Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

No klasika no, to se musis o sebe umet v te su26 na zacatku hry postarat. K vode blizko nikdy nejezdim, vyjma jedne mapy. Na zacatku si pohlidam tanky co jsou blizko me:) Jen jak mam kamuflaz a postrane indianku, tak si me kde kdo prohlizi:D Coz driv na me koukali jen ti, co me chteli kilnout ... takze jsem si to trosku udelal tezsi:)

 

Jinak profil typickeho omezeneho hrace co nema rad arty.. :) At si zaver udela kazdy sam :D:D:D

 

Jinak dneska me dekovalo x lidi v tymu. Ono bylo par desitek udelanych no :) tak to asi udelalo dojem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám takový trochu nesouvisející postřeh - přišel jsem na to teď, přišlo mi to zajímavý, tak to dávám sem. Pokud to všichni víte, tak mě nekamenujte :-)

jedná se o statistiky na tomto serveru:

http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu

Když svůj nick zadám s počátečním malým písmenem (můj nick je správně s velkým), tak se nezobrazují nově zařazené madeile

http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu/nodusy

 

pokud dám počáteční písmeno velké (tak je to správně), tak se zobrazí všechny medaile

http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu/Nodusy

 

U toho, kdo má svůj nick s malým počátečním písmenem, to funguje obráceně. Jsem ještě nikdy neviděl, aby internetová adresa reagovala na velká a malá písmena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu z jiného soudku ...

pro mne dost dobrý. Jednak si vzpomenu na dobu, kdy jsme takhle s klukama blbli. A navíc, si tady všichni dejme do hlavy, že se tady čílíme, hádáme, diskutujeme nad .... hrou. Kterou prožíváme, někdy až moc. Asi se někdy příliš do toho vkládáme, ale je to jen hra.

Já jsem z toho, co je v tom klipu, viděl poněkud více reálně a proto říkám, hrajeme hru. :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych byl taky někdy pozitivní...pustil jsem to dnes až 04- 06 ráno. Se vším, co mám téměř samá výhra. Když mě server odpojil bylo mi do pláče :Smile_blinky: . Dvě hodiny uvítání do patče a pak šlus. Radši rychle zapomenout :arta: a zpátky do reálu. Jen někdy nechápu, proč jsem někdy ve výsledkové tabulce opačně než bych měl podle nastřílené dmg být. Ale já toho nechápu díky letům daleko víc....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po včerejšku a dnešku rezignuju na nějaký procenta, EFR a výhry. S takovejma vypatlanejma pakama se to ani nedá. Prostě budu hrát, jak většina noobů. Prohraju a jdu na další tank. Mám levný tanky co mi sedly, nízký tiery a kašlu na vysoký. To co se začalo po včerejšku dít je naprostá tragédie. Doufám, že až budu mít po pár dnech hraní z EFR 1200 zase pod 600, tak se mě někteří nebudou snažit sestřelit po začátku hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak z vys. tieru jen Ferda a tam je to pořed stejne tak 1/2 na 1/2.

Ostatni nižši tiery V, VI, III dnes tak 80% win lost :Smile_teethhappy: noooooobíci byli vždy proti.

VK3601H conisch + gold se bez prem. neuživi, ale ani bez goldu to není špatné. 88 je ale přece jen o chlup lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo vytýkáno, že v tomto topiku je málo pozitivních reakcí. Tak to vezmu pozitivně. Celkem jsem si dnes dobře zajezdil. Musel jsem častěji měnit stroje, protože střelba se pohybovala častěji v dolní toleranci dmg a v horní co se týká přesnosti. Trochu častěji si delší ježdění s tankem užívali hráči s červenýma puntíkama na minimapě, protože to ty zelené asi tolik nebavilo.

 

Nyní něco méně pozitivního ikdyž jsem si trošinku zastřílel.

Jsem ve spodnější části tabulky a po odpočtu odjíždím na předsunutější pozici ani ne do poloviny cesty mezi základnama. Asi v 1:35 se vyřítí enemák a po přestřelce hoří a mě zůstává 40% HP. Byl naštěstí sám jinak bych byl jako vždy tuhák do 2 minuty. Dle minimapy se dalo do pohybu asi v 1:30-40 top jádro našeho týmu (3topky) a opustilo prostor kruhů základny směrem k mojí pozici. Přibližně ve 2:05-10 dostává druhá strana, kde bylo trochu víc hráčů totálně na ***** od přibližně dvojnásobné početní převahy. Chvíli to sleduji a když naše topky přijíždí na mojí pozici cca ve 2:30, tak se otáčím a jedu pomoci s obranou základny. Na základnu přijíždím kolem třetí minuty a využívám spotu posledního obránce druhé strany. Zničím další tank a už jsem tam jen sám odkázán na vlastní spot proti min. 4 nepřátelům. Sundám dalšího (byl už poškozený) a pak jsem zničen přesilou cca ve 3:48. Naše topky se potom postupně vrací k základně a hra končí prohrou v 6:17 zničením všech našich strojů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska dobrý.Koupil jsem si svoji první goldovku pro PZ IV.Potkal jsem KV 2 ve městě a chudák se nestačil divit,co se sním děje.Samozřejmě jsem byl zlaté dítě,ale aspoň poznal jaký to je,když někoho sundá na ránu nebo dvě.

Přibyla i jakási židlevalderónova medaile.Ani jsem netušil,že něco takovýho existuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v závěru mého hodnocení mého patche převážili pozitiva.

 

+ umožnení vypnutí módů v četě ( téé pro mě vele důležité)

+ lepší fps(ale někdy to taky začne ultra blbnout..nic méně je to lepší)

+ Britové.....po dlouhé době lajna ....jak já říkám s duší...povedli se

+ krásně viditelná trasírka...pro mě velké zpestření hry

 

- gold ammo....velký přešlap WG...některé hry jsou pak fraška, ale věřím že se to zlepší...časem.

- předělané mapy...já se nějakou mapu naučím a najednou je vše jinak....to nesnáším...a navíc....všechny kopce třeba jako na EL halufu jsou najednou daleko méně strmé....pro artynáře ráj. pro TDčkáře peklo, páč nejde jen o nebezčí z "hůry", ale i o nutnost většího objížění skal, protože tam vadí ten mírný svah(něco jako na Letišti)...

 

 

Takže patch se povedl. Na mapy si zvyknu a good ammo snad za penízky WG zruší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se nové mapy líbí. El Hafuf mi přijde takový dynamičtější. Zatím jsem ho tedy hrál jen na nižších tierech, ale i tak se mi zdálo, že ubyly "statické uzly", kde se obě dvě strany postaví a tři minuty stojí, zatímco artyny se snaží trefit nepřítele na svahu za kopcem. Za Brity jsem rozjel střední lajnu, tier 3 a 4 parádní. Crusader mi zatím moc nesedl, tier 5 light tank mi prostě nejde. Předpokládám ale, že je to mezi židlí a klávesnicí a že se to snad nějak srovná.

 

Včera jsem taky potkal Kanára (v týmu proti nám), když jsem odjížděl dvojnásobek na Pattonovi. Seděl ve Fochu,takže mi bylo jasné, že střílí goldy. Na XVM mám jen barvičky, šanci na výhru ne. Pozdravil jsem, on odpověděl, že to hrozně projedou. Napsal jsem mu, aby to neviděl tak černě, nicméně měl tentokrát absolutní pravdu. Po dvou minutách to bylo 7:0, Kanár se rozloučil a šel si zaplavat. Nakonec 14:2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nevim, ale čím je ten novej Halluf tak strašně jinej? My tam hráli včera asi 4x, z toho 2x standardka, 2x encounter, ale že bych musel nějak zásadně měnit přístup, mi tedy nepřišlo?

 

Jináč já včera zkusil brity, dal jsem dvě bitky za ten jejich T1, první se uplně nepovedla - expy tak akorát na top moduly

 

Inu dal jsem všechno "da best" i to QF dělo co je na konci stromu tanku... no a v další bitce v Himlhergotdorfu jsem si vylískal 4 fragy, dal jsem s double pomalu 2k XP a dostal vzorňáka první třídy :) s 52% lemra posádkou mě to docela překvapilo... To dělo sice láduje pomalu 6 sekund, ale zase na ránu sebere klidně 70% HP Tier I tanku :)

 

Jináč včera jsem "v praxi" viděl jak vypadá KV-2 se 152mm a premium municí... Opravdu docela bestie... vyjel jsem na něj s Tigerem s cca 800 HP a nějak jsem to KV-2 přes to, jak pomalu láduje, nestihl uklovat - prostě mi to jednou dinglo a on mě rozšmelcoval na dvě rány :-) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...