Přejít na obsah

Mallasort

Members
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Aktivity popularity

  1. Like
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu paramel v Pivní dýchánky v Praze   
    Zdar,
    se sobotou 22. 7. taky počítám. 
  2. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele paramel v Pivní dýchánky v Praze   
    Dneska jsem potkal na streamu World of Warships Mallasorta a přepadla mě nostalgie. Co byste řekli na spicha 22.7. Klasika asi Hrádek, nebo se přizpůsobíme, pokud někdo navrhne něco jinýho. 
  3. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele nexro v Nové PC   
    GTX 660 je cca o 30% rychlejší než GTX 750Ti
    R9 270(HD 7870) je cca o 6 a více % rychlejší než GTX 660 http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/29205-geforce-gtx-750-ti-v-testu-revoluce-v-pomeru-vykon-watt?start=9
    http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-270-review-benchmarks,3669-4.html
    http://www.cnews.cz/clanky/radeon-nebo-geforce-msi-gtx-660-gaming-proti-msi-r9-270-gaming/strana/0/6
    Předtím jsem mylně uváděl, že R9 270 je vlastně přeznačená HD 7850 - není tomu tak!
    R9 270 je taky HD 7870, ale na nižších taktech, takže když koupíš R9 270 / HD 7870 a lehce jí přetaktuješ tak máš R9 270X / HD 7870 GHz edition, za tuto chybu se omlouvám... 
     
    EDIT: Když koupíš http://aukro.cz/graficka-karta-amd-radeon-hd7870-2gb-msi-2gd5t-oc-i6139342035.html, tak máš vlastně R9 270X, protože je to OC model resp. takty jsou vyšší než na HD 7870 GHz edition
    Navíc HD 7870 už taky umí asynchronní shadery, který neumí zatím ani poslední Nvidie, ale vzhledem k tomu, že budeš stejně za pár měsíců potom kupovat novou grafiku, tak to nehraje "žádnou" roli 
    Rozdíly mezi těma grafikama jsou zde v tabulce - http://www.anandtech.com/show/7503/the-amd-radeon-r9-270x-270-review-feat-asus-his
     
    A rozdíl mezi: http://aukro.cz/graficka-karta-amd-radeon-hd7870-2gb-msi-2gd5t-oc-i6139342035.html a http://www.sbazar.cz/Patrakus/detail/16139251-dobry-den-nabizim-herni-grafickou-kartu-msi je, že ta R9 270 má o 800MHz rychlejší paměti, ale to na výkon "téměř" nebude mít vliv. Na výkon může mít vliv to,že má o 150MHz níž takt jádra(neměl by být problém to přetaktovat), ale asi bude mít lepší chladič(tišší). 
  4. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Gut v Nové PC   
    kup tu grafiku. ja mam taky r7 (7770) a jede mi na tom skoro vse.......procesor C2D 2,8 Ghz. proste strasna plecka, ale funguje to.....!
     
    SSD si nech az do novyho pocitace, na tu srajdu co mas se to ani nehodi.
  5. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele certcz v Nové PC   
    Nevím jak u BDO ale Zaklínač 3 si s procesory AMD rozumí dobře, tam tě brzdí grafika.
    http://wccftech.com/witcher-3-cpu-benchmarks-fx-63008350-i7-4790ki5-4690ki3-4130g3258-oc/
    Navrhoval bych postup opačný, nejprve si pořiď novou polárku (za dva měsíce by měla být dostupná), ta nebude moc žrát a zdroj by jí měl snad utáhnout. A počkej do konce roku až vyjde Zen, pak budeš mít lepší výběr z CPU. No ale pokud máš pocit že ti to pecko umírá, tak si samosebou pořiď i5-6500.
  6. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele certcz v Nové PC   
    Datadisk pro zaklínače tu má být za cca 2 měsíce, nová grafárna od AMD taky tak nějak.
    Ale jak tak čtu že AMD ty čipy nasliboval Sony, Apple a kdo ví ještě komu, tak bych to s brzkou dostupností viděl mlhavě. Však ještě počkej měsíc a pár týdnů, než se věci vyjasní ne ?
  7. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele nexro v Nové PC   
    Nevím co máš přesně za kartu - HD 6750, HD 6770, HD 6790... Tak nebo tak si přetaktováním moc nepomůžeš(40nm proces). 
    Grafika není brzděna procesorem, procesor můžeš lehce přetaktovat - máš black edition(jina 955 se nedělala a pokud máš aspoň trochu lepší chladič) a vytáhnout z něj tak cca 3,6 - 3,8GHz http://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti/13303-amd-phenom-ii-x4-955-be-kral-amd-procesoru?start=5 , ale ani tak si myslím, že ti to skoro ničemu nepomůže.
    Ta grafika co máš je prostě slabota. Možná zkusit dočasně koupit nějakou bazarovou R7 270X(HD 7870), nebo něco obdobného za nízkou cenu a až vyjdou nové grafiky, tak si jí nechat jako rezervní nebo jí prodat.
     
    Edit: Hodně záleží na tom co máš za zdroj ... Pokud nějaká "slabota" jako je eurocase 400W nebo podobné smetí tak HD 7870 a nic podobného výkonu a přetaktovaný procesor radši ani nezkoušej 
    Při nejhorším to můžeš udělat jak psal certcz - koupit novou grafiku za pár měsíců a potom našetřit na ostatní střeva(počkat na Zen). Mezitím můžeš třeba koupit SSD, který ti dost pomůže s rychlostí systému.
  8. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu Lynx_cz v Pivní dýchánky v Praze   
    19.2. bych teoreticky mohl. 
    20.2. už mám plno
  9. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Ceskoslovenskolt38 v AW - pochlubte se výsledky   
    Zkusil jsem to právě s tou T-62 a hra mi příjde oproti WoT strašně jednoduchá. Zahrál jsem asi deset her a prohra byla dvakrát. Pokaždé nastřílený ranec a mrtvý asi třikrát. Projde skoro všechno a velmi rychle se expí tank. U WoT to víc prožívám, jsou to větší nervy. To AW mi přijde jako bych nehrál proti lidem, ale s umělou inteligencí. 
  10. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Aaron Goldstein v Lodě - Všeobecná diskuze   
    Za mě osobně  je nejvíce platná asi varianta c) Tedy vím to nějak přibližně a dohledávám konkrétní čísla a názvy... (U toho Izumi jsem si pamatoval, že šlapal na něčem, co bylo kdysi v DC-10... Tak jsem jenom dohledal o co konkrétně šlo)
     
    Ostatně, pokud chceš něco hledat na netu, tak musíš vědět, co hledat... Aneb jak říkal můj dědeček (velmi moudrý muž) "Není důležité všechno vědět... Důležité je vědět, kde to najdeš"
  11. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Ceskoslovenskolt38 v 3 faily ktere me zklamaly   
    Šachy mám rád, ale nikdy s u nich nepobaví a nezasmějí čtyři hráči tak jako u člověče nezlob se.   A o tom to je. Simulátor je pro úzkou skupinu znalců, ne pro pobavení širokých mas. V tom WT jsem taky hrál arkádu, ten simulátor mně prostě nebavil. A ta arkáda u WoT je pro mně lepší.
  12. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Kanár (NIHIL) v 3 faily ktere me zklamaly   
    Bez urážky. Asi si raději zahraješ Člověče nezlob se než šachy, že? Takže tvůj soud je neobjektivní protože tě to nebaví = je to horší.
  13. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Ceskoslovenskolt38 v 3 faily ktere me zklamaly   
    A mi to přijde naopak. U WT se mi tank expil daleko lépe a už v základu se dal hrát. U WoT mi to přišlo těžší a pomalejší. Navíc WoT má bonus mnohem propracovanější garáže. Je to daleko přehlednější a navíc kompletně česky. WoT jde z kopce, ale WT ač jsem pár bitev zahrál mně tak nikdy nebavilo. Je to hezčí, i zvukově lepší, ale není to tak zábavné.
  14. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu paramel v Pivní dýchánky v Praze   
    jako vždy
  15. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu paramel v Pivní dýchánky v Praze   
    Kámen!
  16. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu kvetule v Pivní dýchánky v Praze   
    Kámen!
  17. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele PictusCZ v 3 faily ktere me zklamaly   
    Upřímně, přijde mi, že tak či tak budou ve finále ty vlny a vítr většině lidí totálně ukradený, tím že to publikovali, akorát část lidí, kterým by to bylo jinak totálně šumák (a bude jim to pak ve hře i tak šumák) má potřebu z toho dělat strašlivej problém...
     
    A ano, WG prostě dělá hry pro masy, který budou arkádovitě zjednodušený. Nedělají simulátor ani tanků, ani letadel, ani lodí. To už ovšem dávají najevo snad od jednoho z prvních trailerů ("Does it have to be so real?") na WoT, nicméně část publika to zjevně pořád nepobrala a od každé další hry čeká, že "to přece jen bude tak trochu simulátor s maximem prvků reality"...
     
    NavyField jsme s kámošem hráli několik let, vítr a vlny mi tam fakt nechyběly, bylo tam x jiných věcí, které bylo nutno řešit... A že by se tam bez větru a vln nedalo taktizovat, tak tomu se můžu jen chechtat, až mě bolí bránice. Jen prostě v lodích budete řešit něco jinýho a taktizovat trochu jinak, no
     
    Co se týče těch hitů - to se dá v pohodě řešit nějakejma critama, který tam IMHO dřív nebo později budou... Takže já osobně se soudy počkám aspoň do bety, než budu kritizovat mechaniku hry. AFAIK ještě není venku ani jedno relevantní gameplay video Takže porcujeme prase, které... no snad ani ještě neběhá po dvoře, spíš zatím ještě jako malé selátko cucá od maminky prasnice v chlívku spokojeně mlíko
  18. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele irondog v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    tak jsem vyhrabal jeden opravdu luxusní kousek:
     
    Nafoukaná exponenciální funkce ex jde na procházku a na potkání uráží všechny ostatní funkce.
    Posmívá se polynomům, že mají krátký Taylorův rozvoj.
    Hihňá se hladkým funkcím s nosiči, že v mnoha bodech mají do očí bijící nedostatek konvergentních mocninných řad.
    Dělá si legraci z |x|, že je v počátku nediferencovatelná.
    Usmívá se a říká si, jak je to sakra skvělý, být ex, je všude analytická, je svou vlastní derivací a roste a klesá nejrychleji ze všech.
    Ostatní funkce nestojí za nic.
    Ponořena do své sebechvály se srazí s konstantní funkcí 3, která v hrůze utíká proti ní. "Co je s tebou? Proč se nedíváš na cestu," rozčiluje se ex.
    Pak si všimne hrůzy v jejích očích: "Vypadáš vyděšeně!"
    "Taky jsem," odpoví 3 v panice, "tamhle za rohem je derivace. Když mě potká, nic ze mě nezbude, musím pryč!"
    A 3 se zase rozběhne. "Blbá konstanta," říká si ex. "Já se ale nemám čeho bát. Mě může derivovat jak dlouho chce a pořád tady budu."
    A schválně derivaci hledá, aby se jí vysmála do ksichtu.
    Zajde za roh a uvidí ji. "Ahoj, já jsem ex," pozdraví.
    "Ahoj, já jsem d/dy."

  19. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu Dalik {_SV_} v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    http://www.imagehosting.cz/?v=shot02kok.jpg
  20. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu fildak v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    http://www.imagehosting.cz/?v=shot02kok.jpg
  21. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu kulomet333 v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    http://www.imagehosting.cz/?v=shot02kok.jpg
  22. Upvote
    Uživateli Mallasort zvýšil/snížil popularitu Bedzabo v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    http://www.imagehosting.cz/?v=shot02kok.jpg
  23. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele Lipfert v WOT - Denní hlášení   
    Děkuji naší drahé WG za další možnost a čest si zahrát jejich výtvor, WoT. Ta úžasná paleta možností, těch nezapomenutelných momentů, situací, kořeněných výborně promyšleným a implementovaným systémem náhodných momentů, děkuji. A také se klaním jejím autorům a pln radosti a očekávání budu čekat na další informace, prezentované velkým člověkem této hry, Serbem. 
    Zároveň děkuji redakci našeho fora, že tak dobře bdí nad naší morální čistotou a veselým, ba přímo pozitivním duchem těchto stránek.
     
    A teď již ke včerejší hře. 
    Jen díky mé nedokonalosti, chybám, špatnému úsudku, nesprávnému chápání mechaniky hry, jsem nedocílil dobrých výsledků. Navíc a to si sypu popel na hlavu, byl jsem špatným příkladem pro své méně zkušené druhy na bojišti a chápu, že mnozí mohli díky mé neschopnosti získat negativní dojem ze hry. 
    Nedařilo se mi se stroji vyšších tierů, např. s vynikajícím sovětským strojem IS. Nedokázal jsem vytěžit nic z jeho skvělého kanonu a jen plýtval munici, při zbrklé střelbě na nepřátelské tanky tieru IX. 
    Zbaběle jsem použil tank T18 a byl spravedlivě rozstřílen premiovou municí, kterou tak geniálně WG poskytlo do hry. Nedokázal jsem správně použít TD Jackson, kryt v křovinách jsem špatně mířil a proto několikráte nedokázal prostřelit nepřátelský stroj na 150 m. Ale tak je to správné, byl to sovětský stroj T34-85 a seděl v něm nový hráč, jenž se k mému stroji postavil bokem. Teď vím, že bylo chybou hanebně využít této výhody.
    Dále se omluvám za použití hrubého výrazu ,,di do kelu,, jenž jsem neuváženě použil v hlasové komunikaci, již se to nebude opakovat.
     
    Ještě jednou děkuji za skvělý zážitek ze hry milé WG. A děkuji redakci, že mi umožnila ve své neskonalé laskavosti, napsat těchto pár řádků. 
  24. Upvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele PictusCZ v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Mně tedy ten "motivační dopis" moc vtipný nepřijde, spíš je mi toho člověka líto, zjevně asi jde o někoho, kdo delší dobu nemá práci a je opravdu ochoten dělat už skoro cokoliv...
  25. Downvote
    Mallasort zvýšil/snížil popularitu uživatele mamlass v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Uuuááááááá !!! Nechci za ženu feministku
     
    http://www.feministky.com/world-of-tanks-sokujici-hra
     
    World of Tanks - šokující hra
    Napsal uživatel Aneta    Sobota, 01 Červen 2013 13:10
    Neváhala jsem a nainstalovala si hru WOT - World of Tanks. Po chvíli hraní jsem si uvědomila, že skrze počítač vlastně ovládám mužský penis. Po tomto uvědomění si bylo pro mě velice obtížné koncentrovat se na hru, protože jsem věděla, že co z těch tanků trčí není dělo, ale mužský a ještě k tomu trčící penis, který plive sperma na ostatní hráče - ovladače penisů.
    WOT je vysoce homosexuální hra s prvky sadismu, protože nezřídka proti sobě tyto tanko-penisy najíždějí a letmo se dotýkají. Ve hře lze spatřit tanky, které mají krátké penisy, ale sperma jim stříká rychle za sebou a nebo starší, zamyšlené tanky, které mají dlouhý penis, ale trvá jim než vystřelí. Pak jsou tam tanky, které se obvykle schovají někde v rohu, aby nešly vidět a vrhají sperma přes celé herní pole. Ti se ještě nesmířili se svojí orientací, tak jsou raději schovaní. Ostatní hráči, zvláště ti červení je nesnáší a snaží se je na herním poli najít, aby je mohli uspermovat k smrti. 
     
     
    Ve hře se ukazuje, že tam je napojeno až několik desítek tisíc homosexuálů, což mě přivádí na myšlenku, že muži jsou ve většině homosexuálové, protože co jsem slyšela od kamarádek, tak jejich manžele skoro všichni tuhle hru hrají. 
     
    Co mě taky zaujalo, že jsem se nikde nedozvěděla, jak můžu být v tom červeném týmu, protože někdy mě štve, že když po zeleném střelím, tak se na mě všichni vrhnout a doslova mě znásilní až umřu. A v takovém týmu teda být nechci.
     
    Aneta
     
    EDIT: nejlepší reakce na článek je asi tahle
     
    Silver
    Měl bych na slečnu Anetu takové dvě malé otázečky: nejmenujete se náhodou příjmením Vymatlaná? Jedna taková
    slečna asi před 12-ti dny utekla z Bohnic. Prý ji poznáte podle toho, že když se jí zeptáte kolik je 1+1, tak
    vám prý odpoví 152. A ta druhá otázka je: kolik je 1+1?
×
×
  • Vytvořit...