Přejít na obsah

irondog

Members
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

irondog last won the day on Srpen 23 2017

irondog had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

irondog's Achievements

  1. Dvě muslimky si prohlížejí fotoalbum: „Podívej, to je náš malý Ahmed. Ten vyrostl, co? Za chvíli vyrazí se svou první bombou na zádech.“ „To je hrozné, jak se nám ty děti rychle rozletí do světa.“
  2. ciste teoreticky a na úrovni ZŠ náklad padá z 20-ti metrů, působí grav. zrychlení --> konečná rychlost 20m/s náklad dopadá na "rampičku", ta je cca 0,6 m nad zemí a tu zrychlí z 0 m/s na těch 20 m/s (beru velký rozdíl v hmotnosti nákladu a člověka) Tedy rampička musí zrychlit z 0 na 20 na dráze 0,6 m ---> tedy za 0,06s Dosáhnout tedy rychlosti 20m/s za 0,06s je možné se zrychlením cca 33g. Hromadu věcí nebudu počítat (odpor vzduchu a pod.), tak mi stejně vyjde FAKE
  3. nevím, mně na tom nepřijde nic divného, když se podívám, jak jsou poskládány jednotlivé čety. nemyslím, že by bylo moudré aby četa heavyn čekala na hru, kde bude další četa heavyn, medka proti medkám... zřejmě ty 2 polský BC nehráli zrovna super a v druhém případě je 2x nízký tier "zatažen" mezi vyšší battletier
  4. A to už vůbec nemluvím o „pálení Františka“. § 140 TZ – vražda (zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem) – sazba až 20 let (resp. až výjimečný trest)
  5. čína je zas trochu napřed ... http://www.chonday.com/Videos/excachikid2
  6. Z počátku mě napadlo, že by to mohlo být proti minám (po spuštění na zem), ale je to příliš úzké. Možná by to mohl být takový "rotační" nárazník, kdy při přejezdu příkopu se auto nezaboří do protisvahu, ale pěkně čumákem odvalí. K tomu mě vedly i ty pružiny na bocích válce.
  7. tak jsem vyhrabal jeden opravdu luxusní kousek: Nafoukaná exponenciální funkce ex jde na procházku a na potkání uráží všechny ostatní funkce. Posmívá se polynomům, že mají krátký Taylorův rozvoj. Hihňá se hladkým funkcím s nosiči, že v mnoha bodech mají do očí bijící nedostatek konvergentních mocninných řad. Dělá si legraci z |x|, že je v počátku nediferencovatelná. Usmívá se a říká si, jak je to sakra skvělý, být ex, je všude analytická, je svou vlastní derivací a roste a klesá nejrychleji ze všech. Ostatní funkce nestojí za nic. Ponořena do své sebechvály se srazí s konstantní funkcí 3, která v hrůze utíká proti ní. "Co je s tebou? Proč se nedíváš na cestu," rozčiluje se ex. Pak si všimne hrůzy v jejích očích: "Vypadáš vyděšeně!" "Taky jsem," odpoví 3 v panice, "tamhle za rohem je derivace. Když mě potká, nic ze mě nezbude, musím pryč!" A 3 se zase rozběhne. "Blbá konstanta," říká si ex. "Já se ale nemám čeho bát. Mě může derivovat jak dlouho chce a pořád tady budu." A schválně derivaci hledá, aby se jí vysmála do ksichtu. Zajde za roh a uvidí ji. "Ahoj, já jsem ex," pozdraví. "Ahoj, já jsem d/dy."
  8. když už se tu chlubíme.... bohužel screeny jsem si neuložil, takže věřte, nevěřte: Vítězství! Bitva: Prochorovka 20. června 2013 21:13:15 Vozidlo: T110E4 Získáno zkušeností: 3 504 (x2) Získáno kreditů: 70 879 Úspěchy v bitvě: Válečník, Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: Hrdina nastříleno 9.400 dmg (cca o 60 mě předběhla enemy T62)
  9. V souvislosti s globálními změnami počasí, a v rámci návazných úprav a modernizace českého jazyka, se chystá zavedení nových názvů měsíců: zimen, úmor, sněhen, studen, bahnen, chčijen, chčijenec, slunen, prší, mlhen, sněhopad, mrzinec.
  10. nový T11 tank - object 279 http://fanda.nova.cz/clanek/military/tank-ktery-vypadal-jako-letajici-talir.html
  11. Nějak nerozumím tomu, proč zrovna arty je skupina, která zvedla zisky. Nebo co je myšleno tím "tancem, který jim zvedl zisky"?
×
×
  • Vytvořit...