Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Včera jsem si dal s kamarádem "tankovou odpolední šichtu" (cca od 14:00 do 20:00) a přestože jsem byl skeptický k denní době (co se týče úrovně spolu- i protihráčů), tak se docela dařilo... zjevně byli v enemy teamech horší hráči nežli v těch "našich" :-)

Výsledek: asi 15 vítězství do plusu... jezdili jsme zejména s ISkem (můj nejoblíbenější tank)...

 

Navíc jsem byl odměněn "odpaněním" :-) medailí: Sinajský lev / Hraničář / Brunova medaile + jubilejní desátá placka "Bratři ve zbrani" :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska super - odjel sem si Valentýnový TD, Black prince a pak už jen KV-1S a pak šestková rota - přes 70% W/R a spokojeně sem to vypnul.

 

 

Bylo vidět, že nám MM losoval většinou inteligentní hráče, protože sme enemáky válcovali, všichn ise podporovali, stříleli na poškozený tanky... bylo hezký být jednou na tý inteligentní straně :)

 

Celkově sem si vydělal přes 150 tisíc a zlepšil náladu! :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z 15 her 14 winů....paráda. Lost mě, ale naštval tak, že jsem odešel z čety a zahrál si pár her sám....páč když WG chce aby byl lost, tak je...četa nečeta. **** MM, ale hlavně zas klasika...naše sedmičky 44-47%...tři se v půlce hry rozjeli cross Malinovku.....to už jsem nevydržel a šel hrát sólo...vše win...od 2-7 třídy co jsem stihnul...zas može metálů se vším, páč losy byly super...nejde o třídy, ale o lidi v týmu...

Na poslední hru jsem si vzal PzIV....pukli by jsme ,ale nakonec jsem to vyhrál a ti naši šmejdi mi pak capli base a já nemohl sejmout 10ks...za dobrotu...

 

Vítězství!

Bitva: Lakeville 19. března 2013 22:19:04

Vozidlo: PzKpfw IV

Získáno zkušeností: 1 882

Získáno kreditů: 45 316

Úspěchy v bitvě: Radley-Waltersova medaile, Válečník, Odstřelovač, Obránce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes super večer.... projel jsem všech svých 5 strojů .... 5 win a 1 remíza. Pak jsem to raději vypnul. Nádherná bitva s Cromwellem ... mapa Doly ..... byl jsem druhý na dně tabulky ... jinak se to hemžilo IS3 apod..... nakonec 6 zářezů (IS3, Ferda, Tiger, T71, Hummel a 59-16 kterou jsem naháněl po půlce mapy jak ohař lišku :-) ) a 2836exp (x2) bez prémka ...takže 1418exp. Hrdina a Lehväslaihova medaile a taky mne nějakej chlapík z enemácké IS3 pochválil za dobrou hru.... no dmul jsem se pýchou ještě asi 5 minut ...téměř jsem puknul. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera 30 bitev, 50% win. Spokojenost... Ale sám prostě tu bitvu nevyhraju. S E-50 mám katastrofální výsledky, respektive smůlu na týmy. Ve stepi střetnutí. Padli jsme 15:9. Já dal 6 killů a hafo DMG, ale sám to prostě nevyhraju. Naše X tier tanky naprosto zoufalý...

 

Takže výsledek? S E-50 mám sotva 42%.... :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera 30 bitev, 50% win. Spokojenost... Ale sám prostě tu bitvu nevyhraju. S E-50 mám katastrofální výsledky, respektive smůlu na týmy. Ve stepi střetnutí. Padli jsme 15:9. Já dal 6 killů a hafo DMG, ale sám to prostě nevyhraju. Naše X tier tanky naprosto zoufalý...

 

Takže výsledek? S E-50 mám sotva 42%.... :facepalmic:

 

Kolik máš průměrný DMG na E50? A kolik máš bitev?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z toho si nic nedělej, Me s e50 taky neslo hrat, win/lost mam myslim uplne stejny jako ty, celkem mozna 800 bitev? Ale e50m je jina kava, tam jsem se ted dostrachal na 52%, bitev 700? a i kdyz to nekdy nevyjde - arcka kdyz ses bokem te na ranu vysmahne jen to fikne, tak mam docela povedeny bitvy s dmg pres 5000 a 4,5,6 killu neni problem. Dokonce zacinam ziskavat i ty metaly za 3,4 zniceny arcky, to pak zahraje, pak jeste napisu "rip" do chatu a jsem spokojen a muzu jit spat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím pánové. Mě přijde E50 o dva štrávky lepší než T-54 (ale T-54 s dělem na goldy? to je jiná káva). Jinak E50 u mě vede. Win zatím v pohodě udržitelný přes 60% a průměrný DMG lehce na 2600. Takže v některých losech vlastně supluji X tier :Smile_teethhappy: .

 

:Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek luxus, 18:4, dvě prohry zbytečný. Když se tým rozjede tímto způsobem:

5NHE6.th.jpg

tak se blbě brání. Sice jsme složili Tigera II a T34 a další hezky pocuchali, ale v podstatě nikdo se nevrátil k bázi, takže nám ji zabrali...stačily dva tanky na dorážku těch pojízdných popelnic, který ještě někdo trefil z toho účka...

 

Potom jsem si dal novej osobáček, 12 kousků a jako hlavní hvězda zářil Alecto, krása, štěstí.

http://mwreplays.com/replay/211CC3Z8H630/

QI7rE.th.jpg

 

MM se po rozdělení o něco zhoršil, četa s Hellcatama byla často mezi sedmičkama, mezi šestkama jen občas. Na osmičky jsem nešáhl a jsem naprosto spokojenej. Takže dnešek super :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pohoda den, jen jsem zjistil, že WG razantně šáhlo do vydělčnosti PzIV a vlastně všech strojů s Troll houfnicí. Páč i přes 1800dmg a 80% přesnost jsem byl lehce v mínusu....to samé s Jumbem. Mě je to jedno, páč mam peněz hafo a s Jumem jedu na T20, takže pak budu trollovat jen s PzIV, ale jen málo kdy jsem s PzIV šel do červených čísel. Často jsem to komentoval i včetě...průměr byl 10 000 -20000 čistého. A ejhle...z 8 bitev jsem byl v plusu jen jednou a to jsem si dal 7ks a 2100 dmg...

Jak říkám, mě je to jedno, mám 39mil. a navíc ubude troll enemáků...jen to krásně ukazuje, jak WG nenápadně šteluje stroje během hry....patch nepatch....nějaké oznámení jim žíly netrhá.

 

Na ukázku pěkná bitva s Jumbem, kde jsem zachránil win, a stejně jsem prodělal.....

Vítězství!

Bitva: Prochorovka 20. března 2013 22:39:27

Vozidlo: M4A3E2 Sherman Jumbo

Získáno zkušeností: 2 221

Získáno kreditů: 44 829

Úspěchy v bitvě: Válečník, Vzorný tankista: Hrdina

 

U Jumba jsem zjistil další super vlastnost. Má totálně na háku spleše od artyny...jak jde spleš na předek či natočený bok...vezmě mi to jen malinko....třikrát mě dala splešem SU8..dvakrát pásy a jednou za 190, to ale bylo hodně blízko. To je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já měl dneska dobrý hry jen s Hellcatem. hrál jsem ho na spravení nálady po tom, co jsem se pokoušel něco naexpit s Crusaderem. Crusader, to je snad nejhorší tank co jsem v týhle hře hrál.ještě než jsem ho začal hrát, tak jsem věděl že to bude hrůza. ale říkal jsem si, 25k expů, to bude hned. nebude. s ním se za bitvu nedá získat dost expů, to dělo nerozdá dmg a dmg nasvícením taky nemá, protože to není ani spoter. ale kvůli Cromwellovi to vydržím. člověk aby si vybral, buď to přetrpí, nebo do toho dá prachy a ten tank přeskočí, jenže když jim dám prachy na něco takovýho tak je to jak kdybych je v tomhle podporoval, v přidávání všemožnejch tanků který nejsou vybalancovaný.

 

schválně srovnejte efektivitu Crusadera a třeba toho švejkova Pz IV nebo nějakýho Shermana. jsou na stejným tieru, ale reálnej rozdíl v efektivitě jsou tak jeden až dva tiery

 

aspoň že ten Hellcat a Chaffee jsou taká moje jistota v garáži, 2/3 her s nima jsou pro mě čistá zábava, ten zbytek jsou buď nějaký extrémní faily MM nebo týmů, ale u těhle tanků to neřeším, protože už jen jezdit s nima mě baví

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po neštastnom update vo WT, hrám posledné dva dni zase tanky. Prevažne vetrám D.Max a win rate mi na ňom stúpol o 2% na 56%.

Za ten čas ním mám priemer takmer 2.5 killu na bitku a vyzerá to, že si konečne začíname rozumieť :)

A čo som ostal celkom prekvapený - D.Maxov stretávam pomerne často, raz sme boli dokonca 4 v bitke. To dva mesiace dozadu nebolo - vidieť dickera bola vtedy vzácnosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem nevydržel a po několikadenní přestávce vyvenčil Matildu.

Zkušenost se dvěma servery: Ten první je jak dříve. Čekání ve frontě někde mezi půl až jednou minutou. Ten druhý měl sice pouze poloviční množství hráčů, ale fronta bez jakéhokoliv čekání.

Procentuální predikce výsledku bitvy při odpočtu byly úplně na nic. Spíše to dopadalo zcela opačně. Zcela snadno jsme vyhrávali bitvy s predikcí 11%, 25%, apod. Naopak jsem úplně snadno projeli bitvy s predikcí nad 70%. Možná to bylo trochu ovlivněno tím, že někteří hráči neměli viditelné žádné statistické údaje, včetně mě.

Pozoroval jsem zásadní změnu v MM. Na obou serverech byly losy většinou v tomto poměru: 33% tier 4 + arty, 33% tier 5 a 33% tier 6. Dříve to bylo pouze výjimečně, spíše převládaly 4 tiery a k nim nějaký tier 5. Že bych potkával 6. tier si ani nepamatuji. Takže z dříve vlivného stroje je nyní Matilda na dně losu jen do počtu a zcela odkázána na ostatní spoluhráče. Z toho plyne ušmudlaných cca 50% win.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím včera se nedařilo, to mi ale nevadí - jednou dole jednou nahoře. Co mi ale silně vadí je to rozdělení, abych přijal četu a musel se odlognout jen proto, že jsem na jiném serveru mě dostává do kolen.Takže nejdříve se budu muset ptát na TS kde jsou, pak teprve se přihlásím a to ještě je tam to AUTO server login...což je také super. Holt se musíme domluvit že budeme hrát na jedničce nebo dvojce předem.Hrál jsem na obou a nepozoroval jsem žádný rozdíl. Demence skrz naskr prosakuje celým Wot, v čele s jejich AUTORY :Smile-izmena:

 

Jediná radost byla WZ 131, ustřílet si dvě devítky mě mimořádně potěšila :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 kusů? vítej v klubu :Smile-playing:

 

včera jsem začil co jsem ještě nezažil, dal jsem 3 killy a celý tým ani jeden :Smile_confused:

doposavaď jsem měl rekord 2 a zbytek týmu 0 :facepalmic:

 

 

 

ještě jsem to nezkoumal z blízka, a nedá se natvrdo vždy vybrat jeden s těch serverů, třebas 2? Že bychom si to řekli, všichni z komunity CZ dali 2 a zbavili se tak o pár desetin % možnosti hrát v týmu poláků :Smile-bajan2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...