Přejít na obsah

Robik_74CZ

Members
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Vstupujeme na Steam.   
    Tak jsme se dočkali...Armored Warfare vstupuje 17. listopadu 2017 na Steam. (posun z původního 10.listopadu, My.com chce před uvedením nejdříve spustit aktualizaci 0.22) Můžeme s velkou pravděpodobností počítat s tím, že se jedná o součást uvedení aktualizace 0.22 "Umění války". Hra je podle autorů dostatečně dobrá, aby bylo toto vydání možné a nám zbývá se zamyslet, co to pro nás může přinést.
     
    Předně oslovení většího počtu lidí, kteří tuto službu využívají, a je jich opravdu hodně. Možný nárůst počtu lidí, kteří si hru aspoň vyzkouší a velká šance, že jí i dost lidí bude hrát dál - hra je opravdu dobrá. Víc lidí = větší zábava. Otázkou zůstává, kolik lidí bude hrát PvE, PvP a Globs.
     
    Účty budou oddělené a je na každém zda si bude chtít založit nový prostřednictvím Steamu nebo rozhraní My.com. Pro stávající hráče se nic nemění.
     
    Každopádně pokud bude uvedena i aktualizace 0.22, můžeme v příštím týdnu očekávat nárůst populace i v PvP a větší frekvenci bitev 15 vs. 15. To jsou rozhodně dobré zprávy. 
     
    Nechme se tedy překvapit, ale každopádně palec nahoru.  
  2. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Náhled - aktualizace 0.22 "Umění války"   
    Velitelé!
     
    Rádi bychom vás, prostřednictvím tohoto náhledu, seznámili s obsahem připravované aktualizace 0.22 "Umění války", která nám přinese velké množství změn nejen herních mechanik, ale i spoustu nového obsahu.
     
     
    Zde je seznam některých novinek, které můžete očekávat:
    Změna velitelských schopností a dovedností Zlepšení grafického vzhledu vozidel Nová vozidla Čínsky laděné mapy pro PvE a PvP Mapa Průplav ve verzi pro Globs Změny herních mechanik u vozidel Aktualizace také přináší velké množství oprav různých chyb a stává se tak jednou z největších aktualizací, která byla pro Armored Warfare vypuštěna - připravte se ovládnout Umění války!
     
    Nová podoba velitelských schopností a dovedností
     
    Stávající system prodělal velké změny, protože byl příliš jednoduchý a omezený. V aktualizaci 0.22 se nám představí komplexní a sofistikovaný systém, který hráči umožní přizpůsobit si, svého velitele tak, aby nejlépe vyhovoval jeho hernímu stylu.
     

     
    Čeká na vás patnáct úrovní expení, mnoho dovedností a hlavně, velké množství možností!
     
    Více se dozvíte v samostatném článku!
     
    Vylepšená grafika
     
    V aktualizaci 0.22 výrazně zvyšujeme vizuální kvalitu Armored Warfare tím, že řada vozidel získá nové rendery modelu a vysoce kvalitní textury.
     
    Verze 0.21
     

     
    Verze 0.22
     

     
    Nová vozidla
     
    V této aktualizaci na nás čeká řada nových vozidel, a to jak v zavedených liniích, tak prémiových. Většina vozidel je čínského původu a dosud neukončenou linii bitevních tanků uzavře Type 99A1(úroveň 9) a Type 99A2(úroveň 10).
     

     
    Abychom nezapomněli, součástí nových vozidel bude i jeden československý a jeden polský stroj.
    Type 99A1 – bitevní tank deváté úrovně Type 99A2 – bitevní tank desáté úrovně Type 96 – bitevní tank šesté úrovně Type 96A – bitevní tank sedmé úrovně ZBL-08 – obrněné vozidlo sedmé úrovně PLZ-89 – artyna sedmé úrovně PLZ-05 – artyna deváté úrovně OT-64 Cobra – obrněné vozidlo páté úrovně OA-82 Jarmila II – obrněné vozidlo čtvrté úrovně PTZ-89 – prémiový stíhač tanků sedmé úrovně ZBD-86 – prémiové obrněné vozidlo třetí úrovně Čínsky laděné mapy pro PvE a PvP
     
    Klidný venkov v regionu Baise se změnil na bitevní pole na kterém se střetli žoldnéři, kteří byli najati k ochraně civilistů a nemilosrdnými korporátními silami. Místní triády zde totiž ukryly zdroj cenných informací a své nemalé bohatstvím někde v místních vesnicích. Přestože byli poraženi, jejich tajemství zůstává pohřbeno někde v této oblasti. Veliteli, zajisti oblast a znič své protivníky, abyste začali hledat to, co by vám mohlo zajistit pokrytí nákladů na celý život!
     

     
    Tato zbrusu nová mapa nás přenese do jižní Číny. Bude k dispozici pro PvP a PvE režim – v tom prvním půjde o standardním PvP mapu a v tom druhém bude ve formě zcela nové mise s názvem - Operation Tiger's Claw!
     






     
     
     
    Mapa Průplav ve verzi pro Globs
     
    Další z předělávek klasických PvP map, pro režim Globs. Je čas se vrátit do Panamy - Průplav čeká, veliteli!
     

     
    Opět se dočkáme tří fází a tří odlišných divokých karet:
    Výzvědné UAV Letecký úder Letecký úder prostřednictvím letounu AC-130 Gunship Objeví se i nový prvek v tomto režimu - náhodné prohazování prvních dvou fází - takže nikdy nevíte, jaký cíl si pro vás hra připraví jako první!
     
    Změny herních mechanik u vozidel
     
    Tyto změny se dotknout převážně vozidel samotných a už o nich bylo napsáno mnoho, takže krátce:
    Změny v pohyblivosti jednotlivých tříd(samostatný článek najdete zde) Změny stabilizace zbraní(samostatný článek najdete zde) Vylepšení ovladatelnosti kolových vozidel(samostatný článek najdete zde) Změny kolem stojanů s připravenou municí(samostatný článek najdete zde) Uvidíme co nám ještě aktualizace 0.22 přinese, tak nezapomeňte, sledovat náš web.
  3. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele biggpete v AW - RU server, pokec, info.   
    tak poslušně hlásím. že Hunter přistál, v garáži, zajímavý ten strojek :)
  4. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele kvetule v AW - Odpočty na TS   
    Přeji pěkný den,
     
    tohle vlákno bude sloužit k informacím o plánovaných odpočtech.
     
     
     
     
     
    Vím, že je to na rychlo, ale dnes  7.10. od 19h na ts3.armoredwarfare.cz  jsou v plánu odpočty.
     
    Děkujeme za případné šíření infa o akci.
     

     
     
     
     
    PS. Jinak kdo nechce hrát sám, tak na TS je každý večer cca po 20h skupinka hráčů, tak se nebojte přidat
     
     
     
     
     
  5. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Oslavme den německé jednoty   
    Kpz 70 jsem si zakoupil a hned se stalo mým oblíbeným bitevním tančíkem na šesté úrovni. Nedokážu úplně posoudit jestli je lepší MBT-70 nebo Kpz 70, protože u toho prvního nemám ještě posádku na páté úrovni, ale s tím druhým se mi hraje výrazně lépe.
     
    Absence raket mi nevadí, stejně jsem je nikdy nepoužíval a pocitově dělo méně cinká(AP). Jen s ohledem na velkou ráži je nutné doměřovat a nabíjení je citelně dlouhé. Není to tedy stroj tělo na tělo. Má však dobrou depresi a věž taky leccos odrazí, takže taktika na hull down se jeví jako správná volba. Ještě uvidím jak to půjde dál, zatím spokojenost.
     
    Jediné co mi trošku vadí je nemožnost použití kamufláže dle vlastního výběru. Německý znak je sice super, ale pod něj by určitě šlo dát nějaký hezčí podklad než jen základní barvu...
  6. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Prémiový účet k zakoupení v internetovém obchodě   
    Je to tvoje volba, ale na možnosti zakoupit prémiový účet za peníze přímo na webu hry nevidím nic špatného. Naopak My.comu chyběl regulérní e-shop, takže ho nyní zavádí. Konkurence to nedělá jinak.
  7. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Amina-opice v AW - Krčma "U tankána"   
    Maria Anohina ...pozornější honiči si zajisté všimli, že v AW tvoří jednu z možných členek osádky 

  8. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele RoboZilina v AW - Krčma "U tankána"   
    Budem musieť nejaký jej obrázok zahrnúť do budúcej verzie prekladu. Zvýši nám to populáciu 
  9. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Tanky měsíce: linie Leopard   
    Doufám,že to není ta pecka akce k oslavě druhého výročí aw
  10. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Tanky měsíce: linie Leopard   
    Velitelé!
     
    Měsíc říjen je v Německu běžně spojen s festivalem Oktoberfest - ale víte, co ještě více proslavilo Němce než pivo, dámské dlouhé šaty a Bavorské kožené kalhoty? Tanky řady Leopard , které právem patří mezi nejlepší bojové stroje na světě!
     
    Právě začínáme novou řadu měsíčních akcí a proč nezačít zrovna řadou bitevních tanků Leopard? A to, se slevou.
     

     
    Od 2.října do 31. října 2017 budou následující vozidla k dispozici za sníženou cenu.
     
    Bitevní tank třetí úrovně Leopard 1 – Tanky Leopard 1 patřily mezi nejdůležitější západní typy středního období studené války. Vývoj probíhal v Německu a řídil se filozofií, podobně jako AMX-30, která upřednostňovala vysokou pohyblivost a palebnou sílu před pancéřovou ochranou.
    Sleva: 35%
     
    Bitevní tank čtvrté úrovně OF-40 - OF-40 je vlastně italským bojovým vozidlem, lze jej však považovat za "čestného člena značky Leopard", protože ho stavěli stejní lidé, kteří v Itálii vyráběli v licenci tanky Leopard 1. Sdílí mnoho jeho konstrukčních prvků a dokonce i nezměněných součástek.
    Sleva: 35%
     
    Bitevní tank páté úrovně Leopard 1A5 - jedná se o poslední sériově stavěnou verzi řady Leopard 1. Součástí modernizace byl nový systém řízení palby EMES 18 a dodatečné pancéřování věže.
    Sleva: 35%
     
    Bitevní tank šesté úrovně Leopard 2AV – tzv.“Austere Version – ořezaná verze“ bitevního tanku Leopard 2 byla vyvinuta jako testovací verze po debaklu společného americko-německého projektu MBT-70. Každá ze zemí si nakonec šla svojí vlastní cestou. Němci vsadili na tank Leopard 2 a Američané nakonec dospěli do fáze, z které vznikl legendární tank Abrams.
    Sleva: 35%
     
    Bitevní tank sedmé úrovně Leopard 2 – první sériově vyráběná verze tanků řady Leopard 2, která postupně nahradila stárnoucí americký stroj M48 Patton v německé armádě. Vyráběl se v období od roku 1980 do roku 1992 a byl několikrát modernizován. Nejběžnější variantou je Leopard 2A4, který byl velmi úspěšným vývozním artiklem.
    Sleva: 35%
     
    Bitevní tank osmé úrovně Leopard 2A5 – další modernizovaná varianta tanků řady Leopard 2 s pokročilým pancéřováním a dalšími drobnými úpravami. Sice nebyl tak úspěšným typem jako jeho starší bratr, ale i tak se dočkal zavedení do armád několika evropských zemí.
    Sleva: 25%
     
    Bitevní tank osmé úrovně Leopard 2A4 Evolution – jedná se o modernizovanou verzi bitevního tanku Leopard 2A4 od roku 2007 společností IBD Deisenroth. Cílem tohoto paketu bylo zajistit dvacetiletému vozidlu schopnosti uspět na moderním bojišti. Nejvýraznější částí paketu je pokročilé modulární pancéřování, které dává tanku i jeho poněkud futuristický vzhled.
    Sleva: 25%
     
    Bitevní tank deváté úrovně Leopard 2A6 – tato varianta byla po dlouhých 15 let tou nejsilnější verzí tanků řady Leopard 2(do zavedení verze 2A7). Jedná se v podstatě o verzi 2A5, ale s delším dělem ráže 120 mm L/55 od společnosti Rheinmetall, které nahradilo starší typ L/44.
    Sleva: 20%
     
    Bitevní tank desáté úrovně Leopard 2AX – jedná se o stávající variantu tanku Leopard 2A7 doplněnou o řadu experimentálních prvků. Mezi ty nejzásadnější patří nedávno odhalené dělo ráže 130 mm a vylepšená souprava pancéřování ESPACE od společnosti IBD Deisenroth.
    Sleva: 15%
     
    V Armored Warfare patří bitevní tanky řady Leopard především mezi odstřelovače, dokonale se hodí pro obrannou válku, ale boj na krátkou vzdálenost jim příliš nesvědčí. Mají nejpřesnější děla mezi tanky, hráč by si měl udržovat své protivníky od těla a vést souboje spíše na delší vzdálenosti. Pokud jste však donuceni k útoku snažte se skrývat za překážkami(hlavně korbu) a využívejte terén ve svůj prospěch.
     
    Uvidíme se na bojišti!
  11. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Amina-opice v AW - Úroveň 1-3: PvP ustupuje; GLOPs základním herním režimem na RU serveru   
    Nestraš  Na RU je to jen od 27. do 2.října. A tuším, že právě 1-3 v GLOPSech hrát nešli...jestli je to zkouška pro EU server, těžko říct.
  12. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - What Does The Fox Say? - Nová FOX edice(zatím na RU)   
    Velitelé!
     
    Před pár dny vyšla v Projektu Armata(RU server), nová edice reskinovaných prémiových  vozidel - The Fox!
     
    O co běží? Především o vozidla, která už ze hry známe, ale tentokrát v unikátní liščí kamufláži. Je známo, že lišky patří k vynikajícím lovcům, protože jsou rychlí a mazaní. Pokud vám tedy tato vozidla sednou můžete být na špici jakékoliv bitvy!
     
    Součástí edice jsou tato vozidla:
    AMX-10P PAC 90 Fox – prémiový stíhač tanků čtvrté úrovně XM1 Fox – prémiový bitevní tank šesté úrovně M1134 ATGM Fox – prémiový stíhač tanků osmé úrovně Jak je obecně o prémiových vozidlech známo, přináší jisté výhody, a to:
    + 50% kreditů za bitvu  + 20% zkušeností za bitvu + 20% zkušeností pro posádku a velitele z každé bitvy + 25% kreditů za první vítěznou bitvu za den a nepotřebují zkoumat ani dokupovat součástky Co k tomu dodat? Pokud máte účet ve hře Projekt Armata, tak nabídka platí do 6. října a vozidla můžete koupit prostřednictvím této stránky.
     
    My na EU si musíme ještě počkat, ale tato edice se objeví už velmi velmi brzy. 
     
    Pojďme se na ty krasavce podívat a tiše závidět...
     
     
    AMX-10P PAC 90 Fox
     

     

     

     

     

     
    XM1 Fox
     

     

     

     

     

     
    M1134 ATGM Fox
     

     

     

     

     

     
     
    Jak už název příspěvku napovídá, zkrátka si nemůžu pomoci, zapomenout na tenhle klip...
     
     
     
    Jak se vám líbí? Už se nemůžu dočkat, až je budu mít v garáži, takže My.com, sem s nimi a ...

    Uvidíme se na bojišti.
     
     
     
  13. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - víkendový maraton v AWčku - společné večerní PvP bitvy   
    Supr akce, díky všem za účast...v neděli to bylo sice trošku slabší s účastí, ale i tak jsme si to myslím užili všichni 
     
    Díky i klukům z 9TD, kteří se na nás přišli podívat, Jardíkovi z FOS a Ujosovi z CZP za návštěvu na TS i společné čety.
    A samozřejmě mojí bandě z B0S.
  14. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - RU server, pokec, info.   
    Čítr 
     

  15. Upvote
    Uživateli Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu peterramis v AW - RU server, pokec, info.   
    Ahoj, včera jsem oprášil znalosti ruštiny ze základky a nainstaloval Proekt Armata. Dal jsem dvě bitvy na prvním tieru a zahrál jsem si dobře. Ve frontě bylo 200 lidí. Tak, když budu mít chuť, budu ty servry střídat.
  16. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - RU server, pokec, info.   
  17. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele kvetule v AW - víkendový maraton v AWčku - společné večerní PvP bitvy   
    I když sem dneska hrát nechtěla z osobních důvodů, tak to bylo nakonec moc fajn. Všem na TS děkuji za fajn večer a zítra zase
  18. Upvote
    Uživateli Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu Gorac v AW - RU server, pokec, info.   
    Ahoj, včera jsem oprášil znalosti ruštiny ze základky a nainstaloval Proekt Armata. Dal jsem dvě bitvy na prvním tieru a zahrál jsem si dobře. Ve frontě bylo 200 lidí. Tak, když budu mít chuť, budu ty servry střídat.
  19. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Amina-opice v AW - Soutěž-RU server   
    Soutěž-RU server
    Vážené tankistky a tankisté,
    Amina ve spolupráci s Opicí vyhlašují soutěž o hodnotné ceny.
     
    Pravidla soutěže jsou následující:
    Nastřílejte co největší poškození v PvP bitvě na RU serveru s jakýmkoliv vozidlem(včetně prémiových) na 4. až 10. tieru a pošlete e-mailem na adresu: [email protected] screeny výsledků (první základní tabulka vlevo a poslední celková přehledová tabulka).
    Důležité je, aby bylo vidět celkové vámi udělené poškození, vaše konkrétní vozidlo,datum bitvy a váš nick ve hře.Dobře si rozmyslete jaký výsledek pošlete, účastnit se můžete pouze 1x za celou soutěž!!!
     
    Soutež bude probíhat od 18.9.2017 do 2.10.2017 23:59 (čas uvedený ve hře)
     
    A jaké budou ceny? 
    Každý vítěz jednotlivých tierů 4,5,6,7,8,9,10 obdrží:
    kódy na BMD-2 Wolf, 30 dní prémiového účtu, 5ks 12-ti hodinový platinový boost "Voják štěstěny", 3 platinové bedny, 5x10ks jednorázových platinových boostů na zkušenosti a 5x10ks jednorázových platinových boostů na volné zkušenosti.
    V případě rovnosti poškození vyhrává účastník s vyšším počtem základních zkušeností.Pokud se na některém tieru nikdo nezúčastní výhra putuje na nejbližší nižší tier druhému v pořadí.Pokud ani tam, pokračuje se na další nižší tier a odměněni budou třeba tři...atd.
     
    Nejlepší ze všech obdrží místo téhle ceny cenu speciální, aby to bylo alespoň trochu spravedlivé hodnotit se u hlavní ceny bude pomocí koeficientu pro jednotlivé tiery ,poškození se bude násobit následovně:
    4.tier-1.0x
    5.tier-0.95x
    6.tier-0.9x
    7.tier-0.85x
    8.tier-0.8x
    9.tier-0.75x
    10.tier-0.7x
    V případě rovnosti poškození vyhrává nižší tier.
    Hlavní "speciální" cenou jsou kódy na: B1 Centauro 120 Wolf, Wiesel 1 Hot Wolf, BMD-2 Wolf, 3x30 dní prémiového účtu, 10x 5ks 12-ti hodinový platinový boost "Voják štěstěny", 15 platinových beden, 15x10ks jednorázových platinových boostů na zkušenosti ,15x10ks jednorázových platinových boostů na volné zkušenosti a 5x10ks platinových boostů na kredity. (Hlavní cena bude trošku složitější a delší na zadávání kódů,ale dotyčná či dotyčný se stím určitě poperou )
     
    Přeji všem účastníkům hodně štěstí a uvidíme se na bojišti!

  20. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Díky za odpověď. Myslím, že komunikace je důležitá oběma směry, obzvlášť když jsou dotazy a myšlenky přeneseny v seriozní podobě, jak to napsal biggpete.
  21. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Silentstalker v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Ashadak mne požádal ať na tohle ještě odpovím.
     
     
    Snad asi tušíme všichni že omezovat hráče oblíbenějšího modu není zrovna chytrý nápad, že. Ti hráči prostě odejdou. Navíc, tento způsob myšlení je postavený na tom že PvP je "hlavní" mod jako ve WoTku. Není. Oba jsou co do důležitosti rovnocenné.
     
     
    Počáteční promo pro AW bylo postavené přesně na tom principu, který popisuješ. Byl to nesmysl. Ukázalo se že vliv klanů je v podstatě velice malý - mody pro klany jsou extrémně náročné na vývoj zatímco momentálně jsou klany jen zlomkem populace - jinými slovy, za cenu zastavení vývoje pro většinu hráčů by se vyvíjel režim pro jejich malý zlomek a to ještě na základě vyvráceného tvrzení že kdyby se takový režim objevil, všechny klany co AW opustily se najednou vrátí (což je samozřejmě také nesmysl). Klanové aktivity, jakož i e-sport, se staví "odzdola" - nejdřím musíte mít zdravou populaci hry, aby se začala vytvářet "elita", pro kterou se vytvoří obsah. Tato fáze zatím nenastala - až se to v budoucnu stane, bude mít takový režim smysl.
     
     
    Herní design je natolik komplexní záležitost, že vysvětlení by vydalo na knihu. Tvůj názor samozřejmě beru v potaz, obávám se, že prakticky nikdo z nás není schopen odhadnout interakce tebou navrhovaných změn. Změny potřeba byly, o tom žádná. Že něco nedopadlo dobře je věc druhá, nicméně hra je v 0.21 zábavná a hratelná a na tom ostatně záleží.
     
    Promiň ale z tvého postu mám prostě pocit, že ti ta hra nevyhovuje. Což je naprosto v pořádku, není to hra pro každého.
     
    EDIT: Opravena barva textu - Aaron
    Pravidla:
    4.4 Varování - Varování a oficiální zprávy Administrátorů jsou odlišeny červenou barvou, Moderátorů oranžovou barvou. Používání této barvy je vyhrazeno pouze pro oficiální účely. Jakýkoli jiný příspěvek Moderátorů nebo Administrátorů vyjadřuje pouze jejich vlastní názor. Pokud byl příspěvek uživatele editován zásahem Moderátora/Administrátora, uživatelé nesmí upravovat/mazat červený/oranžový text. Stejně tak je zakázáno napodobovat zásahy Moderátorů/Administrátorů nebo se za ně vydávat.
  22. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Je to už nějaký ten pátek co vznikla tato iniciativa, tak by nebylo od věci se podívat na to,co se událo, jestli to bylo k něčemu dobré, co by se dalo zlepšit, jestli v tom dál pokračovat a hlavně jak to vidíte vy, hráči.
     
    Ohlédnutí
     
    Předně si myslím, že iniciativa předčila veškerá má očekávaní. Osobně jí považuji za úspěch. Dobře třeba se nám zatím nepodařilo nějak významně navýšit zájem o PvP na EU serveru, ale to je obecně dlouhodobý proces, takže po několika týdnech jsem ani neočekával nějaké závratné výsledky.
     
    Vzniklo několik zajímavých projektů.
     
    Prvním z nich je určitě toto fórum. Dle mého názoru AW sekce plně nahradila bývalou CZ/SK sekci na oficiálních stránkách evropského distributora hry a jeho prostřednictvím tak může CZ/SK komunita dál komunikovat, diskutovat a dozvědět se třeba i něco nového. Na fórum je také navázán komunitní Facebook pro ty, kteří radši využívají tuto platformu. Navíc mohou prostřednictvím tohoto fóra komunikovat všichni hráči, nejenom ti na EU, ale i ti na RU, což je jedna z velkých výhod nezávislého fóra.
     
    Dalším zajímavým projektem je určitě komunitní Team Speak Server pro EU server. Opět funkční hlavně díky podpoře fóra. Jedná se o společný komunikační nástroj, který mohou využívat nejen uživatelé tohoto fóra hrající hru AW, ale i ti co pouze hrají a chtějí na EU najít někoho s kým si mohou nezávisle zahrát a pokecat. Server se také používá v rámci akcí pořádaných fórem.
     
    Mezi další významné projekty patří československý překlad hry. To má na svědomí dvojice RoboZilina(slovensky) a cpt.Carloss(česky), kteří ve svém volném čase hru překladají. Tyto lokalizace má velkou výhodu v tom, že funguje jak pro EU, tak RU verzi hry.
     
    Taky jste si mohli všimnout, že se konaly tři odpočtové akce. S tímto nápadem přišla Květule, která si je i organizovala. Došlo i k spolupráci s herním magazínem Excalibur(Mike, Garrth). Sešlo se nás celkem dost(10-20 lidí). Akce byly zaměřeny pouze na PvP a i přesto, že nám systém házel pořád skirmishe, myslím, že jsme si to všichni užili. Rozdali jsme několik prémiových vozidel v „honu na Ashadaka“ a poznali spoustu fajn lidiček.
     
    K zamyšlení.
     
    Jak vidíte, toho pozitivního nebylo málo, ale bohužel se stále setkáváme i s negativními reakcemi, názory, narážkami apod.
     
    Jasně ne vždycky se najdou lidé co vidí věci jen pozitivně, ovšem některé věci opravdu zamrzí a pak vyvstává otázka zda v podobných aktivitách vůbec pokračovat.
     
    Předně pořád dokola ohrávaná písnička zvaná Silentstalker. Dobře, tenhle člověk může za ledacos, ale proč se do toho proboha pořád šťourá? Proč se dokola šije do jakékoliv věci. co s ním jen okrajově souvisí? To ho tu opravdu někteří jedinci tak nenávidí, že do toho musí neustále tahat i ostatní?
     
    Podívejte se, úplně reálně a upřímně. Když jsme s činností na podporu EU začali, vůbec jsme do toho nešli s tím, že budeme zachraňovat něčí zadek v My.comu. Hlavním cílem celého tohoto snažení bylo zajistit kvalitní zábavu i pro lidi, kteří z nějakého důvodu nechtějí hrát na jiném serveru a s odchodem jejich klanu(na RU), či ne klanu o tuto příležitost přicházejí. O tom přeci komunita je. Pomáhat si a podporovat se navzájem.
     
    Každý z nás má možnost volby a ti druzí by to pak měli respektovat a k tomu se tak i postavit. Pokud někdo chce hrát na EU, ok...ale dělat z něj hned padoucha a přisluhovače SS, mě přijde úplně na hlavu. Z druhé strany, ano něco mi vadí, mám možnost změny, tak proč nejít na RU. Každý si vybral to své, co mu vyhovuje a kamenovat, vysmívat se a rýpat do toho druhého za jeho volbu mi přijde poněkud zvláštní. Pokud tedy s ním máte nějaký osobní problém, směřujte to přes PM přímo na něj. 80 procent hráčů tenhle konflikt stejně nezná a nezajímá ho.
     
    Pořád se tu také řeší, že někdo zabil PvP, protože hrál GLOBs, protože ten byl v akci, protože tyhle akce protěžují v My.com. Tohle není chyba za kterou můžou hráči. Pokud je po delší době akce, která mnoho z nich vytrhne lidi ze stereotypu a ještě za to dostanou odměnu, tak proč by to nemohli hrát? Ostatním hráčům, co o to zájem nemají, ale chtějí si zahrát, pak vzhledem k populaci nezbývá než hrát to, kde lidé jsou. Jasně akce jsem se účastnil a nestydím se za to, ale moje účast byla jen taková, že jsem si odjel co jsem musel(hodina denně) a pak hurá zpět do PvP, protože mě GLOBs nebaví. Jenže jak se zdá My.com bere v potaz statistiky a ne úplně realitu. To je také důvod proč si pořád myslí, že jsou režimy populární, protože ¾ hráčů na EU tyto režimy rádi hrají a ta ¼ musí. Mluví se tu o bojkotu a vyjádření nesouhlasu, ale proč se nedalo dohromady nějaké vyjádření napříč všemi PvP klany a nesepsalo se, jmenovitě s každým kdo do toho jde a v klidu neodeslalo na My.com. Věřím tomu, že kdyby nás bylo 100 a více, už by s tím My.com něco dělal. Něco takového bych milerád podpořil. Teď už je ale pozdě. Celá PvP scéna je pryč na RU serveru. Může to být ale cenná lekce do budoucna.
     
    Podívejte, nejsme žádní přisluhovači ani vlezdoprdelkové Silentstalkera, všechno co děláme je pro hráče a tento člověk na to nemá žádný vliv.
     
    Nebudu nijak mlžit a můžete mě za to třeba nenávidět, ale se Silentstalkerem jsem se rozhodl místo bojování, spíš rozumně komunikovat. Z této komunikace jsem získal dojem, že ani on ještě nad CZ/SK komunitou nezlomil úplně hůl(daleko k tomu nechybí), i když komunita nejspíš zlomila hůl nad ním. Bránit ho nebudu, každý ať si obhajuje svůj názor a zkušenost, s ním. Faktem je, že naděje návratu naší sekce na oficiální fórum ještě neumřela.
     
    Abych rozptýlil další spekulace, tak ano podařilo se mi na akce získat nějaké drobné ceny v podobě prémiových vozidel a ano dostal jsem je od Silenta. Ani jsem to nečekal, že to bude vůbec možné a o to víc jsem byl překvapený, že mi Silent vyšel vstříc a byl celkem štědrý. Jasně teď se spustí flame na mojí adresu, ale proč ne, když to pomůže naše akce zpestřit a někteří si z nich odnesou i nějaký ten dárek.
     
    Tím se dostávám k tomu podstatnému, co bude dál?
     
    Většina projektů si pojede svým vlastním životem i nadále, ale otazník visí nad samotnou iniciativou a společnými akcemi. Když bude vůle dá se dělat ledacos. Od různých turnajů, různých soutěží i o hodnotnější ceny, pravidelné streamy atd atd.
     
    Taky nemusíme dělat vůbec nic, nechat to celé upadnout a hrát si jen to svoje. To by ale nebylo to správné, protože hra, kterou rádi hrajeme si určitě podporu zaslouží.
     
    Podělte se o svoje názory, nápady...budeme se těšit na další spolupráci a děkujeme všem, kteří nás podporují a pomáhají.
  23. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - RU server, pokec, info.   
    Možná, že to není úplně k tématu a vyvedete mě z omylu, ale co jsem si tak projížděl RU fórum, tak mě zarazila jedna věc...mnoho hráčů má sice vysoké DPM(4-6k), ale zato velmi nízké počty najetých bitev(1-2k, max. 4k). Je to asi tím, že RU server na rozdíl od EU nabídl s resetem postupu i reset statistik a následně po B2.0 už byl menší problém natočit velká čísla v poškození. Příklad. Borec, před B2.0 se naučí hru a je třeba i dobrý(DPM 2-3k), náhle dostane možnost resetu a hle, když začne na novo a na vysokých úrovních bez nutnosti vy expit tanky, tak má 4-5k. Pak jsou elitní hráči jako Amina, Jarda a další co měli před B2.0 3-4k DPM a dostanou možnost resetu...bác a mají 5-6k DPM, žádná věda...
     
    Co z toho plyne? Že si nemyslím, že by na RU byli mnohem lepší hráči než na EU, v době největší slávy. Myslím, že dobří hráči z EU budou dobří i na RU a aspoň pro ty ruské lovce slabších hráčů vznikne nějaká solidní konkurence.
     
    Pouze můj názor a teď do mě kamenem.
  24. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele kvetule v AW - Sobotní akce v Awčku - společné bitvy (úroveň 6-10)   
    Doufám, že v sobotu nás bude hodně , ať se je na co těšit

     
  25. Upvote
    Robik_74CZ zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Armored Warfare tým a výstava MSPO 2017   
    Velitelé!
     
    Naši komunitní manažeři navštívili polskou výstavu MSPO 2017, která se konala od 5. září do 8. září a hledali zde inspiraci pro nová vozidla Armored Warfare!
     
    Bylo k vidění mnoho nových a zajímavých kusů vojenského hardwaru v areálu Targi Kielce, včetně následujících vozidel.
     
    BWR-1S - modernizovaná verze staršího průzkumného vozidla BWR-1, které vychází z BWP-1 (polský BMP-1) upraveného pro účely průzkumu koncem osmdesátých let. Zatímco starší model je víceméně zastaralý, balíček moderní elektroniky od společnosti WZM S.A. umožňuje tomuto vozidlu dál sloužit na moderním bojišti.
     

     
    KRYL 155 mm SPG – tento dělostřelecký komplet tvoří houfnice ráže 155 mm L/52 na podvozku nákladního vozidla KRYL. Byl vyvinut společností Huty Stalowy Wola S.A. jako prototyp pro potřeby polské armády. Po přepravě na místo je systém připraven k prvnímu výstřelu pod 60 sekund, má maximální dostřel 40 km a je schopen střelby s různými typy granátů za sebou.
     

     
    Univerzální pásová modulární platforma - je další platformou vycházející z platformy Anders, tentokrát v podobě moderního BVP. Jeho věž je vyzbrojena kanonem Bushmaster 30 mm PTŘS systémem SPIKE. Také je schopný převážet až 8 mužů výsadku.
     

     
    Stíhač tanků Rosomak - jedná se o bezvěžovou konstrukci skládající se pouze z korby vozidla Rosomak, vyzbrojené vícenásobnými odpalovacími zařízeními systému SPIKE NLOS. Toto neobvyklé řešení umožňuje střelci vést palbu i na cíle, které nejsou v jeho zorném poli.
     

     
    Rosomak HITFACT 120 - další varianta stíhače tanků na základech vozidla Rosomak, tentokrát s věží HITFACT 120 místo starší varianty XC8.
     

     
    PT-17 - další vývojový stupeň bitevního tanku PT-16, který byl odhalen v roce 2016. Je to v podstatě výrazně modernizovaná verze tanku T-72M1, akorát opatřená novou soupravou reaktivního pancéřování a standardním NATO dělem ráže 120 mm. Vozidlo je určeno především pro vývoz.
     

     
    PT-91M2 – další vývojový stupeň bitevního tanku PT-91, který je v současné době stále v polské službě a je postupně nahrazován německým Leopardem 2. Mezi hlavní rysy této varianty patří nová varianta děla 2A46 s novým automatickým nabíjecím mechanismem a další vylepšená varianta přídavného pancéřování ERAWA.
     

     
    BVP Borsuk - možná největší hvězdou výstavy se stalo toto vozidlo, které by v budoucnu mělo nahradit zastaralá BWP-1 v roli hlavního bojového vozidla pěchoty. Je plně obojživelný, vysoce odolný vůči minám, nástražným zařízením a je vybaven dálkově ovládanou věží ZSSW-30.
     


     
    Jak se Vám líbí tato vozidla? Chtěli byste vidět některé z nich i v Armored Warfare?
     
    Dejte nám vědět a těšíme se ze setkání na bojišti.
     
    Zdroj.https://aw.my.com/gb/news/general/armored-warfare-mspo-2017
×
×
  • Vytvořit...