Ashadak Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ahoj kamarádi, tankisté, jelikož nám to se společnými akcemi a odpočty nějak umřelo, tak bych rád u příležitosti Památky zesnulých(2. listopad) vyhlásil tuto malou a skromnou soutěž. O co běží? Od 2. listopadu(12:00) do 8. listopadu(12:00) způsob v režimu PvP standard(pouze EU server), co největší poškození svému protivníkovi a vlož svůj nejlepší výsledek(pouze jeden) do tohoto příspěvku. Aby byla soutěž zajímavější, jsou uznány výsledky pouze bez čety. Nechci z toho dělat elaborát, takže podmínky jsou poměrně jednoduché. Stačí umístit screenshot ze kterého bude vše jasné. Proč je tedy soutěž ponurá a pochybná? Protože vůbec nevím zda je polovina cen ještě funkčních(některé kódy jsou staré skoro dva roky, jiné rok a další čtvrt roku), takže za nic neručím. Jedno je však jisté, nikdy nebyly použity. Rád bych je rozdal, aby neležely skladem a někomu třeba udělaly radost. Ceny První místo: T-64AV Hunter Druhé místo: Chieftain Mk.6 Leader Třetí místo: BWP-1M Puma Čtvrté místo: T-62 Veteran Páté místo: T-62 Veteran Ceny zašlu prostřednictvím PM, zde na fóru po ukončení akce. Jen bych vás poprosil o zpětnou vazbu zda Vám kódy fungovaly - největší obavy mám u Chieftaina - je nejstarší. Zpestříme si tedy pár dní před 0.22 a uvedením na Steam? Protože pak, bude možná blázinec. petrix1, Thrai, kvetule and 1 other 4
kvetule Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 před 21 minutami, Ashadak napsal: jelikož nám to se společnými akcemi a odpočty nějak umřelo Já bych viděla jediný problém v domluvě. Prostě napsat den a čas Kdo bude chtít, cestu si na ts vždy najde. Jinak pěkná akce a držím palce všem, co se zapojí
Gorac Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Sice teď nemám moc času kvůli práci,ale pokusím se zapojit a přispět svou troškou. Díky za akci. Hodně štěstí všem.
Badysak Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Největší poškození předpokládám že tedy tier 10 nebo jsou kategorie?
Ashadak Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 před 3 hodinami, Badysak napsal: Největší poškození předpokládám že tedy tier 10 nebo jsou kategorie? Tak omezení úrovně jsem vypustil, abych to nekomplikoval a teď už je pozdě něco měnit...myslím si, že s ohledem na skirmishe se možnost nastřílet brutální čísla s 10-tkama značně omezuje a podobná čísla můžeš nastřílet i na nižších úrovních. Rozdíly už nejsou tak velké proti stavu před B2.0. arnost905 1
arnost905 Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Máš pravdu, protože v PvE nastřílíš 20k dmg i s T6 a 30k dmg s T8 celkem běžně, když máš den, že
akymcz76 Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Ashi jsi nenapravitelný optimista. Držím palce.
petrix1 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 jeden výsledok, dva screenshoty cpt.Carloss and Ashadak 2
cpt.Carloss Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Tak 5 kilů ve hře 5vs5 , to sem prostě musím dát. To už nikdy nedám peterramis, arnost905, petrix1 and 1 other 4
Ashadak Posted November 8, 2017 Author Posted November 8, 2017 Jelikož akce skončila v 12:00 dnešního dne, máme tu krátké vyhlášení vítězů. Děkuji moc všem, kteří se akce účastnili. Sice jsem doufal, že bude účast trošku vyšší, ale to vůbec nevadí, protože se aspoň dostane na všechny . První místo: cpt.Carloss - 7166 bodů poškození Druhé místo: Panther_CZ - 5061 bodů poškození Třetí místo: Petrix1 - 4012 bodů poškození Čtvrté místo: Horor4 - 3136 bodů poškození Kódy vám zašlu hned, jak dopíšu tento příspěvek, prostřednictvím soukromé zprávy, zde na fóru. Ještě jednou díky a třeba zase někdy u podobné akce. arnost905 1
cpt.Carloss Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 před 11 minutami, Ashadak napsal: Jelikož akce skončila v 12:00 dnešního dne, máme tu krátké vyhlášení vítězů. Děkuji moc všem, kteří se akce účastnili. Sice jsem doufal, že bude účast trošku vyšší, ale to vůbec nevadí, protože se aspoň dostane na všechny . První místo: cpt.Carloss - 7166 bodů poškození Druhé místo: Panther_CZ - 5061 bodů poškození Třetí místo: Petrix1 - 4012 bodů poškození Čtvrté místo: Horor4 - 3136 bodů poškození Kódy vám zašlu hned, jak dopíšu tento příspěvek, prostřednictvím soukromé zprávy, zde na fóru. Ještě jednou díky a třeba zase někdy u podobné akce. Díky všem za účast, moc mě mrzí že jen čtyři účastníci. Kde je zbytek z 50 ti členů klanu? Vůbec mě ta výhra netěší a tak přenechám svoji výhru do jiné soutěže. Díky za akci.
Ashadak Posted November 8, 2017 Author Posted November 8, 2017 před 2 minutami, cpt.Carloss napsal: Díky všem za účast, moc mě mrzí že jen čtyři účastníci. Kde je zbytek z 50 ti členů klanu? Vůbec mě ta výhra netěší a tak přenechám svoji výhru do jiné soutěže. Díky za akci. Soutěž byla určená pro všechny, ne jen pro členy klanu...a koukej ten kód použít, nebo si pak nestěžuj že nic nemáš...
Ashadak Posted November 8, 2017 Author Posted November 8, 2017 před 12 minutami, petrix1 napsal: štyria účastníci a päť cien Je to škoda, uvidíme jestli se populace s přechodem na Steam trošku zvedne a v budoucnu bude větší zájem o podobné akce.
cpt.Carloss Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 před 16 minutami, Ashadak napsal: Soutěž byla určená pro všechny, ne jen pro členy klanu...a koukej ten kód použít, nebo si pak nestěžuj že nic nemáš... Už mlčím , kód funguje. Díky
Badysak Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Ježiš já zaspal měl jsem schovaný screen ze 8 no nic stejně bych ho taky poslal dál. cpt.Carloss 1
Recommended Posts