Ashadak Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Velitelé! Dne 8.října slavíme druhé výročí startu otevřené bety hry Armored Warfare! Chtěli bychom vám touto cestou poděkovat za přízeň a podporu. Jako vyjádření díků máme pro vás připravenou slušnou várku bonusů, včetně dárku v podobě bitevního tanku T-62M! Od 7.října do 9. října 2017 jsou pro všechny hráče připraveny následující bonusy: 300%(x4) příjem zkušeností za první vítěznou bitvu dne 100%(x2) příjem kreditů ze všech bitev 100% bonus k velitelským zkušenostem z každé bitvy 40% slevu na všechna prémiová vozidla třetí a čtvrté úrovně 30% slevu na všechna prémiová vozidla páté a šesté úrovně 20% slevu na všechna prémiová vozidla sedmé úrovně 15% slevu na všechna prémiová vozidla osmé úrovně Máme připravené i následující ceny za: vyhraj jednu bitvu v libovolném režimu s vozidlem čtvrté až desáté úrovně a dostaneš první výroční nálepku vyhraj pět bitev v libovolném režimu s vozidlem čtvrté až desáté úrovně a dostaneš druhou výroční nálepku a 3 dny prémiového účtu vyhraj deset bitev v libovolném režimu s vozidlem čtvrté až desáté úrovně a dostaneš třetí výroční nálepku vyhraj patnáct bitev v režimu PvP nebo Globs s vozidlem čtvrté až desáté úrovně a dostaneš prémiový tank čtvrté úrovně T-62M vyhraj dvacet bitev v libovolném režimu s vozidlem čtvrté až desáté úrovně a dostaneš čtvrtou výroční nálepku Ceny budou rozdělovány až po skončení akce! Hlavní cena, prémiový tank čtvrté úrovně T-62M patří k modernizovaným variantám legendárního tanku T-62. Stejně jako u T-55M1, bylo zlepšeno jeho čelní pancéřování vrstvou oceli a polyuretanu. Věž byla osazena přídavným pancéřováním v podobě známého "Ilyichova obočí". Vozidlo se stále používá, a to během bojů proti teroristům v Sýrii. Nakonec máme připraveny slevy prémiového účtu prostřednictvím našeho e-shopu: 30 dní prémiového účtu za 7,36 Euro 90 dní prémiového účtu za 19,42 Euro 180 dní prémiového účtu za 36,84 Euro 365 dní prémiového účtu za 56,94 Euro Poznámka: Akce začíná 7.října 2017 v 9:00 Akce končí 10 října 2017 v 9:00 Ceny budou rozdělovány po ukončení akce Doufáme, že se s vámi opět uvidíme na oslavách třetího výročí. Do té doby se budeme vídat na bojišti! Thrai, arnost905, petrix1 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Další podpora PvP! Někdo se probral z letargie 15 vítězných bitev je tedy pro mé WR 44% těžký oříšek Jen by mě zajímalo, jestli se těch 15 bitev musí odjet jen v jednom módu, nebo jestli se ty odehrané vyhrané počty sčítají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robik_74CZ Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Tak, přijd dnes večer na odpočty a máš to v kapse! ...( teda v garáži) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najlvin Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Dá se někde sledovat postup v plnění této mise? T-62M bych určitě chtěl do sbírky a mohl byy to být i důvod tuto hru po dlouhé době zase zapnout. Ale nikde jsem ukazatel postupu nenašel... :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Ukazatel bych měl. Maluju si hvězdičky postupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najlvin Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Tak čárky si můžu dělat taky, ale nikde nemám jistotu, že se to skutečně započítalo. A já popravdě nevím, jestli to vydržím hrát víc jak těch 15 vyhraných bitev, abych měl nějakou rezervu. Zatím jsem dal pět bitev, z toho čtyři prohry... To je sakra takový problém udělat jasný ukazatel postupu mise přímo ve hře, jak to je třeba ve WoT? Ta hra slaví druhé výročí a ani po těch dvou letech to tam není... :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Na EU údajně není tolik lidí, kteří by se věnovali těmto eventům........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patricino Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 ale páni myslím že tých 20 bitiek nemôže byť skutočne taký problém ako to popisujete Badysak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Hm, tak dnešek jsem nepochopil, na těch 15 vítězství jsem potřeboval odehrát jen 22 bitev na T4-5. Což je WR 68%. Pochybuju , že zrovna já jsem se zlepšil přes noc... Lukaso_von_Teschen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 10 minutes ago, arnost905 said: Hm, tak dnešek jsem nepochopil, na těch 15 vítězství jsem potřeboval odehrát jen 22 bitev na T4-5. Což je WR 68%. Pochybuju , že zrovna já jsem se zlepšil přes noc... To je tzv. "haluz" Za to nikto nemôže. Ja to mávam naopak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Tak přesně takto jsem to měl během celého 3 eventu... A to jsem skutečně piloval skíl Jinak zajímavé je, že už v průběhu tohoto výročí jsem v jedné bitvě viděl ten T-62M, a nebyl to my.com klan. A WR mi vyskočilo na 45,2%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najlvin Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Vám normálně závidím. Já těch 15 výher dělal 5,5 hodiny. V jedné chvíli tam bylo 13 proher za sebou. Jako, jasně, tu hru neumím hrát - ale i tak... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidak001 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Tak za 2.,5 hodiny splněno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 před 14 hodinami, Najlvin napsal: Vám normálně závidím. Já těch 15 výher dělal 5,5 hodiny. V jedné chvíli tam bylo 13 proher za sebou. Jako, jasně, tu hru neumím hrát - ale i tak... :D Potřeba chytnout tu správnou vlnu Taky se mi to stalo poprvé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 No to asi nedám.Zatím vždy první v tabulce a pokaždé prohra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak jsem chtivě v 9:01 kontroloval garáž a T-62M nikde EDIT: 16:00 furt nic Asi ty tanky znovu vyrábí v reedici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Takže neskam skončil event a na PVP bude max 20 ľudí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najlvin Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Taky jsem se podíval a pořád nic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 hmm..tož již začinaj štvát, tank furt nikde.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashadak Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Dostal už někdo odměnu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 zatiaľ nič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jestli někdo čekal,že bude mít hned po konci eventu v garáži slibované odměny tak je najivní.Tohle je my.com přátelé a ne nějaká solidní společnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashadak Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Asi tato informace řadu z vás(včetně mě) nepotěší, ale je dobré vědět co se děje... Vyskytly se nějaké technické potíže, proto budou odměny rozdávány buď koncem týdne, nebo až začátkem toho následujícího... Jestli to ovlivní i odměnu za E3, to se teprve uvidí. Každopádně na nápravě se pracuje, tak musíme být trpěliví... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Škoda že vůbec nevíme, jestli nám to spočítali dobře... Žádné BINGO vyhrál jsi toto a toto, ale ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 před 14 minutami, Ashadak napsal: Asi tato informace řadu z vás(včetně mě) nepotěší, ale je dobré vědět co se děje... Vyskytly se nějaké technické potíže, proto budou odměny rozdávány buď koncem týdne, nebo až začátkem toho následujícího... Jestli to ovlivní i odměnu za E3, to se teprve uvidí. Každopádně na nápravě se pracuje, tak musíme být trpěliví... Překvapilo by mě kdyby se problémy nevyskytly.Zajímalo by mě jak dlouho bude tento amatérismus my.comu procházet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts