň přibližně stejně čet, nevidím důvod nějak čety zvýhodňovat...proč? To, že ta druhá četa nemá takové kvality? Nebo proč? Něco jiného by bylo, kdyby hra nalosovala enemákům dvě čety a my neměli žadnou, ale tohle se neděje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky nejsem pro to dat cety vys ... ale snazil sem se nastitnit i druhou stranu, kterou nevidite nebo nechcete videt - hrat v cete a tim myslim, ne se k nekomu pricmrdnout a hrajem ... ale komunikovat spolu, skýtá urcite zvyhodneni oproti ostatnim, kteri ani nevi ze nejaka hlasova komunikace na internetu existuje atd ...

 

nejsem pro, ale nedivil bych se kdyby to WG udelalo ... stejne jako to ze by MM mohl pocitat vozitko V tieru v zakladu jako IV tier a ten stejnej tier ale s 300%tni posadkou jako tier VI ...

 

ja vim nikdo nechce prohravat, ale ... tri hraci bez komunikace a tri hraci s komunikaci je rozdil, stejne jako tank v zakladu s 50% a tank full s posadkou na 300% ... pokud ten rozdil nevidite, tak budiz - ja to nechci nijak menit - ja sem rad ze s V tierem uz nepotkam IX jako to bylo bezne drive - ja za to muzu WG jen podekovat, vam je to stale malo ...

 

jasne, chcete se pri hre pobavit - to chce i ten clovek bez komunikace na ktereho se spolecne domluvite a jeho hru zazne ukoncite ...

nechci nic menit - ale vetsinou se snazim divat na vec i z druhe strany ...

 

jinak je mi to srdecne jedno ... jediny na co sem si za posledni mesic zde stezoval je, ta prisera na V tieru s 200mm sklopenym pancirem ...

 

ja jen ze uz neni zabava cist tvoje posty ... "zase sme prohrali, zase spatnej los" - mel si vcera tak spatnej los jako ja - viz obr. co sem postoval? ani bych si na tu bitvu nevzpomel, kdybych necetl tvuj post o tom jak te zase MM znevyhdnilo a zase WG potaji postelovalo T18 atd. ...

 

nic, napiste nekdy taky neco pozitivniho, at mam radost:) thx

 

byt clenem zdejsich konspiratoru, tak mam dukaz ze me WG znevyhodnuje. sice sem se v bitve moc nepredvedl - cca 800DMG, ale prohra byla kuli tomu, ze neumim dobre anglicky a nedokazal jsem tudiz nase leve kridlo presvedcit o tom, ze enemyho leve kridlo je cca 150m od capu, zatim co oni jedou capovat a jsou 500m od capu ... a ja to sam s V tierem neubranim ...

ale na WG si za tu bitvu stezovat nemuzu - ja si zahral, a tym prohral i bez WG .. a i sem se bavil - Tiger byl dost prekvapeny ...:)

a ano, vsem ctyrem, radoby capujicim jsem po bitve neco sepsal ... zalezi jak se to vezme - ja mam na vetsine map 29 nepratel a zalezi na me, jak se k tomu postavim :)

 

shot121a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže po instalaci 0.8.5 zase dělá bordel adresář (scripts) takže HD minimapa mi nefunguje (a ta minimapa s xvm zase neukazuje laser kam se dívám ani kam je natočený tank). Jinak to vypadá dobře, vlastně nevypadá, v garáži se mi nezobrazují tanky které mám zničit do Esa a do Experta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobe, pohled na věc z druhý strany je perfektní věc, taky se na to tak snažím koukat. MM je aktuálně perfektní, to už jsem chválil hodněkrát a pozitivně už píšu nějakej ten čas, ale to byla reakce asi spíš na Svejka.

 

Ale ten tvůj pohled má z mého pohledu chybu. Jasně, že je rozdíl četa s komunikací a bez, tank s posádkou nebo bez. A jakej. Ale KDOKOLI jinej může mít ty podmínky stejný. Může si vyexpit posádku, může si nainstalovat skype, TS... A jelikož je to hra, vždy budou lidé, co prohrají a bude jich přesně půlka. A já v tý půlce nebudu. Já se chci bavit a vyhrávat. Proto si zajistím potřebný podmínky. Ale tyhle podmínky můžou mít všichni, tak proč to brát tak, jak píšeš? Nebudu úmyslně měnit posádky a hrát nezáživný a nevlivný stroje, aby si zbytek zahrál. Naučil jsem se to, jezdím si svým stylem a navíc 12-14 lidem dokážu pomoci k výhře. Těch 15 proti mi je ukradených, případně potěší, když porazím někoho známého :Smile_teethhappy:

""" :Smile_teethhappy: """Spíš by se občas měli hráči cí*** špatně, když jsem s tankem ve stocku bez gold ammo s o tier vyššími stroji v topu s XP a rozdaným dmg...posádka 75%, T25/2 s Hellcat dělem a jen lepším motorem a rádiem. A pravidelně v topu. Nevím, co jet jinak, abych byl horší a zbytek lidí si tu hru užil. """ :Smile_teethhappy: """

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BoBe- tak něco pozitivního: báječně si užívám hru s Cometem- včera jsem vybojoval vítěžství proti Lowe pěkně tělo na tělo,když před tím jsem ukloval SPčko a zdemoloval Su152. Ten stroj je báječnej v tom, že to není žádnej lamač liníí a ani od něj nečekám zázraky, ale dokáže zlobit a pěkně spotovat. Jezdím s ním pro fakt relax a pokochání z jízdy a je mi *** zda prohrajem nebo ne. A na víc asi nejhezčí stroj co je k mání.

 

Stejně tak hodnotím T26 Peršinga - nemám s ním ještě ani 100 her, ale těšíl jsem se na něj, že ho zkusím a nezklamal. Je to jak rozhledna - pravidelně s ním mám víc naspotováno než udělenejch dmg a losy celkem příjemný.

 

Obecně jsem vyměnil celou garáž z heavyn na medka, abych si je taky zkusil a je to zase něco jinýho ve stylu hraní, čímž jsem změnil i postoj k týhle hře a hraju už jen na pohodu. Na rozčilování a stres mám zaměstnání. :Smile_trollface-3: Ještě chci zkusit Centuriona a T54ku pak uvidím. Tak snad je to trochu pozitivní. :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje nějaký speciální pravidlo že Tiger ve stocku dostává zásadně devítky? Teď nemám čas hrát a když už to zapnu, tak bych rád odjel násobky na tom co expím. Ale dostat třikrát za sebou devítky a já mám dělo co má 130 pene? Zatím na něm mám 12 her, z toho 8 bylo proti devítkám, 4 proti 7kam. To je nějakej vtip nebo co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že včera jsem si dal pauzu od WoT a aktivoval jsem si testovací účet ve WoWp. Po věčných problémech s kvalitou spoluhráčů a MM v tancích byly letadla úplný balzám na duši. Žádné problémy s losy proti vyšším tierům, žádné "máme je" za nulové poškození, žádní bulhaři, žádné kempení, žádné XWM a statistiky, ... Prostě od začátku intenzivní akce.

S prdítkem na I. tieru si člověk krásně zabojuje proti srovnatelným strojům, nějaká vzájemná kooperace spoluhráčů není vůbec vyžadována, nikdo tam nenadává a od začátku nemáte ten pocit nováčka, co je stále bit, protože posádku není třeba trénovat a hned od začátku máte konkurenceschopný stroj, ... Včera v jedné bitvě jsem dokonce s II. tierem potkal v bitvě našeho komunitního zástupce u WG - Tuccyho (doufám, že jsem jeho jméno nezkomolil). Padl jako poslední enemy ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky nejsem pro to dat cety vys ... ale snazil sem se nastitnit i druhou stranu, kterou nevidite nebo nechcete videt - hrat v cete a tim myslim, ne se k nekomu pricmrdnout a hrajem ... ale komunikovat spolu, skýtá urcite zvyhodneni oproti ostatnim, kteri ani nevi ze nejaka hlasova komunikace na internetu existuje atd ...

 

nejsem pro, ale nedivil bych se kdyby to WG udelalo ... stejne jako to ze by MM mohl pocitat vozitko V tieru v zakladu jako IV tier a ten stejnej tier ale s 300%tni posadkou jako tier VI ...

Komunikace je na nic, když to ta četa neumí, je to spíš handicap pro ostatní spoluhráče. Můj kamarád se během hry víc vykecával z osobních problémů a výsledek se brzy dostavil - zkazil jsem si nejen zrak :Smile_Default:. Nakonec jsem mu vynadal, že kecá a hrajeme prd a bylo po četě. A takových čet bude víc než těch, co spolu doopravdy hrají. Druhou četu rozpustila manželka kamaráda a od té doby zase nadávám výhradně ostatním, abych ze sebe neměl moc velkej mindrák :Smile_trollface-3:. Navíc jsem se zase po čase podíval, jak vypadá při losu horní polovina tabulky.

S tou posádkou....co udělá posádka do které jsem vrazil buď spoustu času nebo peněz s dělem, který polovinu tanků o další třídu výš neohrozí(bez goldů)? To mě osobně přijde jako devalvace hráčem vynaložených prostředků. WG asi dobře ví, co je za podpapírák stockovej tank a kalkulujou s tím, že kdo to poznal, radši utratí než by se trápil, jinej smysl to utrápený expení v týhle hře asi nemá. Kdo se nechce trápit, tak do toho buď vrazí prachy aby si to zkrátil nebo si radši pořídí rovnou prémiový tank, a ne podle skilu, ale podle peněženky! Dívejte se na to ale soudruzi z té lepší stránky, tohle je jen můj lamackej názor :Smile_blinky:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dnes i zahrál. Každá třetí bitva prohraná při odpočtu a pak se k tomu ještě přidal provider s úžasným pingem v rozsahu 28-4400. Denní win dost pod hranicí 50%. Bitev se nepodařilo odehrát moc a tak to nebude mít nějaký velký vliv na celkové hodnoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem dneska stihnul jen 4 hry..nebyl čas. Co mě tedy zaujalo, je penetrace kanonů nových německých medek...Indian má pene jak HT v osmé třídě...devítka má 268..jen o 8mm méně než legenda JT....WG naprosto smazalo rozdíly mezi tanky....

Ale abych jen nehanil....s T49 jedna sólo hra a krásný los i hra....takže je to dobrý. A hlavně...VK36 změnili dmg AP munice do konického kanonu. Takže jsem jel hru..kde jsem vůbec nemusel použít gold ammo....navíc AP náboj stojí jen 44 penízků.....tu hru jsem enemáky přejeli jako prase..já si jen párkrát stačil vytřelit...Hrubého jsem dostal mizerných 15 000...jenže po odečtení nábojů a použité lékárničky + 20% oprava tanku...11500 čistého! Kdybych neopravoval tank a nepoužil lékárničku, tak je skoro brutto..netto :Smile_teethhappy: . To bude vydělávač...zbohem goldy...(no...na HT sedmičky a hlavně tier osm se budou hodit :Smile_teethhappy: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek protančenej. Stáhnutí bez problémů, modifikace mi kupodivu jedou všechny (http://uloz.to/xciv5CKw/0-8-4-rar), krom šancí na win s novými stroji.

Výsledný skóre v poměru 4:1, násobky co jsem potřeboval napoprvý, ruský nový sračky jsou k ničemu, škoda.

 

Jel jsem i "statařskou" rotu, zvláštní, výhry:prohry 2:2... ale já zklamal jen při jedný výhře. Ping 999 a pak už jen skáču a za plno.

Co se týče zbytku proher, takovej Bulhar, to bylo naprosto šílený, i některý výhry - pořád mi to lítalo těsně vedle nebo jsem dával za 0 dmg. Ale to bylo brutální. Výsledek s Hellcatem byl dneska tedy velmi slabý, opravdu minimálně třetina byla za 0 dmg z těch, co necinkly. ale to je v pohodě.

 

Ale co mě na patchi naštvalo - zase dokurvili mapy!!! Zatraceně, člověk si najde machrovinku na vyjetí, která mu může zajistit výhodu nebo se tam zvykne jezdit a oni mu je zruší.

Tak třeba na tohle místo se už nikdy nepodívám(Redshire, pravý horní roh mapy):

6MIX.th.jpg

A to jsem se ho před dvěma dny naučil. Prostě pecka.

 

Jižní pobřeží. No tam se teda vyřádili. U horní základny už se nedá vjet mezi skalky a vidět na město, ani zprava vyjet na tu horu, podél které vyjíždí nahoru...díky WG! Zbytek taky perfektní.

 

Malinovka. No pecka, už vidím ty útoky, když zrušili tu vyvýšeninu těsně pod kopcem na pravý straně mapy. Úplně to vidím, jak se to všechno bude tlačit vlevo, kde to zas doje**** na normální hru, kde se člověk schoval nalevo od vody a pokryl horní část i louku.

 

Perleťová řeka/Staré město? Tak jak sakra? ... dostali mě, že se nedá dostat do toho městečka uprostřed. Ta cesta kratší vrchem, krásný kemp, rychlejší tanky kamp uprostřed mapy na vyvýšených místech, odkud krejí 2/3 mapy. Úplně perfektní místo, odkud je vidět vlastní základna a půlka nepřátelský...bože.

 

Přijde mi to, že ta hra musí být nutně pro tuny nováčků a zaběhlí fajnšmekři ať se jdou zahrabat. Člověk si najde machrovinky, cestičky a schovávačky a oni mu to prostě zrušej, protože o tom většina lidí neví. Tak aby neměli další výhodu.

 

Nejdřív jsem byl nadšenej, modifikace jely, čety pro tři, roty pro každýho (bude se hrát líp, sejdou se lepší hráči než doteď, bohužel nikdo neví o tom, že základem je vedení) a levnejší camo. No a pak zjištění, že většinu místeček na upravených mapách zrušilo. Hahaha, směju se doteď.

 

Jediná věc co mě těší, že tu cestu k majáku od spodní základny na útesech sice upravili (tu boční, kde se dalo skrytě vyjet nahoru), ale s kámošem jsme na to vyzráli, takže se tam dá stále projet. Ale už ne se vším. ... třikrát hurá. Co si nahnali, to v zápětí podělali. Ale na tu Perleťovku se zatím těším, ještě jsem ji nejel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dneska bitvy celkem v poho.. jen jsem měl dva pády hry při odpočtu, ale byl jsem hned zpět a živej a pak taky jeden nepříjemnej zásek při výstřelu, kde jsem dorážel ChrchlalaVll v městečku na Dálnici.. já byl na ránu, on taky a otáčel po mě hlaveň.. kliknu a všechno strnulo.. když to po 5s naběhlo tak už z něj byl jen kouřící vrak.. :Smile_trollface-3:

taky byly dneska 2 dvojnásobky.. kolem 21hod mi to hodilo znovu dabla s PzlV... jen škoda že ten druhej (1628exp) nebyl tak povedenej jako ten první (díky Obránci 4288exp) vemi příjemný bug :Smile_smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ještě stále znechucenej ze včerejška a moc nemám náladu na hraní Wot. Z násobků jsem udělal včera večer jen jeden. Pokud jsem postřehl dobře tak došlo k posunu dne ohledně násobků. Dříve to bývalo 1:00 nebo 2:00 nejsem si jistý. Jak je to nyní? Mám pocit, že je to někdy mezi 18:00-21:00. Já že bych se pokusit dohnat včerejší špatný večer co se násobků týká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že nový patch mě nějak nenadchnul, fps mi lítá od 13 do 65 tak nepravidelně až mě to začíná štvát.Novou mapu jsem si projel na výcvikovce a není zas tak špatná..uvidím v ostré řeži. Zblbnuvše z očekávání nových německých medek jsem si pořídil Indiana a že by mě nadchnula tato laciná o něco rychlejší kopie Lvíčete říci nemohu.Vozím tam díky torzním tyčím tu 88/71 a jinak základ a dojmy...nic moc, pokud se zásadně nezmění obratnost půjde z garáže, zlatej Peršan.Ano dělo má ( to mě taky nejvíce zlákalo, medko s pořádným rychlým dělem ), ale to bude asi vše.

Jen čím dál více pošilhávám po nižších tierech, tam mi absence taktiky toliko nevadí , ani to že hráč nemá skill atd..prostě tier 3,4,5 je výukovej...a já se mám stále asi co učit , jak koukám na hru desítek, chce to abych si znovu pořídl MS-1 a šel odznovu , protože jsou nové PŘEKVAPUJÍCÍ taktiky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsem postřehl dobře tak došlo k posunu dne ohledně násobků. Dříve to bývalo 1:00 nebo 2:00 nejsem si jistý. Jak je to nyní? Mám pocit, že je to někdy mezi 18:00-21:00. Já že bych se pokusit dohnat včerejší špatný večer co se násobků týká.

 

změna zimního času na letní. ;)

 

Jinak včera jsem si taky užil "svoje" ... aktivoval jsem na poslední chvíli bonus-code... a chtěl si užít jednoho dne prémka.... ale co jsem ale potkával za lidi, to by jeden zaplakal... IS7 s efr 400 byla standardem... když se mi povedl vytáhnout win/lost za včerejšek na 52%, tak jsem skoro plakal štěstím. :-)

Nová mapa se mi moc nelíbí ...ale třeba si zvyknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po včerejšku jsem si opět zapnul nahrávání záznamů bitvy. S AT8 jsem si v klidu ztáhl Tigra na posledních 47 HP a potom zaúřadovalo WG a na těsno jsem ho nebyl shopný 4 ranami za sebou dorazit ani do kulometu,ani do podvozku, pouze se ukázali 4 kosmetické dírky. Ještě před nedávnem by mě to vytočilo, teď se tomu jen směju, co dokáže WG generátor náhodných stupidit vykouzlit. Ale takovéhle záznamy si musím občas pustit, kdybych měl nedej bože někdy takový pitomý nápad, že si opět předplatím premko. Tohle mě z toho myslím hodně rychle probere :Smile_smile: ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Údajně to byl nějaký bug. Slyšel jsem, že když si někdo včera odjel násobky a pak resetoval hru, tak mohl násobky odjezdit znova. Neověřené.

 

nebylo potřeba ani resetu, mě a kolegovi z čety normálně kolem 20:00 hodiny ( tohle nevím fakt přesně ) naskočilo znovu u všech tanků 2 x zkušenosti...a tak jsme si v pohodě jezdil další dvojnásobky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nebylo potřeba ani resetu, mě a kolegovi z čety normálně kolem 20:00 hodiny ( tohle nevím fakt přesně ) naskočilo znovu u všech tanků 2 x zkušenosti...a tak jsme si v pohodě jezdil další dvojnásobky

 

Aha, tak to je víc info než mám já. Že by se to tedy měnilo kolem 20:00. Já se ráno cvičně podíval na účet a jediný tank, se kterým se včera podařil odjet násobek ho měl i ráno odjetý cca kolem 6:30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...