Přejít na obsah

Mallasort

Members
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele Mallasort

  1. Zdar, se sobotou 22. 7. taky počítám.
  2. Měl bych končit mezi 14 a 15h, takže nejpozději na čtvrtou tam můžu být.
  3. Píšu si a pokud se nic nepokazí tak dorazím.
  4. Na tohle rozřešení už jsem taky přišel. Ale tak někde začít musíš. Každopádně zkusil, jsem, nepovedlo se a víc to radši dráždit nebudu. Dokud to funguje, tak to nechám být.
  5. AMD Phenom II x4 955 Je to ono? Když jsem zkoušel ten Prime95 při těch 4,0MHz, tak ty teploty byly nějak takhle: TMPIN0 = 35 TMPIN1 = 70 TMPIN2 = 85 EDIT: Tak takhle vypadá můj poslední pokus. Trochu jsem to ponížil jak jsi říkal. Na těch cca 3,8MHz. Tohle je stav po cca hodce testu na Prime95 EDIT2: Při tomhle nastavení, ale jakmile pustím BDO tak to spadne. Vracím to do původního nastavení. Už mě to nebaví.
  6. Sakra to jsou zase nový výrazy. Ty teploty napájecí kaskády, chip setu a severního můstku(teploty základní desky) mají jaké označení? To je to TMPIN0, TMPIN1 a TMPIN2?
  7. Ještě malý dotaz. Jaká je bezpečná teplota na jádrech při tom taktování. Dal jsem ten Auto clock dle návodu (po 3MHz a voltage boost) a vyskočilo mi to z 3,2 na 4,0. Při testu stability je pak teplota někde kolem 66 - 67 stupňů. Je to ok? Někde na netu jsem se dočetl, že bych neměl jít přes 62 stupňů u týhle desky.
  8. Tak jsem dle doporučení dokoupil do bedny dva větráčky a teplota je ted stabilně kolem 60 stupňů.
  9. Mám tam tohle. Je to ted při zapnutý BDO. Z těch statistic se mi tam načítá jen ta teplota. Hodilo to nějaký error o updatu.
  10. I když trochu poladím větráčky, že konečně foukaj, tak stejně teplota je pořád mezi cca 75 - 85 stupňů při 100% využití. Ale pokud říkáš, že je to normal tak to nechám být a budu to jen pozorovat.
  11. no zkoušel jsem dnes to BDO a při 95% byla teplota 79 stupňů. Tak mě jen zajímalo zda je to ok nebo zda je potřeba trochu pořešit chlazení nebo tak. Jj větráčky se mi na kartě zdaj dost vlažný. Vyzkouším ten MSI afterburner. Dík
  12. Tak karta namontovaná a jede, jen by mě zajímalo ještě jaká je normální teplota v plným zápřahu? Momentálně mi to ukazuje 77 - 80 stupňů. Je to ok?
  13. Tak mi ji prodali před xichtem. Jdeme hledat jinou. Edit: Tak jsem to ukecal a už si ji vezu. Večer uvidíme zda to pošlape jak má.
  14. JJ na to forko jsem taky chtěl kouknout, ale je tam podmínka asi 3 měsíce, takže smůla. No zejtra se skočím podívat na tu grafárnu osobně do kamenýho obchodu co maj na Václaváku. Sice toho asi moc nepoznám, ale budu se tvářit chytře a aspoň uvidím jak vypadá. Každopádně dík za všechny rady.
  15. A teda nějaký tip kde to koupit/sehnat? Já jsem v tomhle fakt nedotčenej a rád si nechám poradit. Já tohle bral čistě abych si dokázal fyzicky představit co vlastně sháním.
  16. Takový sprostý slova jako taktování atd. s tím na mě nechoďte. Takže to asi vypadá, že si pořídím tohle http://aukro.cz/graficka-karta-amd-radeon-hd7870-2gb-msi-2gd5t-oc-i6139342035.html. Z toho druhýho inzerátu se nikdo zatím neozval. Jinak dík za odkaz Danny202, ale do konce července se mi čekat nechce. To už by mě to taky mohlo přejít a já bych nekoupil nic.
  17. Tak jsem něco pohledal a chci se jen ujistit. Měl bych koupit teda něco z tohohle. http://www.sbazar.cz/S.Honzajs/detail/16463240-prodam-tuto-herni-grafickou-kartu-od-spolecnosti http://www.sbazar.cz/Patrakus/detail/16139251-dobry-den-nabizim-herni-grafickou-kartu-msi http://aukro.cz/asus-gtx750ti-oc-verze-2-gddr5-v-zaruce-i6135941426.html http://aukro.cz/graficka-karta-amd-radeon-hd7870-2gb-msi-2gd5t-oc-i6139342035.html http://www.bazar.cz/xad7468997-asus-gtx750ti.aspx Jen abych zas při své šikovnosti nekoupil něco jiného.
  18. Ty jo pěkný. Dík Otevřel jsem bednu a na zdroji je napsáno Corsair CX 600. Já na to nějak extra nepospíchám. To jen mě chytá každoroční herní krize, kdy mě sere, že si nemůžu zahrát co bych chtěl. Je to tak pokaždý než se udělá hezky a já vypadnu dělat věci venku. Letos je to asi víc aktuální protože se množí počet modrých smrtí a zvuk startujícího raketoplánu mě občas taky děsí. Takže možná se tady ted pustím cestou tý bazarový grafiky aspon, uvidím jak moc se to zlepší. Btw noobackej dotaz. Když si koupím SSD disk, tak musím i nový systém? Nebo na něj dostanu ten co mám na svým HDD? Edit: A je to R7 270 X nebo R9 270x? Protože tu R7 v tomhle popisu nemůžu najít. Max R7 260,
  19. Tohle mám teď. Dá se to nějak oživit? Kdyby tam něco chybělo tak doplním. Co já vím co je pro vás důležitá informace.
  20. Moc díky za všechny názory. Můj největší problém u starýho PC je právě slabá grafárna. Už tehdy to nebyl žádný hit. Večer sem můžu hodit to co mám ted a třeba se s tím bude dát ještě něco vymyslet. Každopádně to vidím, že momentálně koupi odložím dokud tedy nevyjdou ty nové GK.
  21. Zdravím, na doporučení Květule bych se rád obrátil na místní PC odborníky. Moje stařičké stolní PC pomalu, ale jistě umírá a já bych si rád pořídil něco nového. Nechci do toho vrážet moc peněz, přecejenom to mám jen na volnočasové hraní (BDO, Zaklínač 3, atd). Co jsem tak brouzdal po netu tak mě zaujal tento model https://www.alza.cz/asus-vivo-pc-m52ad-cz003t-d4013508.htm?catid=18848818 , který zároveň cenově dosahuje mého stropu. Rád bych vás požádal o váš odborný názor na tuto sestavu, případně zda s ní udělat nějaké modifikace a sestavit si to sám. Každopádně nechci jít přes těch 20k. Budu velice vděčný za jakýkoliv názor nebo radu. Děkuji
  22. 19.2. bych teoreticky mohl. 20.2. už mám plno
  23. Jo, jo, jo. Konečně to není na mě.Já jsem zdravej jako řípa.
×
×
  • Vytvořit...