Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Já sem příliš často nepíšu, ale musím si ulevit. Dneska se hrálo naprosto hrozně.

S Tigerem se mi povedlo prohrát bitvu, kterou jsem skoro vyhrál...totiž abych to zkrátil, hrála se ta mapa Cliff, my jsme začínali na jedničce , oba týmy byly celkem tragický. Na konci jsem zbyl jsem jenom já , ISko a artyna proti jejich IS-3, A-20 a artyně. Viděl jsem, že IS-3 a A-20 jsou na té vyvýšenině, tak jsem se rozhodnul projet až na cap tou přímou dlouhou cestou.Napsal ISku ať brání základnu (asi celkem zbytečně, jelikož se celou bitvu nepohnulo a jenom otáčelo věží). Povedlo se mi to, vyndal jsem jejich artynu a začal capovat. Mezitím jejich IS-3 dorazila k nám a začala capovat, naštěstí ji ale zdržela artyna i to ISko. Já už sem v té době měl 5 killů a s vidinou válečníka začal provokovat A-20, ať si pro mě přijede. Skutečně se začala vracet na bázi, tak sem zahájil palbu. První střela šla mimo, nevadí, řekl sem si. Druhá ji trefila ale kupodivu za 0 dmg, to už sem začínal být dopálenej. Než sem vystřelil potřetí, tak vyjela ke mě do kruhu a střelila mě, naštěstí bez efektu. Třetí střela z bezprostřední blízkosti, kdy sem mířil do středu předního pancíře byla opět bez dmg, akorát nějakým záhadným způsobem shodila pásy! To bylo osudné, jelikož A-20 přebila na HE a resetovala cap, další ranou jsem ji už zničil. Bohužel poté, co A-20 resetla se začala vracet IS-3, která mezitím sundala artynu i ISko, já už nestihl capnout ani se přesunout na výhodnější pozici a na 2 rány mě sundala.

 

O E-50 nemám ani chuť moc psát, asi nejhorší den co jsem s ní hrál, včetně období kdy byla ve stocku. Ta 105mm mi dingala úplně všechno, Ferdinanda z boku, Typa z boku, dokonce i francouzský AMX 13 90 a Lorraina. A když nedingla, tak hit za 0 dmg, zatímco mě propálilo snad úplně všechno, co jsem potkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak i top třídy jsem přežil, rota v poho a pak i dvě hry s Objectem 268.

U toho se zastavím...první hra...a naše dvě IS3 se zašily do rohu...že prý jsou 8 třídy! Poláci no..no dal jsem si 5ks i M103 blow up..pěkná hra. Ikdyž 4 artyny na každé straně. naštěsí dobrá mapa, kde neměly takový vliv. Prostě Object je super stroj..jen nejdě v 10 World of arty využít.

Druhá hra..letiště..6artyn na každé straně...camp camp...pak jedno doražení medka..2hity za celou ultra nudnou hru. Prostě naše arty byly lepší, tak zi zahrály a my vyhráli. Koho tohle může bavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem vyjel s E50M z báze a hned šupa od arty do munice.Asi náhodná střela.Bitvu jsme projeli a já dostal krásný 4 zkušenosti.Pro tyto chvíle se to vyplatí hrát :Smile_teethhappy::Smile-izmena:

 

To TNT:Mrkl jsem se na tu bitvu a musím říci,že jak Poláky příliš nemusím,tak tady byla vina na obou stranách.Polák byl asi trochu připitej a tobě vytekly nervy.Kdybych měl nadávat za každou kolizi,tak nic jinýho nedělám.Na střelbu to ale myslím nebylo.

Jinak pěkná dingací bitva.Plnotučnej byl asi jen do té IS 3 a to se vyplatí :Smile_teethhappy::Smile_harp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco jsem četl...i L2 Sturmovika hrál...no tank je tank...aby mě tam pak školili šílenci s kniplem přirostlým k rukoum....jako u Lock on či Sturmoviku...na to nemám nervy. Já to rval na klávesnici a oni měli repliky pedálů a nevím čeho všeho...šílenci. Pak to proti nim hraj...zlatý tank...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TNT1: Tak to je síla, uplně ukázka toho co se z týhle hry už delší dobu stává. Děsí mě že podlední dobou podobných situací přibývá. Začíná to hrát už dost dětí (nic proti, ale jde to prostě vidět), důkazem je že mi u všech tanků docela klesá poměr W/L...

 

czNemesis: no to si mi uplně připoměl včerejší rozčílení, kdy mi za gwpanthera chyběl třetí kill, najednou se rozsvítí T34 s asi 100hp a už jsem viděl těch 500G... bum rána do těla, za 0 hp :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Himmelsdorf my začínáme na druhý zákledně. Já s IS-3, KT okus dál Löwe a GWPanther, všichni strahy bez sebe protože se k nám hnala IS-7, která si evidentně myslela, že se tou bandou osmiček prostřílí... Neprostřílel... Sice dostal KT, Löwe zariskoval a sundalo ho dělo, ale IS-7 zkončila spolu s nepřátelským pokusem o průlom.(oni se vykašlali na uličku smrti a tlačili to tou ulicí u kolejí, jenže každej rychle přijde o respekt z E-75,když zjistí,že má stock kanon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes skoro obyčejný den jako vždy až na jednu bitvu s AMX M4 (1945) což je Franc HT 7 třídy. V té bitvě ve WoT něco dočasně přeskočilo a tank nafasoval štít pro odklánění střel a do uložiště munice naváděné střelivo. V Bitvě T8-6 se podařilo ulovit 8 kousků. Na nápad jak vyřešit poslední dva nepřátele jsem nepřišel a tak to skončilo prohrou. Hrál jsem stejně jako vždy a možná ještě víc plašil a tudíž zásluha není na mojí straně, ale na hře a jejích skrytých náhodách což nazývám štěstím.

 

Taky se na fóru nadhodilo něco o štěstí a to jsem právě měl. Do štěstí zařazuji věci co sám hráč těžko ovlivní. Složení týmů, post v týmu a hlavně úspěšnost střelby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešek hodnotím velice pozitivně. Zahrál jsem si krásný čety s Bobym a pak s Smartysem. Pohoda. I když i přes 10 killů na našich dvou marderech a šanci dle utilitky 100% jsem pukli :Smile_Default: . Vy Erfaři.... :Smile_veryhappy:

Ale jinak pěkné hry i cené ocenění.

Samo vše do 6 třídy(7 nemám). Ferdu jsem dělali na po 4.. i když jednou za to mohl můj net co spadnul...A Object 268? První hra mě opět namlsala...4ks a win..i přes arty party(bylo město). No druhá hra už klasika....opět 6 artyn na každé straně a navíc totálně lemplovský tým 10, který lehnul rychleji než hráči na 2 třídě.

Tak jsem šli zase zpět....Za týden co hlavně hraju do T40 jsem zjistil, že kvalita hráčů(hlavně premium 8 a 10 top třídy) je minimálně stejně špatná jako u 2,3 a 4 třídy.

Zatím si stojím. S tím rozdílem, že u low tříd to čéék může z 50% zachránit sám. U topíků šance není žádná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jen s t29, většinou úspěchy, ale tu poslední bitvu mi zkazili lemry z našeho týmu. naše IS a nepřátelský IS (karelie utok), po sobě střílej, schovávaje se za skálu. tak já honem mu du na pomoc a ISko picnu. on vystřelí a netrefí. tak já rushnu a picnu ho znovu. ke skále přijel i náš hellcat. a co udělali? ISko nabíjelo a grill mě tracknul. ně že by mi pomohli, což by byla otázka pár vteřin a jednoho náboje pro každýho. ne voni tam za tou skálou čuměli půl minuty, než mě to ISko vodělalo. tak sem se rači vrátil k napolon:total war (to byla jiná, u trafalgaru sem ukořistil loď santissima trinidad, čtyřpalubní se 140 děly a v další bitvě admirál nelson rozdrtil i francouzskou flotilu v čele s vlajkovou lodí scipion s 122 děly. odrazil sem opakovanej útok španělů na gibraltar a nalodil armádu vévody z wellingtonu s cílem dobýt španělsko, který už ekonomicky strádá, díky mímu velkýmu královskýmu námořnictvu, kerý blokuje jejich obchodní trasy a všechny jejich lodě bez milosti rozstřílí na kousky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem si dal jen cca 8 bitev s IS a vsechno vyhry, zniceno cca 30 tanku, 4/8 bitev jsem byl top tank, konecne ten MM dal VII tierum sanci na normalni hrani a vlstne vsem low tierum

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... I když i přes 10 killů na našich dvou marderech a šanci dle utilitky 100% jsem pukli :Smile_Default: . Vy Erfaři.... :Smile_veryhappy:

švejku, píšeš nejspíše zavádějící názor, myslím. :Smile_Default:

 

Hele ty a Bobby jste elitní hráči :Smile-izmena: pochopil jsem, že jste hráli pracky, kde se týmy jen červenají začátečníky. Takže vy dva fialoví a zbytek červenáčků - a pokud to v bitvě všechno u vás vepředu pomřelo, tak ani dva super hráči s Marderem soustředěný útok neustojí, i když proti nim hrají taky červenáčci.

Protože když proti tobě pojedou dvě KV-1, tak to jedno třeba vyndáš, druhé už ne.

 

Pochopitelně jsem ty bitvy neviděl, takž jen odhaduji ze svých zkušeností, jak to mohlo probíhat. Jako lepší hráč máš větší možnost hru zvrátit, ale občas to nevyjde - v duchu mnoho psů, zajícova smrt.

 

 

To není chyba EFR, to spočítá jen čistě průměr a dle vzorce čí šanci. Není to dogma, většinou to vychází, ale výjimky a zázraky se občas dějí. I mezi vysokými tiery. Stačí, když pár vrcholných tanků dostane nalosováno -25% na penetraci a -25% na dmg, pár vsýtřelů za 0 dmg a už je vše jinak. A to pochopitelně XVM nemůže postihnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stačí, když pár vrcholných tanků dostane nalosováno -25% na penetraci a -25% na dmg, pár vsýtřelů za 0 dmg a už je vše jinak. A to pochopitelně XVM nemůže postihnout.

tohle by mne docela zajímalo, už dlouho mám totiž stejný pocit. Je to nějak ověřeno nebo jen doměnka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ověřeno to asi nebude, tohle si asi WG bude chránit... Jako oko v hlavě... protože dokud to komunita může svádět na náhodu, tak ještě OK, byť to nasere, ale kdyby se profláklo, že tam OPRAVDU je nějaká "modifikace", tj. že ty sis sice vyexpil dělo s průměrnou penetrací 200, ale na tuhle hru máš jen 160, tak by z toho asi moc nadšení nebyli... a ještě méně asi ti, co si občas kupují goldovou munici :-D

 

Já jsem furt naivní blázen a říkám si, že je to prostě jen blbá náhoda, ale občas si taky říkám, že kdyby se ta hra uměla smát hráči do xichtu, tak to někdy dělá... Jednu hru doměřujete jak idioti, střílíte na provařený místa a NIC, buď miss, ding, nebo hit za nula... No a další hru to tam sázíte jen tak "vodhadem vod ruky" a pic, dmg i fragy lítaj jak blázen :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ověřeno to asi nebude, tohle si asi WG bude chránit... Jako oko v hlavě... protože dokud to komunita může svádět na náhodu, tak ještě OK, byť to nasere, ale kdyby se profláklo, že tam OPRAVDU je nějaká "modifikace", tj. že ty sis sice vyexpil dělo s průměrnou penetrací 200, ale na tuhle hru máš jen 160, tak by z toho asi moc nadšení nebyli... a ještě méně asi ti, co si občas kupují goldovou munici :-D

 

Já jsem furt naivní blázen a říkám si, že je to prostě jen blbá náhoda, ale občas si taky říkám, že kdyby se ta hra uměla smát hráči do xichtu, tak to někdy dělá... Jednu hru doměřujete jak idioti, střílíte na provařený místa a NIC, buď miss, ding, nebo hit za nula... No a další hru to tam sázíte jen tak "vodhadem vod ruky" a pic, dmg i fragy lítaj jak blázen :-D

 

 

Taky myslím..včera si jen tak z prdele frcim v T44 s 85mm gunem kolem is7 z prdele ji v plne jizde namirim na svetlo a prask za 200..pri penetraci 144 nadhera :Smile_veryhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...