Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Nainstalujte si všichni XVM a jak uvidíte, že je los nahovno, tak skákejte a topte se, ať ta hovada z WG vidí, že ne každý hráč je blbé děcko!

Na to nepotřebuju XVM....každý ví, že když jedeme v četě, tak nám skoro vždy dají do týmu tak nějak diplomaticky řečeno hovádka. Asi aby kompenzovali tu četu....WG je vtipálek když jsme často s četou v lose ouplně dole.....

Když četa padne...je konec. Často dá četa daleko více hitů a killů než o dvě třídy vyšší mašiny...ale to znají všichni. Na druhou stranu to chápu. Včera jsme jeli 4 třídu a na topu(6 třída). byli kluci z fóra, PD Vasilij a ještě někdo. No masakr. Rozsekali jsem je hrozně.

Jenže dementi ve hře budou a popravdě za ně WG nemůže....já znich taky Kanáre teču, ale tohle je jediná věc, kterou WG nemůže ovlivnit....za ručičku je nepovede...

Mě deptají dvě věci. Nulové hity a ********* mody, které nechci hrát. Páč to jsou věci, které přímo ovlivňují můj výkon a šanci na win a může za to WG.

Pak jsou tu ještě dva malý zádrhely, ale ty nejsou tak zásadní. I když jsou hry, kdy díky tomu prohrajem. A to neuvěřitelně nestabilní fps, kdy se při 9fps už opravdu toho moc netrefí....a naprosto vtipný spoting systém, kdy není problém aby se k Vám dostal enemák na 30m a ještě Vás vidí první.... ikdyž můj stroj sedí nehnutě s binem v křoví....

Ale Švejk si poradí se vším.....je arty párty v top třídách? Mizí Vám střely? Máte lemplíky v týmu? Nevadí...kupte si jednu T18 a druhou dostanete zdarma :Smile_teethhappy: . S ní moc artyn nepotkáte, mizející střelu hbytě nahradíte dalším výstřelem a lemplíky zastanete vy sám....a WG mi může....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to doufám...ty opičky nezlvádají hrát normální hru...tak pak co mají hrát při módech, že?

Stejně....si tu stežuju a teď jsem dal z ž her 5 winů :Smile_teethhappy: .

Sice sám, ale vše max do 5 třídy. Dál už to nemá cenu hrát sólo....výš už to čéék za dementy nespraví...musím počkat na četu...

 

KANÁR: na rebélii se vys....páč je zbytečná. Nějaký kanárek či Švejk jsou pro WG důležití asi jako demokracie pro komunisty....

Kup si T18 a užívej si :Smile_teethhappy: . I když po hodině už ti z prcků taky hrabe....tři mapy dokola :Smile_teethhappy: .

Škoda změny MM pro PzS35....to byl relax stroj, kam se hrabe T18. Jenže kde že ty losy jsou.... po patchy 80% pětky....a dej si face to face KV s penetrací 55mm a 260hp :Smile_trollface-3: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem koupil TigeraP a prodal 3001P. Bude se mi po něm stýskat, protože je to můj nejúspěšnější tank. 74 her a 64% win. Rozhodně to není šrot a někdy se k němu vrátím. Na TigeroviP mi chybí pásy a jet s 75kou je prča. První hra, strašná nakládačka, ale zastavil jsem na stepi TigeraP a Tigera. Ukusoval jsem je po těch 135HP a nějak se jim nechtělo jet na mě. Bylo to i tím, že jsem měl za zadkem schovanou SU152, která vylezla, když měl TigerP 32% a Tiger 26% a pak je práskla na ránu. Dingačka jak prase, s normoš Tigerem bych byl už v pánu. S Jumbem trága, nepomáhalo ani vystřílení topu na výhru. Měl jsem průměry kolem 4 killů a stejně nic. Nakonec taková ušmudlaná výhra a nechal jsem toho. Jumbo ale hrozně krásně zapaluje T29tky. Nej hra byla s T150 na pobřeží, kde jsem na ránu sundal Hetzera, ruskouT34, T34-85 do munice a dvě KV1Ska a obě na dvě rány. Navíc jsem umravnil vysírajícíT150 dvakrát do poklopu. Luchs klasika, vystřílený arty, pomoc s capováním vytrápený stíhači.

Včera jsem se docela rozšoupl. Skládaná optika do Luchse, nazpátek koupená T49 s nabijákem a TigerP s nabijákem. Melouny se pěkně kutálely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslušně hlásím, že jsem včera definitivně skončil se hraním tanků. Ta hra mě stála příliš mnoho (a tím vůbec nemyslím peníze)

 

Hodně štěstí v osobním životě ! Jsou priority a pak je až sekundárno, jediné co mě mrzí že jsme na Tebe nikdy nenatrefil ve hře, nu což, to je to sekundárno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sme hrali VI-kové roty, 7 hier, 7 výhier, s toho tri na nulu. Krása.

KV-1S sa mi práve vďaka rotám a pár dňom podarených násobkov vracia na stratené pozície. Aktuálne 57% win rate po 300+ bitkách.

 

Násobok na E-50 až na tretí pokus a celkovo zhraté 2 winy zo 4 hier Namontovaný je už aj podvozok, takže tank mám definitívne v tope.

E-75, násobok na druhý pokus.

No a s Leopardom som začal pasívne scoutiť a hneď prvú hru som nahral 2,9k expov, prakticky bez výstrelu, len čo som na záver zničil hummela, takže absolútna spokojnosť :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku a co máš na té pojízdné televizi za dělo?

 

 

Ty jsi sniper jako já, tak ber kanon. Houfnice je taky dobrá, ale má své limity. Hlavně proti lépe pancířovaným tankům.

příklad...když na mě vyjede enemák taky s T18 a má hofnici....skončil Ani si neprdne. Páč mi dá cca 30-40hp...ale mezi tím, než reloadne ho sfouknu.

To samé platí, když na tebe vyjede Pz35, pz38 a hlavně frantíci. S kanonem dle statů udělám za hru okolo 30-40% víc dmg než s houfnicí.

 

 

BIGDRAGONAF: drž se hesla....nikdy není pozdě. Jestli tě má ráda a ty ukážeš ochotu pro kompromis, není nic ztraceno. Věř mi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mě nebaví... Dvě hry po sobě mi enemácká arty skočí do rybníka... Než aby raději zkusila rozdat ještě ránu... FUJ...

 

Doufám, že zavedou utopení = zničení....

 

:Smile_honoring:

To by je asi dětičky ukamenovaly protože někdy spadneš ze skály a nebo sjedeš do vody aniž bys to chtěl. A Švejku, proč reaguješ na můj příspěvek ale odpovídáš BigDragonovi? :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu dávat Drakovi nevyžádané rady, je to dospělý, rozumný chlap a poradí si sám.

 

Ale měl jsem kdysi přítelkyni, která mi začala znechucovat koníčky a posléze i kamarády. Šla...

 

Jak říká kamarád, ženská je jak tramvaj, přijede další,

 

Neberte to jako nějaké testosteronové chvástání, ale chlap musí mít koníčka a kamaráda/y.

Ženy tuto potřebuji nemají, výjimky potvrzují pravidlo.

 

Každá osobní situace je jiná a globální rada a pravidlo neexistuje. Je rozdíl pařit hru a při tom třeba bydlet ve 2+1 u tchyně a mít rozestavěný barák, na který není čas protože expím na IS-7, brouku nebo nepomoci večer se dvěma malými dětmi je vykoupat, nakrmit a uložit, protože jdu na klanové války.

 

Je to o vzájemné toleraci. Ale platí známé: když si ten ten fotbal nevybojuješ, tak jseš mrtvej Homolka... :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...